Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

  • SW10108
  • 9EA-00122
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
9.162,90 Kr. * 10.179,90 Kr. * (9,99% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Core 16 Core 
Enheder 1x
Virtuelle maskiner Ubegrænset
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringsomfang Download + licens


Windows Server 2016 har alle forudsætninger for fuldt ud at opfylde store organisationers og virksomheders krav om en høj grad af virtualisering med hensyn til og ; det er -versionen af 10. 16- -pakken danner grundlaget for -licensering med -udgaven. Datacenter Server Services Server WindowsCore Server Datacenter

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 16-Core

Det nok mest kendte styresystem i verden, nemlig Microsoft Windows, anvendes ikke kun i den private sektor og giver brugerne mulighed for at surfe, redigere dokumenter og arbejde med forskellige data. Softwaren anvendes også i professionelle og store virksomheder og giver f.eks. mulighed for at lagre og administrere store mængder data på en server. For at klare opgaverne med servere blev Microsoft Windows Server 2016 Datacenter udviklet. Denne artikel forklarer, hvad denne software præcist handler om.

Hvad er Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 16-Core, og hvad kan denne software bruges til?

Denne software er et operativsystem, som gør administrationen af servere nemmere og mulig. Her kan brugeren administrere sine servere, opsætte dem og også oprette en sky, som brugerne kan få adgang til. Systemet er optimeret til at arbejde med servere og sikrer en hurtig og smidig dataudveksling. Microsoft Windows Server 2016 Datacenter kan som regel installeres enten som et GUI-system eller i form af en terminal, dvs. en kommandoprompt. I dette tilfælde opsættes systemet én gang og udfører derefter sine opgaver selv; direkte interaktion er normalt ikke nødvendig. Det er også meget sjældent, at computeren skal genstartes med Microsoft Windows Server 2016 Datacenter, så der er garanti for problemfri drift. Brugerne kan derefter udveksle data via serveren eller bruge serveren til forskellige beregninger. Serverens hastighed afhænger dog af hardwaren og computerens udstyr.
De såkaldte Shielded Virtual Machines gør det også muligt at oprette beskyttede virtuelle maskiner, dvs. operativsystemer, som kan beskytte særligt følsomme og vigtige data. I datacenteroperativsystemet er der ingen begrænsninger med hensyn til virtualisering.

Sådan installeres Microsoft Windows Server 2016 Datacenter?

For at kunne installere Microsoft Windows Server 2016 Datacenter skal du bruge en computer, dvs. en server, til at installere Microsoft Server 2016 Datacenter. Windows Server kan derefter installeres enten fra en cd eller fra et USB-stik. Det relevante medie sættes i computeren og bør genkendes af BIOS, så installationen starter automatisk. Der kan være tale om en GUI-installation eller en kommandolinjeinstallation, hvis serveren ikke er forbundet til en skærm. En guide guider brugeren gennem installationen i begge tilfælde. Efter installationen er serveren klar til brug og kan bruges til de planlagte opgaver. I de fleste tilfælde fungerer en sådan server uden en skærm, så Microsoft Windows Server 2016 Datacenter kan tilgås via kommandolinjen via en sikker forbindelse (SSH).

På hvor mange computere kan Microsoft Windows Server 2016 Datacenter installeres?

Det er muligt at installere og bruge Microsoft Windows Server på en dual-core-computer med processorer med to kerner.

Hvad er computerens hardwarekrav for at installere Microsoft Windows Server 2016 Datacenter?

Computeren skal have en processor med en clockhastighed på mindst 1,4 GHz og skal understøtte 64-bit operationer. Desuden kræves der mindst 512 MB RAM og 32 GB harddiskplads til installation af Microsoft Windows Server. En større RAM eller en SSD kan øge serverens ydeevne betydeligt. Desuden er det nødvendigt med en Ethernet-adapter for at serveren kan fungere korrekt, og denne er normalt allerede installeret i hardwaren.        

Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier