Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10454
 • P71-09391
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
21.676,90 Kr. * 24.084,90 Kr. * (10% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Core 16 Core
Enheder 1x
Virtuelle maskiner Ubegrænset
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringsomfang Download + licens


Windows Server 2022 er det nye serverstyresystem, der især er beregnet til større virksomheder. Denne version af serversoftwaren, der er baseret på 10, tilbyder endnu mere sikkerhed og flere muligheder for tilrådighedsstillelse og deling af data, applikationer og i komplekse netværk og opfylder dermed de højeste krav. Desuden giver -udgaven flere muligheder for integration og administration af hybride funktioner samt virtualisering og forskellige forbedringer af ydeevnen for -containere. Datacenter Microsoft Windows Services Datacenter Windows

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - forbedret sikkerhed for store netværk

Windows Server 2022 Datacenter er Microsofts nye serverstyresystem, der især er beregnet til større virksomheder. Denne Windows 10-baserede version af serversoftwaren tilbyder endnu mere sikkerhed og flere muligheder for tilrådighedsstillelse og deling af data, applikationer og tjenester i komplekse netværk og opfylder dermed de højeste krav. Derudover tilbyder Datacenter Edition flere muligheder for integration og administration af hybride funktioner samt virtualisering og forskellige forbedringer af ydeevnen for Windows-containere.

Netværkssikkerhed er det centrale tema i Windows Server 2022 Datacenter Edition. Her tilbyder den mange nye funktioner samt udvidelser og optimeringer af eksisterende funktioner. Disse omfatter brugen af TLS 1.3, den nyeste version af Transport Layer Security, samt ny understøttelse af kryptering via RDMA-netværk via SMB Direct ved hjælp af AES-128 og AES-256.

Datacenter-udgaven af Windows Server 2022 giver især store datacentre udvidede muligheder for virtualisering af data og applikationer: forbedret skalerbarhed, endnu bedre ydeevne og effektive sikkerhedsfunktioner beskytter dem pålideligt i multi-cloud-miljøer.

Licenseringen af Windows Server 2022 Datacenter Edition er også kernebaseret, med et minimum på 16 kerner pr. server. Brugerne får adgang via en klientadgangslicens (CAL).

Hos Wiresoft kan du allerede nu finde Windows Server 2022 Datacenter Edition til en fordelagtig pris som brugt software - med fuld ydeevne med hensyn til virtualiseringsmuligheder, ydeevne og sikkerhed. Du kan få flere oplysninger om de nye funktioner i Windows Server 2022 Datacenter Edition i følgende oversigt - og du kan også kontakte en Wiresoft-medarbejder direkte.

Hvad er nyt i Windows Server 2022 Datacenter?

Ligesom sin forgænger er den nye version af Microsofts serverstyresystem Windows Server 2022 igen baseret på Windows 10, hvilket betyder, at brugerne også visuelt set vil finde en velkendt desktop-grænseflade med alle funktioner tilgængelige på det sædvanlige sted. Den nye Windows-server-software 2022 får også 10 års produktsupport fra Microsoft i form af support og opdateringer.

Sammenlignet med den tidligere version byder Windows Server 2022-serverprogrammet på mange innovationer inden for de tre vigtige områder sikkerhed, applikationsplatform og datamigrering.

Især Windows Server 2022 Datacenter-udgaven tilbyder igen et plus med Hyper-V, SDN, Storage Spaces Direct og Storage Replica samt understøttelse af Shielded Virtual Machines til oprettelse af meget sikre virtualiseringsinfrastrukturer med:

 • Understøttelse af et ubegrænset antal virtuelle maskiner plus en Hyper-V-vært pr. licens
 • Ubegrænset Storage Replica til både synkron og asynkron replikering af volumener mellem servere eller klynger med henblik på disaster recovery
 • Hyper Converged Infrastructure til softwaredefineret konsolidering af computer-, lager- og netværksfunktioner i en klynge
 • Virtuel OSE (operativsystemmiljø)
 • Afskærmede virtuelle maskiner (SVM)
 • Softwaredefinerede netværk (SDN)
 • Software-defineret lagring (SDS)

Yderligere funktioner i Windows Server 2022 Datacenter Edition

Derudover er der mange andre funktioner, der tager hensyn til de øgede krav til driften af komplekse netværk.

Højere sikkerhed i Windows Server 2022 Datacenter

Windows Server 2022 har nu en ny lagdelt sikkerhed for at give virksomhedsservere omfattende beskyttelse af data og tjenester. Dette opnås bl.a. ved hjælp af følgende nye funktioner og forbedringer:

 • TPM 2.0 (Trusted Platform Module) giver et hardwarebaseret lager til beskyttelse af kryptografiske nøgler, herunder måling af systemintegritet og verificering af kodens pålidelighed, når Windows-serveren startes. Dette modul bruges også i BitLocker-drevkryptering.
 • Sikrede core-serverprocessorer giver firmwarebeskyttelse med DRTM-teknologi (Dynamic Root of Trust for Measurement), der understøtter opstartsmåling og -verifikation, og DMA-beskyttelse (Direct Memory Access) til isoleret driveradgang til hukommelse.
 • Secured Core-servere understøtter desuden kodeintegritet i henhold til VBS (virtualiseringsbaseret sikkerhed) samt HVCI (hypervisor-baseret sikkerhed). VBS bruger forskellige hardwarevirtualiseringsfunktioner til at skabe et sikkert hukommelsesområde, der er isoleret fra det normale operativsystem, hvilket beskytter serveren mod de risici, der er forbundet med kryptovaluta-minedriftsangreb.
 • VBS understøtter også Credential Guard til at gemme brugerens loginoplysninger i en virtuel container, som operativsystemet ikke har direkte adgang til.
 • HTTPS og TLS 1.3 er som standard aktiveret på Windows Server 2022 Datacenter for at oprette sikre forbindelser. TLS1.3 (Transport Layer Security) er den nyeste version af den mest udbredte sikkerhedsprotokol på internettet til kryptering af data for at skabe en sikker kommunikationskanal mellem to slutpunkter.
 • Secure DNS understøtter DoH (DNS-over-HTTPS) ved at kryptere DNS-forespørgsler ved hjælp af HTTPS-protokollen for at forhindre aflytning og manipulation af DNS-oplysninger, hvilket også bidrager til sikkerheden i datatrafikken.
 • SMB (Server Message Block) anvender AES-256-GCM og AES-256-CCM til kryptering, og disse anvendes automatisk i Windows Server 2022, så snart der oprettes en forbindelse med en anden computer, der også understøtter disse standarder.
 • Kryptering ved hjælp af SMB Direct og RDMA (Remote Direct Memory Access) giver højere båndbredde og lavere latenstid i Windows Server 2022 til direkte lagring, lagerreplikker, Hyper-V og SQL Server.
 • Failover-klynger i Windows Server 2022 giver mulighed for differentieret krypteringskontrol for CSV (Cluster Shared Volumes) og SBL (Storage Bus Layer).

Containerplatforme i Windows Server 2022 Datacenter

Når du bruger Windows Containers, er der også forskellige optimeringer i Windows Server 2022 Datacenter, f.eks. med hensyn til kompatibilitet af applikationer og Windows Container-brugergrænsefladen med Kubernetes.

 • For Windows Containers er billedstørrelsen blevet reduceret med op til 40 %, hvilket øger opstartstiden med 30 % og forbedrer ydeevnen.
 • Brugen af Kubernetes er blevet forbedret med bredere understøttelse i værtsprocesser til konfiguration af knudepunkter samt IPv6 og implementering af netværkspolitikker med open source-softwaren Calico.
 • Opdateringen af Windows Admin Center gør det nu nemmere at oprette containere til .NET-programmer.

Lagrings- og migrationstjenester i Windows Server 2022 Datacenter Edition

Blandt de mange forbedringer i Windows Server 2022 er Storage Migration Services, som gør det nemmere at migrere lagring til Windows Server og fra andre kildeopbevaringssteder til Azure. Windows Server 2022 Storage Migration Server Orchestrator giver nu følgende muligheder:

 • Overføre lokale brugere eller grupper til Windows Server
 • Migrering af lagring til/fra failover-klynger
 • Migrering mellem enkeltstående servere og failover-klynger
 • Migrering af lagerplads fra Linux-servere ved hjælp af open source-programmet Samba
 • Overfør til Microsoft Azure-netværk
 • Migrering af NetApp CIFS-servere og FAS arrays til Windows Server

Andre funktioner:

 • Ved reparation af lagerreparation giver den tilpassede hastighed nu bedre kontrol over datasynkroniseringen: ressourcerne kan valgfrit allokeres til reparation af datakopier (robusthed) eller til at køre aktive arbejdsbelastninger (ydeevne). Det gør det muligt at administrere klynger mere fleksibelt og effektivt.
 • Storage bus cache giver lagerplads på standalone-servere og forbinder hurtigere medier som SSD eller NVMe med langsommere medier som f.eks. HDD, hvilket forbedrer læse- og skriveydelsen og dermed også øger effektiviteten.
 • Den nye SMB-komprimering eliminerer behovet for at komprimere filer manuelt, når de overføres via netværket, hvilket giver hurtigere overførsler på travle netværk.

Individuelle forbedringer i Windows Server 2022 Datacenter

Ud over de allerede nævnte forbedringer tilbyder den nye Windows Server 2022-version en lang række andre optimeringer, som også øger servernes ydeevne:

 • AMD-processorunderstøttelse for Nested Virtualisation giver nu flere muligheder i miljøer til at køre Hyper-V på en virtuel Hyper-V-maskine (VM).
 • Microsoft Edge erstatter Explorer. Edge er baseret på Chromium Open Source og tilbyder derfor større sikkerhed end Internet Explorer.
 • Der er forbedringer af ydeevnen for Transmission Control Protocol (TCP) ved hjælp af TCP HyStart++, som reducerer pakketab, og med RACK (Recent ACKnowledgment) for at reducere retransmit timeouts (RTO) under retransmissioner.
 • RSC (Receive Segment Coalescing) optimerer ydeevnen for virtuelle switche i Hyper-V ved at kombinere pakker i hypervisor-netværket og dermed behandle dem som større segmenter. Dette reducerer bl.a. CPU-cyklusser og forbedrer også ydeevnen for netværksdatatrafikken.

Hardwarekrav til drift af Windows Server 2022 Datacenter

Windows Server 2022 er baseret på styresystemet Windows 10. For at kunne udnytte alle funktionerne i denne serverversion fuldt ud og for at sikre serverens sikkerhed skal den underliggende hardware opfylde nedenstående minimumskrav. Yderligere krav afhænger af den respektive systemkonfiguration og de yderligere installerede applikationer.

 • Processor: 1,4 GHz 64-bit
 • RAM: 512 MB eller 2 GB til server med installationsindstillingen "desktop display"
 • HDD: 32 GB ledig diskplads
 • Grafikkort og skærm: 1.024 x 768 pixels
 • Også til BIOS: UEFI-system med sikker opstart (UEFI 2.3.1c) for visse funktioner

Licensering af Windows Server 2022 Datacenter

Licensering af en server med Windows Server 2022 Datacenter Edition sker også for anvendt software i overensstemmelse med Microsofts licensregler, hvor antallet af kerner anvendes som benchmark for beregning af licensbehovet. Følgende bestemmelser finder anvendelse:

 • Windows Server 2022 Datacenter Software licenseres altid på grundlag af den fysiske hardware, der rent faktisk anvendes. Ud over antallet af fysisk tilstedeværende kerneprocessorer tages der også højde for antallet af virtuelle servere.
 • En enkelt serverlicens dækker 2 fysiske processorkerner.
 • I henhold til Microsofts licensbetingelser tages der altid udgangspunkt i det minimale antal på 8 kerner pr. processor - også selv om den faktisk eksisterende hardware skulle have færre end 8 kerner.
 • Der anvendes altid mindst 2 processorer til hver fysisk server, hvilket resulterer i et minimumsantal på 16 kerner.
 • For servere med mere end 16 kerner skal yderligere kerner licenseres med de tilsvarende Windows Server 2022 Datacenter-pakker.

For yderligere oplysninger, f.eks. vedrørende licensering af Hyper-V-instanser samt klienter - brugere og slutenheder - der har adgang til Windows Server 2022 Datacenter, bedes du kontakte en Wiresoft-medarbejder. De tilsvarende licenser/CAL'er til Windows Server 2022 Datacenter kan også fås hos Wiresoft.

Køb Microsoft Windows Server 2022 Datacenter som brugt software i Wiresoft Software Shop

Den aktuelle MS Windows Server Datacenter 2022 Edition er allerede tilgængelig som brugt software i Wiresoft Software Shop. Prisen på denne brugte software er lavere end prisen på tilsvarende ny Windows Server Datacenter 2022-software. Når du køber brugt software fra Wiresoft, får du disse fordele:

 • Ved køb af Microsoft Windows Server 2022 Datacenter fra Wiresoft får kunderne en original enkeltlicens, som tidligere er købt af en kunde og efterfølgende solgt til Wiresoft.
 • Ved videresalg er denne MS Windows Server 2022 Datacenter-serverlicens markeret som brugt, hvor "brugt" ikke indebærer nogen begrænsninger i funktionaliteten af denne Windows Server-software, eller at den faktisk er blevet brugt.
 • Hvis den tidligere ejer allerede har installeret eller aktiveret denne MS Windows Server 2022 Datacenter Software, er den pågældende licens blevet slettet igen inden salget til Wiresoft, så den pågældende softwarelicens er 100 % frit tilgængelig igen.
 • Den tilbudte MS Windows Server 2022 Datacenter Software licens, såvel som andre brugte Microsoft licenser, der tilbydes til salg af Wiresoft, er hverken begrænset anvendelige eller tidsbegrænsede testversioner, derfor indeholder de ikke en aktiveret licensnøgle, men er et softwareprodukt, der efter dit køb kun er godkendt til dig selv.
 • Alle sådanne brugte softwarelicenser, der først er købt af Wiresoft og derefter udbydes til videresalg, som f.eks. denne MS Windows Server Datacenter 2022, er også blevet testet af os for fuld brugbarhed før salget.
 • Retsgrundlaget for videresalg af en brugt Microsoft Windows Server 2022 Datacenter-software er den gældende lovgivning, som tillader salg samt køb og brug af brugt software.
 • Umiddelbart efter dit køb er Windows Server 2022 Datacenter-programmet tilgængeligt for dig via Electronic Software Delivery (ESD).
 • Når du køber en brugt licens som f.eks. Datacenter Edition af Windows Server 2022 fra Wiresoft, kan du derfor være sikker på, at du altid køber og bruger et originalt og lovligt Microsoft-produkt.

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende dit køb af Microsoft Windows Server 2022 Datacenter som brugt software eller en anden udgave af MS Windows Server 2022 samt ældre MS Windows Server-versioner eller anden Microsoft-software, så tøv ikke med at kontakte os via e-mail, telefon eller chat. 

Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier