Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10153
 • 7JQ-01607
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
54.455,90 Kr. * 60.505,90 Kr. * (10% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Core 2 Core 
Mindste licensering 4 Core Pro Server
CAL Ikke påkrævet
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringsomfang Download + licens


Udgaven SQL Server 2019 Enterprise 2-Core  er i øjeblikket den mest omfattende og opdaterede version af den gennemprøvede relationelle dataplatform fra Microsoft; den indeholder alle de aktuelle database-, rapporterings- og analysefunktioner, som nødvendigvis bruges regelmæssigt i en moderne virksomhed, der har brug for et kraftfuldt relationelt databasesystem Management (RDMS), især i varestyringssystemer, ERP-software og CRM-systemer.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2-Core

SQL Server 2019 Enterprise 2-Core-udgaven er i øjeblikket den mest omfattende og opdaterede version af Microsofts gennemprøvede relationelle dataplatform; den indeholder alle de nyeste database-, rapporterings- og analysefunktioner, som nødvendigvis bruges regelmæssigt i en moderne virksomhed, der har brug for et kraftfuldt RDMS (Relational Database Management System), især i virksomhedens ressourceplanlægningssystemer, ERP-software og CRM-systemer.

Ud over højtilgængelighedsløsningen AlwaysOn, Big Data Cluster samt Service Broker tilbyder SQL Server 2019 Enterprise 2-Core-udgaven ikke kun omfattende sikkerhed og beskyttelse af dataene, men også deres integritet - samtidig med at den tilbyder omfattende kommunikationsgrænseflader og maksimal skalerbarhed.

Der er kun mulighed for kernebaseret licensering af SQL Server 2019 Enterprise Edition, da denne er designet til især mellemstore virksomheder og især store virksomheder eller organisationer med tilsvarende større serverkapacitet.

Hos Wiresoft kan du finde SQL Server 2019 Enterprise 2-Core Edition til en meget lavere pris, som fuldt funktionel brugt software - med alle fordelene med hensyn til ydeevne og sikkerhed. Du kan finde yderligere oplysninger om funktionerne i SQL Server 2019 Enterprise 2-Core samt licensbetingelserne, som også gælder for brugt Microsoft-software, nedenfor.

Hvad er nyt i SQL Server 2019 Enterprise 2-Core?

SQL Server 2019-versionen er ikke kun en forbedring af de funktioner og egenskaber, der er indeholdt i den tidligere version, men er blevet suppleret med mange innovative funktioner - her er det især Enterprise 2-Core-udgaven, der giver maksimal ydeevne og skalerbarhed. Ud over de vigtige områder overholdelse og sikkerhed drejer det sig først og fremmest om den kontinuerlige udførelse af forretningskritiske processer samt mange nye analysefunktioner med henblik på at behandle og evaluere selv store datamængder, som det ofte er tilfældet inden for Big Data Management, så de er tilgængelige for mange applikationer.

I SQL Server 2019 Edition Enterprise 2-Core omfatter disse funktioner høj pålidelighed og tilgængelighed gennem udførelse af forespørgsler på rekordtid og beskyttelse af data gennem de udvidede sikkerhedsfunktioner. Her bidrager bl.a. den administrerede selvbetjeningsdataudforskning sammen med den interaktive visualisering af relevante data til at øge effektiviteten af datahentning og -behandling - suppleret af forskellige intelligente cloud-løsninger.

Med SQL Server 2019 Edition Enterprise 2-Core er det ud over behandling af strukturerede datasæt også muligt at behandle ustrukturerede datasæt; dette lettes for første gang af integrationen af Java, ud over brugen af grænseflader til kompatible databaser som Oracle.

De innovative funktioner i SQL Server 2019 Enterprise 2-Core i detaljer

Blandt de særligt bemærkelsesværdige funktioner i SQL Server 2019 Enterprise 2-Core til omfattende databehandling er, ud over klyngedannelse af data, overvågning til systematisk registrering under logning og målinger samt intelligent behandling af søgeforespørgsler.

Her skal der især nævnes Intelligent Query Processing (IQP), en funktion, der effektivt fremskynder behandlingen af forespørgsler, især ved større datamængder. Hastigheden i SQL Server 2019 Enterprise 2-Core er også blevet øget i mange andre databaseoperationer, og der er tilføjet yderligere funktioner. De vigtigste nyskabelser i Microsoft SLQ Server 2019-udgaven omfatter:

Virtualisering af data med Big Data Cluster

Den nye Big Data Cluster-funktion til SQL Server 2019 Enterprise bruger AI-teknologier til at analysere store samlinger af data stort set i realtid, som det ofte er tilfældet i større virksomheder. Big Data Cluster indeholder også alle de nødvendige værktøjer til at træne maskinlæringsmodeller. Big Data Cluster (BDC) er et Linux-baseret containernetværk bestående af SQL Server og Apache Spark og leveres i Kubernetes eller Azure Kubernetes Services. Python- og R-apps er også blevet implementeret her

PolyBase, funktionen, der allerede er kendt fra SQL Server 2016 pre-release til behandling af Transact-SQL-forespørgsler fra eksterne datakilder, er også blevet udvidet til at give adgang til Oracle, MongoD og Terradata.

AlwaysOn i SQL Server 2019 Enterprise

AlwaysOn, en løsning med høj tilgængelighed, der blev introduceret i tidligere versioner af Enterprise Edition af SQL Server 2019, er baseret på Windows Cluster Service med op til fem knudepunkter

op til fem knuder og sikrer således forbedret høj tilgængelighed uden behov for delt lagring som med failover-klyngen. AlwaysOn giver mulighed for at lagre flere sekundære databaser, som kan køre redundant på tværs af flere datacentre.

Service Broker for udviklere

Service Broker er en ramme til udvikling af applikationer med høj skalerbarhed og asynkron kommunikation baseret på SQL Server. Service Broker er skalerbar og designet som en ramme - den kan derfor f.eks. bruges til at sende meddelelser inden for en database eller fra en database til en anden. Applikationer, der er udviklet på grundlag af Service Broker, kan også senere skaleres på tværs af instanser.

Tilgængelighed af Java i SQL Server 2019 Enterprise 2-Core

I SQL Server 2019 Enterprise 2-Core-udgaven af SQL Server 2019 Enterprise kan Java-kode også bruges til databasestyringssystemet for første gang ved at integrere Java Runtime. Det betyder, at kompileret Java-kode nu kan udføres direkte på SQL Server uden at skulle migrere den først. Baseret på SQL Server Language Extensions er det også muligt at integrere yderligere programmeringssprog.

Secure Enclaves til sikker kryptering af data

Med Secure Enclaves udvider SQL Server 2019 Enterprise 2-Core de muligheder, som Always Encrypted allerede giver for at kryptere data fra klienten til DBMS'et. De data, der er krypteret på denne måde, kan ikke ses, selv ikke af databaseadministratorer med deres udvidede rettigheder.

Forbedringer af ydeevnen i SQL Server 2019 Enterprise Edition

Microsoft SQL Server 2019 indeholder også mange forbedringer af ydeevnen i Enterprise Edition, herunder:

 • Intelligent Query Processing optimerer behandlingen af forespørgsler, især af store datasæt
 • Intelligent Performance øger hastigheden på udførelsen af databaseoperationer
 • Database Snapshot opretter et øjebliksbillede af databasen, som kan bruges til at dokumentere dens tilstand som en del af en evaluering eller rapport
 • Statistikker over sidste forespørgselsplan giver en opdateret oversigt over de seneste planer for udførelse af forespørgsler
 • Lightweight Query Profiling Infrastructure er blevet forbedret og er nu aktiveret som standard i SQL Server Management Studio
 • Accelerated Database Recovery fremskynder genoprettelsen af databasen efter genstart eller rollback af transaktioner

Flere tekniske detaljer om SQL Server 2019 Enterprise 2-Core

Med hensyn til skalerbarhed og ydeevne for visse funktioner samt høj tilgængelighed gælder bl.a. følgende specifikationer for SQL Server 2019 Enterprise 2-Core-udgaven:

Generelle funktioner i SQL Server 2019 Enterprise-udgaven:

 • Maksimal databasestørrelse: 524 PB
 • Big Data Cluster  bygget med Apache Spark og HDFS
 • Datavirtualisering med PolyBase (inkl. Oracle, Teradata, MongoDB)
 • Unified AI Platform til træning af operationaliserbare modeller med SQL Server ML Service
 • Integration af maskinlæring gennem forbindelse med open source Python og -R med fuld parallelitet af R- og Python-analyser og mulighed for at køre på GPU'er
 • Adaptiv behandling af forespørgsler

Skalerbarhed af SQL Server 2019 Enterprise

For følgende funktioner og specifikationer er det maksimale operativsystem pr. instans eller hukommelse tilgængeligt i hvert enkelt tilfælde i SQL Server 2019 Enterprise 2-Core-udgaven:

 • SQL Server-databasemotorens beregningskapacitet, der bruges af en enkelt instans
 • Analysis Services eller Reporting Services beregningskapacitet, der bruges af en enkelt instans
 • Hukommelse pr. instans af SQL Server-databasemotor til bufferpuljen
 • Columnstore-segmentcache pr. instans af SQL Server-databasemotor
 • Hukommelsesoptimeret datastørrelse pr. database i SQL Server Database Engine
 • Hukommelse pr. Analysis Services-instans
 • Hukommelse pr. instans af Reporting Services
 • Maksimal størrelse af relationel database: 524PB

Skalerbarhed og ydeevne i det relationelle databasestyringssystem

Blandt andet for:

 • Grupperede eller ugrupperede kolonnefortegnelsesindekser
 • In-memory database: med in-memory OLTP, hukommelsesoptimerede tempdb-metadata og understøttelse af vedvarende hukommelse
 • Database om strækninger
 • Opdeling af tabeller og indekser
 • Intelligent database: herunder automatisk optimering, batchtilstand for rowstore, feedback om hukommelsesallokering i row- og batchtilstand, forsinket kompilering af tabelvariabler og inlining for brugerdefinerede skalarfunktioner

Høj tilgængelighed af det relationelle databaseadministrationssystem (RDBMS):

Blandt andet på:

 • Server Core-understøttelse
 • Spejling af databaser
 • Komprimering af sikkerhedskopier og snapshots af databaser
 • Altid på failover-klyngeinstanser samt Altid på tilgængelighedsgrupper,
 • Grundlæggende rådighedsgrupper
 • Online side og online filgendannelse
 • Optimeret gendannelse af databaser samt genopbygning af online indekser, der kan genoptages
 • Tilføje lagerplads, mens systemet kører
 • Failover-server til katastrofeberedskab, høj tilgængelighed og katastrofeberedskab i Azure

Licensering af SQL Server 2019 Enterprise efter kerner

Den centrale licensering, som Microsoft indførte med 2016-serverversionen, gælder også udelukkende for SQL Server 2019 Enterprise-udgaven. Den ellers tilgængelige licensering pr. server/CAL er derfor generelt ikke tilgængelig her. Sammenlignet med ældre versioner, hvor det var irrelevant, hvor mange kerner en processor indeholdt, gælder en anden licensmetrik for kernelicensering: nu er antallet af kerner afgørende for fastlæggelsen af licenskravet. Licensmodellen pr. kerne gælder også for hybrid brug og cloud-implementeringer med henblik på provisionering. I cloud-kompatibel licensering gælder en kernelicens for hver af de to kerner (i modsætning til tidligere, hvor der var behov for én licens pr. processor).

Det samlede licenskrav er det maksimale antal kerner pr. processor. Alle fysiske kerner på en server kræver deres egen kernelicens. Det mindste antal licenser pr. server er otte, idet Microsoft har angivet følgende betingelser:

 • Der kræves mindst 8 kernelicenser for hver processor
 • Der kræves mindst 16 core-licenser til hver server

Basislicenserne til SQL Server 2019 Enterprise er altid tilgængelige som pakker med 2 stk.

Krav til hardware

Hvis du vil bruge SQL Server 2019 Enterprise i et miljø, skal følgende hardware- og softwarekrav være opfyldt:

 • Understøttede styresystemer: Windows 10, Windows Server 2019, 2012 R2
 • Harddisk: mindst 6 GB ledig plads på harddisken - afhængigt af de installerede SQL Server-komponenter
 • Grafik: Super VGA-grafikkort med en opløsning på mindst 800x600 pixels
 • Mindste hukommelse: 4 GB
 • Processortype x64-processor: AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon med Intel EM64T-understøttelse, Intel Pentium IV med EM64T-understøttelse
 • Processorhastighed: 1,4 GHz - anbefales: 2,0 GHz eller hurtigere

Alt info om Wiresoft brugt software til Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2-Core

Brugt software til SQL Server 2019 Enterprise er ikke anderledes end en ny serverlicens med hensyn til brugervenlighed - og software kan heller ikke blive slidt op. Det er kendetegnet ved følgende træk:

Oprindelse af den brugte SQL Server 2019 Enterprise 2-Core-licens

Den brugte SQL Server 2019 Enterprise 2-Core licenssoftware, der er tilgængelig hos Wiresoft, stammer fra en virksomhed, der først købte den og senere solgte den til Wiresoft. Ved videresalg markeres den som brugt software, men den kan bruges som en ny licens.

Købersikkerhed for brugte SQL Server 2019 Enterprise 2-Core-licenser

SQL Server 2019 Enterprise 2-Core som Wiresofts brugte software giver kunderne de samme fordele som ved køb af ny serversoftware: med sikkerhed for køberen ved øjeblikkelig download efter afsluttet køb og øjeblikkelig licensaktivering med den medfølgende gyldige licensnøgle.

Er køb og brug af brugt software til SQL Server 2019 Enterprise 2-Core lovligt?

Som Wiresoft-kunde kan du stole på, at ikke kun købet, men også den faktiske brug af SQL Server 2019 Enterprise 2-Core som bruger af brugt software ikke overtræder nogen love: Den software, der tilbydes i Wiresoft Shop, stammer fra en virksomheds tidligere licenslager. Den gyldige jurisdiktion tillader ikke kun handel med Microsofts brugte software, men også den faktiske brug af den; disse kendsgerninger er blevet bekræftet igen og igen af flere domstolsafgørelser.

Dine Wiresoft-fordele med brugt SQL Server 2019 Enterprise 2-Core-software

Brugt software fra Wiresoft giver dig den fordel, at du kan opdatere dine softwarelagre til en fordelagtig pris og dermed altid være opdateret, og det til en langt lavere pris end ved køb af ny hardware. Den brugte software fra Wiresoft er kendetegnet ved den komplette verifikation af alle købere og giver dermed revisionssikkerhed!

Hos Wiresoft kan du ikke kun finde SQL Server 2019 Enterprise 2-Core-udgaven til en fornuftig pris, men også andre SQL Server 2019-udgaver, herunder klientadgangs-licenser til den CAL-baserede licensmulighed, samt ældre versioner af Microsoft SQL Server; Wiresofts tilbud på brugt software omfatter også andre Microsoft-programmer - med alle de nævnte fordele. Hvis du har spørgsmål om din kernelicensering af SQL Server 2019 Enterprise eller en anden udgave, er du velkommen til at bruge vores ekspertrådgivning via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier