Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10010
 • 021-10609
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
797,90 Kr. * 885,90 Kr. * (9,93% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Microsoft Office 2019 er den nyeste version af den gennemprøvede produktivitetssoftware til oprettelse og design af tekster samt beregninger, herunder deres klare præsentation samt offentliggørelse og til sikker kommunikation med andre medarbejdere og partnere.   Standard Edition Office 2019 giver forretningsfolk en bred portefølje af funktioner og værktøjer, hvormed alle typiske opgaver i virksomheder kan mestres ubesværet. Brug Word med dets alsidige muligheder for tekstbehandling, Excel til at oprette og evaluere tabeller og PowerPoint til attraktive præsentationer af resultaterne, som du også kan designe klar til udskrivning med desktop publishing-softwaren Publisher. Med Outlook bliver håndteringen af den daglige strøm af e-mails overskuelig og organiseringen af kommunikationen med forretningspartnere og kolleger mere effektiv.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD"

Microsoft Office 2019 Standard - udgaven til professionelle brugere

Microsoft Office 2019 er den nyeste version af det gennemprøvede produktivitetsprogram til at oprette og designe tekster og beregninger, herunder klar præsentation og offentliggørelse, og til sikker kommunikation med andre medarbejdere og partnere.

Standard Edition Office 2019 giver professionelle forretningsfolk en bred portefølje af funktioner og værktøjer, der gør det nemt at håndtere alle typiske forretningsopgaver. Brug Word med dets alsidige muligheder til at behandle tekster, Excel til at oprette og evaluere tabeller og PowerPoint til at præsentere resultaterne på en tiltalende måde, som du også kan udforme klar til trykning med desktop publishing-programmet Publisher. Outlook gør det overskueligt at håndtere den daglige strøm af e-mails og gør det mere effektivt at organisere kommunikationen med forretningspartnere og kolleger.

Ved køb af Microsoft Office 2019 Standard får private såvel som erhvervsbrugere med komponenterne Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher samt den digitale notesbog OneNote alle de vigtige værktøjer, de har brug for til at klare alle daglige opgaver til behandling af data og dokumenter - herunder kommunikation på verdensplan. Desuden beskytter gennemprøvede funktioner som Data Loss Prevention mod datatab, og omfattende håndterbare sikkerhedspolitikker regulerer også individuelle adgangsrettigheder til filer; MS Office overholder naturligvis også de strenge databeskyttelsesregler i EU.

Derudover indeholder softwarepakken i den aktuelle Standard Edition 2019 en række praktiske optimeringer til professionelt og effektivt barrierefrit arbejde samt udveksling af dokumenter til samarbejde, især i skyen. Desuden kan alle Office -programmer også bruges som Office Web Apps.

Office 2019 Standard Edition - som ellers kun er tilgængelig som en del af en volumenlicensaftale - er tilgængelig i Wiresoft Software Shop som en enkelt licens, og du kan desuden også drage fordel af vores særligt billige tilbud. Følgende oversigt viser dig alle de fordele, som Office 2019 giver dig.

Øget brugervenlighed i Office 2019 Standard

Ud over de nye programfunktioner har 2019 Office Suite også mange individuelle forbedringer af eksisterende programmer, som øger brugervenligheden og den generelle brugervenlighed betydeligt.

Dette omfatter også funktioner til optimering af tilgængelighed i alle programmer, f.eks. ved at støtte internationale standarder, herunder praktiske forslag til udformning af tilsvarende dokumenter, som suppleres med lydnoter. Derfor er der yderligere muligheder i afsnittet "Brugervenlighed" med et bredt udvalg af toner for "Giv feedback med lyd". Word har nu mere diskrete baggrunde til koncentreret arbejde i Office 2019 med de mørke temaer Mørkegrå og Sort, samt en tekst-til-tale-funktion.

Læringsværktøjer - som findes under menupunktet Vis - gør det endnu nemmere at justere kolonnebredder, farver og andre indstillinger for at forbedre tekstens læsbarhed. Med højtlæsningsfunktionen kan du også justere læsehastigheden.

Desuden er der forbedrede muligheder for at bruge frihåndstegninger i de forskellige programmer, som kan integreres til illustration af tekster og tabeller.

Når du bruger Office 2019 Standard på en touchscreen-enhed, kan programmerne betjenes både med fingeren og med en stylus.

Samtidig redigering og styring af dokumenter og filer af flere brugere er også blevet yderligere optimeret - til dette formål er Microsofts cloud-tjeneste OneDrive tilgængelig, hvorigennem der er mulighed for samtidig adgang til data samt opdatering i realtid eller frigivelse af dem fra et hvilket som helst sted. Omfattende sikkerhed leveres af en opdateret forvaltning af adgangs- og ændringsrettigheder, så følsomme oplysninger også kan udveksles via skyen.

De vigtigste nyskabelser i Office-Suite 2019 i et overblik

I Office 2019 Standard er der også mange nye funktioner og værktøjer i de velkendte programmer Word, Excel, PowerPoint, Outlook og Access:

 • Word 2019 fremskynder arbejdet med tekster gennem forskellige værktøjer - for eksempel kan brugeren straks slå fremmedord eller fremmedsproglige udtryk op med funktionen "Review" uden at skulle forlade programmet for at gøre det. Det er også muligt at tegne i frihånd direkte i dokumentet; der er også farvede piktogrammer til rådighed til at fremhæve passager visuelt.
 • Excel 2019 tilbyder nye visualiseringsmuligheder til rapporter med bl.a. kort- og tragtdiagrammer; dette omfatter også skalerbar vektorgrafik og igen forbedret integration og visning af frihåndstegninger. Desuden er det nu muligt at sammenkæde tekster. Nyt i Excel er også beskyttelse mod datatab til søgning i følsomme datatyper, f.eks. kreditkortnumre.
 • PowerPoint 2019 indeholder nye visuelle effekter til at animere præsentationer eller gøre dem mere dynamiske, f.eks. zoom- eller den morph-overgange. Desuden er der nye billeder og redigerbare piktogrammer til rådighed, herunder vektorgrafik, samt mulighed for at integrere dine egne illustrationer, der er skabt med en digital pen. Den markør, der tidligere var kendt fra Word, kan nu også bruges i PowerPoint til at fremhæve passager i farver.
 • Outlook 2019 mulighed for at sortere e-mails efter vigtighed og relevans, og de kan læses højt, hvilket er særligt praktisk, når du er på rejse. Data Loss Protection (DLP) sikrer, at kritiske data er beskyttet mod uautoriseret adgang.

Andre funktioner i Office 2019 Standard i et overblik

Følgende funktioner er også tilgængelige for brugere af Office Standard Edition ud over de allerede nævnte programfunktioner, hvoraf nogle er særligt vigtige for administratorer og især giver øget sikkerhed samt udvidede kontrolmuligheder.

Aktivering af Office 2019 Standard via volumenlicensnøglen (VLK)

I denne Office-udgave, der primært er tilgængelig for volumenlicenskunder, giver volumenlicensnøglen administratorer i større organisationer et praktisk værktøj til automatiseret aktivering og administration af Microsoft-software.

Gruppepolitik for øget sikkerhed

Gruppepolitikobjektet (GPO) indeholder gruppepolitikker til at sikre Office 2019 ved hjælp af ADMX-filer. Ud over at styre opdateringer påvirker dette også sikkerhedsindstillingerne, herunder kontrol af makroer i eksterne dokumenter.

Brug via Terminal Services / Remote Desktop Services (RDS)

Office 2019 Standard kan også bruges på en terminal- eller fjernskrivebordsserver. Desuden omfatter licensen en sekundær brugsret til en defineret brugers bærbare computer.

Telemetri-app

Telemetri-appen bruges til at forbedre brugeroplevelsen. Til dette formål overfører Telemetry tekniske data (telemetri-data) til operativsystemet på den computer, hvor Office Standard er installeret.

Opdateringskontrol

Opdateringskontrollen giver administratorer forskellige muligheder for funktionsopdateringer og sikkerhedsrelevante kvalitetsopdateringer som f.eks. patches og hotfixes: mindre vigtige funktionsopdateringer kan ignoreres, og vigtige opdateringer kan udskydes i højst 5 uger.

Generelle systemkrav til Microsoft Office 2019 Standard

Følgende systemkrav gælder for alleMS Office 2019 Standard samt alle andre udgaver, og der kan gælde yderligere krav for disse.

 • Operativsystem: Krav er Windows 10
 • Processor: 1,6 GHz eller højere, dual-core-processor
 • RAM: 2 GB RAM (32 bit) eller 4 GB RAM
 • Harddisk: 4 GB eller mere ledig plads
 • Opløsning/grafikkort: min. 1.280 x 768
 • og til GPU-accelererede grænseflader: DirectX 10

Kompatibilitet mellem Office 2019 Standard og Windows drifts- og serversystemer

På dette tidspunkt vil vi gerne endnu en gang påpege, at Microsoft Office 2019 Standard samt alle andre udgaver absolut kræver Windows 10 som styresystem for at sikre installation og korrekt drift af softwaren. Microsoft Office 2019 er hverken kompatibel med den tidligere version Windows 8 eller med ældre versioner.

Hvis du vil bruge Office Standard 2019 sammen med Remote Desktop Services, skal du bruge Windows Server 2019.

32-bit eller 64-bit version - hvad skal du overveje, når du installerer Office 2019 Standard?

Office 2019 er tilgængelig i både 32-bit og 64-bit versioner. I dette tilfælde installeres softwaren på en pc kun ved hjælp af Click-To-Run-installationsprogrammet (også kendt som en "click-and-lose-fil"). Her er, hvad du skal vide: Når du aktiverer din licens til Microsoft Office 2019 Standard, downloades og installeres 32-bit versionen af Office som standard. Denne version anbefales af Microsoft, selv om du ellers bruger 64-bit versionen af Windows på den pågældende computer. Fordelen ved 32-bit versionen er, at den er mere kompatibel med mange andre programmer og tilføjelser, der deles med Office.

Det er ikke muligt at installere Office 32-bit- og 64-bit-versionerne af Office 2019 Standard på én pc samtidig.

Godt at vide: Hvad er vilkårene for Microsoft Office 2019 Standard-licensering?

Hver udgave af Microsoft Office 2019 er licenseret til et meget specifikt slutpunkt - stationær pc, bærbar computer osv. Når du køber softwarelicensen, køber du også retten til at installere et vilkårligt antal kopier af Office Standard samt alle tidligere versioner på den pågældende slutpunktsenhed. Du kan også installere en kopi på en netværksserver til brug enten eksternt eller via Virtual Desktop Infrastructure (VDI) med den licenserede slutpunktsenhed.

Køb Microsoft Office 2019 Standard til en god pris fra Wiresofts software butik

Microsoft Office 2019 Standard Edition er normalt kun tilgængelig som volumenlicens - men hos Wiresoft kan du købe den som en meget billigere enkeltlicens - med følgende fordele:

 • Når du har gennemført din betaling, er din licens til Office 2019 Standard straks tilgængelig for dig som en elektronisk software-download (ESD) til installation.
 • Den Microsoft Office 2019 Standard -licens, du køber, er en enkelt volumenlicens.
 • Med alle Microsoft Office -licenser, der kan købes hos Wiresoft, får du et softwareprodukt, der udelukkende anvendes af dig i sin helhed.
 • Enhver installeret Office -software fra en oprindelig køber blev slettet, da den blev solgt til Wiresoft, så den pågældende licens er 100 % gratis og anvendelig.
 • Alle individuelle licenser, der stammer fra volumenlicenser, er blevet grundigt kontrolleret af Wiresoft for deres faktiske anvendelighed.
 • Wiresoft tilbyder som seriøs softwareforhandler ikke prøveversioner, der kun er gyldige i en begrænset periode, eller som kun kan bruges på en begrænset måde.
 • Når du køber en licens hos Wiresoft, kan du være sikker på, at du køber et originalt Microsoft-produkt i overensstemmelse med de juridiske krav.

Hvis du har spørgsmål om køb af Microsoft Office 2019 Standard licens, er du velkommen til at kontakte os via e-mail, telefon eller chat.

Yderligere links til "MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier