Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL
Windows 11 Pro - det nye Microsoft-operativsystem til professionelle brugere Med det nye Windows 11 Pro får brugere, der stiller særligt høje krav til et styresystem, et væld af funktioner og muligheder kombineret med en højere ydeevne,...
456,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE
Windows 11 Enterprise - det mest omfattende Microsoft-operativsystem til professionelle brugere Med det nye Windows 11 Enterprise får større virksomheder, der stiller særligt høje krav til sikkerheden i et styresystem, et maksimum af...
1.061,90 Kr. *

Den forbedrede sikkerhed i Windows 11 Pro og Windows 11 Enterprise understøtter, blandt andre sikkerhedsfunktioner, oprettelse af gruppepolitikker til administration af brugere og slutenheder samt til kontrol af distributionen af opdateringer, f.eks. med Windows Update for Business. Kun Windows 11 Enterprise Edition tilbyder eksklusiv virtualiseringsbaseret sikkerhed og hypervisor-beskyttet kodeintegritet. 

Desuden præsenteres Windows 11-udgaverne generelt i det nye attraktive "Float Design" med en revideret skrivebordsvisning, der forbedrer brugeroplevelsen ved at gøre udførelsen af typiske opgaver endnu mere intuitiv - med mange brugervenlighedsforbedringer, såsom den reviderede startmenu med central kontrol, integrationen af teams i proceslinjen samt muligheden for visning i "Dark Mode". Enheder med touch-funktionalitet nyder desuden godt af den optimerede brugervenlighed - også med en digital pen - samt af den forbedrede talegenkendelse.

De to udgaver Windows 11 Pro og Windows 11 Enterprise af det aktuelle Microsoft-styresystem kan allerede nu findes som brugt software i Wiresoft Software Shop - med den store fordel, at de er billigere end de respektive nye produkter. I den følgende oversigt præsenteres de vigtigste funktioner i forhold til de lettere udgaver samt forskellene mellem Windows 11 Pro og Windows 11 Enterprise. Du kan få flere oplysninger ved at kontakte en af vores medarbejdere. Køb Windows 11 sikkert.

Et overblik over Windows 11 Pro- og Windows 11 Enterprise-udgaverne

Windows 11, det nye Microsoft-operativsystem til pc'er, bærbare computere og andre mobile Windows-enheder, fokuserer endnu en gang på lokalt uafhængigt samarbejde mellem brugere og brug af data i skyen. Sikkerhedsaspektet spiller naturligvis en særlig vigtig rolle, hvilket også stiller administrationen over for mange komplekse opgaver.

I både Windows 11 Pro- og Enterprise-udgaven nyder både brugere og administratorer godt af de udvidede sikkerhedsfunktioner, der beskytter teamwork og adgang til tjenester via skyen mod ubudne gæster og bevarer dataenes integritet. Disse vil sandsynligvis omfatte følgende allerede velkendte funktioner igen:

 • Hyper-V - denne Microsoft-visualiseringsteknologi gør det muligt at køre andre styresystemer som virtuelle maskiner. De største fordele ved Hyper-V er både den lavere udnyttelse af serverkapaciteten og den højere sikkerhed, da alle virtuelle tjenester kan udføres uafhængigt af hinanden, og programmerne kan også udføres bedre på ældre enheder.
 • BitLocker - denne teknologi bruges til sikker kryptering af harddiske, hvilket er af stor betydning, især for mobile enheder, som ofte risikerer at blive stjålet eller tabt. BitLocker krypterer følsomme eller personlige data på pålidelig vis og beskytter dem dermed mod misbrug.
 • USB-sticks og eksterne harddiske kan desuden krypteres med værktøjet "BitLocker To Go".
 • Windows Sandbox - Uden forudgående installation af en virtuel harddisk kan dette program bruges til at starte en virtualiseret version af Windows 11 for at teste ukendte eller mistænkelige programmer adskilt fra værtscomputeren og dermed i et sikkert miljø.
 • Windows Defender Application Guard (WDAG) - Med dette program kan browseren også bruges til at surfe i en slags sandkasse, der isolerer ikke-troværdige websteder samt ukendte Word-, PowerPoint- og Excel-filer og i tvivlstilfælde forhindrer dem i at få adgang til data og programmer i en virksomhed.

Administratorer har omfattende funktioner i Windows 11 Pro og Enterprise til at tildele differentierede rettigheder til individuelle brugere og teams til samarbejde, f.eks. med:

 • Gruppepolitikker til styring af adgangsrettigheder til data og enheder via pc'er samt brugerkonti
 • Konfiguration af opdateringer - f.eks. med frister for overholdelse af regler samt FEatures Kiosk-tilstand, hvor hver medarbejder får en brugerkonto med en separat identitet
 • Remote Desktop-app til fjernadgang for at oprette forbindelse til pc'en fra et fjernt sted
 • Microsoft Business Store til at levere apps til dedikerede brugergrupper

Kun Windows 11 Enterprise tilbyder den maksimale

Med hensyn til funktionalitet og ydeevne tilbyder Enterprise Edition af Windows 11 det maksimale - eksklusive funktioner understøtter især hybridarbejde i større virksomheder og organisationer. Udgaven findes i 2 versioner - tilpasset de forskellige størrelser og de stigende sikkerhedsbehov i større virksomheder og organisationer:

Windows 11 Enterprise E3

Denne udgave indeholder endnu mere avancerede sikkerheds- og kontrolfunktioner samt forvaltningsfunktioner end Windows 11 Pro, f.eks. i forbindelse med levering af operativsystemet med kontrollerede opdateringer samt mange muligheder for forvaltning af enheder og apps, serverløs forvaltning af printere og bredere beskyttelse mod de nyeste sikkerhedstrusler.

Windows 11 Enterprise E5

Microsoft Defender for Endpoint er eksklusivt inkluderet i denne Windows 11-udgave og giver større virksomheder, der især bruger sikkerhed på slutpunkter, en holistisk alt-i-én-løsning med endnu mere avancerede administrationsfunktioner - med funktioner som f.eks:

 • Registrering og reaktion på beskyttelse af slutpunkter
 • Forvaltning af sikkerhedsrisici
 • Mobile Threat Defence til at opdage mobile trusler og risici, f.eks. mobil phishing

Derudover giver Windows 11 Enterprise E5 Edition organisationer vigtig indsigt i de nyeste trusler, idet de nyder godt af den særlige ekspertise fra førende sikkerhedseksperter, samt avanceret overvågning, herunder analyser og støtte til at beskytte slutpunkter i skyen, gennem risikobaseret vurdering, næste generation af adfærdsbeskyttelse og funktionsrige programmeringsgrænseflader (API'er) for at reducere angrebsfladen, især for cybertrusler.

Mobile Threat Defense beskytter mod polymorfe og metamorfe malware samt filløse og filbaserede trusler. Maskinlæringsfunktioner registrerer forskellige angreb, f.eks. zero-day-eksperter. Derudover er der mulighed for at isolere hardware under opstart af systemet og udførelse af programmer via lokale og fjernbetjeninger samt containerisolering ved brug af Microsoft Edge for at beskytte mod ondsindede websteder.

Generelle nye funktioner i Windows 11 Pro og Enterprise - Køb Windows 11

Ud over de førnævnte applikationer, der er eksklusive i Windows 11 Pro- og Enterprise-udgaverne, tilbyder det nye Windows 11-operativsystem - som allerede nævnt - også flere andre nye funktioner, der er værd at nævne, og som giver en yderligere forbedret brugeroplevelse, især ved at opdatere det generelle udseende. Der er også blevet anvendt nye designprincipper, f.eks:

 • Flydende design: Den nydesignede grænseflade i Windows 11 skiller sig ud fra ældre versioner på grund af de gennemsigtige vinduer og de flydende elementer samt det nye baggrundsbillede, der minder om et bølgende stof, hvilket giver skrivebordet et tredimensionelt udseende.
 • Segoe flydende ikoner: Windows 11 introducerer også en ny systemikonskrifttype med det nye styresystem, som skal forbedre forståelsen af symboler og ikoner. Segoe Fluent følger tre principper for repræsentation af glyffer: Minimal - glyferne indeholder kun de detaljer, der er nødvendige for at formidle indholdet; Harmonisk - glyferne er baseret på enkle geometriske former, og Udviklet: - glyferne bruger moderne metaforer, som er lette at forstå for brugerne.
 • Sun Valley-design: Ved revisionen af kontekstmenuen blev der også lagt større vægt på overskuelighed, hvilket især ses ved de generelt afrundede hjørner. Animationerne ved åbning af vinduer osv. er også blevet revideret og virker mere flydende. Ikonerne for mapper og Explorer-ikoner er blevet moderniseret, og administrationsværktøjerne er blevet omdøbt til Windows Tools. Microsoft-browseren Edge har også fået et opdateret design.
 • Mørk tilstand er også tilgængelig i de enkelte programmer - til mere koncentreret arbejde på skærmen.

Ud over de visuelle ændringer er Start-menuen og proceslinjen også blevet funktionelt revideret for at forbedre overskueligheden og gøre Windows 11 mere brugervenlig:

 • Den opdaterede startmenu i Windows 11 viser ikke længere de live-tiles, der er kendt fra tidligere versioner, og som ikke er populære hos mange brugere, men er nu mere orienteret mod udseendet og fornemmelsen af tablets og smartphones; dette forfølger yderligere målet om en mere ensartet brugergrænseflade på tværs af alle Windows-kompatible enheder og fremmer en endnu mere problemfri brugeroplevelse.
 • Opgavebjælken indeholder nye ikoner, den er nu centreret nederst på skærmen, men kan også grupperes venstrejusteret som før.
 • Desuden er kommunikationsplatformen Teams blevet integreret i proceslinjen, som har erstattet Skype, der ikke længere er tilgængelig i Windows 11. Med et klik kan brugerne chatte med hinanden eller deltage i en videokonference.
 • Mindre hyppigt anvendte funktioner er nu forsvundet fra menuen, hvilket betyder, at vigtigere funktioner, som bruges hyppigere, nu er mere i fokus.
 • Infocenteret adskiller meddelelsescenteret fra de hurtige indstillinger i Windows 11-versionen, hvilket også fører til større overskuelighed, og kalenderen vises, når du klikker på datoen.
 • Widgets er vendt tilbage til skrivebordsoverfladen, igen med nyhedslinjen til "nyheder og interessante emner"; widgets fra tredjeparter kan også bruges.
 • Der findes en ny tablettilstand til enheder med touchskærme, som ikke kun er mere overskuelig, fordi den har et forbedret skærmtastatur, men også indeholder nye funktioner samt touch-gestus.
 • Med Windows 11 kan Android-apps også bruges, og smartphonen kan knyttes til dem.
 • Andre interessante individuelle funktioner, der også er tilgængelige for brugerne i Windows 11, er det nye snipping-værktøj til skærmbilleder, ekstra funktioner i lommeregneren, den forbedrede energisparetilstand og den valgfrit tilgængelige Microsoft-værktøjssamling PowerToys.

For de seneste oplysninger om de nye funktioner i Windows 11 generelt og om de særlige funktioner i Pro- og Enterprise-udgaverne kan du kontakte Wiresoft-teamet.

Køb Microsoft Windows 11 Edition Pro og Enterprise som brugt software hos Wiresoft

De to nye Microsoft Windows 11-udgaver Pro og Enterprise er allerede tilgængelige hos Wiresoft som brugt software til en reduceret pris. Du nyder godt af disse fordele:

 • Du køber original Microsoft-software med en gyldig licensnøgle - og ingen begrænset anvendelige eller begrænsede testversioner.
 • Mærkningen af en Windows 11-udgave som "brugt software" betyder ikke, at der er nogen begrænsninger i softwarens funktionalitet.
 • Brugt Windows 11-software i Pro- eller Enterprise Edition er blevet kontrolleret af Wiresoft for fuld brugbarhed inden videresalg.
 • Handel med og brug af Microsofts brugte software som f.eks. Windows 11 er lovlig, fordi det er tilladt ved lov.
 • Ved køb af en brugt licens fra Wiresoft får du altid et lovligt og samtidig originalt Microsoft Windows 11-produkt.

Hvis du har spørgsmål om Microsoft Windows 11-udgaverne Pro og Enterprise, skal du blot kontakte os på chatten, pr. telefon eller e-mail.