Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

  • SW10116
  • 312-04349
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
1.924,90 Kr. * 2.137,90 Kr. * (9,96% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
CU-version Nuværende
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringsomfang Download + licens
Yderligere oplysninger Op til 5 postkassedatabaser


Windows Exchange 2016 tilbyder en pålidelig messaging-platform, hvor e-mails og kontakter samt aftaler og opgaver kan administreres centralt. Dette er -versionen af Server Server Windows 10. Især mindre og mellemstore virksomheder og institutioner kan med -udgaven drage fordel af mange praktiske funktioner, den høje skalerbarhed samt -funktionerne, som understøtter samarbejdet mellem teams i fleksibel, også lokalt uafhængig brug, uden at det går ud over sikkerheden. Standard Cloud

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD"

Microsoft Exchange Server 2016 Standard Edition

Windows Exchange Server 2016 tilbyder en pålidelig messaging-platform, hvor e-mails og kontakter samt aftaler og opgaver kan administreres centralt. Det er serverversionen af Windows 10. Især mindre og mellemstore virksomheder og institutioner kan med Standard Edition drage fordel af mange praktiske funktioner, den høje skalerbarhed samt cloud-funktionerne, som understøtter samarbejdet mellem teams i fleksibel, også lokalt uafhængig brug, uden at det går ud over sikkerheden.

Standardudgaven af Exchange Server 2016 understøtter op til 5 postkassedatabaser pr. server og tilbyder en optimeret serverarkitektur ved at reducere serverrollerne til 2: postkasse og kanttransport. Server-softwaren er således en uundværlig komponent i virksomheder til styring og administration af arbejdsprocesser og udveksling af de oplysninger, der er nødvendige i processen. Det kraftfulde kommunikationssystem fungerer som en intern såvel som ekstern grænseflade, der pålideligt forbinder medarbejdere og afdelinger på tværs af lokationer og dermed bidrager til at øge effektiviteten af arbejdsgangene: E-mails, kontakter og aftaler kan ikke kun administreres centralt, arkiveres overskueligt og nemt søges - den integrerede rettighedsstyring giver også mulighed for differentieret individuel adgang for medarbejdere til data og indhold; Microsoft Exchange Server 2016 Standard har således maksimal kontrol og en høj grad af gennemsigtighed på samme tid.

Hos Wiresoft kan Standard Edition af Exchange Server 2016 fås som brugt software til en lavere, reduceret pris sammenlignet med ny software - hvis den overhovedet stadig tilbydes som sådan. Brugt software er særligt attraktivt for mindre virksomheder og organisationer, der ønsker at spare penge og leder efter en økonomisk måde at bruge kraftfuld software som Exchange 2016 Standard på. Fordi Exchange 2016 Standard selv som brugt software giver den skalerbarhed, ydeevne og sikkerhed, der er typisk for udgaven, fordi den kan bruges i sin helhed.

I tilfælde af Exchange Server 2016 Standard som brugt software udføres licensering i overensstemmelse med bestemmelserne i Microsofts licensadministration. Der skal købes en separat standardlicens for hver Exchange Server samt yderligere klientadgangslicenser. Detaljerede oplysninger om din optimale licensering af Exchange Server 2016 Standard samt om de inkluderede optimeringer og nye funktioner kan findes i det følgende afsnit.

Fordele ved Microsoft Exchange Server 2016 i et overblik

Ud over en videreudvikling af eksisterende funktioner byder Windows Server version 2016 Standard på en række vigtige nyskabelser. Den første er optimering af serverarkitekturen ved at reducere antallet af serverroller til to: Mailbox og Edge Transport - flere detaljer om dette nedenfor. Desuden er det blevet forenklet at skalere søgningen, og understøttelsen af cloud-tjenester er blevet forbedret. Andre funktioner omfatter også:

Hybrid Cloud-understøttelse

Exchange Server 2016 Standard understøtter nu også hybride scenarier, hvor postkasserne kan være placeret på en lokal server eller i skyen. Lokale postkasser kan også bruges som cloud-udvidelser via Exchange Online-arkivering og Azure Rights Management.

Outlook på nettet

Det nye navn for webbaseret adgang til Exchange Server, der i ældre versioner var kendt som "Outlook Web Access" eller "Outlook Web App", er nu "Outlook on te Web". Grunden til dette er, at denne funktion er blevet grundlæggende revideret og optimeret af Microsoft: Outlook kan nu også bruges uden at installere Outlook-appen på en smartphone eller tablet med Android eller iOS. Den nye sweep-funktion gør det nemmere at organisere e-mails fra en bestemt afsender: valgfrit kan disse kun gemmes i et bestemt antal dage, eller kun den seneste besked gemmes.

Outlook on te Web kan også bruges med Safari, Firefox eller Google Chrome i stedet for Microsofts browsere Edge og Internet Explorer 11 uden større begrænsninger.

Forbedret samarbejde i skyen via Outlook

I Outlook 2016 eller Outlook på nettet kan filer, der er gemt i SharePoint 2016, nu også indsættes i en e-mail som et link i stedet for som tidligere kun i form af en vedhæftet fil. Den pågældende modtager kan stadig åbne den linkede fil på sin pc som en vedhæftet fil. Standardprotokollen for server-til-server-godkendelse er OAuth (Open Authorisation). Adgangsrettighederne til filer kan justeres individuelt og aktiveres automatisk.

eDiscovery til optimeret søgning

I Exchange Server 2016 er eDiscovery-søgningsarkitekturen blevet revideret - den fungerer asynkront og decentralt og søger på flere servere samtidig, hvilket giver hurtigere resultater. Når du indtaster et søgeord i Outlook eller Outlook på nettet, vises der forslag baseret på de mest brugte e-mails i postkassen eller kontakterne samt tidligere søgninger. Desuden er der også kontekstfiltre for datointerval og relaterede afsendere, så det bliver lettere at finde oplysninger. Med Outlook på nettet er det muligt at søge ikke kun i din egen kalender, men også i andre personers kalendere.

Nye kalenderfunktioner

Ud over et nyt udseende har kalenderen også fået nye funktioner, f.eks. påmindelser pr. e-mail om kalenderbegivenheder og mulighed for at foreslå et alternativt tidspunkt for mødeinvitationer.

Andre funktioner i Microsoft Exchange Server 2016 Standard

Den største forskel mellem Standard-udgaven af Exchange Server 2016 og Enterprise er det lavere antal postkassedatabaser, der understøttes, med et maksimum på 5.

I Standard-udgaven er funktionerne til forebyggelse af datatab (DLP), understøttelse af et ubegrænset antal virtuelle maskiner eller 2 Hyper-V-containere samt funktionerne Storage Spaces Direct, Storage Replica, Shielded Virtual Machines og OneDrive for Business IKKE TILGÆNGELIGE.

Tekniske specifikationer for Exchange Server 2016 Standard

Nedenfor er der oplysninger om de scenarier, der understøttes af Exchange Server 2016, arkitekturen og de minimale hardware- og softwarekrav, der skal opfyldes for at sikre optimal drift af Exchange 2016-softwaren.

Serverarkitektur - ændringer i forhold til den tidligere version

De vigtigste ændringer i Exchange Server 2016 i forhold til den tidligere version er:

  • Reduktion af serverroller til 2: Exchange 2016 har nu 1. Mailbox-rollen, som har hovedfunktionaliteten, modtager klientforespørgsler og opbevarer databaser; 2. Edge Transport-rollen, som er ansvarlig for at give ekstra sikkerhed ved overførsel af e-mail mellem intranettet og internettet. Rollen Client Access Server (CAS) er blevet fjernet.
  • Der er adgang til MBX2016 Server via load balancers. En klient logger på Client Access Service på postkasseserveren og videresendes til postkasseserveren med den aktive database. Kommunikationen foregår fortsat på protokolniveau.
  • Ny standardprotokol MAPI via HTTP: MAPI via HTTP er nu standardprotokol for kommunikation i Exchange Server 2016 via Outlook. Den tilbyder optimeret pålidelighed og stabilitet for Outlook- og Exchange-forbindelser og viser også transportfejl. Efter en dvale, en ændring af netværket og efter afbrudte forbindelser etablerer Outlook forbindelsen til serveren meget hurtigere end før, og der kræves ingen genforbindelse i tilfælde af korte afbrydelser.
  • Virtualiseringsrettighederne giver mulighed for at bruge 2 virtuelle maskiner eller 2 Hyper-V-containere i standardudgaven.
  • Scenarier for sameksistens: Exchange 2016 understøtter sameksistens med Exchange Server 2010 SP3 RU11 og Exchange Server 2013 CU11; anmodninger via Exchange 2013 CU11 Client Access Server videresendes til en Exchange 2016-postkasseserver. Ældre Exchange-versioner understøttes dog ikke længere.

Systemkrav til Exchange Server 2016 Standard

For at kunne installere og bruge Windows Exchange Server 2016 Standard skal følgende hardware- og softwarekrav være opfyldt. For stationær kommunikation via skrivebordet kræves der også installation af en kompatibel version af Microsoft Outlook. Følgende minimumskrav skal være opfyldt:

  • Operativsystemer: Windows Server 2012 R2 Standard eller Datacenter, Windows Server 2016 Standard eller Datacenter eller højere
  • Processor: 64-bit processor eller AMD-processor med understøttelse af AMD64-platformen
  • Harddisk: 30 GB harddiskplads på installationsdrevet; 500 MB pr. installeret Unified Messaging-sprogpakke; 500 MB til kø-databasen
  • Postkassefunktion: 8 GB
  • Edge Transport-rolle: 4 GB
  • Skærmopløsning: mindst 1 024 x 768 pixel
  • Active Directory: Windows Server 2008 R2 eller nyere version
  • Domæneniveau samt funktionelt skovniveau: Windows Server 2008 R2 eller højere

Licensering af Microsoft Exchange Server 2016 Standard

Standard-udgaven af Exchange Server 2016 opfylder postkassebehovene i små og mellemstore virksomheder og organisationer med understøttelse af op til 5 postkassedatabaser.Der kræves en separat serverlicens pr. kørende instans af Exchange Server 2016 Standard - uanset om Exchange Server kører i et fysisk eller virtuelt operativsystemmiljø. Hver Exchange Server-instans anses for at køre, når softwaren er blevet indlæst i hukommelsen eller dens instruktioner er blevet udført.

Ofte stillede spørgsmål om Microsoft Exchange Server 2016 Standard som brugt software fra Wiresoft

Med brugt software som Exchange Server 2016 Standard Edition kan du være sikker på, at både dit køb og din brug af serverlicensen er lovlig og giver dig de samme anvendelsesmuligheder som en tilsvarende ny og ubrugt licens - fordi software generelt ikke bliver slidt op, og hverken funktionaliteten eller tilladelsen til at bruge den er begrænset. Nedenfor finder du svar på alle typiske spørgsmål om brugt Exchange Server-software.

Hvor kommer Wiresofts brugte software til Exchange Server 2016 Standard fra?

Brugt software, der tilbydes i Wiresoft Software Shop, f.eks. Exchange Server 2016 Standard, er købt af virksomheder, der selv har købt denne software som ny. De mest almindelige grunde til at sælge dem er, at der er tale om overskydende licenser eller licenser, der ikke bruges af andre årsager, eller at softwareversionen er blevet erstattet af en anden udgave eller type og ikke længere bruges. Wiresoft markerer alle sådanne licenser som brugt software, selv om de kan bruges som en ny serverlicens.

Tilbyder brugt software som Exchange Server 2016 Standard også købersikkerhed?

Ja: Brugt software som Exchange Server 2016 Standard giver Wiresoft-kunder de samme fordele som ny serversoftware, når de køber den: den sædvanlige købssikkerhed ved øjeblikkelig download og øjeblikkelig licensaktivering via den medfølgende, ubegrænsede licensnøgle.

Er køb og brug af brugt software lovligt?

Ja: Den brugte software til Exchange Server 2016 Standard, der tilbydes af Wiresoft, kommer fra virksomhedens licenslagre. Handel med såvel som brug af brugt software er underlagt den sædvanlige jurisdiktion: den har erklæret begge dele for lovlige, og dette er også blevet bekræftet igen og igen af forskellige domstolsafgørelser.

Hvilke andre fordele har Wiresofts brugte software?

Brugt software fra Wiresoft giver både store og små virksomheder en god mulighed for at supplere eller opdatere eksisterende softwarelagre, fordi prisen er betydeligt lavere end prisen på tilsvarende ny software. I Wiresofts softwareshop finder du også ældre versioner af Exchange Server eller anden software, der ikke længere tilbydes som ny, hvilket har den yderligere fordel, at du kan undgå dyrere opgraderinger. Wiresoft brugt software har også den fordel, at det giver revisionssikkerhed på grund af den komplette verifikation af alle købere!

Wiresofts tilbud om brugt software omfatter Exchange Server 2016 Standard Edition og Enterprise Edition - inklusive de respektive nødvendige klientadgangslicenser - samt nyere programversioner. Hos Wiresoft finder du også fordelagtige tilbud på mange andre Microsoft-programmer - f.eks. Outlook - med alle de ovennævnte fordele. Hvis du har spørgsmål om din Exchange Server 2016 Standard-licensering, er du velkommen til at kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier