Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10103
 • 7JQ-01275
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
49.925,90 Kr. * 55.471,90 Kr. * (10% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Core 2 Core 
Mindste licensering 4 Core Pro Server
CAL Ikke påkrævet
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringsomfang Download + licens


Med SQL Server 2017 Enterprise  edition har større virksomheder en nyere, kraftfuld version af den gennemprøvede relationelle dataplatform fra Microsoft til rådighed, som forener alle de afgørende database-, rapporterings- og analysefunktioner og kombinerer dem med maksimal ydeevne. SQL Server Enterprise   Edition tilbyder også nye omfattende funktioner samt praktisk talt ubegrænset virtualisering og omfattende Business intelligens - på et højt serviceniveau - til missionskritiske arbejdsbelastninger og vigtige dataanalyser.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core

SQL Server 2017 Enterprise -udgaven giver større organisationer en kraftfuld nyere version af den gennemprøvede relationelle dataplatform fra Microsoft, som kombinerer alle de vigtige database-, rapporterings- og analysefunktioner og leverer dem med maksimal ydeevne. SQL Server Enterprise -udgaven tilbyder også nye omfattende funktioner samt praktisk talt ubegrænset virtualisering og omfattende Business -intelligens - på et højt serviceniveau - til missionskritiske arbejdsbelastninger og vigtige dataanalyser.

Denne SQL Server-udgave Enterprise er særdeles velegnet til at opfylde alle kravene til et moderne, kraftfuldt relationelt databasesystem Management - som det typisk er tilfældet i forbindelse med ERP-systemer, ERP-software og CRM-systemer. Den indeholder alle de vigtige funktioner, der gør Microsoft SQL Server til en omfattende, sikker dataplatform i mange virksomhedsmiljøer med forskellige anvendelsesmuligheder: Vælg mellem forskellige udviklingssprog og datatyper samt operativsystemer for at levere SQL Server ikke kun til Windows, men også til Linux og Linux-baserede Docker-containere - samt mellem mulighederne for lokal udførelse eller i Cloud. Få ny indsigt gennem In-Database Advanced Analytics med Python eller R samt interaktive visualiseringer, herunder mange forbedringer af ydeevnen i Master Data Services og Reporting Services.

På Wiresoft finder du SQL Server 2017 Enterprise 2-Core Edition som lovligt anvendelig brugt software til en meget lavere pris end ny software - med alle fordelene ved denne udgave med hensyn til ydeevne og sikkerhed. Licenseringen af SQL Server 2017 Enterprise Edition er også udelukkende Core-baseret for brugt software. Nedenfor findes detaljerede oplysninger om funktionsområderne i SQL Server 2017 Enterprise 2-Core samt de tilhørende Microsoft licensbetingelser  .

Hvad er nyt i SQL Server 2017 Enterprise 2-Core? Oversigt over de vigtigste funktioner i SQL Server 2017 Enterprise 2-Core

Enterprise-udgaven af SQL Server 2017 tilbyder de maksimale funktioner og den maksimale skalerbarhed, der er tilgængelige for denne version. Ud over ubegrænset virtualisering giver den også avanceret høj tilgængelighed med Always On Availability Groups, failover på flere databaser og læsbare sekundære replikaer samt gennemsigtig datakryptering og kompatibilitetsrapportering via SQL Server Audit og avanceret dataintegration med fuzzy gruppering inkl. opslag, samt oprettelse af mobile rapporter og KPI'er.

De yderligere funktioner på Business Intelligence omfatter forbedringer af flerdimensionale modeller, tabelmodeller og datamining samt DirectQuery-lagringstilstand og adgang til Power BI-rapportserveren. Gennem den omfattende integration af maskinlæringsfunktioner tilbyder SQL Server 2017 Enterprise 2-Core fuld parallelitet for R- og Python-analyser, herunder muligheden for at køre begge dele på GPU'er.

På de områder, der beskrives i det følgende, gælder de respektive specifikationer for SQL Server 2017 Enterprise 2-Core udgaven med hensyn til funktionaliteterne samt deres skalerbarhed, ydeevne og høj tilgængelighed, blandt andet:

Nye funktioner i databasemotoren

SQL Server 2017 Enterprise indeholder tre nye forbedringer i den adaptive forespørgselsbehandling: Adaptive Joints, feedback om hukommelsesallokering i batchtilstand og overlappende udførelse af tabelværdifunktioner med flere instruktioner. Nye dynamiske styringslister og automatisk databaseoptimering - som giver indsigt i problemer med forespørgselsydelse, foreslår løsninger og retter automatisk identificerede problemer - forbedrer ydeevnen.

CLR-samlinger kan nu tilføjes til en liste over pålidelige samlinger; desuden giver den nye funktionalitet for tilgængelighedsgrupper understøttelse af læseskalering uden klynger, fastsættelse af minimumsreplikater for commit-tilgængelighedsgrupper og mulighed for at migrere på tværs af operativsystemer fra Windows til Linux.

SQL Server Analyse Services

Blandt de vigtige nye funktioner i SQL Server Analysis Services (SSAS) er DAX-editoren til SSDT og optimeringer af tabelmodellerne med forbedret sikkerhed på objektniveau ved lagring af metadata; der foreslås desuden en tabeltilstand som standardinstallationsmulighed for Analysis Services. Med Get Data er nye datakilder tilgængelige i Power Query, og eksisterende datakilder understøttes i M-queries. Ved hjælp af datarelationer kan du nemt oprette relationer baseret på datofelter.

SQL Server Integration Services

I SSIS tilbyder Scale Out-funktionen ændrede og nye funktioner, bl.a. er det blevet forenklet at udføre SSIS på flere pc'er. Scale Out-Master understøtter nu høj tilgængelighed, og failover-håndteringen af Scale Out-medarbejdernes eksekveringslogfiler er også blevet forbedret. Funktionen indeholder også Use32BitRuntime-parameteren til at udløse eksekvering, hvilket gør det DABEI meget nemmere at køre SSIS på flere computere. SSIS-kataloget har desuden en anden global egenskab til at angive Standard-tilstanden ved implementering af SSIS-pakker og understøtter også SQL Server på Linux: SSIS-pakker kan udføres på Linux via kommandolinjen.

SQL Server Rapportering Services

I SSRS er der kommentarer til rapporter for at tilføje samarbejde med andre brugere, og vedhæftede filer med brugerkommentarer kan integreres.

I Report Generator og SQL Server Data Tools kan der oprettes native DAX-forespørgsler til tabeldatamodeller, der understøttes af SQL Server Analysis Services.

SQL Server Stamdata Services

I MDS kan en sorteret liste over enheder, samlinger og hierarkier ses via  på Explorer-siden, og ydelsen er også blevet forbedret ved servering af millioner af rækker.

SQL Server Maskinlæring Services

I SQL Server 2017-udgaven er den tidligere SQL Server R Services blevet omdøbt til SQL Server Machine Learning Services, da Python nu understøttes ud over programmeringssproget R. Machine Learning-tjenesterne kan derfor bruges til at køre Python- eller R-scripts, til at implementere R- og Python-modeller, der ikke kræver SQL Server, samtidig med at Microsoft Machine Learning-Server installeres. Udviklere har også adgang til ML- og AI-bibliotekerne til Python i open source-miljøet.

Brug af Linux

Brugere kan nu også bruge Linux til at få adgang til SQL Server. Ligesom med C++-applikationer sker forbindelsen til SQL Server 2017 via Open Database Connectivity Interface. Java-programmer kan også bruges via driveren Java Database Connectivity.

Tekniske specifikationer om ydeevne og funktionaliteter i SQL Server 2017 Enterprise Edition

Nedenstående er en kort oversigt over ydelsen og de inkluderede funktioner i SQL Server 2017 Enterprise for de centrale områder, der er nævnt:

Computerkapaciteter og ydeevne

De områder af SQL Server 2017 Enterprise, der er anført nedenfor, giver hver især det maksimale operativsystem eller RAM:

 • Pro Instans af SQL Server databasemotor
 • Pro Instans af SQL Server Analysis Services eller Reporting Services
 • Pro Instans af SQL Server arbejdshukommelse for bufferpuljen
 • Pro Instans for columnstore-segmentcachen
 • Pro Instans for analyse Services   
 • Pro Tilfælde af rapportering Services
 • Relationel database størrelse: 524 PB       

Oplysninger om høj tilgængelighed

Blandt andet følgende funktioner i SQL Server 2017 Enterprise giver høj tilgængelighed:

 • Server Core-Støtte
 • Forsendelse af logfiler
 • Spejling af databaser og øjebliksbillede af databaser
 • Komprimering af sikkerhedskopier og krypteret sikkerhedskopiering
 • Instanser og tilgængelighedsgrupper med altid fejlkobling i klyngeinstanser og tilgængelighedsgrupper
 • Online side- og online filgendannelse samt online oprettelse og genopbygning af indeks eller genopbygning med mulighed for genoptagelse af genopbygning
 • Tilføjelse af lagerplads, mens systemet og CPU'en kører
 • Tilgængelighedsgrupper med læseskalering

Specifikationer for skalerbarhed og ydeevne

For følgende funktioner i SQL Server 2017 Enterprise:

 • Columnstore
 • Binære filer med store objekter i grupperede columnstore-indekser og online-genopbygning for ugrupperede columnstore-indekser
 • In-memory OLTP
 • Database om strækninger
 • Vedvarende hovedhukommelse
 • Støtte til flere instanser
 • Understøttelse af flere filestream-containere
 • Udvidelse af bufferpuljen
 • Partitionering af tabeller og indekser og parallel behandling af partitionerede tabeller
 • Skjult udførelse af funktioner til tabelværdier
 • Adaptive sammenføjninger og feedback om hukommelsesallokering i batchtilstand

Replikation

 • Publikationer med Oracle
 • Peer-to-peer transaktions- og snapshot-replikering, herunder opdaterbare abonnementer til transaktionsreplikation
 • SQL Server sporing af ændringer

Udviklingsværktøjer

 • Redigerings-, fejlfinding- og designværktøjer til MDX
 • IntelliSense med Transact-SQL og MDX
 • SQL Server Dataværktøjer
 • Integration med Microsoft Visual Studio   

Datawarehousing

 • Oprettelse af kuber uden brug af databasen
 • Konfiguration af en analysekonfiguration, der kun kan læses, og som kan skaleres Services
 • Automatisk generering af staging- og data warehouse-skemaer
 • Parallel behandling af forespørgsler til opdelte tabeller og indekser
 • Global batch aggregering

Sikkerhedsspecifikationer

 • Sikkerhed på række-niveau
 • Altid krypteret
 • Dynamisk datamaskering
 • Server- og databaseovervågning
 • Gennemsigtig databasekryptering, kryptering af sikkerhedskopier og udvidelig nøglehåndtering
 • Brugerdefinerede roller

Administrationsværktøjer

 • SQL-konfigurationManager
 • SQL Management objekter
 • SQL CMD
 • Distributed Replay: Administratorværktøj, Client og controller (op til 16 klienter)
 • SQL Profiler og Server-Agent

Core-Licensering af SQL Server 2017 Enterprise

For SQL Server 2017 Enterprise -udgaven gælder kun den Core-licensering, der blev indført med Microsoft med 2016-versionen Server. Den licensering pr. server/CAL, der er tilgængelig for andre udgaver, er derfor ikke tilgængelig her. Med Core-baseret licensering gælder en anden licensmetrik end i ældre versioner af SQL Server, hvor det var irrelevant, hvor mange kerner en processor havde: Nu er antallet af kerner grundlaget for fastlæggelse af licenskravet. Denne licensmodel baseret på kerner gælder også for hybrid brug og for implementeringer på Cloud.

Med Cloud-kompatibel licensering kræves der en Core-licens for hver af de to kerner. Det samlede licensbehov er således et resultat af det maksimale antal kerner Pro processor. Hver fysisk kerne i en server kræver sin egen Core-licens. Pro Server kræver som minimum altid otte licenser. Microsoft har defineret følgende betingelser:

 • Der kræves mindst 8Core-licenser for hver processor
 • Der kræves mindst 16-Core licenser for hver Server

Core-Licenser til SQL Server 2017 Enterprise Edition fås som pakker med 2 stk.

Hardware- og softwarekrav til installation af SQL 2017 Enterprise 2-Core

Vær opmærksom på følgende oplysninger, når du installerer Enterprise 2-Core udgaven af MS SQL Server 2017 for at sikre optimal drift.

Hardware:

 • Harddisk: 6 GB ledig plads på harddisken, afhængigt af de installerede SQL Server-komponenter
 • Hukommelse Minimum: 4 GB, og hukommelsen skal øges, efterhånden som databasestørrelsen øges, for at sikre optimal ydeevne for SQL Server
 • Processortype: x64-processor, f.eks. AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon med Intel EM64T-understøttelse, Intel Pentium IV med EM64T-understøttelse - bemærk venligst:
 • Processorhastighed: mindst 1,4 GHz; 2,0 GHz eller hurtigere anbefales
 • Installation: Det anbefales at installere på en computer med NTFS- eller ReFS-filformat - installationen af SQL Server understøttes stadig kun på x64-processorer, x86-processorer understøttes ikke længere

H3: Software

 • SQL Server 2017-versionen kræver .NET Framework 4.6 (SQL Server-opsætningen installerer automatisk .NET Framework), Master Data Services eller replikering
 • Understøttede operativsystemer: Windows Server 2016 Datacenter, Standard, Essentials; Windows Server 2012 R2 Datacenter; Standard, Essentials, R2 Foundation; Windows Server 2012 Datacenter, Standard, , Essentials, Foundation
 • Installationen af SQL Server 2017 i Server Core -tilstand understøttes af følgende Windows Server udgaver: Windows Server 2019 Standard, Datacenter; Windows Server 2016 Standard, Datacenter; Windows Server 2012 R2 Standard, Datacenter; Windows Server 2012 Standard, Datacenter

Andet:

 • På 64-bit klientoperativsystemer understøttes alle SQL Server-funktioner.
 • På 32-bit klientoperativsystemer understøttes disse funktioner på SQL Server 2017 2-Core: SQL Client Connectivity SDK, Integration Services, Data Quality Client, Connectivity og bagudkompatibilitet for Client Tools og Client Tools SDK, desuden Distributed Replay-komponenter, Controllers ogClient samt Documentation-komponenter

Vigtig information om anvendt software til Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core fra Wiresoft

Den tilbudte brugte software til SQL Server 2017 Enterprise adskiller sig ikke fra en ny SQL-serverlicens med hensyn til brugervenlighed - også fordi softwaren ikke bliver slidt op. Det er desuden kendetegnet ved følgende egenskaber:

Oprindelse af brugte SQL Server 2017 Enterprise 2-Core licenser

Den brugte SQL Server 2017 Enterprise 2-Core licenssoftware, der tilbydes på Wiresoft, stammer fra en virksomhed i Europa, som har købt den og senere solgt den til Wiresoft. Ved videresalg markeres SQL Server-licensen som brugt software, men den kan bruges igen som en ny licens.

Købersikkerhed også for brugte SQL Server 2017 Enterprise 2-Core licenser

Wiresoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core brugt software giver dig som kunde de samme fordele som ved køb af en ny Server software: Købersikkerhed gennem øjeblikkelig download efter afsluttet køb og øjeblikkelig licensaktivering med den medfølgende gyldige licens Key.

Køb og brug af brugt software til SQL Server 2017 Enterprise 2-Core er lovligt

Som kunde hos Wiresoft kan du være sikker på, at både dit køb og din faktiske brug af SQL Server 2017 Enterprise 2-Core som brugt software ikke overtræder nogen gældende love. Det skyldes, at den SQL Server -software, der tilbydes i Wiresoft shoppen, kommer fra en virksomheds licenslager. Den gyldige jurisdiktion tillader ikke kun handel med Microsoft brugt software, men også den faktiske brug af den; dette er allerede blevet bekræftet af flere retsafgørelser.

Dine andre fordele med en brugt SQL Server 2017 Enterprise 2-Core software fra Wiresoft

På den ene side giver brugt software fra Wiresoft dig den store fordel, at du kan opdatere dine ældre softwarelagre til en fordelagtig pris, men også at du altid er opdateret med de nyeste versioner til en lavere pris end ved køb af ny hardware. Brugt software fra Wiresoft udmærker sig også ved at have en komplet registrering af alle købere og giver dig dermed også sikkerhed for revision!

På Wiresoft finder du ikke kun udgaven SQL Server 2017 Enterprise 2-Core billigt som brugt software, men også andre udgaver til SQL Server 2017 samt til licensering på basis af server/CAL-licenser samt nyere versioner af Microsoft SQL Server; desuden indeholder den brugte softwareportefølje fra Wiresoft også mange andre Microsoft -programmer - med alle de nævnte fordele. Hvis du har spørgsmål vedrørende din Core licensering af SQL Server 2017 Enterprise 2-Core, så tøv ikke med at kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier