Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD
Microsoft SQL Server 2022 Standard SQL Server 2022 Standard fra Microsoft er den nyeste version af denne pålidelige relationelle dataplatform, der giver brugerne alle de nødvendige database-, analyse- og rapporteringsfunktioner, som ofte...
5.691,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Standard 2 Core SQL Server 2022 Standard fra Microsoft er den nyeste version af denne pålidelige relationelle dataplatform, der giver brugerne alle de nødvendige database-, analyse- og rapporteringsfunktioner,...
22.728,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Enterprise SQL Server 2022 Enterprise er den mest omfattende nye version af den pålidelige relationelle dataplatform fra Microsoft, som giver virksomheder og organisationer alle de database-, analyse- og...
87.107,90 Kr. *

Køb SQL Server 2022

SQL Server 2022 giver virksomheder den nyeste version af Microsofts pålidelige relationelle databasesystem, hvormed store mængder data kan behandles hurtigt og pålideligt og gøres tilgængelige for forskellige applikationer, især i skyen.

Til dette formål giver SQL Server 2022 i Standard - og Enterprise -udgaverne alle de analyse- og rapporteringsfunktioner, der er nødvendige for big data management, herunder skalerbare big data-klynger - for fuldt ud at opfylde de typiske krav til især enterprise resource planning og CRM-systemer, suppleret med omfattende sikkerhedsfunktioner til hurtig gendannelse af data og systemer, selv i tilfælde af en serverfejl.

Med SQL Server 2022 bruger virksomheder et højtydende relationelt databasestyringssystem, der allerede tilbyder et omfattende sæt datastyringsfunktioner i en business intelligence-database i Standard -udgaven til at levere lokalt tilgængelige såvel som cloud-specifikke applikationer.

Specielt i SQL Server 2022 Enterprise Edition er højtilgængelighedsløsningen AlwaysOn samt andre eksklusive funktioner som Intelligent Query Processing og Accelerated Database Recovery også tilgængelige for at imødekomme selv de højeste krav til intelligent datastyring.

Begge udgaver, SQL Server 2022 Standard og SQL Server 2022 Enterprise, kan findes i Wiresoft Software Shop efter den officielle udgivelsesdato som brugt software - og du vil straks drage fordel af deres lavere pris sammenlignet med det tilgængelige nye produkt.

Følgende oversigt præsenterer de vigtigste funktionaliteter i SQL Server 2022 samt udgavens forskelle mellem Standard og Enterprise udgaverne. For yderligere information, kontakt venligst en af vores medarbejdere.

SQL Server 2022 - Vigtige funktionaliteter på Standard og Enterprise

Blandt de vigtigste funktioner i SQL Server 2022-versionen er igen centrale funktioner som de meget skalerbare cloud-tjenester samt Microsoft-datakrypteringsteknologien Always Encrypted, ud over muligheden for clustering af data. I SQL Server 2022 udvider især brugen af Big Data-klynger mulighederne og anvendelsesområderne for analyse og behandling af store mængder data, f.eks. gennem intelligent behandling af søgeforespørgsler og brug af containere i alle vigtige processer.

Med hensyn til sikkerhed tilbyder SQL Server 2022 også en høj Standard i beskyttelsen af data med funktioner som accelereret databasegendannelse såvel som klassificering af data i pålidelig overvågning. Den følgende oversigt giver mere detaljerede oplysninger om de enkelte funktionsområder.

SQL Server 2022 - Big Data Cluster

SQL Server 2022 tilbyder alle forudsætninger for kraftfuld Big Data Management, som er uundværlig, når man analyserer og behandler store mængder data. Til dette formål indeholder denne version igen kraftfulde værktøjer til hurtig behandling og håndtering af data for at gøre dem tilgængelige for virksomheder til forskellige applikationer. Ud over intelligent forespørgselsbehandling omfatter dette også muligheden for at flytte Big Data-arbejdsbelastninger til SQL Server i stedet for at administrere dem lokalt på f.eks. Hadoop-baserede platforme. Derudover tilbyder SQL Server 2022 Standard og Enterprise følgende funktioner:

 • Integrerede connectorer samt SQL Server PolyBase til at forespørge eksterne databaser som Oracle, Teradata, Mongo DB, HDFS samt Azure Data Lake, hvis det er relevant, uden at skulle flytte eller replikere dataene fysisk først
 • Implementering af skalerbare klynger på SQL Server, Spark og HDFS-containere med Kubernetes til parallelle forespørgsler samt skrivning og behandling af data med Transact-SQL
 • Kør AI og machine learning-opgaver i HDFS storage pools
 • Implementering af applikationer som containere samt apps i form af webtjenester
 • Den skalerbare HDFS-lagerpulje Data Lake kan bruges til at lagre data og kombinere dem fra forskellige eksterne kilder
 • Data Mart kan bruges til at skalere Big Data-klynger horisontalt og forbedre dataanalysens ydeevne
 • Plus brugen af AI-værktøjer såvel som Spark med R, Python, Scala og Java

SQL Server 2022 - pålidelig ydeevne

Til behandling af forespørgsler og andre vigtige operationer har SQL Server 2022 sin sædvanlige høje skalerbarhed og pålidelige ydeevne, der sikres af dens høje tilgængelighed - inklusive Server Core-support, failover-servere til disaster recovery og Always On failover cluster-instanser til forbedret databasegendannelse inklusive krypteret backup.

Til store objektbinaries er funktioner som Columnstore og In-Memory Database med In-Memory OLTP1, en hybrid bufferpool og persistent hukommelse også tilgængelige for at optimere ydeevnen, især til missionskritiske arbejdsbelastninger. SQL Server 2022 understøtter parallel behandling af partitionerede tabeller og flere filstream-containere med funktioner som Stretch Database, tabel- og indekspartitionering og datakomprimering med op til 50 instanser.

Køb SQL Server 2022 - Forbedret sikkerhed

Sikkerhedsaspektet i et relationsdatabasesystem spiller stadig en vigtig rolle i behandlingen og tilgængeligheden af store mængder data, især for at forhindre uautoriseret adgang til dem. I SQL Server 2022 er funktionen Always Encrypted en effektiv funktion, der beskytter følsomme data med sikre enklaver og også understøtter den sikre udførelse af typiske processer.

Sikre databasekolonner kan bruges til at definere tillidsgrænsen for klientapplikationer på serversiden på en sådan måde, at hverken SQL Server eller andre databaser eller en systemadministrator kan få adgang til dem. Operationer, der kræver brug af fortrolige data i klartekst, kan således udføres mere sikkert.

Andre sikkerhedsfunktioner omfatter transparent databasekryptering med udvidelig nøglehåndtering samt sikkerhed på rækkeniveau og dynamisk datamaskering sammen med brugerdefineret rollehåndtering.

SQL Server 2022 Enterprise Edition - Eksklusive funktioner og egenskaber

Sammenlignet med Standard Edition af SQL Server 2022 tilbyder Enterprise Edition et betydeligt plus med hensyn til både skalerbarhed af funktioner og yderligere funktioner til Big Data-behandling.

MS SQL Server 2022 - Skalerbarhed og høj tilgængelighed

Med hensyn til skalerbarhed forventes SQL Server 2022 Enterprise at give det maksimale af operativsystemet eller RAM og det af SQL Server-databasemotoren pr. instans eller funktion med en maksimal relationel databasestørrelse på 524 PB til dato:

 • Analysetjenester
 • Rapporteringstjenester
 • Buffer pool Hovedhukommelse
 • Columnstore segment-cache
 • Hukommelsesoptimeret datastørrelse

Skalering er tilgængelig for både grupperede og ugrupperede columnstore-indekser, in-memory OLTP, hukommelsesoptimerede tempdb-metadata med understøttelse af vedvarende hukommelse, Stretch Database og Service Broker, som er et framework til at sende beskeder inden for og mellem databaser og til at udvikle meget skalerbare applikationer med asynkron kommunikation. Skalering er også tilgængelig med tabel- og indekspartitionering, batch-tilstand for rowstore, forsinket kompilering af tabelvariabler og inlining af brugerdefinerede skalarfunktioner.

SQL Server 2022 Enterprise 's high availability-funktioner omfatter Server Core-understøttelse, hurtig gendannelse af online-sider og filer, database-spejling og backup-komprimering. Med Always On failover cluster instances og Always On availability samt basic availability groups kan man have flere sekundære databaser uden delt storage. Derudover er det muligt at tilføje storage, mens systemet kører.

SQL Server 2022 Enterprise - Yderligere eksklusive funktioner

Ud over øget skalerbarhed er følgende vigtige funktioner tilgængelige i SQL Server 2022 Enterprise Edition for at forbedre ydeevnen:

 • Intelligent Query Processing (IQP) henviser til et sæt optimerede processer til hurtig behandling af forespørgsler på store datasæt. For eksempel kan APPROX_COUNT_DISTINCT(expression)-funktionen levere betydeligt hurtigere resultater i store Big Data-tabeller, mens Table Variable Deferred Compilation bruger det faktiske antal rækker for en tabelvariabel i stedet for standardværdien 1 for at opnå bedre ydeevne. Desuden inkorporerer Scalar UDF Inlining kald til brugerdefinerede funktioner i hovedforespørgslen, og Batch Mode on Rowstore (BMOR) kan reducere CPU-brugen.
 • Intelligent Performance henviser til en række forbedringer i udførelseshastigheden for databaseoperationer.
 • Standardaktiveringen af Lightweight Query Profiling Infrastructure gør det muligt hurtigt at få oplysninger om rækkeantal og I/O-brugsoplysninger
 • Accelerated Database Recovery (ADR) sikrer hurtigere gendannelse af databasen, f.eks. efter en genstart, eller accelereret rollback for langvarige transaktioner.
 • Big Data Cluster (BDC) i SQL Server 2022 er en Linux-baseret containerklynge i Kubernetes eller Azure Kubernetes Services (AKS) bestående af SQL Server og Apache Spark, med lagring i Hadoop Distributed File System (HDFS) ved hjælp af forskellige lagringsudbydere.
 • Secure Enclaves gør det muligt at behandle krypterede data i klartekst i en adskilt sort boks på databaseserveren.
 • Database Snapshot-funktionen opretter et snapshot af databasen, for eksempel for at dokumentere dens status; Last Query Plan Statistics giver også et overblik over aktuelle forespørgsler.

SQL Server 2022 - Licensering af udgaverne Standard og Enterprise

Licenseringen af SQL Server 2022-versionen vil formodentlig igen være i overensstemmelse med de sædvanlige bestemmelser, der er specificeret af Microsofts licensstyring: For Standard Edition kan der vælges mellem core-baseret licensering og kombinationen af serverlicens plus Client Access License til brugere eller slutenheder; Enterprise Edition kan kun licenseres core-baseret. Disse regler gælder også ved køb af brugt software til SQL Server 2022.

 • Med kernebaseret licensering af SQL Server 2022 skal der købes en SQL Server-kernelicens for hver virtuel processor i en VM eller en container. Microsoft sætter altid et minimum på 4 kernelicenser pr. VM/container.
 • Ud over antallet af fysisk tilgængelige core-processorer tages der således også hensyn til antallet af virtuelle servere.
 • En enkelt SQL Server 2022-licens dækker 2 fysiske processorkerner.

Derudover gælder der yderligere regler for beregning af serverkapaciteten, som du kan få oplyst af en Wiresoft-medarbejder via e-mail eller direkte i chatten eller pr. telefon.

 • Ved licensering af SQL Server 2022 Standard med en kombination af serverlicens og client access licens, skal hver bruger eller slutenhed, der tilgår SQL Server, udover serverlicensen også udstyres med sin egen CAL.

Client Access Licences til brugere eller slutenheder til SQL Server 2022 kan også fås som brugt software fra Wiresoft.