Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10444
 • 021-07261
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
1.230,90 Kr. * 1.366,90 Kr. * (9,95% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version Fuld version
Enheder 1x
Leveringsomfang Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Nogle få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Den nyeste version af Microsoft Office Suite 2021 i Standard Edition tilbyder professionelle brugere i virksomheder og selvstændige erhvervsdrivende en endnu bedre funktionalitet og effektivitet - både til oprettelse og redigering af dokumenter og til omfattende kommunikation og sikkert samarbejde og udveksling af data og dokumenter. Office 2021 løfter således også samarbejdet i skyen - og også på hjemmekontoret - op på et nyt niveau. Til dette formål indeholder den nye MS Office 2021 Standard omfattende sikkerhedsstandarder, som også tager hensyn til de gældende databeskyttelsesregler.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD"

Microsoft Office 2021 Standard - den uundværlige forretningssoftware til virksomheder og selvstændige

Den nyeste version af Microsoft Office-pakken 2021 Standard Edition giver professionelle brugere i virksomheder og selvstændige erhvervsdrivende en endnu bedre funktionalitet og effektivitet - både når det gælder oprettelse og redigering af dokumenter, omfattende kommunikation og sikkert samarbejde og udveksling af data og dokumenter. Office 2021 løfter således også samarbejdet i skyen - og også på hjemmekontoret - op på et nyt niveau. Desuden indeholder den nye MS Office 2021 Standard omfattende sikkerhedsstandarder, som også tager hensyn til de gældende databeskyttelsesregler.

Som altid er der i denne nye version af MS Office talrige forbedringer og tilføjelser til de velprøvede programmer Word, Excel, PowerPoint og Outlook: Blandt andet giver omfattende muligheder for fælles redigering af dokumenter i realtid mulighed for sikkert arbejde samt beskyttet udveksling af oplysninger i teamet og barrierefrit arbejde. MS Office 2021 Standard suppleres af den digitale notesbog OneNote og Microsoft Teams, som erstatter Skype. Alle Office-programmer kan også bruges som Office Web Apps.

Desuden beskytter den gennemprøvede sikkerhedsfunktion Data Loss Prevention i MS Office 2021 Standard mod tab af data gennem omfattende sikkerhedsbestemmelser og individuelle adgangsrettigheder; desuden opfylder udgaven også de strenge databeskyttelsesregler:

Derudover indeholder den nuværende Standard Edition 2019 en række praktiske optimeringer til professionel og effektiv udveksling af dokumenter til samarbejde, især i skyen.

Du kan allerede nu finde Microsoft Office 2021 Standard Edition i Wiresoft Software Shop som brugt software - til en lavere pris end tilsvarende nye produkter - det er bedst at kontakte vores team med det samme og finde ud af, hvornår denne Office-version officielt bliver tilgængelig for dig, ligesom andre udgaver af MS Office 2021. I den følgende oversigt præsenteres alle de inkluderede Office-programmer og der gives oplysninger om alle de nyskabelser i denne udgave, som allerede er kendt, og som er tilgængelige for dig med Office 2021 Standard.

Beviste Office-programmer endnu mere effektive i MS Office Standard 2021

I standardudgaven af det nye MS Office 2021 udgør de enkelte programmer Word, Excel, PowerPoint og Outlook også rygraden, suppleret af OneNote og Microsoft Teams. I Microsoft Office 2021 Standard Edition er disse blevet optimeret, og der er tilføjet yderligere funktioner, som gør det overordnede samarbejde endnu mere effektivt:

 • Microsoft Word 2021 er stadig det uundværlige program til tekstoprettelse, men den aktuelle version understøtter også arbejdet med dokumenter, f.eks. med et integreret oversættelsesværktøj, en optimeret dikteringsfunktion og en forbedret stavekorrektion inklusive grammatisk korrektion. Ved hjælp af taleudskrivningsværktøjet kan du få tekster læst op, mens du skriver, og omvendt er taleindtastningsfunktionen også blevet yderligere forbedret. Den reviderede editor gør det nemmere at acceptere forslag til skrivning og stavning direkte med et klik. Genkendelsen af virtuelt blæk er også blevet forbedret, så en tekst skrevet med en digital pen på en skærm konverteres endnu bedre til en Word-tekst. Der er enkelte forbedringer, f.eks. i SVG-grafik: Mere komplekse billeddokumenter kan nu også integreres, skaleres og redigeres uden at det kræver meget hukommelse. Såkaldte HEIC-billeder kan også indsættes direkte fra iPhones eller iPads uden konvertering.
 • Ud over nye funktioner og filtre som f.eks. tidslinjefiltre tilbyderMicrosoft Excel nu også dynamiske arrays og en forbedret XVERWEIS-funktion til professionel analyse og behandling af data i Office Version 2021. Tabelfunktionerne til finansielle beregninger er også blevet optimeret, og den gode kompatibilitet med CSV-filer er også blevet opretholdt. Yderligere detaljer om de funktioner, der er tilgængelige i Excel i MS Office 2021 Standard Edition, er endnu ikke kendt, men kontakt Wiresoft-teamet, hvis du har spørgsmål.
 • Som sædvanlig tilbyderMicrosoft PowerPoint 2021 en bred vifte af designmuligheder med en række spændende effekter som f.eks. morphing grafik og billeder samt andre billedredigeringsmuligheder. Ultra-HD-filer kan også indsættes direkte i præsentationer med PowerPoint; grafik kan frit skaleres og zoomes ind i et billede ved hjælp af zoomfunktionen; animationer kan også udføres med en digital pen. Delingsmulighederne omfatter nu også højttalervisning af en PowerPoint-fil, og med Microsoft Forms kan der startes en direkte undersøgelse blandt deltagerne i et møde.
 • Microsoft Outlook 2021 understøtter global kommunikation med forretningspartnere og medarbejdere andre steder, bl.a. ved automatisk at tage højde for forskellige tidszoner og tidsforskelle, når der planlægges aftaler. Den nye Outlook 2021 understøtter også oprettelse og administration af et vilkårligt antal e-mail-konti pr. bruger, hvilket er særligt fordelagtigt for brugere, der har brug for flere konti. Med Microsoft Teams kan meddelelser i Outlook deles direkte med andre kolleger og partnere; sidst men ikke mindst indeholder Outlook 2021 en ny dikteringsværktøjslinje, der gør det nemmere at skrive e-mails med forbedrede stemmekommandoer og automatisk tegnsætning.
 • Publisher 2021 indeholder mange muligheder for at skabe interessante præsentationer og publikationer, der kan udskrives, herunder forbedret pengenavn og professionel grafikredigering.
 • OneNote og Microsoft Teams supplerer MS Office Standard 2021 Edition: Den praktiske digitale notesbog kan forbindes med andre programmer, mens Microsoft Teams nu erstatter Skype.

Udnyt de mange andre fordele ved Microsoft Office 2021 Standard

MS Office 2021 Standard Edition byder ikke kun på mange optimeringer og nye funktioner i de enkelte programmer, men scorer også med en lang række generelle praktiske funktioner og fordele, som bl.a. også understøtter mobilt arbejde og letter intuitivt samarbejde i teamet om dokumenter, regneark eller præsentationer samt kommunikation mellem medarbejdere.

Brugerne kan også få adgang til mange Office-funktioner på farten via smartphone eller tablet: De webapps, der er tilgængelige i Office 2021, gør adgangen endnu nemmere, så de enkelte funktioner og elementer til hurtig redigering af dokumenter på farten kan findes endnu hurtigere. Filer kan også åbnes og deles med andre brugeres enheder i skyen.

Office 2021' s desktop-grænseflade overbeviser med sit klare layout, og mange programmer kan også bruges i mørk tilstand, hvilket understøtter øjenvenligt arbejde. Desuden gør den nye drop-down menu i søgeområdet det endnu nemmere at søge efter e-mails og dokumenter - brugerne skifter blot mellem den pågældende postkasse og en åben mappe med et enkelt klik. Via historikmenuen i desktopklienten er det også muligt at vende direkte tilbage til de sidst besøgte steder. Der er også en ny mulighed for at maskere telefonnumre, hvilket kan skabe mere privatliv og anonymitet.

I Office 2021 vil der sandsynligvis også være et gruppepolitikobjekt (GPO) til rådighed til administration af gruppepolitikker, som er sikret ved hjælp af ADMX-filer. Ud over kontrol af opdateringer omfatter disse også sikkerhedsindstillinger til kontrol af makroer i eksterne dokumenter. Desuden kan Office 2021-udgaven også bruges på en terminal- eller fjernskrivebordsserver; licensen vil efter al sandsynlighed igen omfatte en anden brugsret til en mobil computer for en bestemt bruger.

Sidst men ikke mindst understøtter alle Office 2021-programmer også tilgængelighed, bl.a. ved hjælp af internationale standarder og med praktiske forslag til layout af dokumenter, som også kan suppleres med lydinstruktioner. I afsnittet "Brugervenlighed" er der forskellige muligheder, f.eks. et stort udvalg af toner i "Feedback med lyd".

Data Loss Prevention er tilgængelig i Office 2021 Standard - for at beskytte mod tab og uautoriseret videregivelse af kritiske data

Microsoft-værktøjet Data Loss Prevention (DLP), som er afprøvet i mange Office-udgaver, anvendes også i MS Office 2021 Standard til pålidelig beskyttelse af fortrolige oplysninger eller data mod forsætlig eller utilsigtet videregivelse fra medarbejdernes side. På denne måde sikrer især organisationer eller virksomheder, at personlige oplysninger er beskyttet mod uautoriseret adgang, hvilket f.eks. også er påbudt i DSVGO. Alle databevægelser, f.eks. overførsler via e-mail eller via internetbaserede applikationer, overvåges ikke kun ved hjælp af dynamisk indholdsbaseret kontrol, men blokeres også i tilfælde af overtrædelse af reglerne.

Systemadministratorer kan oprette individuelle, differentierede regler for adgang til visse data, afhængigt af brugeren eller grupper, for enten kun at begrænse eller helt blokere deres adgang eller overførsel, mens brugerne også kan advares om potentielle risici i tilfælde af en overhængende trussel om tab af data.

I det nye MS Office 2021 kan administratorer nemmere definere for de enkelte programmer, hvilke oplysninger der overhovedet må integreres i et dokument. Når du bruger cloud-tjenester som Microsoft OneDrive, vil vigtige data desuden ikke gå tabt, selv i tilfælde af serverfejl eller funktionsfejl på en terminalenhed; brugerne kan også få adgang til og redigere disse filer hvor som helst.

Systemkrav til Microsoft Office 2021 Standard

Følgende systemkrav gælder også som anvendt software til MS Office 2021 Standard Edition. Afhængigt af brugen af yderligere apps eller programmer kan der desuden være yderligere krav til lagringsplads osv.

 • Operativsystemer: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Processor: 1 GHz (32- eller 64-bit)
 • Arbejdshukommelse: mindst 2 GB RAM
 • Plads på harddisken: mindst 3 GB
 • Billedopløsning: min. 1.280 x 800 pixels
 • Grafikkort: DirectX 10

Hvilke Windows-versioner er kompatible med MS Office 2021 Standard-softwaren?

Som allerede anført i systemkravene kræver alle udgaver af Microsoft Office 2021 mindst Windows 10 som styresystem for at kunne fungere korrekt. Microsoft Office 2021 Standard er derfor ikke kompatibel med Windows 8, 7 eller ældre versioner. Hvis du har spørgsmål, skal du blot kontakte Wiresoft-teamet.

Hvordan er Microsoft Office 2021 Standard licenseret?

Som sædvanlig er denne standardudgave af Microsoft Office 2021 licenseret til en specifik individuel slutenhed. Afhængigt af de aktuelt gældende Microsoft-regler har du ret til at installere et vilkårligt antal kopier af denne Office-version samt tidligere versioner på denne computer, herunder deres implementering på en netværksserver, for at bruge dem eksternt eller via Virtual Desktop Infrastructure (VDI) via den licenserede enhed. Kontakt en Wiresoft-repræsentant for at få flere oplysninger.

Køb Microsoft Office 2021 Standard brugt i Wiresoft Software Shop

Den nye Microsoft Office 2021 Standard Edition kan allerede nu købes som en brugt enkeltlicens hos Wiresoft - det betyder, at prisen er lavere end prisen på det nye produkt. Derudover har du altid følgende fordele, når du køber brugt Office 2021 Standard-software fra Wiresoft:

 • Når du har gennemført købet, får du straks adgang til din MS Office 2021 Standard-software via Electronic Software Delivery (ESD).
 • Denne MS Office 2021 Standard-licens samt alle andre brugte licenser, som Wiresoft udbyder til salg, er hverken en prøveversion med begrænset gyldighed eller tidsbegrænsning eller en allerede aktiveret licensnøgle, men du køber i stedet et Microsoft-softwareprodukt fra vores softwarebutik, som kun er godkendt til dig.
 • Du får således en enkelt licens til MS Office 2021 Standard, som normalt først blev købt og videresolgt af en europæisk virksomhed. Denne videresalgsmærkning markerer denne licens til MS Office 2021 Standard-software som brugt, uden at "brugt" indebærer nogen begrænsninger i softwarens funktionalitet eller betyder, at den faktisk er blevet brugt.
 • Hvis en oprindelig køber allerede havde denne MS Office-software installeret på en computer, blev den slettet igen inden salget til Wiresoft, så denne softwarelicens igen er 100 % gratis og tilgængelig uden begrænsninger.
 • Alle tilsvarende brugte MS Office Standard 2021-licenser, som Wiresoft har købt, er også blevet kontrolleret af os for fuld brugbarhed inden salget.
 • Retsgrundlaget for videresalg af brugt Microsoft-software som Office Standard 2021 er den gældende lovgivning, som udtrykkeligt tillader salg og køb samt brug af denne software.
 • Det betyder, at når du køber en brugt licens hos Wiresoft, kan du være sikker på, at du køber og bruger et lovligt og samtidig originalt Microsoft-produkt.

Hvis du har spørgsmål vedrørende dit licenskøb af Microsoft Office Standard 2021 eller en anden Office 2021 Edition som brugt software samt ældre Office-versioner eller anden Microsoft-software, bedes du kontakte os via e-mail, telefon eller chat.

Yderligere links til "MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD"
14/07/2023

Ottimo servizio

Consegna immediata e facile utilizzo del programma. Mi piace fare acquisti qui!

14/07/2023

Raccomandabile

Tutto è stato perfetto! Dall'ordine all'installazione, nessun problema. Grande team di Wiresoft!

14/07/2023

Recomendable

¡Todo fue perfecto! Desde el pedido hasta la instalación, ningún problema. ¡Gran equipo en Wiresoft!

14/07/2023

Molto affidabile

Sono più che soddisfatto con il processo fluido. Il servizio clienti ha risposto a tutte le mie domande con pazienza.

14/07/2023

Aanbevolen

Alles was perfect! Van de bestelling tot de installatie, geen enkel probleem. Geweldig team bij Wiresoft!

14/07/2023

Zeer betrouwbaar

Ik ben meer dan tevreden met het naadloze proces. De klantenservice heeft al mijn vragen geduldig beantwoord

14/07/2023

Muy confiable

Estoy más que satisfecho con el proceso fluido. El servicio de atención al cliente respondió a todas mis preguntas con paciencia.

14/07/2023

Empfehlenswert

Alles war perfekt! Von der Bestellung bis zur Installation, kein Problem. Tolles Team bei Wiresoft!

14/07/2023

Sehr zuverlässig

Ich bin mehr als zufrieden mit dem reibungslosen Ablauf. Der Kundensupport hat all meine Fragen geduldig beantwortet.

14/07/2023

Gran rendimiento

¡Estoy emocionada! Entrega rápida y el programa funciona perfectamente. ¡Genial!

14/07/2023

Top prestatie

Ik ben enthousiast! Snelle levering en het programma werkt perfect. Geweldig!

14/07/2023

Ottima prestazione

Sono entusiasta! Consegna veloce e il programma funziona perfettamente. Grande!

14/07/2023

Servizio perfetto

Servizio eccellente e supporto. Consiglio Wiresoft.

14/07/2023

Top Leistung

Bin begeistert! Schnelle Lieferung und das Programm läuft einwandfrei. Klasse!

14/07/2023

Servizio affidabile

Ho ordinato più volte e sono sempre stato soddisfatto. Processo di acquisto fluido, consegna veloce. Semplicemente fantastico!

14/07/2023

Perfecte service

Uitstekende dienstverlening en ondersteuning. Ik kan Wiresoft alleen maar aanbevelen.

14/07/2023

Betrouwbare service

Al meerdere keren besteld en altijd tevreden. Soepele koopproces, snelle levering. Gewoon top!

14/07/2023

Servicio fiable

He comprado varias veces y siempre estoy contento. Proceso de compra sin problemas, entrega rápida. ¡Excelente!

14/07/2023

Facile e veloce

Pagato e in pochissimo tempo il programma era già sul mio laptop. Molto impressionante.

11/07/2023

Erstklassiger Shop und Service

Habe mein Office 2021 Standard direkt nach dem Kauf erhalten und es funktioniert. Vielen Dank dafür!

Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier