Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10109
 • 9EM-00652
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
2.407,90 Kr. * 2.674,90 Kr. * (9,98% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Core 16 Core 
Enheder 1x
Virtuelle maskiner 2x
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringsomfang Download + licens


Du kan nemt og bekvemt licensere din Windows Server 2019 Standard Edition med en 16-Core pakke fra Wiresoft! Standard -udgaven af Windows Server 2019 dækker allerede de typiske anvendelser i mindre datacentre: med tilstrækkelige muligheder for virtualisering og skalerbarhed, en pålidelig ydeevne samt høje sikkerhedsstandarder, som kræves til beskyttet drift af miljøer med flereCloud.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Standard 16-Core

Du kan nemt og bekvemt licensere din Windows Server 2019 Standard Edition med en pakke med 16 kerner fra Wiresoft! Standard Edition af Windows Server 2019 dækker allerede de typiske implementeringsmuligheder i mindre datacentre: med tilstrækkelige muligheder for virtualisering og skalerbarhed, pålidelig ydeevne og høje sikkerhedsstandarder, som kræves til beskyttet drift af multi-cloud-miljøer.

Windows Server 2019 Standard kombinerer fysiske og virtuelle netværk for at levere data og applikationer via cloud-baserede servere, hvilket gør den ideel til at opfylde it-kravene i små og mellemstore virksomheder. Den er baseret på Windows 10 som styresystem og indeholder optimeringer af eksisterende funktioner samt kraftfulde nye funktioner, hvilket gør den klar til alle arbejdsbelastninger.

Ved valget af Standard Edition af Windows Server 2019 er de medfølgende virtualiseringsmuligheder normalt den vigtigste afgørende faktor. For mindre virksomheder giver dette allerede vigtige grundlæggende funktioner, som de kan bruge til at udvikle pålidelige infrastrukturer. Windows Server 2019 Standard tilbyder den tætte forbindelse mellem lokale miljøer og skyen, hvor Microsoft Azure Services tilbyder yderligere hybride funktioner, herunder sikkerhedsniveauer.

Licenseringen af Standard Edition af Windows Server 2019 er også udelukkende kernebaseret, hvor 16 kerner altid gælder som minimum antal pr. server, så denne kan licenseres bekvemt og fleksibelt med en 16-kernet pakke som grundlag.

Hos Wiresoft kan du få 16-kernede Windows Server 2019 Standard-pakken som brugt software - det har den store fordel, at prisen er betydeligt lavere end for nye varer - med samme funktionsudbud, som denne udgave tilbyder med hensyn til virtualisering, men også med hensyn til ydeevne og databeskyttelse. Følgende oversigt indeholder detaljerede oplysninger om de vigtigste funktioner i Microsoft Windows Server 2019 Standard Edition 16-Core-pakker med 16 kerner, herunder de gældende licensbetingelser.

Versionssammenligning: Hvilke funktioner tilbyder Windows Server 2019 Standard?

Beslutningen om at købe standardudgaven eller en anden udgave af Windows Server 2019 er ofte baseret på, om og hvilke virtualiseringsfunktioner der er tilgængelige eller kun kan bruges i begrænset omfang: I Standard-udgaven er Hyper-V kun tilgængelig i begrænset omfang, Shielded Virtual Machines (VM'er) samt Storage Spaces Direct og lagerreplikation mangler også, ligesom SDN (Software Defined Networking) og SDS (Software Defined Storage).

Ikke desto mindre giver Windows Server 2019 Standard-udgaven tilstrækkelige muligheder for drift af hybride netværk, herunder høj sikkerhed for data og applikationer - mange forbedringer og tilføjelser til de funktioner, der er kendt fra den tilsvarende tidligere version, bidrager til oprettelsen af softwarede hyperkonvergente (HCI) infrastrukturplatforme til drift af multi-cloud-miljøer; herunder mange fordele for server- og desktopvirtualisering, ud over nemmere implementering, skalering og bedre håndterbarhed.

Vigtigste komponenter i Windows Server 2019 Standard

Windows Server 2019 Edition Standard er designet til de virksomheder, hvor virtualisering spiller en (stadig) mindre rolle. Antallet af virtuelle maskiner og Hyper-V-containere, der kan drives med den, er derfor begrænset til 2, og RAM-grænsen er 24 TB.

Desuden er følgende vigtige funktioner til rådighed til sikkerhedskopiering af data samt netværksanalyse og brug af containere:

Lagerreplikker

Lagringsfunktionen Storage Replica er også tilgængelig i begrænset omfang i Windows Server 2019 Standard Edition. Storage Replica forhindrer tab på filsystemniveau og understøtter synkron replikation af data ved at spejle dem til fysiske steder med et fejlsikkert volumen på den ene side og asynkron replikation af data ved at spejle dem mellem steder via netværksforbindelser med højere latenstid på den anden side. Storage Spaces Direct understøttes ikke.

Forudsigende analyse med systemindsigt

Den forudsigende analysefunktion System Insights, der understøttes af en maskinlæringsmodel for højere effektivitet, er tilgængelig i Windows Server 2019 Standard, som kan bruges til at foretage en omfattende analyse af lokalt implementerede servere med hensyn til præstationsindikatorer og hændelser for at opnå præcise prognoser til den reaktive styring af Windows Server-instanser baseret på de opnåede resultater; forudsigende analyser kan således bidrage til at reducere styringsindsatsen i en organisation og dermed reducere driftsomkostningerne.

Containerunderstøttelse for Kubernetes og Linux

Omfattende understøttelse af containere er også tilgængelig i Standard Edition med Windows Server 2019. Kubernetes og Linux understøttes endnu bedre end tidligere, f.eks. kan Linux- og Windows-containere, der administreres med Kubernetes, bruges parallelt. Desuden er der nye funktioner som f.eks. containernetværk til rådighed for Kubernetes.

Licensen til standardudgaven giver mulighed for at bruge 2 virtuelle maskiner (VM'er), så der kan også bruges i alt 2 Hyper-V-containere; værtsovervågning understøttes ikke. Windows-containere kan bruges i et ubegrænset antal.

Forbedret beskyttelse af data og netværk med Microsoft Azure Services

Med Microsoft Azure Services kan hybride funktioner bruges i Windows Server 2019 Standard til problemfrit at forbinde lokale datacentre med en sky. Azure har den særlige fordel af en hybrid infrastruktur fra ende til ende og dermed ensartede funktioner for sikkerhed, identiteter og administration. Azure Services tilbyder således ikke kun forbedret beskyttelse af lokale Active Directories, men også enklere synkronisering og bedre backup af data:

 • Azure Active Directory muliggør universel administration og beskyttelse af identiteter, selv i flere miljøer.
 • Med Azure Arc kan Azure-administration og Azure-tjenester udvides til at omfatte enhver infrastruktur.
 • Azure-tjenester som Azure Backup, Azure Site Recovery og Azure Monitor kan nemt og hurtigt aktiveres via Windows Admin Center.

Gældende software- og hardwarekrav til installation og drift af Windows Server 2019 Standard Edition

For at kunne bruge Windows Server 2019 Standard-udgaven skal den anvendte hardware opfylde de minimumskrav, der er anført nedenfor. Yderligere krav varierer afhængigt af systemkonfigurationen og andre installerede programmer.

 • Plads på harddisken: 32 GB
 • Hukommelse (RAM): 512 MB
 • Diskplads til serverens skrivebordsskærm: 2 GB
 • Processor: 64-bit
 • Processorhastighed: 1,4 GHz
 • Grafikkort: 1.024 x 768 pixels, Super VGA-understøttelse
 • Netværkskort: Gigabit Ethernet, 1x

Licensering med Windows Server 2019 Standard 16-Core-pakke

Selv med brugt software udføres licensering af en server med Windows Server 2019 Standard Edition i henhold til Microsofts licensregler. Der kræves mindst én pakke med 16 kerner til dette. Følgende bestemmelser finder fortsat anvendelse.

Generelle Microsoft-licensbetingelser for Windows Server 2019 Standard Edition

Microsoft-server-software som Windows Server 2019 Standard eller en højere udgave er generelt kun licenseret på grundlag af den fysiske hardware, der anvendes. En enkelt serverlicens dækker 2 fysiske processorkerner. Microsofts licensregler forudsætter også altid et minimum antal på 8 kerner pr. processor - også selv om den anvendte hardware faktisk har færre end 8 kerner. Desuden er 2 processorer indstillet som det mindste antal for hver fysisk server; dette resulterer i et mindste antal på 16 kerner, hvilket er præcis, hvad 16 Core Package er designet til. En server med mere end 16 kerner kan suppleres med 2-Core Packages til Windows Server 2019 Standard, som også fås fra Wiresoft som brugt software.

Yderligere licenskrav til Hyper-V med Windows Server 2019 Standard

Ud over antallet af fysiske kerneprocessorer tages der også hensyn til antallet af virtuelle servere i licensgivningen. Windows Server 2019 i standardudgaven giver mulighed for at køre maksimalt to Hyper-V-instanser pr. kernelicens. Alle processorer i et Hyper-V-miljø, der svarer til de fysiske processorkerner, skal være licenseret. Hvis der er behov for yderligere Hyper-V-instanser med Standard-udgaven, skal alle aktive kerner licenseres på ny.

Ud over en Windows Server 2019 Standard-licens skal alle klienter - dvs. hver enkelt bruger eller slutenhed - der får adgang til Windows Server også være udstyret med en klientadgangslicens (CAL). Bruger- og enheds-CAL'er til Windows Server 2019 kan også fås fra Wiresoft til lave priser som brugt software.

Ofte stillede spørgsmål om Microsoft Windows Server 2019 Standard Edition som Wiresoft brugt software

Generelt adskiller mulighederne for at bruge en Windows Server 2019 Standard 16-core-pakke med 16 kerner, der tilbydes som brugt software hos Wiresoft, sig ikke fra den tilsvarende nye eller ubrugte serverlicens - software kan generelt ikke slides op. Der er dog ofte yderligere spørgsmål om allerede anvendte Windows Server-licenser, som vi besvarer nedenfor.

Hvor kommer den brugte software Windows Server 2019 Standard 16-Core fra?

16-core-pakker til Windows Server 2019 Standard kommer fra europæiske virksomheder, som normalt selv har købt dem som nye, for det meste endda brugt dem og senere solgt dem til Wiresoft. Ved yderligere køb eller gennem deres tilbud i Wiresoft Shop betegnes disse som brugt software, selv om de kan bruges som en ny licens.

Er tilbuddet samt køb og brug af brugt software som Windows Server 2019 Standard Software tilladt i henhold til loven?

Ja: Som køber af Wiresofts brugte software kan du være sikker på, at både købet af en tilsvarende Windows Server 2019 Standard 16-core-pakke og dens regelmæssige brug, f.eks. i en virksomhed, ikke overtræder nogen gældende love. Den gyldige jurisdiktion tillader både handel med Microsofts brugte software og brugen af den. Denne kendsgerning er blevet bekræftet igen og igen af flere domstolsafgørelser.

Er køberbeskyttelse også tilgængelig for brugte Windows Server 2019 Standard 16-core-licenser med 16 kerner?

Ja: Windows Server 2019 Standard 16-Core-pakker, der tilbydes af Wiresoft som brugt software, samt anden brugt software fra Wiresoft giver dig den samme sikkerhed og de samme fordele som ved køb af ny serversoftware. Det betyder, at du også har køberens sikkerhed gennem den øjeblikkelige download af softwaren efter det gennemførte køb, samt den øjeblikkelige licensaktivering med den medfølgende licensnøgle, som er gyldig til dette formål.

Hvilke andre fordele tilbyder Wiresoft Used Software, f.eks. Windows Server 2019 Standard 16-Core?

Købere af Wiresoft Used Software har også en økonomisk fordel på grund af den lavere pris, fordi de kan supplere eller opdatere deres softwarelager mere økonomisk end ved køb af tilsvarende nye varer. Microsoft brugt software fra Wiresoft bidrager således til at sænke driftsomkostningerne, fordi det med en komplet registrering af alle købere giver revisionssikkerhed!

I Wiresoft Software Shop finder du ikke kun Windows Server 2019 Standard 16-Core Package som billig brugt software, men også den tilsvarende 2-Core Package, hvis du ønsker at udvide licensen til din Windows Server. Hvis dine virtualiseringsbehov vokser, skal du købe Windows Server 2019 Datacenter Edition samt de nødvendige klientadgangslicenser (CAL'er). Vores omfattende portefølje af brugt software omfatter også tilsvarende pre-release-versioner af Windows Server 2019 samt mange andre Microsoft-programmer - med alle de nævnte Wiresoft-fordele. Hvis du har spørgsmål om den korrekte licensering af Windows Server 2019 Standard, skal du blot bruge vores kompetente rådgivning på chatten, via e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier