Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE USER CAL
CAL'er til virksomhedsbrugere til Microsoft Exchange Server 2019 som brugt software For Standard- og Enterprise-udgaverne af Microsoft Exchange Server 2019 kræver hver bruger, der ønsker at få adgang til servertjenesterne, en separat...
322,90 Kr. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE DEVICE CAL
Enterprise Device CAL til Microsoft Exchange Server 2019 som brugt software Microsoft Exchange Server Enterprise CAL 2019 er et softwareprodukt, der giver adgang til funktionerne og funktionaliteten i Microsoft Exchange Server. Det er en...
322,90 Kr. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL
25 Pack Device CAL til Microsoft Exchange Server 2019 som brugt software For Standard eller Enterprise Edition af Microsoft Exchange Server 2019 kræves der ud over serverlicensen en separat klientadgangslicens for hver enhed, der bruges...
4.688,90 Kr. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL
10 Pack Device CAL til Microsoft Exchange Server 2019 som brugt software For Standard eller Enterprise Edition af Microsoft Exchange Server 2019 kræves der ud over serverlicensen en separat klientadgangslicens for hver enhed, der bruges...
1.903,90 Kr. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL
5 Pack Device CAL til Microsoft Exchange Server 2019 som brugt software For Standard eller Enterprise Edition af Microsoft Exchange Server 2019 kræves der ud over serverlicensen en separat klientadgangslicens for hver enhed, der bruges...
992,90 Kr. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL
25 bruger-CAL'er til Microsoft Exchange Server 2019 som brugt software For Standard- og Enterprise-udgaverne af Microsoft Exchange Server 2019 kræver hver bruger, der ønsker at få adgang til servertjenesterne, en separat...
4.688,90 Kr. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL
10 bruger-CAL'er til Microsoft Exchange Server 2019 som brugt software For Standard- og Enterprise-udgaverne af Microsoft Exchange Server 2019 kræver hver bruger, der ønsker at få adgang til servertjenesterne, en separat...
1.903,90 Kr. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL
5 bruger-CAL'er til Microsoft Exchange Server 2019 som brugt software For Standard og Enterprise-udgaverne af Microsoft Exchange Server 2019 kræver hver bruger, der ønsker at få adgang til servertjenesterne, en separat...
992,90 Kr. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 USER CAL
Bruger-CAL'er til Microsoft Exchange Server 2019 som brugt software For Standard og Enterprise-udgaverne af Microsoft Exchange Server 2019 kræver hver bruger, der ønsker at få adgang til servertjenesterne, en separat klientadgangslicens...
215,90 Kr. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENHED CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENHED CAL
Enheds-CAL til Microsoft Exchange Server 2019 som brugt software For Standard- eller Enterprise-Edition af Microsoft Exchange Server 2019 kræves der ud over serverlicensen en separat klientadgangslicens for hver enhed, der bruges til at...
215,90 Kr. *

Brug af funktionerne i Microsoft Exchange Server 2019 med en CAL

For hver virksomhedsejet server, der anvender den aktuelle Exchange Server-version, skal der være en eller flere licenser til rådighed for at få adgang til de tilsvarende funktioner og tjenester. Hver bruger eller enhed, der skal have adgang til Exchange-serveren, kræver en tilsvarende klientadgangslicens (CAL) - en bruger-CAL eller en enheds-CAL. Beslutningen om at vælge en CAL-version afhænger dels af virksomhedens struktur, dels af kravene til sikkerhed i e-mail-trafikken og beskyttelse af egne og samarbejdspartneres data.

Hvilke fordele tilbyder den nuværende Windows Microsoft Exchange Server 2019?

Med den nye Exchange Server-version tilbyder Microsoft betydelige forbedringer og forbedringer på mange områder, som yderligere øger sikkerheden og hastigheden samt funktionsudbuddet. Ud over brugerne har administratorer også gavn af mange praktiske funktioner, som både forbedrer og letter organiseringen af intern og ekstern kommunikation.

Forbedringer af Exchange Server med hensyn til sikkerhed

Brugen af Windows Server Core Support giver nu færre angrebsmuligheder, når uautoriseret adgang forsøges udefra, da Exchange nu kører i et rent Windows-miljø og derfor også kræver færre komponenter, der skal vedligeholdes. Exchange Management Shell og Exchange Admin Center er også bedre beskyttet mod ekstern adgang.

Ved at anvende Client Access Rules kan administrationen af Exchange nu tillades og forenkles fra det interne netværk, da dette eliminerer behovet for at anvende komplekse netværks- og firewallregler.

Forbedret ydeevne forExchange-serveren

Søgningsinfrastrukturen til cloudskalering og pålidelighed er også blevet forbedret i Exchange Online. Som følge heraf er det nu muligt at indeksere større filer, og det er nemmere at administrere og forbedre søgeydelsen. Dette resulterer også i meget hurtigere og mere pålidelige failovers mellem servere.

Andre funktioner i Exchange Server 2019  

Brugen af den nyeste lagerhardware, herunder større harddiske og SSD'er, øger den samlede serverydelse: Exchange 2019 understøtter nu op til 256 GB hukommelse og 48 CPU-kerner. Et dynamisk databaselager optimerer også den aktive brug af databasen.

Derudover forbedrer nye kalenderfunktioner, en bedre funktion til at tage af sted fra kontoret og yderligere muligheder for noter og håndtering af fravær fra kontoret samarbejdet og koordineringen af møder, hvilket er en vigtig del af den interne virksomhedskommunikation. Især administratorer har kun avancerede muligheder for at planlægge, hvornår medarbejdere er fraværende.

Desuden kan e-mailadresser, der indeholder ikke-engelske tegn, fortsat sendes og leveres i deres oprindelige form ved hjælp af internationalisering.

Microsoft-licenstyper til Exchange Server 2019

Med de forskellige typer af licenser regulerer Microsoft den individuelle brug af Exchange Server 2019. Microsofts licensmodel skelner mellem forskellige typer: For det første de to serverlicenser - Standard og Enterprise - for Exchange Server som sådan, de adskiller sig kvantitativt med hensyn til små og store virksomheders krav; for det andet de to typer Client Access Licences (CAL'er) - de tildeles enten til en enhed (Device-CAL) eller til en bruger (User-CAL); og derudover Standard- og Enterprise-versionerne, som endelig definerer omfanget af funktioner og rettigheder for den respektive CAL.

Serverlicens til Microsoft ExchangeServer 2019

Microsoft Exchange Server 2019 er tilgængelig i standard- og virksomhedsudgaverne. Funktionerne i Exchange 2019 Standard og Enterprise er identiske, og de to udgaver adskiller sig kun med hensyn til deres skalerbarhed, dvs. hvor mange postkassedatabaser de understøtter.

Standard-udgaven af Exchange Server 2019 understøtter op til maksimalt 5 postkassedatabaser, hvilket typisk er et behov for små og mellemstore virksomheder; Enterprise-udgaven af Exchange Server 2019 understøtter op til 100 postkassedatabaser - og er derfor beregnet til større virksomheder og organisationer.

Bruger-CAL'er og enheds-CAL'er til Microsoft Exchange Server 2019

CAL'er til Microsoft Exchange Server 2019 er tilgængelige i to forskellige versioner - som User CAL og som Device CAL - afhængigt af, om en bestemt bruger eller en bestemt computer skal have adgang til serveren.

Hvilken CAL-variant der er den mest praktiske og omkostningseffektive for en virksomhed eller institution kan variere fra sag til sag. Beslutningen om en Exchange Server Device CAL eller User CAL er normalt ikke kun baseret på antallet af medarbejdere, men også på den mest almindelige måde at arbejde på:

Medarbejdere, der udelukkende arbejder lokalt på deres faste arbejdsstation med deres egen computer, er bedre tjent med en Exchange Server Device CAL. Hvis en arbejdsplads er mere fleksibel eller mobil, og arbejdet derfor udføres på forskellige slutenheder, kan det være mere fordelagtigt med en bruger-CAL til Exchange Server. Følgende er de vigtigste fakta om begge CAL-versioner:

Bruger-CAL'er til Exchange Server: Bruger-CAL'er er kun beregnet til en enkelt bruger. Fordelen: Med en bruger-CAL kan denne bruger få adgang til Exchange Server fra helt andre slutenheder. Det kan være den stationære pc på kontoret eller en anden computer, f.eks. på hjemmekontoret, eller endda en bærbar computer, der bruges uden for virksomheden. Så hvis en medarbejder ofte er på farten, f.eks. til kundemøder eller ofte holder præsentationer på stedet, er User CAL til Exchange Server det bedste valg.

Enheds-CAL'er til Exchange Server: En Device CAL er derimod en enhedsrelateret licens. Det betyder, at kun en bestemt computer er autoriseret til at få adgang til Exchange Server, f.eks. enten en pc ELLER en bærbar computer i virksomheden. I dette tilfælde kan helt forskellige brugere få adgang til den pågældende licenserede slutenhed for at kunne bruge Microsoft Exchange Server-tjenesterne.

Med en Device CAL er det derfor ligegyldigt, hvilken bruger der får adgang til Exchange Serveren, så længe det kun sker via den pågældende licenserede enhed. En Device Client Access Licence er derfor særlig praktisk i tilfælde af proaktiv deling af arbejdsstationer.

Hvorfor er der også en standard CAL og en virksomheds-CAL til Microsoft Exchange Server?

Mens Standard- og Enterprise-udgaverne til Exchange Server 2019 kun adskiller sig fra hinanden med hensyn til funktionernes skalerbarhed, vedrører forskellen mellem Standard- og Enterprise CAL'er omfanget af de tilgængelige Exchange Server 2019-funktioner i hvert enkelt tilfælde.

Enterprise CAL er så at sige et tillæg til Standard CAL og udvider den med yderligere funktioner, f.eks. Unified Messaging, en integreret arkiveringsfunktion og DLP.

Både Standard CAL'er og Enterprise CAL'er fungerer naturligvis sammen med Standard- og Enterprise-udgaverne af Exchange Server 2019. Derfor kan en Standard CAL også bruges på Enterprise-udgaven af Exchange 2019 Server - og omvendt kan Enterprise CAL bruges på Standard-udgaven.

Forskellen mellem standard CAL og virksomheds-CAL til Microsoft Exchange Server

Opdelingen i Standard og Enterprise CAL har en simpel årsag: Det er ikke alle brugere, der arbejder med Microsoft Exchange Server, der har brug for alle tjenester og funktioner. Hvis ikke alle medarbejdere har brug for de samme adgangsrettigheder.

virksomheder kan derfor spare penge ved at købe en enklere Standard CAL i stedet for den mere komplekse Enterprise CAL.

Organisationer har især fordel af Enterprise CAL'er, fordi de også tilbyder nye integrerede funktioner til arkivering og beskyttelse af oplysninger i forhold til standard CAL'er. Dette kan reducere kompleksiteten i forbindelse med opfyldelse af overensstemmelseskravene, hvilket også bidrager til at reducere omkostningerne. På samme måde kan brugen af unified messaging i stedet for almindelige voice mail systemer konsekvent reducere driftsomkostningerne.

Vigtige funktioner i Exchange Server 2019 omfatter arkivering af postkasser via arkivpostkassen samt søgning mellem forskellige postkasser (Multi-Mailbox Search); den førnævnte understøttelse af retningslinjer for overholdelse af regler gennem bedre informationsbeskyttelse (Information Protection and Control), et personligt arkiv samt arkivering af juridiske årsager, forbedret beskyttelse mod spam, anvendelse af e-mail-transport samt brugerdefinerede opbevaringspolitikker, et in-situ-arkiv og in-situ-bevaring (henholdsvis In-Place Archive og In-Place Hold), definerede opbevaringspolitikker samt muligheden for at oprette og administrere postkasser. In-Place Hold), definerede journaler for brugere og distributionslister og sidst men ikke mindst rettighedsstyring i Exchange Server. Forskellige delingsfunktioner regulerer rettighederne til kalendere, hvilket forbedrer koordineringen og skaber et bedre overblik, så tidskrævende overlapninger eller unødvendige aftaler forsvinder fra hverdagen i erhvervslivet.

Din omkostningseffektive serverlicensering med CAL'er fra Wiresoft

Hvis du har spørgsmål om Microsoft Exchange Server-licensering til din virksomhed, skal du blot kontakte os. Vi rådgiver dig gerne om din optimale licensstruktur for Microsoft Exchange Server og giver dig et skræddersyet tilbud.

Når du køber Exchange Server CAL'er, sparer du penge med Wiresoft! Det skyldes, at Wiresoft sælger ubrugte og dermed billigere individuelle licenser fra virksomheder, der ikke har opbrugt deres licenskrav. Dette reducerer dine anskaffelsesomkostninger!