Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PUBLISHER 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT PUBLISHER 2021

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10491
 • 164-03723
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
628,90 Kr. * 697,90 Kr. * (9,89% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version Fuld version
Enheder 1x
Leveringsomfang Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Nogle få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Publisher 2021 er det alsidige, kraftfulde program fra til professionel udgivelse. Ikke kun virksomheder, men også private brugere, f.eks. elever og studerende, kan bruge softwaren til at skabe overbevisende publikationer af alle slags - fra billedredigering og layout til oprettelse af udskrivbare skabeloner. Ud over et omfattende katalog af skabeloner til flyers, brochurer og mere omfattende kataloger er der mange værktøjer og effekter til rådighed til at designe og yderligere redigere dem efter individuelle ideer. Takket være den intuitive og brugervenlige brugergrænseflade og en overskuelig indretning af værktøjerne kan selv uerfarne brugere og begyndere hurtigt komme i gang med Microsoft Desktop Publisher 2021 og skabe tryksager, der opfylder selv høje standarder, men også bare logoer, ikoner og andre billedelementer.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT PUBLISHER 2021"

Microsoft Publisher 2021 - det selvstændige program i købsversionen

Publisher 2021 er Microsofts alsidige og effektive program til professionel desktop publishing. Ikke kun virksomheder, men også private brugere, f.eks. elever og studerende, kan bruge softwaren til at skabe overbevisende publikationer af alle slags - fra billedredigering og layout til oprettelse af udskrivbare skabeloner. Ud over et omfattende katalog af skabeloner til flyers, brochurer og mere omfattende kataloger er der mange værktøjer og effekter til rådighed til at designe og yderligere redigere dem efter individuelle ideer. Takket være den intuitive og brugervenlige brugergrænseflade og en overskuelig indretning af værktøjer kan selv uerfarne brugere og begyndere hurtigt komme i gang med Publisher 2021 og skabe tryksager, der opfylder selv høje standarder, men også bare logoer, ikoner og andre billedelementer.

Ligesom i de andre Office-programmer i version 2021 kan båndets udseende tilpasses individuelt til ens egne behov, hvilket giver en masse overskuelighed. MS Publisher 2021 er derfor den rette partner til at realisere dine kreative idéer på en overbevisende og dygtig måde.

Høj kompatibilitet med forskellige formater og programmer

Layoutprogrammet giver naturligvis mulighed for at bruge de sædvanlige filformater, herunder .JPG og .PDF samt Microsofts egne formater .XPS og .PUB; sidstnævnte kan endda åbnes med et Adobe-layoutprogram. Det betyder, at udskriftsfiler, der er oprettet med MS Publisher, også kan bruges med andre layoutprogrammer, hvilket øger kompatibiliteten af Publisher 2021. Og HTML-formatet er tilgængeligt til at oprette nyhedsbreve.

Publisher kan også importere filer fra andre Office-programmer, f.eks. Excel-diagrammer og -tabeller eller allerede formaterede Word-tekster.

Endelig samler og pakker den praktiske Pack & Go-guide automatisk alle filer, der er knyttet til en publikation og er nødvendige til udskrivning (f.eks. billeder, grafik og skrifttyper), i en enkelt fil, som du så blot skal sende til en trykkeri eller kopivirksomhed eller gøre tilgængelig via Microsoft Cloud.

Kort oversigt over de nye funktioner i Publisher 2021

Ud over mange optimeringer er denne nye version af Microsoft Publisher kendetegnet ved udvidede anvendelsesmuligheder: For eksempel kan Publisher 2021 også bruges på touch-enheder med en stylus. Desuden kan Publisher-dokumenter også deles med andre via Microsofts cloud-tjeneste OneDrive. Takket være den pålidelige opdatering i realtid af de filer, der er gemt der, og de høje sikkerhedsstandarder, der garanteres med Data Loss Prevention, er det ikke kun effektivt, men også sikkert at arbejde på Publisher-layoutdokumenter i et team.

Publisher 2021 tilbyder bl.a. følgende funktioner og egenskaber:

 • Der er nu en separat kolonne i designområdet til redigering af flere billeder.
 • Billeder kan udveksles intuitivt og øjeblikkeligt ved hjælp af træk og slip.
 • Der er mange nye billedvirkninger til rådighed: f.eks. skygger, lyseffekter, 3D-effekter og refleksioner.
 • De kan også anvendes til udformning af tekster.
 • Til brug for en online fototjeneste eller digital udskrivning kan de færdige publikationer også gemmes i JPG-format.

Publisher 2021 er normalt kun tilgængelig som en fast komponent i visse MS Office-versioner, men hos Wiresoft kan du også købe publikationssoftwaren separat. For at kunne bruge MS Publisher 2021-versionen på din computer eller en anden Windows-kompatibel slutenhed er Windows 10-operativsystemet et obligatorisk krav.

I Wiresofts onlineshop kan du købe den nyeste version af Publisher 2021 samt ældre versioner og mange andre Office-programmer til en særlig lav pris som enkeltbrugerversion, helt uden softwareabonnement. Den følgende detaljerede oversigt viser alle interessante og vigtige nye funktioner i Publisher 2021.

Funktionsudbuddet i Microsoft Publisher 2021

Publisher 2021 indeholder både forbedringer af de allerede gennemprøvede eksisterende funktioner og værktøjer samt nogle nyskabelser, også inden for frit anvendelig grafik og skabeloner, så spektret af anvendelsesmuligheder i denne version er endnu bredere end tidligere.

Brug af designforslag ved udformning af dokumenter

Så snart du starter Publisher 2021 , vises et omfattende katalog af designskabeloner med forslag til en række forskellige tryksager i typiske formater: fra simple visitkort over flyers til postforsendelser til omfattende kataloger. Hver af skabelonerne kan tilpasses yderligere - farver, skrifttyper og formatering kan erstattes eller suppleres med andre. Filen med den oprindelige skabelon bevares altid, så den kan tilgås igen og igen, fordi den nyligt designede skabelon gemmes som en kopi.

Især nybegyndere og uerfarne brugere vil sætte pris på disse dokumentforindstillinger for at opnå et attraktivt designet udskriftsresultat hver gang.

Det er naturligvis også muligt at designe dine egne skabeloner og layouts. Disse kan også gemmes som en skabelon eller masterfil, så de er tilgængelige med det samme næste gang. Det sparer fagfolk for en masse tid og sikrer, at alle dokumenter, der er baseret på det, har et ensartet udseende og identisk kvalitet.

Brug af byggeklodser til publikationer

For at sikre, at dokumenter har et tilbagevendende, identisk udseende på tværs af forskellige formater og medier, kan såkaldte byggeblokke også anvendes i Publisher 2021 . Det drejer sig om typiske elementer som overskrifter, men også rammer, bokse osv. Som med skabelonerne kan brugerne bruge de byggeklodser, der er integreret i Publisher, eller oprette deres egne byggeklodser.

Redigering af billeder og grafik direkte i Publisher 2021

Grafik og fotos kan indsættes direkte fra pc'en, fra Microsoft ClipArt-biblioteket eller via Bing-billedsøgning eller fra et online fotoalbum. De kan udskiftes og erstattes når som helst ved hjælp af træk og slip. Med linealfunktionen kan de placeres millimeterpræcist på den ønskede position efter indsættelse.

Billedfiler, der importeres til et Publisher-dokument, kan endda redigeres efterfølgende; det er muligt at justere farvetonen og farveintensiteten og også at skære billedstørrelsen til det ønskede format. Det er også muligt at tilføje forskellige effekter som f.eks. skygger og refleksioner til billeder og tekster for at få dem til at skille sig ud.

Den skalerbare SVG-vektorgrafik, der er tilgængelig i Publisher 2021, bevarer sin skarphed, selv når den forstørres, og giver således altid en professionel gengivelse, mens 3D-objekterne kan drejes efter ønske for at opnå den ønskede visning.

Brug af praktiske tekstbokse

Når du udlægger længere tekster, der strækker sig over flere sider eller er afbrudt af illustrationer, er der nogle nyttige værktøjer, der kan hjælpe dig med at holde styr på layoutet: Hvis der f.eks. er indsat for meget tekst i et tekstfelt, vises det i en lille boks i rammens nederste højre hjørne ved hjælp af udeladelsesmærker. Det eksisterende tekstfelt kan så enten forstørres med musen, eller også kan flere sådanne tekstfelter forbindes med hinanden, så den resterende tekst automatisk kommer til at stå i det næste felt. Denne funktion er særlig praktisk ved efterfølgende ændringer af teksten, f.eks. hvis den forkortes eller suppleres.

Personliggør og del Publisher-dokumenter

Hvis du vil oprette personlige udsendelser, kan du automatisk tilføje navne, fotos eller endda weblinks til alle adressater. Og hvis du vil dele et udkast eller et færdigt layout med andre medarbejdere, kan deres e-mailadresser indsættes direkte i et dokument, hvilket gør det endnu hurtigere at sende det. Ved at bruge Microsofts cloud-tjenester OneDrive i Publisher er det også muligt at gemme data online, så modtagerne kan få adgang til dem via et link.

Publisher 2021 har udskrivningsmuligheder i alle kvaliteter

Afhængigt af formålet med flyers, brochurer, invitationskort og andet reklamemateriale, men også rent private tryksager, tilbyder Publisher 2021 omfattende muligheder for trykning og naturligvis også for design. Det betyder, at der kan produceres tryksager til enhver målgruppe i den ønskede kvalitet. Til digital udskrivning via en onlineudskrivningstjeneste kan Publisher-dokumenter også gemmes i det sædvanlige JPG-format.

Generelle systemkrav til Microsoft Publisher 2021

Office-softwaren Publisher 2021 kan downloades i to versioner: 32-bit og 64-bit. 64-bit versionen er installeret som standard, men kun 32-bit versionen kan installeres på et 32-bit operativsystem med en x86-processor. Afhængigt af den valgte version kan de individuelle hardwarekrav være forskellige - f.eks. med hensyn til arbejdsplads og harddiskhukommelse. Følgende minimumskrav skal overholdes:

 • Operativsystemer:  Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 eller Windows Server 2022
 • Processor: min. 1,6 GHz eller hurtigere
 • Plads på harddisken: mindst 4 GB ledig diskplads
 • Arbejdshukommelse: min. 4 GB RAM
 • Grafikkort: min. 1.280 x 768 pixels, DirectX 9 eller højere med WDDM 2.0 eller højere til Windows 10

Køb Microsoft Publisher 2021 til en lav pris som selvstændigt program hos Wiresoft

MS Publisher er en klassisk del af nogle Microsoft Office-pakker og fås derfor normalt ikke separat, men kun sammen med de andre Office-programmer. Hos Wiresoft kan du også købe Publisher 2021 som et enkelt program - i modsætning til mange andre leverandører af Microsoft-softwareprogrammer - og frem for alt som en købsversion.

Dine fordele: Denne enkeltbrugerlicens til Publisher 2021 forpligter dig ikke til et tidsbegrænset abonnement med obligatoriske opdateringer eller eventuelle begrænsninger i brugen af funktionerne. Det kan derfor betale sig at købe Publisher 2021 fra Wiresoft som et enkelt program, især hvis du ikke har brug for alle Office-programmerne.

Sikker køb af software med Wiresoft: Den Publisher 2021 enkeltbrugerlicens, som du køber her, kommer normalt fra en større volumenlicens i en virksomhed og repræsenterer derfor en såkaldt brugt software - med hensyn til funktionsomfanget er den dog identisk med den Publisher-programversion, der også er indeholdt i Office Suite 2021. Vi kan derfor tilbyde dig dette til en særlig fordelagtig pris!

Desuden løber du ikke nogen juridisk risiko ved at købe brugt software, da handel med brugt software er udtrykkeligt tilladt i henhold til loven. Desuden er alle Microsoft-programmer fra Wiresoft, uanset om de tidligere har været brugt eller ubrugt, først blevet testet for deres faktiske og fejlfrie anvendelighed, og derfor er Publisher-softwaren straks 100% anvendelig i ubegrænset tid efter dit køb og download til din pc.

Som seriøs og pålidelig softwareforhandler tilbyder Wiresoft nemlig kun fulde versioner af programmet, som er identiske med de versioner, der er tilgængelige hos Microsoft, og som heller ikke kommer fra usikre kilder.

Især freelancere og små og mellemstore virksomheder, men også private brugere nyder godt af alle fordelene ved Publisher 2021, når de køber software hos Wiresoft, fordi de sparer penge. I Wiresoft Software Shop kan du købe MS Publisher samt mange andre Office-programmer og andre Microsoft-programmer.

Hvis du har spørgsmål om MS Publisher 2021 eller et andet Microsoft-program, skal du blot kontakte os via e-mail, telefon eller chat.

Yderligere links til "MICROSOFT PUBLISHER 2021"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT PUBLISHER 2021"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier