Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 

Betalingsmuligheder

Køb på konto (kun for erhvervskunder)

Du modtager en faktura fra os pr. e-mail og betaler fakturabeløbet bekvemt via bankoverførsel. Når du betaler med faktura, indhenter vi oplysninger om din kreditværdighed fra en tjenesteudbyder for at vurdere vores kreditrisiko. Du kan undgå en vurdering af din kreditværdighed ved at vælge en anden betalingsmetode. Hvis vurderingen af din kreditværdighed er tilstrækkelig for os, leverer vi varerne straks. Du betaler fakturaen hurtigt efter modtagelse af fakturaen med enbetalingsfrist på 14 dage på . Muligheden for at betale med faktura vil blive bekræftet eller afvist af os inden for 24 timer efter modtagelse af ordren.

Betaling med kreditkort eller Maestro (via Paypal Plus / Unzer)

Betalinger med kreditkort eller Maestro behandles af vores betalingspartner Unzer eller PAYPAL i henhold til gældende sikkerhedsstandarder. Hvis du betaler med kreditkort, vil din konto blive debiteret, når din ordre sendes.

Betaling med Sofortüberweisung

Nemt og sikkert via din netbank. Overførslen sker direkte og i overensstemmelse med TÜV-certificerede sikkerhedsstandarder via vores online betalingspartner Sofort AG.

Betaling med PAYPAL

Ukompliceret og direkte for alle kunder, der har en PAYPAL-konto.

Betaling på forhånd (forudbetaling)

Du bedes overføre fakturabeløbet (bankoverførsel eller indbetalingsseddel) til vores bankkonto med angivelse af dit ordrenummer. Du kan finde vores bankoplysninger enten på fakturaen eller i ordrebekræftelsen. Når du har modtaget din overførsel, modtager du en bekræftelse på modtagelsen af betalingen via e-mail fra vores regnskabsafdeling. Herefter sendes produktet i henhold til nedenstående forsendelsesoplysninger.  Betalingsfristen for forudbetaling er 14 dage.

Forsendelse

Forsendelsen af artiklerne sker med post eller med post (DHL-pakke), hvis der er bestilt et fysisk produkt. Forsendelse via e-mail er gratis.

Forsendelsesmetode for de forskellige betalingsmetoder:

Paypal: Indkommende ordrer inden kl. 17.00 afsendes samme dag.

Kreditkort: Ordrer, der modtages inden kl. 17.00, sendes samme dag.

Sofortüberweisung: Indkommende ordrer indtil kl. 17.00 vil blive sendt samme dag.

Køb på regning: Indkommende ordrer indtil kl. 17.00 sendes samme dag.

Forudbetaling: Ordren sendes, når betalingen er modtaget.

Forsendelsesomkostninger inden for Tyskland er 4,99 Euro via DHL. For varer, der sendes inden for EU, er forsendelsesomkostningerne 9,99 Euro. Levering sker med DHL.

Bestillinger og leveringer er kun mulige inden for Tyskland, Østrig, Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Grækenland, Storbritannien, Irland, Italien, Liechtenstein, Luxembourg, Holland, Norge, Polen, Portugal, Sverige, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Tjekkiet, Ungarn og Østrig.

Leveringstid (fysisk forsendelse):
inden for Tyskland: 1 - 2 arbejdsdage
inden for Europa: 4 - 6 arbejdsdage

I tilfælde af leveringsforsinkelser vil du modtage øjeblikkelig feedback pr. mail inden for 24 timer. Hvis en vare ikke længere er tilgængelig, tilbyder vi dig et tilsvarende alternativ eller refunderer dine penge.

Leveringsfrister

Leveringsfristen begynder med betaling via
-forudbetaling dagen efter, at betalingsordren er givet til din bank
-med køb på beregning dagen efter indgåelse af en kontrakt
-med Paypal straks
-med Sofortüberweisung straks
-med kreditkort straks

Leveringsfristen udløber afhængigt af leveringsstatus den følgende dag. Hvis den sidste dag i perioden falder på en lørdag, søndag eller en på leveringsstedet anerkendt helligdag, træder den næste arbejdsdag i stedet for en sådan dag.

I tilfælde af forsinkelser i leveringen informerer vi dig straks. I dette tilfælde vil du modtage en e-mail fra os eller, hvis du har oplyst et telefonnummer, en besked om den aktuelle leveringsstatus og en ny leveringsdato.

Sikkerhed gennem SSL Secure

Dine ordrer og relaterede personlige oplysninger som f.eks. dit navn, din adresse eller kreditkortoplysninger er beskyttet af moderne sikkerhedssystemer. Overførslen af disse data er krypteret og ulæselig for udenforstående ved hjælp af Secure Socket Layer (SSL) fra VeriSign, en sikkerhedsstandard, der understøttes af alle almindelige internetbrowsere. Du kan genkende sikkerhedsstatus ved at bruge et "s" i den første del af adressen ("https://" i stedet for "http://" ).

Kategorier