Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT 2016

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10126
 • 079-06643
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
301,90 Kr. * 333,90 Kr. * (9,58% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version Fuld version
Enheder 1x
Leveringsomfang Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Nogle få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Microsoft PowerPoint er et alsidigt softwareprogram til at designe overbevisende præsentationer og foredrag og til at præsentere information klart og tydeligt. 2016-versionen af PowerPoint er endnu en milepæl i den gennemprøvede Office-software til succesfuld formidling af indhold til andre på Business, såvel som på skolen og universitetet . PowerPoint 2016 understøtter professionelle såvel som nybegyndere med mange intuitivt anvendelige værktøjer til at skabe klart designede dias og dermed formidle emner i et levende foredrag. Den brugervenlige grænseflade i Microsoft PowerPoint 2016 gør det nemt at komme i gang med programmet. Derudover er der et stort udvalg af standardiserede skabeloner og grafik samt programmer til rådighed, så hver præsentation kan få et individuelt udseende. 

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT POWERPOINT 2016"

Microsoft PowerPoint 2016 som Office standalone-program

Microsoft PowerPoint er et alsidigt softwareprogram til at designe overbevisende præsentationer og foredrag og til at præsentere oplysninger klart og tydeligt. PowerPoint 2016-versionen er endnu en milepæl i den gennemprøvede Office-software til succesfuld formidling af indhold til andre mennesker i erhvervslivet, på skoler og universiteter

at formidle indhold til andre med succes. PowerPoint 2016 understøtter både professionelle og nybegyndere med mange intuitivt anvendelige værktøjer til at skabe overskuelige dias og dermed formidle emner i et levende foredrag.

Den brugervenlige grænseflade i Microsoft PowerPoint 2016 gør det muligt at få en ukompliceret introduktion til programmet. Derudover er der et stort udvalg af standardiserede skabeloner og grafik samt programmer til rådighed for at give hver præsentation et individuelt udseende. På grund af den touch-optimerede anvendelse kan PowerPoint 2016 også bruges på tablets; ud over at bruge den digitale pen kan nogle værktøjer også betjenes med fingeren.

Det faktum, at 2016-versionen af PowerPoint stadig kører på Windows 7, betyder, at især købere, der fortsat ønsker at bruge dette styresystem, vil have fordel af dette. Brugere, der også bruger Microsoft OneDrive, kan også bruge PowerPoint 2016 i et team til effektivt samarbejde via cloud-tjenesterne.

PowerPoint 2016-programmet er ikke kun tilgængeligt hos Wiresoft som en integreret del af den tilsvarende Office-version, men du kan også købe det separat!

Ud over denne PowerPoint 2016-software kan du også finde ældre og nyere versioner i Wiresofts onlineshop til særligt lave priser som enkeltbrugerversion uden abonnement, der forpligter dig til softwareopdateringer. Alle interessante funktioner i PowerPoint 2016 er medtaget i den følgende oversigt.

Oversigt over de vigtigste PowerPoint-funktioner og -funktioner i 2016-versionen

PowerPoint 2016-versionen indeholder mange optimeringer og forbedringer af funktioner fra den tidligere udgave samt nye værktøjer og grafik, som giver endnu flere muligheder for at skabe præsentationer, men som også letter samarbejdet om et dokument.

Nye PowerPoint-funktioner i 2016-versionen

De nye Outlook-funktioner forbedrer bl.a. tidsstyringen, når du præsenterer og

er en praktisk måde at fremhæve indhold på:

 • PowerPoint Designer: Hvis der nogensinde mangler en ny designidé til en præsentation, kommer den integrerede PowerPoint Designer med forskellige forslag efter at have indsat et billede eller en grafik i en præsentation. De kan vedtages med det samme med et klik.
 • PowerPoint Morph: Med den nye Morph-funktion kan du skabe interessante animerede overgange mellem de enkelte præsentationsbilleder. Forudsætningen for dette er, at det element, der skal behandles ved hjælp af morphing, er indeholdt på to på hinanden følgende dias. Der kan være tale om billeder, grafik og endda 3D-former, men også ord eller hele tekster.
 • Fremhævning af detaljer med penselværktøjet: For at fremhæve enkelte elementer som f.eks. grafik eller ord tydeligere på et dias spontant under en præsentation kan præsentanten bruge PowerPoint's integrerede pensel til dette formål. Dette værktøj er et visuelt interessant alternativ til laserpointeren eller en tryllestav til at henlede publikums opmærksomhed på vigtige detaljer. Hele processen finder kun sted i præsentationstilstand, så selve PowerPoint-dokumentet forbliver uændret.
 • Tidssporing: Især ved længere præsentationer kan det være et problem at udnytte den givne tidsramme effektivt, hvis f.eks. spørgsmål fra publikum påvirker konceptet. Det er her, at tidsregistreringsværktøjet hjælper dig med at få bedre styr på tidsstyringen: Den viser præsentanten tiden under præsentationen, så han eller hun kan reagere i overensstemmelse hermed og foretage justeringer i tilfælde af forsinkelser, f.eks.
 • Delingsfunktion: Takket være det mere bekvemme design af delingsfunktionen kan præsentationer nu nemmere og hurtigere offentliggøres via sociale medier som Facebook og andre kanaler.
 • Brug præsentationstjenesten: Brugere af Microsoft-konti kan bruge denne tjeneste, så andre kolleger og partnere også kan følge en præsentation via en browser. Tilladelser kan defineres individuelt for hver enkelt PowerPoint-præsentation.

Brug af nye Office-funktioner i PowerPoint 2016

Som et typisk Office program indeholder PowerPoint 2016 også en lang række nye generelle funktioner, der generelt gør softwaren nemmere og mere enkel at bruge. Følgende funktioner og værktøjer er særligt nyttige for brugerne:

 • Integration af OneDrive: Gennem den generelle integration af Microsofts OneDrive i Office 2016 kan brugerne også få adgang til PowerPoint-dokumenter hvor som helst og fra hvilken som helst enhed ved at gemme dem på OneDrive i forvejen.
 • Nem deling af PowerPoint-filer: PowerPoint-dokumenter kan endnu nemmere deles med andre brugere. Hvis du klikker på knappen "Share" (Deling) i båndet, åbnes den tilsvarende menu, som indeholder forskellige muligheder for at tildele individuelle rettigheder (læse, redigere, dele osv.) pr. modtager.
 • "Du ønsker" (Tell Me) værktøj: PowerPoint 2016-båndet har nu den praktiske betjeningsassistent "Fortæl mig" ("Du ønsker"), som hjælper brugerne med at finde passende funktioner til en bestemt opgave. Det kan genkendes på ikonet i form af en pære. Brugerne skal blot indtaste den funktion, de leder efter, eller hvad de vil gøre, i feltet ved siden af, og "Fortæl mig" viser dem, hvordan de skal gøre det, eller hvor den relevante funktion er placeret.
 • Assisterende indsigt: Dette værktøj - "Intelligent Lookup" på tysk - giver brugeren mulighed for at få supplerende oplysninger eller forklaringer på et begreb eller en tekst i en præsentation direkte i PowerPoint 2016 uden at skulle gå på internettet for at få de relevante søgeresultater. Du skal blot vælge den relevante passage med musen, hvorefter den Bing-understøttede intelligente søgning aktiveres og viser søgeresultaterne på siden af PowerPoint-vinduet.
 • Værktøj til versionshistorik: Dette værktøj gør det endnu nemmere at samarbejde om et PowerPoint-dokument. Især når flere brugere arbejder på en præsentation samtidig, er det let at miste overblikket over, hvilke ændringer der er foretaget af hvem og hvornår. "Versionshistorik" giver en versionshistorik for hvert PowerPoint-dokument; det betyder, at ældre redigeringstilstande vises og også er tilgængelige for genredigering.
 • Beskyttelse mod datatab (DLP ): Når du bruger SharePoint Online og OneDrive for Business, kan brugerne også bruge DLP-funktionen til PowerPoint-dokumenter. Data Loss Protection hjælper administratorer med centralt at oprette og administrere politikker for oprettelse og efterfølgende deling af præsentationer for at beskytte kritiske eller følsomme data, som de kan indeholde, mod at blive delt med uautoriserede parter. Når DLP-værktøjet registrerer en potentiel risiko, advarer det slutbrugeren.

Nye diagramtyper tilgængelige i PowerPoint 2016

Med diagramtyperne Histogram, Box Chart, TreeMap, Waterfall, Sunburst og Pareto (Column Chart), der er integreret i Office 2016, har brugerne også nye informative diagramtyper til rådighed til PowerPoint-præsentationer, som er særligt velegnede til at visualisere økonomiske, statistiske og hierarkisk strukturerede data klart og tydeligt for andre deltagere.

 • Vandfald: Denne type søjlediagram er god til at vise ændringer i en startværdi gennem forskellige positive og negative værdier.
 • Histogram: Denne type er velegnet til visning af en frekvensfordeling af visse klasser.
 • Pareto: Pareto-diagrammet er en udvidet form af et histogram, hvor kolonner bruges til at visualisere absolutte værdier i forhold til relative procentdele.
 • Treemap: Dette er et flisediagram, der bruges til at vise proportioner i en hierarkisk struktur.
 • Sunburst: Denne udvidede form af et ringdiagram viser hierarkisk ordnede data i form af koncentriske ringe. Ved at arrangere fordelingerne på hver ring på passende vis kan visse relationer mellem disse niveauer repræsenteres.
 • Box-diagram: Denne diagramtype, også kaldet boxplot eller box & whiskers, bruges til statistiske analyser med visualisering  i form af kvartiler, medianer osv.

Der er også et nyt værktøj i PowerPoint 2016, som gør det muligt for brugerne at tegne deres egne matematiske formler - ikke kun med en mus eller digital pen, men også med fingeren på en touch-optimeret grænseflade. Det eneste, de skal gøre, er at åbne et separat vindue via funktionen "Indsæt ny formel", hvor de skriver formlen, og PowerPoint konverterer straks det, de har skrevet, til tekst. For yderligere redigering er der følgende muligheder: Skriv, Vælg, Ret og Slet.

Systemkrav til PowerPoint 2016:

PowerPoint 2016 tilbydes som standard til download i Windows-versionen i en 32-bit og en 64-bit version; som følge heraf kan de individuelle hardwarekrav være forskellige.

 • Operativsystem: Windows 7 eller højere, Windows Server 2012 R2 eller Windows Server 2012, Windows 10 Server, Windows Server 2008 R2
 • Processor: x86 eller x64 bit-processor med mindst 1 GHz og SSE2
 • Hukommelse: min. 1 GB RAM (32-bit) eller 2 GB RAM (64-bit)
 • Plads på harddisken: min. 3,0 GB ledig
 • Skærm: mindst 1024 x 768
 • Grafikkort: Der kræves DirectX 10-grafikkort til hardwareacceleration af grafik

Køb PowerPoint 2016 som et selvstændigt program fra den tilsvarende Office -suite til en rimelig pris hos Wiresoft

PowerPoint er en fast bestanddel af mange Microsoft Office suiter, og programmet kan normalt kun købes sammen med de andre programmer på Office. Hos Wiresoft kan du imidlertid købe PowerPoint 2016-versionen separat som et selvstændigt program - helt i modsætning til de fleste traditionelle Microsoft-softwareleverandører.

Din særlige fordel ved at købe hos Wiresoft: Denne enkeltbrugerlicens til PowerPoint 2016 er en købsversion, som ikke forpligter dig til et langvarigt og dermed dyrt abonnement, ej heller til obligatoriske opdateringer eller tidsbegrænsninger i forbindelse med brugen. Derfor er det dobbelt værd at købe software fra os, især hvis du ikke ønsker at bruge andre Office programmer i denne suite.

Det er sikkert at købe software hos Wiresoft: Den PowerPoint 2016 enkeltbrugerlicens, som du køber hos os i butikken, var normalt en del af en større volumenlicens, som bruges af virksomheder, og derfor en såkaldt brugt software - derfor vores lave pris! Ikke desto mindre er denne brugte PowerPoint-softwarelicens fuldstændig identisk med hensyn til funktionalitet med PowerPoint 2016-programmet, som også er inkluderet i den tilsvarende Office Suite 2016.

Dermed kan du også være sikker på, at hverken du eller vi befinder os i en juridisk uklar situation, når du handler med brugt software. Fordi handel med brugt software er helt lovlig i Europa!

Desuden er alle Microsoft-programmer, der kommer fra en volumenlicens, blevet testet af Wiresoft for fejlfri, ubegrænset brugbarhed, så PowerPoint 2016 er 100% brugbar for dig efter dit køb og download.

Wiresoft tilbyder kun komplette versioner af Microsoft-programmer, som er identiske med de udgaver, der fås hos Microsoft. Ikke kun private brugere, men også selvstændige og små virksomheder, for hvem det ikke er rentabelt at købe en volumenlicens, kan således drage fordel af alle fordelene ved PowerPoint 2016 og spare penge.

Ud over PowerPoint 2016 kan du købe andre MS Office-programmer samt nyere og ældre versioner af PowerPoint 2016 og andre Microsoft-programmer i Wiresoft Software Shop.

Hvis du har spørgsmål om PowerPoint 2016 eller andre MS Office programmer, er du velkommen til at kontakte os via e-mail, telefon eller chat.

Yderligere links til "MICROSOFT POWERPOINT 2016"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT POWERPOINT 2016"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier