Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10008
 • 021-10554
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
667,90 Kr. * 740,90 Kr. * (9,85% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Office 2016-udgaven Standard er designet til at håndtere alle de typiske opgaver i den moderne forretningshverdag - og meget mere: Mange praktiske, intuitivt anvendelige værktøjer letter brugen af de enkelte programmer, hvilket fremskynder afslutningen af projekter. Især Office 2016-udgaven Standard tilbyder et betydeligt plus i anvendelsesmuligheder sammenlignet med andre udgaver på grund af integrationen af DTP-programmet Publisher 2016 - med det kan en lang række publikationer til alle målgrupper oprettes professionelt: fra forretningsmailings til mere omfattende reklamekataloger.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD"

Microsoft Office 2016 Standard - til moderne kontor- og virksomhedsorganisation

Office-Edition 2016 Standard er designet til at håndtere alle de typiske opgaver i moderne virksomheder - og meget mere: Mange praktiske, intuitive værktøjer gør det lettere at bruge de enkelte programmer, hvilket fremskynder færdiggørelsen af projekter. Især udgaven Office 2016 Standard tilbyder her et betydeligt plus i anvendelsesmulighederne i forhold til andre udgaver på grund af integrationen af DTP-programmet Publisher 2016 - med det kan der professionelt udarbejdes en lang række publikationer til alle målgrupper: fra forretningsmailinger til mere omfattende reklamekataloger.

Alle programmer er inkluderet i Office 2016 Standard:

 • Word 2016 - tekstredigering til kontor og privat kommunikation
 • Excel 2016 - regnskab, statistik, beregninger
 • PowerPoint 2016 - opret præsentationer og foredrag
 • Outlook 2016 - e-mailkommunikation, kalender, planlægning af aftaler og opgaver
 • OneNote 2016 - opret noter, saml og dokumentér idéer
 • Publisher 2016 - design af tryksager og klargør dem til trykning

Office 2016 Standard tilbyder naturligvis igen en lang række generelle nyttige funktioner:

 • De intelligente assistenter "Insights", et søgeværktøj, der forbinder Office programmer direkte til Bing Search, og "Tell Me", der gør det lettere at finde funktioner hurtigere, hjælper både professionelle og uerfarne brugere med at redigere dokumenter.
 • Brugerne er forbundet i skyen via OneDrive og SharePoint. Omfattende funktioner gør også delingen særlig fleksibel, så Office 2016 strømliner samarbejdet om Office dokumenter og deres levering i realtid yderligere.
 • Der findes også nye Office-designs til denne udgave og til de andre udgaver: "Dark Gray"-tilstanden har særligt stærke kontraster, mens "Colorful"-designet viser programmer med et moderne udseende.

Microsoft Office 2016 Standard Edition er ikke tilgængelig i den almindelige handel for enkeltkunder, men kun som volumenlicens, da de anvendes i større virksomheder. Hos Wiresoft kan private brugere samt selvstændige erhvervsdrivende og SMV'er dog også købe Office-udgaven Standard 2016. Dette adskiller sig fra de nuværende udgaver Home & Student eller Home & Business ved hjælp af layoutprogrammet Publisher.

Købet af en 2016-udgave har den særlige fordel, at den understøttes af ældre Microsoft-operativsystemer fra Windows 7 og frem - en vigtig og afgørende egenskab for købere, der fortsat bruger denne eller en efterfølgerversion. Ud over 2016-versionen af Office 2016 Standard kan du også købe Professional Pro-udgaven (uden abonnement!) i Wiresofts onlineshop. Følgende oversigt indeholder en detaljeret præsentation af alle de enkelte programmer, der er medtaget i Office 2016 Standard.

Generelle nye funktioner i Office 2016 Standard

Office 2016 Standard indeholder nogle nye funktioner i Standard-programmerne, som bør være til gavn for brugerne:

 • "Du ønsker" (Tell me) er en betjeningsassistent (dansk: "Du ønsker"), der har form af en pære som ikon. Når en bruger søger efter en funktion, skriver han/hun kort det, han/hun vil gøre, i indtastningsfeltet, og Tell Me viser, hvor og hvordan det skal gøres, eller tilbyder yderligere støtte.
 • Insights er også en guide, der kan bruges til at få matchende søgeresultater for termer, f.eks. i et Office -dokument, via den Bing-understøttede intelligente søgning. Disse resultater vises i sideområdet i Office-vinduet.
 • Forenklet deling gør det nemmere at dele Excel-, Word- og PowerPoint-dokumenter og tildele individuelle rettigheder til modtagerne.
 • Funktionen Versionshistorik viser og gør ældre versioner af et dokument til rådighed for Word, Excel og PowerPoint.
 • Integrationen af OneDrive gør det muligt for brugerne at få adgang til Office-dokumenter overalt og fra enhver slutenhed, hvis de er gemt der.
 • DLP-funktionen (Data Loss Protection ) er tilgængelig via SharePoint Online og OneDrive for Business til Word-, Excel- og PowerPoint-dokumenter for centralt at oprette politikker for brug og deling af følsomme data. Så snart en sikkerhedsrisiko er identificeret, modtager den pågældende bruger en meddelelse.

Programspecifikke individuelle funktioner i Office 2016 Standard

De enkelte programmer i Office 2016 Standard Edition indeholder også en lang række forbedringer og nye funktioner:

Nye Word-funktioner i Office 2016 Standard

Word-programmet, der er inkluderet i Office 2016 Standard, indeholder optimeringer af eksisterende funktioner samt flere nye værktøjer. De gør især det fælles arbejde i teamet med Word-dokumenter endnu mere effektivt - uanset om det er på Office eller online i skyen. Derudover er der dog endnu flere skabeloner i Word 2016 samt den særligt praktiske funktion, at du kan åbne et PDF-dokument direkte i programmet:

 • Åbn PDF direkte i Word: Når du åbner en PDF-fil med Word 2016, anvendes ikke kun formateringen, herunder skrifttyper, men også billeder og grafik. Disse kan redigeres direkte med de værktøjer, der er integreret i Word. Herefter kan dette Word-dokument også gemmes igen i PDF-format.
 • Nye muligheder for WordArt-former: Word 2016 indeholder endnu flere muligheder for WordArt-former til at tilpasse dokumenter med - f.eks. kan tekst frit omdannes, så den passer til formen af et grafisk element osv.
 • Forbedret input i realtid: Værktøjet "input i realtid" gør det samtidige samarbejde i teamet om et Word-dokument endnu mere effektivt og samtidig mere overskueligt: Hvis en bestemt bruger foretager ændringer i en Word-tekst, mens andre medarbejdere også har den åben, kan de ikke kun følge med i handlingerne, men også rette dem om nødvendigt.
 • Forbedret kommentarfunktion: Ud over at vise ændringer i realtid viser den optimerede kommentarfunktion i Word de enkelte medarbejderes kommentarer på en sådan måde, at andre brugere kan svare på dem direkte i det samme kommentarfelt. Alle bidrag er således centralt integreret i det samme Word-dokument, så brugerne ikke behøver at skrive e-mails om dem.
 • Fastgjort mappe: Hvert Word-dokument kan fastgøres synligt til den mappe, som det er gemt i, som en springliste (jumplist). På denne måde kan alle medarbejdere straks få adgang til den og alle andre dokumenter, der er indeholdt i den.

Nye funktioner i Excel 2016 til Office Standard

En af de anbefalede funktioner i Excel 2016 er forslaget om den mest passende diagramtype til den pågældende beregningsoperation. Brugerne skal blot vælge de relevante data med musen, hvorefter programmet opretter et udvalg af passende diagrammer baseret på de rigtige data som et live preview.

Desuden er der flere nye diagramtyper til rådighed for at illustrere visse beregninger endnu tydeligere:

 • Vandfaldsdiagrammet er en type søjlediagram, der kan bruges til at vise positive og negative ændringer i en given værdi.
 • Histogrammet er velegnet til at vise frekvensfordelinger af visse klasser.
 • Treemap-typen viser tydeligt proportioner i en hierarkisk struktur.
 • Paretodiagrammet hører til histogrammerne og bruges til at visualisere absolutte og relative værdier i form af kolonner.
 • Sunburst-diagrammet bruges primært til at arrangere hierarkiske data i form af koncentriske ringe for at vise sammenhængen mellem dem.
 • Boxdiagrammet - også kendt som boxplot eller box & whiskers - viser statistisk analyse i form af kvartiler og medianer.

Desuden tilbyder Excel i Office 2016 Standard nogle nye beregningstyper som f.eks. funktionen PROGNOSE.ETS, der nu også genererer kortsigtede alternative fremtidsprognoser, herunder bedste og værste tilfælde. Interaktive diagrammer i pivottabeller tilbyder med de nyligt integrerede Business Intelligence-funktioner bl.a. den drill-down-navigation, der er kendt fra Online Analytical Processing (OLAP). Den nye LET-funktion forbedrer beregningspræstationen og kombinationsmulighederne i Excel 2016: I en formel kan individuelle intervaller navngives med den i en formel. Det nye visningsfilter giver dig mulighed for at skjule andre samarbejdspartneres sorteringer og filtre i et regneark og kun vise dine egne.

PowerPoint-funktioner i Office 2016 Standard

2016-versionen af PowerPoint udvider mulighederne for design af præsentationsdias med nye værktøjer, animationer og grafik samt muligheder for tidsstyring:

 • Den indbyggede PowerPoint Designer kommer med flere designforslag, når du indsætter en grafik eller illustration i et dias, som du straks kan anvende med et klik.
 • Den nye PowerPoint Morph-funktion giver dig mulighed for at skabe animerede overgange mellem to præsentationsbilleder. Morphing fungerer med billeder og grafik eller 3D-former, men også med ord og tekster.
 • Penselværktøjet bruges til tydeligt at fremhæve individuelle elementer som f.eks. udtryk, men også grafik i en præsentation på et dias ved at fremhæve dem i farve. Markeringen sker kun i præsentationstilstanden, selve PowerPoint-dokumentet ændres ikke.
 • Med tidsregistrering kan præsentanterne få endnu bedre styr på tidsstyringen under en præsentation: Den viser altid den tilgængelige tid, så tidsrammen overholdes på trods af eventuelle forsinkelser.
 • Delingsfunktionen gør det endnu nemmere at offentliggøre en præsentation via sociale medier som Facebook og andre kanaler.
 • Præsentationstjenesten kan også bruges sammen med en Microsoft-konto til at gøre en livepræsentation tilgængelig for andre interesserede parter via en browser.

Praktiske nye Outlook-funktioner i Office 2016 Standard

Outlook 2016 har nogle nye funktioner, der primært hjælper brugerne med at håndtere den daglige strøm af e-mails effektivt og med at finde indhold, kontakter og dokumenter endnu hurtigere; det er nu også endnu nemmere og hurtigere at sende vedhæftede filer:

 • Funktionen Clutter adskiller vigtige fra uvigtige e-mails, der allerede er i indbakken, og sorterer sidstnævnte i deres egen mappe med uønsket e-mail; den deaktiverer også alt potentielt farligt indhold, f.eks. usikre links eller malware. Clutter genkender også en brugers adfærd, f.eks. hvilke e-mails der læses først, hvilke der læses senere, og hvilke der ignoreres helt, og forbedrer således løbende sorteringskriterierne.
 • Via en virtuel søgemappe filtreres e-mails eller personer og kontakter først i henhold til et foruddefineret søgekriterium og vises derefter samlet i den.
 • Når du indtaster et navn eller klikker i feltet "Til" i en ny e-mail, foreslår adressebogen tilsvarende kontakter fra adressebogen, men også dem, som afsenderen af meddelelsen ofte kommunikerer med.
 • Vedhæftede filer kan findes og sendes endnu hurtigere, fordi Outlook 2016 viser en liste over alle filer, der er blevet brugt for nylig, når du klikker på "Vedhæft fil". De vedhæftede filer indeholder en drop-down menu med funktioner til øjeblikkelig åbning, kopiering, lagring eller sletning med et enkelt klik.
 • Via OneDrive og SharePoint kan filer, der er gemt der, sendes som et link. Dette reducerer mængden af data i en e-mail-boks betydeligt.

Notatprogram OneNote i Office 2016 Standard

Sidst, men ikke mindst, indeholder Office 2016 Standard også OneNote, den populære digitale notesbog, der er så alsidig, at den kan bruges næsten overalt, især på

Smartphones og tablets til at tage, redigere og dele noter hvor som helst.

 • Ideer og opgaver kan registreres spontant med OneNote og synkroniseres på alle enheder.
 • Dette omfatter billeder, videofiler og tekst. Den integrerede tekst- og talegenkendelse gør det muligt at søge efter nøgleord i billeder (f.eks. skærmbilleder) og stemmefiler.
 • OneNote kan integreres med forskellige programmer på Office, hvilket gør det nemt at tage noter der.
 • På enheder med touch-funktion kan noter også indtastes i hånden.
 • Noter kan også linkes til hinanden, og indhold fra internetkilder kan automatisk linkes til hinanden.
 • Notesbøger kan gemmes på OneDrive og deles med andre brugere.

Publisher 2016 er tilgængelig på Office 2016 Standard

Publisher er det praktiske program Office til at skabe en række forskellige medier til online eller print. Denne udgivelsessoftware er en særlig del af MS Office 2016 Standard og er ikke inkluderet i Home & Student eller Home & Business.

Den brugervenlige grænseflade giver en overskuelig oversigt over alle vigtige funktioner. De intuitivt anvendelige værktøjer hjælper både uerfarne og professionelle med layout af krævende dokumenter og med billedredigering for at opnå optimale resultater. Tekst og billeder kan ændres visuelt med billedvirkninger som skygger, lysning, 3D og refleksioner. Der er en separat kolonne i designområdet til redigering af flere billeder. Disse kan derefter udveksles intuitivt ved hjælp af træk og slip. Og især til digital udskrivning med en online fototjeneste kan dokumenter, der er oprettet i Publisher, også gemmes som JPG-format.

Vigtige funktioner og egenskaber i Publisher 2016 er:

 • Designskabeloner i almindelige formater vises allerede ved åbning af Publisher for alle dokumenttyper: Til private formål findes skabeloner til A4-flyers og breve osv., og til kommerciel brug findes der også skabeloner til flersidede brochurer og mere omfattende kataloger. Alle elementer, der er foruddefineret i en skabelon, f.eks. overskrifter, sidetal, bokse, men også farver, skrifttyper og formatering, kan tilpasses individuelt og gemmes som en ny skabelon, så de er tilgængelige igen til lignende publikationer.
 • De integrerede byggeklodser - såsom overskrifter, tekstrammer og kolonner osv. - kan også enten overtages eller tilpasses, så der er et ensartet design til rådighed for alle publikationer.
 • Den skalerbare SVG-vektorgrafik i Publisher og de tilgængelige 3D-objekter kan forstørres eller drejes 360 grader efter ønske, mens de altid bevarer deres skarphed.
 • Ved hjælp af drag & drop-funktionen kan billeder og grafik importeres til et Publisher-dokument, ikke kun fra en mappe eller Microsoft ClipArt-biblioteket, men også fra internettet eller et online fotoalbum via Bing-billedsøgning.
 • Linealfunktionen giver mulighed for millimeterpræcis placering i dokumentet.
 • Tekstfeltværktøjet er en praktisk hjælp, især til publikationer med flere sider; så snart der indsættes en længere tekst i en tekstramme, vises en ellipse, hvis der er mere tekst, men den er ikke synlig. Ved at sammenkæde de enkelte tekstbokse fordeles den indsatte tekst automatisk mellem dem.

Systemkrav til Office 2016 Standard:

MS Office Standard er tilgængelig i en 32-bit og en 64-bit version. 64-bit versionen installeres normalt automatisk - på et 32-bit operativsystem med x86-processor kan kun 32-bit versionen installeres. Afhængigt af versionen kan de individuelle hardwarekrav være forskellige - især med hensyn til RAM og plads på harddisken. Bemærk venligst følgende minimumskrav:

 • Operativsystem: mindst Windows 7 eller højere eller Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows 10 Server
 • Processor: x86- eller x64 bit-processor med mindst 1 GHz og SSE2
 • Hukommelse: 1 GB RAM (32-bit), 2 GB RAM (64-bit)
 • Plads på harddisken: mindst 3,0 GB
 • Display: mindst 1.024 x 768 opløsning
 • Grafikkort: mindst DirectX 10-grafikkort til hardwareacceleration af grafik

Køb MS Office 2016 Standard billigt hos Wiresoft i online-butikken

Udgaven MS Office 2016 Standard er ikke tilgængelig i den almindelige handel, men kun som volumenlicens til virksomheder. I Wiresofts onlineshop er softwaren Office 2016 Standard også tilgængelig individuelt, som en købsversion og uden forpligtelser som i tilfælde af et abonnement med softwareopdateringer; ved køb gennem Wiresoft er det derfor kun engangsudgifterne, der påløber ved køb gennem Wiresoft. Du køber den fulde version af programmet, med samme omfang af programmer og funktioner som i volumenlicensen, den eneste forskel er, at denne Office 2016 Standard pakke er en enkelt licens, som udelukkende bruges af dig selv.

Sikker køb af software med Wiresoft: At købe Office 2016 Standard eller en anden Office 2016-udgave fra Wiresoft er ikke kun særligt billigt og bekvemt, men også sikkert: Denne Office 2016 Standard software er en enkeltbrugerlicens, der var en del af en større volumenlicens, den slags, der normalt kun kan købes og bruges af større virksomheder. Når disse virksomheder køber en volumenlicens, har de også ret til at videresælge overskydende softwarelicenser - f.eks. til Wiresoft. Det er ligegyldigt, om disse licenser ikke er blevet brugt, eller om den pågældende Office-software er blevet erstattet af en nyere programversion eller ikke længere understøttes i en virksomhed som følge af en generel tilpasning af hardwaren eller en opdatering af operativsystemet. Ved salget kan volumenlicensen opløses og konverteres til individuelle licenser - disse kaldes så for brugt software. Opdelingen i individuelle licenser har ingen indflydelse på programmernes omfang eller funktionalitet, og en software er heller ikke udsat for slitage ved brug.

Wiresoft sælger kun komplette versioner af MS Office Standard eller andre Microsoft-programmer, der er identiske med de originale Microsoft-versioner eller -udgaver; disse kommer også kun fra lovlige kilder fra førstegangskøbere i Europa.

Når du køber Office 2016 Standard som brugt software fra Wiresoft Software Shop, løber du derfor ikke nogen juridisk risiko, da handel med brugt software er udtrykkeligt tilladt ved lov, hvilket også er blevet bekræftet af adskillige domme.

Denne Office 2016 Standard software kan installeres på din pc umiddelbart efter købsprocessen er afsluttet og downloadet, og aktiveres med volumenlicensnøglen - Multi-Activation-Key (MAK) - der leveres sammen med købet, og bruges uden tidsbegrænsninger eller andre begrænsninger.

Software køb af Microsoft Office pakker er en økonomisk mulighed for Wiresoft kunder til at købe sådanne normalt ikke tilgængelige programmer desuden særligt gunstige. Derfor kan især selvstændige og private brugere, men også små og mellemstore virksomheder drage fordel af vores billige softwaretilbud: Med Wiresoft får de ikke kun alle de eksklusive fordele ved Office 2016 Standard Edition, men sparer også penge på købet!

I Wiresoft Software-Shop kan du finde Office 2016 Standard Edition samt andre udgaver og versioner og andre Office-programmer som en købsversion. Hvis du har spørgsmål om Office 2016 Standard eller andre Microsoft Office 2016 Edition, er du velkommen til at kontakte os via e-mail, telefon eller chat.

Yderligere links til "MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier