Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL
Køb brugte User-CAL'er til Microsoft Windows Server 2012 For at kunne bruge de funktioner, der er tilgængelige i både Microsoft Windows Server 2012- og 2012 R2-versionerne - som fås hos Wiresoft i standard- og datacenterudgaverne -...
81,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 DEVICE CAL
Køb Device CAL'er til en enhed til Microsoft Windows Server 2012 For at kunne bruge begge de funktioner, der er tilgængelige i Microsoft Windows Server 2012-versionerne - som fås hos Wiresoft i standard- og datacenterudgaverne - kræves...
81,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DEVICE CAL
Køb en brugt CAL til en enhed til Microsoft Windows Server 2012 R2 For at kunne bruge de tjenester, der er tilgængelige i Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard- og Datacenter-udgaverne, kræves der ud over serverlicensen også en...
81,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 USER CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 USER CAL
Køb brugte User-CAL'er til Microsoft Windows Server 2012 R2 For at kunne bruge de funktioner, der er tilgængelige i Microsoft Windows Server 2012 R2 - som fås hos Wiresoft i standard- og datacenterudgaverne - kræves der ud over...
81,90 Kr. *

Udnyttelse af Windows Server 2012 / 2012 R2

Windows Server 2012 R2 tilbyder en lang række fordele, der understøtter mobilt arbejde i skyen og en endnu bedre administration af data og brugere. Disse omfatter:

Fleksibelt teamwork med en CAL til Windows Server 2012 R2

Windows Server 2012 er en ideel serverplatform til produktivt og effektivt teamarbejde. Ved at gøre relevante data tilgængelige også for mobile enheder, der har en tilsvarende adgangslicens, og gennem omfattende virtualiseringsteknologier udvider Windows Server 2012 R2 fleksibelt og samtidig sikkert arbejde fra forskellige steder. Windows Server 2012 R2 forenkler administrationen af dokumenter samt aftaler og kontakter og muliggør dermed en smidig arbejdsgang.

Få glæde af fordelene ved skyen med Windows Server 2012 R2

Med Windows Server 2012 / R2 kan cloud-baserede applikationer og onlinetjenester bruges endnu mere effektivt og produktivt end tidligere. Alle vigtige netværkskomponenter kan forbindes med hinanden - for optimal og samtidig sikker dataoverførsel. Med en bruger-CAL eller en enheds-CAL kan brugerne til enhver tid få adgang til de serverfunktioner, de har brug for på arbejdet.

Administratorer sparer tid med automatiserede administrationsfunktioner, og nedetiden reduceres også. Og med Server Manager er det muligt at administrere Windows-webserveren fra stort set alle steder uden at miste overblikket.

Oversigt over fordelene ved Windows Server 2012 R2

  • Højere virtualisering med Hyper-V gennem stærkere cloud-forbindelse
  • Sikkerhedskopiering af data med Microsoft Windows Azure i Azure Cloud
  • PowerShell 3.0 muliggør effektiv styring af systemindstillinger
  • SMB 3.0 giver endnu hurtigere adgang til filer
  • SSD- og SATA-diske kan kombineres i lagringspuljer og deles
  • Højere tilgængelighed med Resilient File System (ReFS)
  • Moderne brugergrænseflade, optimeret til touchskærme
  • Mere effektiv opgavestyrer gennem mere effektive processer

Microsofts licenssystem

Samtidig med udgivelsen af Windows Server 2012 R2 og andre softwareudgaver til servere har Microsoft opdateret sin licensmodel. Nu skelner Microsoft, afhængigt af udgaven, mellem licensering efter kerner, hvor der ikke kræves yderligere adgangslicenser, og licensering efter server plus et virksomhedsafhængigt antal klientadgangslicenser (CAL'er). Dette beregnes ud fra summen af de brugere eller slutenheder (pc, bærbar computer osv.), som skal have adgangstilladelse. Der er derfor et valg mellem at licensere en enkelt person eller en enkelt enhed - kaldet User CAL eller Device CAL.

Licensering med CAL'er er ikke tilgængelig for alle serverudgaver; som regel kan enheder eller brugere forsynes med klientadgangslicenser afhængigt af serversoftwaretypen for den pågældende standardudgave (ud over den anden mulighed for kernebaseret licensering).

Baggrunden for denne Microsoft-licensmodel er den forskellige skalerbarhed af de enkelte serverudgaver. Dette afspejler de forskellige krav, som virksomheder og organisationer stiller til en serversoftwares ydeevne samt omfanget af de funktioner og egenskaber, der anvendes.

Den her beskrevne variant af rettighedstildeling med adgangsbaserede CAL'er er den mere fordelagtige løsning for mindre og mellemstore virksomheder - forudsat at de kun bruger standard- eller basisfunktionerne i en serverversion - end licensering efter kerner, hvor man beregner licensomkostningerne ud fra regneevnen på de maskiner, der anvendes i en virksomhed.

Køb bruger- og enheds-CAL'er til Windows Server-udgaverne 2012 og 2012 R2 til en rimelig pris hos Wiresoft

For lovlig brug af de respektive funktioner og tjenester i en Windows Server 2012- eller Server 2012 R2-udgave (Standard- eller Datacenter Edition Server 2012 R2 fås hos Wiresoft) skal der købes et tilsvarende antal Client Access Licences. Det skyldes, at Microsofts licensmodel adskiller licensen for implementeringen af en serversoftware fra licensen for brugen af den af en bruger eller en slutenhed. Alle brugere i en virksomhed eller organisation, som ønsker at få adgang til funktionerne i Windows-server-software fra 2012- og 2012 R2-udgaverne, skal derfor have en klientadgangslicens.

En CAL er altid en enkelt licens, som kun giver den bruger eller den slutenhed, der er udstyret med den, adgang til den licenserede Windows Server-version. Dette forhindrer andre enheder eller brugere, som ikke har en tilsvarende CAL, i at få adgang til serverens tjenester og data. Dette gør det muligt for virksomheder at beskytte deres følsomme data mod uautoriserede medarbejdere eller fremmede personer. Client Access-licensen giver derfor også et højere sikkerhedsniveau.

Forskelle mellem bruger-CAL'er og enheds-CAL'er til Windows Server 2016 / 2016 R2

Microsofts licensmodel skelner mellem brugerbaserede CAL'er og enhedsbaserede CAL'er. Denne sondring mellem en slutlicens og en brugerlicens har den fordel, at den giver en fleksibel og samtidig behovsbaseret tildeling af rettigheder i en virksomhed. Når en adgangslicens er blevet tildelt en bestemt bruger eller slutenhed, kan den ikke overføres til en anden bruger eller slutenhed. På samme måde er det umuligt at licensere en enhed med en bruger-CAL eller omvendt. På den anden side kan begge typer licenser kombineres for at få adgang til Windows-serveren i en virksomhed.

Hos Wiresoft finder du både Client Access-licenser til 2012 R2-serverversionen, som også fås til en rimelig pris: både som brugerrelaterede og enhedsrelaterede individuelle licenser. Beslutningen om den foretrukne licensvariant kan påvirkes af de faktorer, der er beskrevet nedenfor.

Bruger-CAL til Windows Server 2012 og 2012 R2

En (1) bruger-CAL til Windows Server 2012 / R2 giver kun adgang til serverfunktionerne til præcis én (1) bruger. Brugerklientadgangslicensen er ikke bundet til præcis én enhed, men brugeren med licens kan skiftevis få adgang til serveren med forskellige enheder.

Bruger-CAL har således den fordel, at den giver fleksibel adgang til serveren fra helt forskellige steder - stationært eller mobilt: enten fra en hvilken som helst pc på arbejdspladsen i virksomheden ELLER fra en hvilken som helst mobil slutenhed (f.eks. bærbar computer eller tablet) - på arbejdspladsen, på hjemmekontoret eller et andet sted, der er Windows-aktiveret. Med en bruger-CAL er det derfor muligt at bruge Windows Server 2012-versionerne, uanset hvor du befinder dig.

Enheds-CAL til Windows Server 2012 og 2012 R2

En Device CAL til Windows Server repræsenterer derimod en rent enhedsrelateret adgangstilladelse. I stedet for en person er det kun en (1) endenhed, der har adgangsrettigheder til Windows Server. Igen er enhedstypen irrelevant, så længe den er Windows-baseret: Funktionerne i Windows Server 2012 eller 2012 R2 kan bruges med enhver pc ELLER bærbar computer eller tablet, som har fået tildelt adgangsrettigheder via Device CAL. Det er ligegyldigt, om enheden bruges lokalt, i en virksomhed eller mobilt. Alle medarbejdere, der har adgang til den, kan derfor også automatisk få adgang til den licenserede server med Device CAL'en. Dette er især en fordel, hvis flere brugere deler en terminal.

Valg mellem en enheds-CAL eller bruger-CAL

Ved køb af klientadgangslicenser afhænger beslutningen om en licenstype - Device CAL eller User CAL - således af den fremherskende type brug af servertjenesterne i en virksomhed for at spare licensomkostninger.

Hvis størstedelen af medarbejderne bruger Windows-servertjenesterne lokalt fra virksomhedens arbejdsstation, f.eks. på projektrelateret basis eller i skifteholdsarbejde, er det billigere at udstyre dem med Device CAL'er.

Hvis medarbejderne på den anden side har adgang til serveren fra forskellige slutenheder - ikke kun stationære, men også mobile enheder, på virksomhedens kontor, på farten og på hjemmekontoret - er det også mere fordelagtigt rent prismæssigt at udstyre den med bruger-CAL'er.

Under visse omstændigheder giver kombinationen af enheds-CAL'er og bruger-CAL'er til Windows Server de største fordele. Som allerede nævnt kan CAL-formen ikke ændres.

Køb CAL'er til enheder og brugere til Windows Server 2012 og 2012 R2 til en rimelig pris hos Wiresoft

Wiresoft tilbyder omfattende rådgivning om dine individuelle krav til bruger- og enhedsadgangslicenser og tilbyder både CAL'er til Windows Server 2012 og 2012 R2 som enkeltlicenser til særligt fordelagtige priser. Hos os kan du derfor dække eller supplere dit individuelle behov for CAL'er til Windows Server på en helt fleksibel måde og samtidig spare penge. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende din licensering med enheds- og bruger-CAL'er til Microsoft Server 2012 og efterfølgeren 2012 R2.

De Microsoft Server Client Access-licenser, der er tilgængelige fra Wiresoft, er originale Microsoft-produkter og ubrugte europæiske versioner af enheds- eller bruger-CAL'er. De er blevet lovligt erhvervet af os fra virksomheder og kontrolleret nøjagtigt for ægthed. Som Wiresoft-kunde har du en prisfordel i forhold til nye produkter. Mange af vores kunder nyder allerede godt af de økonomiske fordele ved at købe licenser fra Wiresoft. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om vores udvalg af CAL'er til Windows Server 2012 og Windows Server 2012 R2 samt andre Microsoft Server-udgaver, er du velkommen til at kontakte os.