Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10477
 • 228-04778
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
4.612,90 Kr. * 5.123,90 Kr. * (9,97% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Core -
Mindste licensering Ingen
CAL User CAL/enhed CAL
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringsomfang Download + licens


SQL Server 2022 Standard fra Microsoft er den nyeste version af denne pålidelige relationelle dataplatform, som giver brugerne alle de nødvendige database-, analyse- og rapporteringsfunktioner, som ofte anvendes i alle virksomheder, der bruger varestyring, CRM-systemer eller ERP-software. SQL Server 2022 Standard tilbyder et kraftfuldt, Cloud-dygtigt relationelt databasesystem Management (RDMS) til alle disse opgaveområder, som kan opfylde deres krav optimalt.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD"

Microsoft SQL Server 2022 Standard

SQL Server 2022 Standard fra Microsoft er den nyeste version af denne pålidelige relationelle dataplatform, der giver brugerne alle de nødvendige database-, analyse- og rapporteringsfunktioner, som ofte anvendes i alle virksomheder, der bruger varestyring, CRM-systemer eller ERP-software. SQL Server 2022 Standard tilbyder et kraftfuldt, Cloud-dygtigt relationelt databaseadministrationssystem (RDMS) til alle disse opgaveområder, som kan opfylde deres krav optimalt.

Med SQL Server 2022 Standard Edition har små og mellemstore virksomheder allerede nu en grundlæggende database til datastyring og Business intelligens til rådighed, som ikke kun tilbyder egnede værktøjer til udvikling af lokale og Cloud-specifikke applikationer, men som også muliggør en særlig effektiv databaseadministration med et lavt krav til it-ressourcerne.

På Wiresoft vil du snart finde den nye SQL Server 2022 Standard Edition som brugt software - med alle fordelene i form af funktionalitet, ydeevne og sikkerhed - men til en væsentlig lavere pris end ny software. SQL Server 2022 Standard vil sandsynligvis igen være tilgængelig som Core-baseret licensering, som kun er egnet til mere kraftfulde Server, da den serverlicens/CAL-baserede variant ikke kan anvendes her.

Følgende oversigt indeholder detaljerede oplysninger om de funktioner i SQL Server 2022 Standard, der er kendt fra den tidligere version, samt de sædvanlige Microsoft licensbetingelser for SQL Server software.

SQL Server 2022 Standard - Oversigt over vigtige funktioner

Blandt de funktioner, der er særligt værd at nævne i SQL Server 2022 Standard -udgaven, er igen de tilgængelige, meget skalerbare Cloud-tjenester samt bl.a. Microsoft -datakrypteringsteknologien Always Encrypted, som giver sikre enklaver og kan udvides med f.eks. integration af Java-sprog.

Andre vigtige funktioner i SQL Server 2022 Standard til omfattende databehandling omfatter klyngebehandling af data samt overvågning med henblik på systematisk indsamling af data under logning og målinger.

Især brugen af Big Data clusters i SQL Server 2022 Standard udvider mulighederne for at analysere og behandle data på mange måder. Dette suppleres af integrationen af Hadoop Distributed File System (HDFS), Apache Spark og andre analyseværktøjer, den intelligente behandling af søgeforespørgsler og brugen af containere i alle involverede processer. Certificeringen af databasekompatibilitet forhindrer eventuel inkompatibilitet mellem applikationer og muliggør ikke kun lokal opdatering af et SQL-databasesystem, men også opdatering i periferien og på Cloud.

Forbedret sikkerhed tilbydes igen i SQL Server 2022 Standard ved hjælp af funktioner som f.eks. accelereret databasegendannelse samt funktioner til klassificering og pålidelig overvågning af data, som også advarer om mistænkelige aktiviteter.

Følgende oversigt indeholder mere detaljerede oplysninger om de enkelte funktionsområder.

SQL Server 2022 Standard - Datavirtualisering med Big Data Clusters

Effektiv big data management spiller fortsat en central rolle i analysen og behandlingen af store datamængder. Her tilbyder SQL Server 2022 Standard ikke kun en stærk ydeevne, men også en god skalerbarhed - i kombination med kraftfulde analyseværktøjer, f.eks. intelligent query processing, som behandler data pålideligt og samtidig hurtigt og gør dem tilgængelige for de forskellige applikationer i virksomhederne.

Her giver SQL Server 2022 Standard også mulighed for at flytte Big Data-arbejdsbelastninger til SQL Server i stedet for at administrere dem på Hadoop-baserede lokale platforme, som det tidligere var tilfældet. Med de integrerede konnektorer eller SQL Server PolyBase kan eksterne databaser som Oracle, Teradata, Mongo DB, HDFS og Azure Data Lake også forespørges uden at skulle flytte eller replikere de tilsvarende data fysisk først.

Brugen af Big Data-klynger med SQL Server 2022 gør det også muligt at implementere skalerbare klynger af SQL Server, Spark- og HDFS-containere med Kubernetes, hvilket også gør det muligt at foretage parallelle forespørgsler, skrive og behandle data med Transact-SQL. Ligeledes gør Big Data-klynger det muligt at udføre AI- og maskinlæringsopgaver i HDFS-lagringspuljer samt at levere applikationer både som containere og som apps i form af webtjenester, der har adgang til de data, der er lagret i en Big Data-klynge til dette formål. Desuden er Big Data Clusters i SQL Server 2022 Standard også tilgængelige:

 • Data Lake er en skalerbar HDFS-lagringspool, der kan bruges til at gemme data fra forskellige eksterne kilder til analyse og til at kombinere dem med relationelle data.
 • Data Mart muliggør horisontal skalering af Big Data-klynger for at forbedre dataanalysernes ydeevne, bl.a. ved at integrere data fra flere kilder via datapuljeknuder, der fungerer som cache.
 • AI-værktøjer samt Spark kan også bruges sammen med R, Python, Scala og Java, for eksempel.

SQL Server 2022 Standard - Stærk ydeevne 

SQL Server 2022 Standard -udgaven er kendetegnet ved høj skalerbarhed og ydeevne for vigtige funktioner samt pålidelig høj tilgængelighed. Høj tilgængelighed opnås bl.a. gennem Server Core support samt always-on failover cluster instances og en failoverServer til disaster recovery og forbedret database recovery, herunder krypteret backup.

Andre funktioner omfatter columnstore til store objektbinære filer, in-memory database med in-memory OLTP1, hybrid buffer pool og persistent memory support for at forbedre ydeevnen for missionskritiske arbejdsbelastninger, support for op til 50 instanser, stretch database, partitionering af tabeller og indeks og datakomprimering, parallel behandling for partitionerede tabeller og flere filestream-containere.

SQL Server 2022 Standard - Hardwarekrav

For at kunne bruge SQL Server 2022 Standard i et passende driftsmiljø skal følgende software- og hardwarekrav sandsynligvis være opfyldt - bemærk venligst, at der i oktober endnu ikke foreligger officielle oplysninger fra Microsoft, så de faktiske minimumskrav kan afvige fra dem, der er anført nedenfor. Hvis du har yderligere spørgsmål og aktuelle oplysninger, kan du kontakte en medarbejder på Wiresoft.

 • Understøttede styresystemer: min. Windows 10, Windows Server 2019
 • Plads på harddisken: mindst 6 GB - afhængigt af de SQL Server-komponenter, der er installeret i hvert enkelt tilfælde
 • Arbejdshukommelse: mindst 4 GB
 • Grafik: Super VGA-grafikkort med en opløsning på mindst 800x600 pixel
 • Processortype: x64-processor
 • Processorhastighed: min. 1,4 GHz - anbefales: 2,0 GHz eller højere
Yderligere links til "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier