Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10445
 • 269-09050
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
1.326,90 Kr. * 1.472,90 Kr. * (9,91% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Den nyeste version af den alsidige Microsoft Office-pakke, som bruges over hele verden, tilbyder professionelle brugere i virksomheder såvel som selvstændige et nyt, endnu højere Standard niveau af funktionalitet og komfort med Professional Plus Edition - ikke kun til oprettelse og fælles redigering af dokumenter, men også til omfattende kommunikation og sikker deling af data, hvilket hæver samarbejdet i skyen - især i hjemmekontoret - til et nyt niveau. Samtidig indeholder det nye MS Office Professional Plus omfattende sikkerhedsstandarder og tager højde for de aktuelle nye databeskyttelsesregler.

For yderligere spørgsmål om produktet, kontakt venligst vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2021 Professional Plus - uundværlig for professionelle erhvervsfolk

Den nyeste version af den alsidige Microsoft Office-pakke, der anvendes over hele verden, tilbyder professionelle brugere i virksomheder og selvstændige med Professional Plus Edition en ny, endnu højere standard for funktionalitet og komfort - ikke kun til oprettelse og fælles redigering af dokumenter, men også til omfattende kommunikation og sikker deling af data, hvilket også løfter samarbejdet i skyen - især på hjemmekontoret - til et nyt niveau. Samtidig indeholder det nye MS Office Professional Plus omfattende sikkerhedsstandarder og tager hensyn til de nye databeskyttelsesregler.

Hver version af MS Office indeholder naturligvis også yderligere forbedringer og praktiske tilføjelser til de velafprøvede programmer Word, Excel, PowerPoint og Outlook - f.eks. gør de omfattende muligheder for deling og redigering af dokumenter i realtid det endnu nemmere at arbejde sammen i et team.

Derudover giver Professional Pro Edition 2021 dig yderligere forretningsværktøjer eksklusivt: f.eks. Access og Publisher - samt Microsoft Teams-appen.

Du kan allerede nu finde MS Office Edition Professional Plus 2021 i Wiresoft Software Shop som brugt software - og til en lavere pris end ny software. Det er bedst at kontakte vores team med det samme og finde ud af, hvornår du kan downloade denne Office-version samt andre udgaver af MS Office 2021. Nedenfor finder du en oversigt over de nyskabelser i denne udgave, som allerede er kendt, samt detaljerede oplysninger om de enkelte programmer og de eksklusive funktioner, som kun er tilgængelige for dig i Professional Plus.

Beprøvede Office-programmer - endnu mere effektive i Professional Plus 2021

Som tidligere udgør programmerne Word, Excel, PowerPoint og Outlook rygraden i alle Microsoft Office-pakker. I Microsoft Office 2021 Professional Plus er disse funktioner blevet yderligere optimeret og nye funktioner tilføjet for at øge effektiviteten yderligere, lette arbejdet på tværs af programmer og forbedre samarbejdet i teamet:

 • Microsoft Word 2021 fremskynder arbejdet med dokumenter endnu mere, f.eks. med et integreret oversættelsesværktøj, en dikteringsfunktion og den forbedrede stavekorrektion, herunder grammatisk korrektion. Med taleudgangen kan du få tekster læst op, mens du skriver samtidig, og taleindgangen er også blevet forbedret. Den nye editor giver dig nu mulighed for at acceptere skrive- og staveforslag direkte med et klik. En anden ny funktion er den forbedrede genkendelse af virtuelt blæk - sætninger, der skrives med en digital pen på en skærm, konverteres således til maskinskrevet tekst endnu mere fejlfrit. Derudover er der mange individuelle forbedringer: Med SVG-grafik kan mere komplekse billeddokumenter nu integreres, skaleres og redigeres uden at optage meget hukommelse. HEIC-billeder fra iPhones eller iPads kan indsættes direkte uden konvertering
 • Microsoft Excel i Professional Pro Edition 2021 tilbyder nu dynamiske arrays og en forbedret XVERWEIS-funktion ud over en række funktioner og filtre, f.eks. tidslinjefiltre til professionel analyse og redigering af tabeller. Desuden er tabelfunktionerne til finansielle beregninger, som f.eks. tabelfunktionen, blevet forbedret endnu en gang; som tidligere er der stor kompatibilitet, især med CSV-filer.
 • Microsoft PowerPoint 2021 har integreret en række effekter som f.eks. morphing samt yderligere billedredigeringsmuligheder; ultra HD-filer kan indsættes direkte i præsentationer, og grafik kan frit skaleres; zoomfunktionen gør det muligt at zoome ind på et billede. Animationer kan også udføres med den digitale pen. Mulighederne for deling af PowerPoint-filer omfatter nu også højttalervisning, og med Microsoft Forms kan der startes en direkte afstemning blandt mødedeltagerne i et møde.
 • Microsoft Outlook 2021 har yderligere forbedret det omfattende, globale samarbejde med kolleger og partnere på tværs af alle lokationer i forskellige tidszoner Tidsforskelle tages automatisk i betragtning ved planlægning af aftaler; det nye Outlook understøtter også oprettelse og administration af et vilkårligt antal e-mail-konti - en fordel især for brugere med flere konti. Beskeder fra Outlook kan deles direkte med andre i Microsoft Teams, og en ny dikteringsværktøjslinje med udvidede stemmekommandoer og automatisk tegnsætning gør det nemmere at skrive e-mails.
 • Access 2021 understøtter nu i endnu højere grad forskellige databaseapplikationer, der fungerer direkte i browseren, hvilket sparer værdifuld lagerplads. De data, der er gemt via den, stilles til rådighed f.eks. i en Microsoft SQL-database med henblik på sikker adgang.
 • Publisher 2021 indeholder nye muligheder og funktioner specielt til redigering af grafik for at bruge den i interessante præsentationer og publikationer: bl.a. gennem forbedret pennegenkendelse og et hurtigere samarbejde med Access.
 • MS Office Edition Professional Plus 2021 indeholder også de to applikationer OneNote og Microsoft Teams, som erstatter Skype.

Få mange andre fordele med Office 2021 Professional Plus

Ud over de førnævnte nyskabelser i de enkelte programmer i MS Office 2021 Edition Professional Plus kan brugerne naturligvis også drage fordel af mange andre generelle praktiske funktioner og fordele, som også understøtter mobilt arbejde: Intuitivt samarbejde om dokumenter, regneark eller præsentationer i et team gør det også endnu nemmere for deltagerne at kommunikere med hinanden. Brugergrænsefladen i Office 2021 er særlig overskuelig - desuden er der mørk tilstand i mange applikationer, hvilket understøtter øjenvenligt arbejde.

Den nye drop-down menu i søgeområdet gør det endnu nemmere at søge - brugerne kan f.eks. skifte mellem den aktuelle postkasse og den aktuelle åbne mappe med et enkelt klik. Desktopklienten giver også brugerne mulighed for at vende tilbage til de steder, de har besøgt for nylig, via historikmenuen; der er også mulighed for at maskere telefonnumre, hvilket giver mere privatliv og anonymitet.

Mange Office-funktioner kan tilgås på farten via smartphone eller tablet; webapps gør adgangen særlig praktisk her, da de enkelte funktioner og elementer kan findes endnu hurtigere for at redigere dokumenter hurtigt på farten. Filer kan også åbnes med andre brugeres enheder i skyen og kan således deles.

Forebyggelse af datatab i Office 2021 Professional Plus for at forhindre tab og videregivelse af data

Det gennemprøvede Microsoft Data Loss Prevention-værktøj (DLP) bruges også i MS Office 2021 Professional Plus til omfattende beskyttelse af fortrolige oplysninger eller data mod forsætlig eller utilsigtet videregivelse fra medarbejdernes side. På denne måde beskytter organisationer eller virksomheder personlige oplysninger mod uautoriseret adgang, som det kræves i DSVGO. Ved hjælp af dynamisk indholdsbaseret kontrol overvåges ikke blot alle databevægelser, men også overførsel via e-mail eller internetbaserede applikationer blokeres.

Administratorer kan opstille differentierede regler for adgang til definerede data, f.eks. for at begrænse eller blokere dem helt, samt advare brugerne om potentielle risici i tilfælde af tab af data.

I MS Office 2021 Professional Plus er det nu lettere at definere i de enkelte programmer, hvilke oplysninger der kan integreres i et dokument eller videregives. Når du bruger cloud-tjenester som OneDrive, går vigtige data ikke tabt, selv i tilfælde af serverfejl eller fejl på en terminalenhed, fordi brugerne nemt kan få adgang til og redigere disse filer fra hvor som helst.

Systemkrav til Microsoft Office 2021 Professional Plus

Følgende systemkrav gælder for alle MS Office 2021 Professional Plus, og afhængigt af brugen af yderligere programmer eller apps kan der gælde yderligere krav for disse programmer:

 • Operativsystemer: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Processor: 1 GHz (32- eller 64-bit)
 • Arbejdshukommelse: mindst 2 GB RAM
 • Plads på harddisken: min. 3 GB
 • Billedopløsning: min. 1.280 x 800 pixels
 • Grafikkort:    DirectX 10

Hvilken Windows-version er kompatibel med MS Office 2021 Professional Plus?

Som allerede beskrevet i systemkravene kræver alle udgaver af Microsoft Office 2021 Windows 10 som styresystem for at kunne køre korrekt. Microsoft Office 2021 Professional Plus er derfor ikke kompatibelt med Windows 8, 7 eller ældre versioner.

Hvordan er Microsoft Office 2021 Professional Plus licenseret?

Denne udgave af Microsoft Office 2021 er licenseret til en specifik individuel enhedslicens. Afhængigt af de gældende vilkår og betingelser kan du også have ret til at installere et vilkårligt antal kopier af denne udgave og alle tidligere udgaver på den pågældende computer, herunder at installere kopier på en netværksserver med henblik på fjernadgang eller via Virtual Desktop Infrastructure (VDI) fra den licenserede enhed. Kontakt en Wiresoft-repræsentant for at få flere oplysninger.

Køb Microsoft Office 2021 Professional Plus i Wiresoft Software Shop

Den nye Microsoft Office 2021 Professional Plus Edition kan allerede nu købes hos Wiresoft som en brugt enkeltlicens - det betyder, at prisen er lavere end for ny software. Ved køb af brugt software af Office 2021 Professional Plus får du altid følgende fordele hos Wiresoft:

 • Umiddelbart efter købet er dit MS Office 2021 Professional Plus -program tilgængeligt for dig via Electronic Software Delivery (ESD).
 • MS Office 2021 Professional Plus samt alle andre brugte Office-licenser, der tilbydes til salg hos Wiresoft, er hverken begrænset gyldige eller tidsbegrænsede testversioner eller indeholder en allerede aktiveret licensnøgle, men når du køber dem i vores software shop, køber du et softwareprodukt, der kun er godkendt til dig selv.
 • Du modtager en enkelt licens til MS Office 2021 Professional Plus, som tidligere er købt og videresolgt af en europæisk virksomhed. Ved videresalg af denne licens af MS Office 2021 Professional Plus markeres den som brugt uden at "brugt" indebærer nogen begrænsninger i softwarens funktionalitet.
 • Hvis denne oprindelige køber allerede havde installeret Office-softwaren, blev den slettet ved salget til Wiresoft, så den pågældende softwarelicens er 100 % frit tilgængelig igen.
 • Alle sådanne brugte licenser, der er købt hos Wiresoft, er også blevet kontrolleret af os for at sikre, at de er fuldt anvendelige.
 • Retsgrundlaget for videresalg af brugt Microsoft Office-software er den gældende lovgivning, som tillader salg og køb samt brug af sådan software.
 • Når du køber en licens hos Wiresoft, kan du derfor være sikker på, at du køber og bruger et lovligt og originalt Microsoft-produkt.

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende dit licenskøb af Microsoft Office Professional 2021 Plus som brugt software eller en anden Office 2021-udgave samt ældre Office-versioner eller anden Microsoft-software, er du velkommen til at kontakte os via e-mail, telefon eller chat.

Yderligere links til "MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS"
14/07/2023

Eenvoudig en snel

Betaald en binnen no-time was het programma al op mijn laptop. Zeer indrukwekkend.

14/07/2023

Topkwaliteit

De bestelling verliep vlot en eenvoudig. Klantenservice wordt hier echt serieus genomen!

14/07/2023

Qualità superiore

L'ordine è stato semplice e senza problemi. Il servizio clienti è davvero al primo posto qui!

14/07/2023

Fácil y rápido

Pagué y en poco tiempo tenía el programa en mi ordenador. ¡Impresionante!

14/07/2023

Calidad superior

Compra fluida y sencilla. ¡El servicio al cliente es realmente importante aquí!

14/07/2023

Perfekter Service

Hervorragende Dienstleistung und Unterstützung. Ich kann Wiresoft nur weiterempfehlen.

14/07/2023

Zuverlässiger Service

Schon mehrfach bestellt und immer zufrieden. Reibungsloser Kaufprozess, schnelle Lieferung. Einfach top!

14/07/2023

Einfach und schnell

Bezahlt und innerhalb kürzester Zeit war das Programm schon auf meinem Laptop. Sehr beeindruckend.

14/07/2023

Servizio impeccabile

Consegna super veloce! Il programma era installato e pronto per l'uso in pochi minuti. Sempre volentieri!

14/07/2023

Onberispelijke Service

Supersnelle levering! Het programma was binnen enkele minuten geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Altijd weer graag!

14/07/2023

Servicio impecable

Entrega muy rápida. Instalación del programa sin problemas. ¡Muy satisfecho!

14/07/2023

Einwandfreier Service

Super schnelle Lieferung! Das Programm war innerhalb von Minuten installiert und betriebsbereit. Immer wieder gerne!

14/07/2023

Spitzenqualität

Die Bestellung verlief reibungslos und unkompliziert. Kundenservice ist hier wirklich großgeschrieben!

12/07/2023

Ohne Hektik und Stress

Kein Gedränge, kein Stress, alles lief reibungslos ab. Das Progrmm läuft super. Wiresoft hat einen neuen Stammkunden!

12/07/2023

Bestens versorgt

Hervorragender Service! Von der Bestellung bis zur Nutzung des Programms alles bestens gelaufen. Ich fühlte mich gut betreut. Danke!

12/07/2023

Schneller als der Blitz

Wow, was für eine Schnelligkeit! Keine zwei Minuten und das Programm war schon bei mir. Spitzen Leistung, Wiresoft! ?

12/07/2023

Einwandfreie Abwicklung

Ich bin begeistert von der schnellen und reibungslosen Abwicklung. Kein technisches Kauderwelsch, alles klar und verständlich. Weiter so!

11/07/2023

Großartiger Kundenservice

Bei einer kleinen Frage zum Installationsprozess bekam ich prompt eine hilfreiche Antwort. Der Kundenservice ist hier wirklich auf der Höhe!

11/07/2023

Schneller gehts nicht!

Bin wirklich beeindruckt! Bestellt, bezahlt und zack konnte ich los arbeiten. Danke an Wiresoft!

11/07/2023

Zufrieden

Nach Bezahlung war die Anwendung sofort verfügbar, kein Warten. Der Download lief ohne Probleme. Werde definitiv wieder bei Wiresoft einkaufen.

Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier