Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Enterprise SQL Server 2022 Enterprise er den mest omfattende nye version af den pålidelige relationelle dataplatform fra Microsoft, som giver virksomheder og organisationer alle de database-, analyse- og...
87.107,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Standard 2 Core SQL Server 2022 Standard fra Microsoft er den nyeste version af denne pålidelige relationelle dataplatform, der giver brugerne alle de nødvendige database-, analyse- og rapporteringsfunktioner,...
22.728,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD
Microsoft SQL Server 2022 Standard SQL Server 2022 Standard fra Microsoft er den nyeste version af denne pålidelige relationelle dataplatform, der giver brugerne alle de nødvendige database-, analyse- og rapporteringsfunktioner, som ofte...
5.691,90 Kr. *

De to udgaver SQL Server 2022 Standard og SQL Server 2022 Enterprise kan findes i Wiresoft Software Shop efter den officielle udgivelsesdato som brugt software - og du vil straks kunne drage fordel af deres lavere pris i forhold til de respektive nye varer.

I den følgende oversigt præsenteres de vigtigste funktioner i SQL Server 2022 samt forskelle mellem Standard Edition og Enterprise Edition. For yderligere oplysninger kan du kontakte en af vores medarbejdere.

Vigtige funktionaliteter i SQL Server 2022 Standard og Enterprise

Blandt de vigtigste funktioner i SQL Server 2022-versionen er igen centrale funktioner som de meget skalerbare cloud-tjenester samt Microsofts datakrypteringsteknologi Always Encrypted, ud over muligheden for at clustering af data. I SQL Server 2022 udvider især brugen af Big Data-klynger mulighederne og anvendelsesområderne for analyse og behandling af store datamængder, f.eks. gennem intelligent behandling af søgeforespørgsler og brug af containere i alle vigtige processer.

SQL Server 2022 tilbyder også en høj standard for databeskyttelse med hensyn til sikkerhed med funktioner som f.eks. accelereret databasegendannelse samt klassificering af data under pålidelig overvågning. Følgende oversigt indeholder mere detaljerede oplysninger om de enkelte funktionsområder.

Big Data Cluster - Køb SQL Server 2022

SQL Server 2022 har alle forudsætninger for kraftfuld Big Data Management, hvilket er uundværligt, når store datamængder skal analyseres og behandles. Derfor indeholder denne version igen effektive værktøjer til hurtig behandling og håndtering af data, så de kan stilles til rådighed for virksomheder til forskellige formål. Ud over intelligent forespørgselsbehandling omfatter dette også muligheden for at flytte Big Data-arbejdsbyrder til SQL Server i stedet for at administrere dem lokalt på f.eks. Hadoop-baserede platforme. Derudover tilbyder SQL Server 2022 Standard og Enterprise følgende funktioner:

 • Indbyggede konnektorer samt SQL Server PolyBase til at forespørge eksterne databaser som Oracle, Teradata, Mongo DB, HDFS samt Azure Data Lake, hvis det er relevant, uden at skulle flytte eller replikere dataene fysisk først
 • Implementer skalerbare klynger på SQL Server, Spark og HDFS-containere med Kubernetes til parallel forespørgsel og skrivning og behandling af data med Transact-SQL
 • Kørsel af AI- og maskinlæringsopgaver i HDFS-lagringspuljer
 • Implementer applikationer som containere og apps i form af webtjenester
 • Den skalerbare HDFS-lagringspool Data Lake kan bruges til at gemme data og til at kombinere data fra forskellige eksterne kilder
 • Data Mart kan bruges til at skalere Big Data-klynger horisontalt og forbedre dataanalysernes ydeevne
 • Plus brugen af AI-værktøjer samt Spark med R, Python, Scala og Java

Pålidelig ydeevne for SQL Server 2022

Til forespørgselsbehandling og andre vigtige operationer har SQL Server 2022 sin sædvanlige høje skalerbarhed og pålidelige ydeevne, der sikres af den høje tilgængelighed - herunder understøttelse af Server Core, failover-servere til katastrofeberedskab og Always On failover cluster-instanser til forbedret database-genoprettelse, herunder krypteret backup.

For store objektbinære filer er funktioner som columnstore og in-memory database med in-memory OLTP1, en hybrid bufferpool og persistent hukommelse også tilgængelige for at optimere ydeevnen, især for missionskritiske arbejdsbelastninger; SQL Server 2022 understøtter parallel behandling af partitionerede tabeller og flere filestream-containere med op til 50 instanser med funktioner som stretchdatabase, partitionering af tabeller og indeks og datakomprimering.

Forbedret sikkerhed - Køb SQL Server 2022

Sikkerhedsaspektet i et relationelt databasesystem spiller stadig en vigtig rolle i forbindelse med behandlingen og tilgængeligheden af særligt store datamængder for at forhindre uautoriseret adgang til dem. I SQL Server 2022 er Always Encrypted-funktionen en effektiv funktion, der beskytter følsomme data med sikre enklaver og også understøtter sikker udførelse af typiske processer.

Sikre databasekolonner kan bruges til at definere tillidsgrænsen for klientprogrammer på serversiden på en sådan måde, at hverken SQL Server eller andre databaser eller en systemadministrator kan få adgang til dem. Operationer, der kræver brug af fortrolige data i almindelig tekst, kan således udføres mere sikkert.

Andre sikkerhedsfunktioner omfatter gennemsigtig databasekryptering med udvidelig nøglehåndtering samt sikkerhed på række-niveau og dynamisk datamaskering ud over brugerdefineret rollehåndtering.

Eksklusive funktioner og egenskaber i SQL Server 2022 Enterprise Edition

Sammenlignet med Standard Edition af SQL Server 2022 giver Enterprise Edition et betydeligt plus i form af både skalerbarhed af funktioner og yderligere funktioner til behandling af Big Data.

Skalerbarhed og høj tilgængelighed

Med hensyn til skalerbarhed forventes SQL Server 2022 Enterprise at give det maksimale operativsystem eller RAM og SQL Server-databasemotor pr. instans eller funktion med en maksimal størrelse på 524 PB i relationelle databaser til dato:

 • Analysetjenester
 • Rapporteringstjenester
 • Bufferpulje Hovedhukommelse
 • Columnstore-segmentcache
 • Hukommelsesoptimeret datastørrelse

Skalering er tilgængelig for både grupperede og ugrupperede columnstore indekser, in-memory OLTP, hukommelsesoptimerede tempdb-metadata med understøttelse af vedvarende hukommelse, Stretch Database og Service Broker, som er en ramme til at sende meddelelser i og mellem databaser og til at udvikle meget skalerbare applikationer med asynkron kommunikation. Der er også mulighed for skalering med tabel- og indekspartitionering, batchtilstand for rowstore, forsinket kompilering af tabelvariabler og inlining af brugerdefinerede skalarfunktioner.

SQL Server 2022 Enterprise's funktioner til høj tilgængelighed omfatter Server Core-understøttelse, hurtig online side- og filgendannelse, database-spejling og backup-komprimering. Med Always On failover cluster-instanser samt Always On availability- og basic availability groups kan der opretholdes flere sekundære databaser uden delt lagring. Desuden kan der tilføjes lagerplads, mens systemet kører.

Flere eksklusive funktioner - Køb SQL Server 2022 Enterprise

Ud over øget skalerbarhed er følgende vigtige funktioner til forbedring af ydeevnen tilgængelige i SQL Server 2022 Enterprise Edition:

 • Intelligent Query Processing (IQP) henviser til et sæt optimerede processer til hurtig forespørgselsbehandling af store datasæt. F.eks. kan funktionen APPROX_COUNT_DISTINCT(expression) give betydeligt hurtigere resultater i store Big Data-tabeller, mens Table Variable Deferred Compilation bruger det faktiske antal rækker for en tabelvariabel i stedet for standardværdien 1 for at opnå bedre ydeevne. Scalar UDF Inlining inkorporerer desuden kald til brugerdefinerede funktioner i hovedforespørgslen, og Batch Mode on Rowstore (BMOR) kan reducere CPU-forbruget.
 • Intelligent Performance henviser til en række forbedringer af hastigheden for udførelse af databaseoperationer.
 • Standardaktiveringen af Lightweight Query Profiling Infrastructure gør det muligt hurtigt at få oplysninger om rækkeantal og oplysninger om I/O-brug
 • Accelerated Database Recovery (ADR) sikrer hurtigere genoprettelse af databasen, f.eks. efter en genstart, eller accelereret rollback for langvarige transaktioner.
 • Big Data Cluster (BDC) i SQL Server 2022 er en Linux-baseret containerklynge i Kubernetes eller Azure Kubernetes Services (AKS), der består af SQL Server og Apache Spark med lagring i Hadoop Distributed File System (HDFS) ved hjælp af forskellige storageudbydere.
 • Secure Enclaves gør det muligt at behandle krypterede data i almindelig tekst i en separat sort boks på databaseserveren.
 • Databasesnapshot-funktionen opretter et øjebliksbillede af databasen, f.eks. for at dokumentere dens status; Last Query Plan Statistics giver også et overblik over aktuelle forespørgsler.

Licensering af SQL Server 2022 Standard- og Enterprise-udgaverne

Licenseringen af SQL Server 2022-versionen vil formentlig igen være i overensstemmelse med de sædvanlige bestemmelser, der er fastsat af Microsofts licensadministration: For Standard Edition er der mulighed for at vælge mellem kernebaseret licensering og kombinationen af serverlicens plus licens til klientadgang for brugere eller slutenheder; Enterprise Edition kan kun licenseres kernebaseret. Disse regler gælder også, når du køber brugt software til SQL Server 2022.

 • Med kernebaseret licensering af SQL Server 2022 skal der købes en SQL Server Core-licens for hver virtuel processor i en VM eller en container. Microsoft fastsætter altid et minimum på 4 kernelicenser pr. VM/container.
 • Ud over antallet af fysisk tilgængelige kerneprocessorer tages der således også hensyn til antallet af virtuelle servere.
 • En enkelt SQL Server 2022-licens dækker 2 fysiske processorkerner.

Derudover gælder der yderligere regler for beregning af serverkapaciteten, som du kan få oplyst af en Wiresoft-medarbejder pr. e-mail, direkte i chatten eller pr. telefon.

 • Når du licenserer SQL Server 2022 Standard med en kombination af serverlicens og klientadgangslicens, skal hver bruger eller slutenhed, der har adgang til SQL Server, have sin egen CAL ud over serverlicensen.

Client Access Licences til brugere eller slutenheder til SQL Server 2022 kan også fås som brugt software fra Wiresoft.

Køb SQL Server 2022-udgaverne Standard og Enterprise som brugt software fra Wiresoft

De to nye udgaver af SQL Server 2022 - Standard og Enterprise - kan fås fra Wiresoft som brugt software til fordelagtige priser fra og med den officielle udgivelse. Du vil nyde godt af disse fordele:

 • Handel med og brug af Microsoft SQL Server 2022 Edition som brugt software er lovlig, fordi det er tilladt i henhold til loven.
 • Når du køber en brugt licens hos Wiresoft, får du derfor et lovligt og originalt Microsoft SQL Server 2022-produkt.
 • Dette produkt er udstyret med en gyldig licensnøgle - det er ikke en testversion af SQL Server 2022, som kan bruges i en begrænset periode.
 • Mærkningen af en SQL Server 2022 Edition som Microsoft "Used Software" betyder heller ikke, at der er nogen begrænsninger på softwarens funktionalitet.
 • Wiresoft har testet den brugte software fra SQL Server 2022 Edition Standard og Enterprise for fuld brugbarhed før videresalg.

Hvis du har yderligere spørgsmål om Microsoft SQL Server 2022 Edition eller Client Access-licensering, bedes du kontakte os via chat, telefon eller e-mail.