Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

  • SW10119
  • 395-04604
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
15.091,90 Kr. * 16.767,90 Kr. * (10% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
CU-version Nuværende
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringsomfang Download + licens
Yderligere oplysninger Op til 100 postkassedatabaser


Microsoft Exchange 2019 er en opdateret version af den sikre og effektive messaging-platform, der især bruges i større virksomheder til central administration af e-mail-trafik samt kontakter og opgaver og differentieret planlægning. Til dette formål tilbyder Server Enterprise Exchange Server Edition Enterprise  et omfattende sæt værktøjer - herunder optimeringer af allerede eksisterende funktioner - til at gøre kommunikation og samarbejde endnu mere effektivt med brugerdefinerede fleksible applikationer.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE"

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise

Ud over tekstbehandling og regneark spiller administration af e-mails, aftaler, kontakter og opgaver en vigtig rolle i virksomheder. For at klare de daglige kommunikationsopgaver er Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise den perfekte støtte til at klare de daglige kommunikationsopgaver. Med denne pålidelige og effektive softwareløsning har du styr på hele e-mail-trafikken og også den altomfattende aftaleadministration. Den nuværende Exchange Server 2019-version er rettet mod en lang række virksomheder, universiteter, men også skoler og offentlige administrationer.

Hvad er fordelene ved Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise?

Allerede siden 1996 har der været det innovative mail- og kommunikationssystem Exchange, som på daværende tidspunkt startede i version 4.0. Desuden skal der skelnes mellem Standard- og Enterprise-versionen. I modsætning til Standard-versionen kan der oprettes op til 100 databaser pr. server, hvor hver database kan indeholde op til 2 TB data i den pågældende serverversion. Funktionaliteten er opdelt i to såkaldte roller:

- Hovedfunktionaliteten omfatter den egentlige postkasse, som kommunikerer med databaserne og samtidig modtager klientforespørgsler.
- Den såkaldte Edge Transport, som fungerer mellem det interne netværk og internettet, sørger for at sikre e-mailoverførslen.

Med Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise kan alle medarbejdere samtidig få adgang til, administrere og redigere de leverede data. Optimal produktivitet er hovedfokus for denne gruppesoftware og e-mail-server-software. På samme måde kan de forskellige transporttjenester, som f.eks

- Udvekslingstransport,
- Indsendelse af postkassetransport,
- Postkasse Transport Levering og
- frontend transport
kan kombineres. Denne bundling reducerer CPU-belastningen betydeligt og øger ydeevnen.

Hvad betyder intelligent indbakke - Exchange Server?

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise-indbakke er ikke kun ekstremt effektiv, men tilbyder også det højeste sikkerhedsniveau takket være personalisering. Med en hurtig søgefunktion kan der søges i de indgående meddelelser, men også i alle meddelelser på serveren. På den måde kan du også udvide din søgning til at omfatte dine egne og andres kalenderposter. Microsoft Outlook eller den browserunderstøttede Outlook on the web er nødvendig som klientløsning til dette. Postkassen er naturligvis knyttet til de eksisterende kontakter, så man ved afsendelse af e-mails hurtigt og nemt kan finde de rigtige adressater ved at indtaste en kort tekst. Planlægning og skalering af store postkasser er meget nemmere med den intelligente indbakkeløsning.

Hvad er systemkravene til Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise?

Det eneste, du skal bruge som klient, er en pc med en 64-bit processor og mindst 30 GB harddiskplads. Bemærk, at installation af hver enkelt sprogpakke til forenet beskedsystem kræver yderligere 500 MB for hver pakke. Microsoft Outlook anbefales til at kommunikere med klienten. Interessant nok er Outlook på nettet inkluderet som en selvstændig webapplikation. Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox og Safari understøttes som almindelige browserløsninger.

Hvad får du, når du bestiller Microsoft Exchange Server?

Hvis du bruger Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise, får du ikke en disk fra os. En sådan softwareinstallation er ikke længere opdateret, især fordi databærere som f.eks. cd'er ikke altid har de nyeste programversioner. I stedet kan du downloade og installere den nyeste version direkte fra internettet. Du vil modtage en enkeltbruger MLK fra os som en volumenlicens. Efter aktivering får du en regelmæssig opdatering og kan således altid holde serversoftwaren opdateret. Du kan naturligvis fortsætte med at bruge din licens i en ubegrænset periode efter aktivering.

Hvis du gerne vil øge effektiviteten af e-mail, opgave- og kontaktkommunikation i din virksomhed betydeligt, er den aktuelle version Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise ideel til dette. Du kan bestille licensnøglen til dette produkt her.

Yderligere links til "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier