Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

  • SW10118
  • 312-04405
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
2.556,90 Kr. * 2.839,90 Kr. * (9,97% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
CU-version Nuværende
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringsomfang Download + licens
Yderligere oplysninger Op til 5 postkassedatabaser


Microsoft Exchange 2019 er en ny version af den gennemprøvede, effektive meddelelsesplatform, der bruges til centraliseret styring af e-mailtrafik, kontakter og opgaver samt planlægning i små virksomheder og forretninger. Server Standard Exchange Server Standard Udgave indeholder et omfattende sæt nye værktøjer samt optimeringer af eksisterende funktioner med henblik på at designe brugerdefineret og dermed effektiv kommunikation og samarbejde med fleksibelt anvendelige applikationer.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD"

Microsoft Exchange Server 2019 Standard

Det er særlig vigtigt for din virksomhed at have fleksible kommunikationskanaler mellem medarbejdere og kunder til enhver tid. Især sikker e-mail-trafik, koordinering af aftaler, opgaveløsning og pålidelig kontaktstyring er af største betydning. I dette tilfælde kan softwareløsningen Microsoft Exchange Server 2019 Standard anbefales til små og mellemstore virksomheder, men også til privateOffice brugere. Med den får du en allround-sorgløs pakke, som letter dig mange af de daglige opgaver inden for kommunikation. Selv den tidligere version af 2016 var en banebrydende succes. Nu kan du drage fordel af den nyeste 2019-version med forbedret ydeevne.

Hvad er fordelene ved Microsoft Exchange Server 2019 Standard?

Microsoft Exchange har eksisteret siden 1996 og er siden version 4.0 løbende blevet tilpasset til virksomhedernes behov. Mens Enterprise-versionen er rettet mod større virksomheder, myndigheder og institutioner og giver et større omfang af e-mail-postkasser og databaser, er Standard-versionen fuldt ud tilstrækkelig til mange driftsområder. Med denne version er de forskellige transportveje samlet i den såkaldte postkasseserverrolle. Dette omfatter
- Udvekslingstransport,
- Indsendelse af postkassetransport,
- Postkasse Transport Levering og
- frontend-transport.

Takket være denne bundling vil din CPU-ydelse blive væsentligt lettet. Microsoft Exchange Server 2019 Standard er en serversoftware, der kører på alle større webbrowsere som Google Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer 11 eller Microsoft Edge.

Du har op til fem databaser til rådighed pr. server, der fungerer som aktive eller passive postkassedatabaser. Microsoft Exchange Server 2019 Standard bruges ved hjælp af den gennemprøvede klientsoftware Microsoft Outlook. Derudover omfatter leveringsomfanget også webapplikationen Outlook on te Web. Mens den aktive database bruges til indgående og udgående post, er der også den passive database til sikkerhedskopiering og gendannelse. For mindre virksomheder og private brugere påOffice er de fem databaser, der leveres, fuldt ud tilstrækkelige.

Hvad menes der med intelligent indbakke?

Den intelligente indbakke gør din virksomhed mere produktiv. Den kan ikke kun tilpasses, men den har også en effektiv søgefunktion. Her kan du ikke kun søge hurtigere efter vigtige e-mails, men også efter kontakter, aftaler og opgaver. Microsoft Exchange Server 2019 Standard forbinder disse områder, så du altid har et overblik over alle vigtige data. Særligt praktisk er betjeningen via det velprøvede e-mail-klientprogram Microsoft Outlook, som også tilbyder dig den velprøvede Microsoft Windows -grænseflade. Outlook on te Web blev oprindeligt udviklet til skyen, men kan naturligvis også sagtens bruges til normal e-mail-trafik.

Hvad er systemkravene til Microsoft Exchange Server 2019 Standard?

Microsoft Exchange Server 2019 Standard er faktisk ret ubesværet. Der kræves en pc med 64-bit arkitektur og en harddiskplads på mindst 30 GB. De fleste kontormiljøer har denne grundlæggende konfiguration. Bemærk, at der kræves yderligere 500 MB for at installere sprogpakken for forenet beskeder eller UF.

Du kan bruge licensen både i dit eget datacenter som en serverløsning, men du kan også bruge den via en cloud. Microsoft giver dig den tilsvarende værtsløsning til dette formål. Her er din Microsoft Exchange Server 2019 Standard licenseret via brugerabonnementslicensen. Dette giver dig mulighed for at bruge den onlinetjeneste, der er oprettet af Microsoft, samt din egen server i drift. Microsoft Exchange Server 2019 Standard kan bruges meget fleksibelt på denne måde.

Hvad er inkluderet i leveringsomfanget, når du køber Microsoft Exchange Server 2019?

Den tidskrævende installation fra cd er nu en saga blot fortid. Du modtager en praktisk MLK-licens til en enkelt bruger uden datatransportør som en volumenlicens. Efter installationen skal du kun registrere den nye softwareløsning. Vi vil give dig alle de nødvendige oplysninger. Hvis det er nødvendigt, skal du også bestille Outlook-klientsoftwaren. Ellers kan du bruge den medfølgende Outlook on te Web. Du vil naturligvis få gavn af regelmæssige softwareopdateringer fra Microsoft. På den måde er du altid på de nyeste betingelser. Det bør ikke være ubemærket, at du kan bruge din licens til Microsoft Exchange Server 2019 Standard uden begrænsning. Der er ingen tidsbegrænsning.

Måske vil du også gerne centralisere og bruge de vigtige kommunikationskanaler i din virksomhed eller i dit hjemOffice. Til e-mail, kontakter, aftaler og opgaver vil vi derfor anbefale Microsoft Exchange Server 2019 Standard. Du kan bestille licensnøglen til dette produkt her til rimelige priser.

Yderligere links til "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier