Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10015
 • 021-10609
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
652,90 Kr. * 724,90 Kr. * (9,93% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Office 2019 for macOs er den nyeste version af Microsofts gennemprøvede software til produktivt arbejde - med de kraftfulde, alsidige programmer til oprettelse og design af tekster, komplekse beregninger samt levende præsentationer og deres sikre kommunikation, både internt med medarbejdere og eksternt med forretningspartnere.  Standard Edition af Office 2019 for Mac giver en bred portefølje af brugervenlige funktioner og features til effektivt at udføre alle typiske opgaver i kontorhverdagen. Brug de omfattende værktøjer i Word til professionelt at oprette tekster, opret meningsfulde tabeller med Excel og brug PowerPoint med dets mange muligheder for at illustrere og præsentere dine resultater.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD"

Microsoft Office Mac 2019 Standard - den gennemprøvede software til erhvervsbrugere

Office 2019 til macOs er den nyeste version af Microsofts gennemprøvede software til produktivt arbejde - med de kraftfulde, alsidige programmer til oprettelse og design af tekster, komplekse beregninger og levende præsentationer og sikker kommunikation, både internt med medarbejdere og eksternt med forretningspartnere.

Til dette formål tilbyder Standard -udgaven af Office 2019 til Mac en bred portefølje af brugervenlige funktioner og features til effektiv udførelse af alle typiske opgaver i det daglige kontorliv.

Brug de omfattende værktøjer i Word til professionel tekstoprettelse, opret meningsfulde tabeller med Excel, og brug PowerPoint med de mange muligheder for at illustrere og præsentere dine resultater.

I Office til Mac kan du også bruge den særligt praktiske frihåndsfunktion i disse tre programmer. Dette giver dig mulighed for at indsætte diagrammer og formler direkte i et dokument, enten med en tabletpen eller med musen eller fingeren.

Den optimerede tilgængelighedskontrol - tilgængelig i Word, Excel, PowerPoint og OneNote - gør dokumenter lettere at forstå for alle involverede ved at give praktiske forslag og dermed forbedre samarbejdet. Og med din personlige digitale notesbog, OneNote, kan du straks registrere dine idéer, så du kan bruge dem direkte i de relevante programmer.

Og med Outlook kan du administrere din daglige e-mail mere effektivt, så du kan kommunikere hurtigere og bedre med dine forretningspartnere og kolleger.

Gennemprøvede funktioner som Data Loss Prevention beskytter mod tab af vigtige data, suppleret af omfattende sikkerhedsbestemmelser, der giver dig mulighed for at tildele individuelle adgangsrettigheder til dokumenter og overholde de gældende EU-bestemmelser om databeskyttelse.

Ved køb af Office-pakken af den aktuelle Standard udgave 2019 til Mac får du alt, hvad du har brug for til professionelt samarbejde om dokumenter og udveksling af dokumenter - især i skyen - fra én enkelt kilde. Alle de medfølgende Office -applikationer er også tilgængelige som Office Web Apps til mobil brug via iPhone.

Office Mac 2019 Standard Edition er kun tilgængelig hos Standard-leverandører som en del af en volumenlicensaftale - i Wiresoft Software Shop kan du også købe den som en særlig billig enkeltlicens! I følgende detaljerede oversigt beskrives alle de fordele, du får, når du køber Microsoft Office Mac 2019 Standard.

Endnu mere omfattende brugervenlighed i Office Mac 2019 Standard

2019 Office Suite for macOS imponerer i Standard-udgaven ikke kun med de nye programfunktioner, men også med en optimering af de tidligere velkendte funktioner, der bidrager til endnu større brugervenlighed. Tilgængelighed er en topprioritet i Office 2019 til Mac - både for brugeren selv og for adressater eller samarbejdspartnere i dokumenter.

Som bruger af Office Standard 2019 til Mac vil du selv kunne drage fordel af de ekstra muligheder, der er tilgængelige for dig, f.eks. i afsnittet "Brugervenlighed": Disse omfatter muligheder for lydsignaler med et bredt udvalg af toner under "Giv feedback med lyd". Derfor har Word i Office Mac 2019 mere diskrete baggrunde i form af de mørke temaer Mørkegrå og Sort, som giver dig mulighed for at arbejde endnu mere fokuseret, samt en tekst-til-tale-funktion, så du kan få indholdet læst højt for dig, mens du arbejder eller er på farten.

Som allerede nævnt giver frihåndsværktøjet dig en lang række muligheder for Word, Excel og PowerPoint til at indsætte dine tegninger og skitser i frihånd og desuden i flere farver, herunder forskellige effekter, direkte i et dokument - afhængigt af enheden med en pen (tablet), en finger (touchscreen) eller endda med musen (desktop-pc). Dette giver dig mulighed for at skabe meningsfulde diagrammer og formler, der perfekt udtrykker dine egne idéer.

For at øge læsbarheden af dine dokumenter for medarbejdere og eksterne adressater er der funktioner til optimering af tilgængeligheden tilgængelige i alle programmer. Ud over støtte til internationalt gyldige standarder indeholder den også praktiske forslag til udformning. Når du klikker på fanen "Kontroller tilgængelighed", viser det pågældende program en liste over fejl og advarsler samt tips og anbefalinger til at rette eller fjerne dem. Når du sender via Outlook til internationale modtagere, kan du finde ud af, om de er til stede i øjeblikket, bl.a. ved at vise tidszonen.

For også at gøre det lettere for flere medarbejdere at redigere dokumenter og filer i fællesskab er Microsofts cloud-tjeneste OneDrive tilgængelig i Office 2019 til Mac; dette giver samtidig adgang til data, herunder opdatering af data i realtid, hvor som helst fra hvor som helst. Omfattende adgangs- og ændringsrettigheder sikrer, at selv kritiske data og oplysninger kan udveksles sikkert via skyen.

Andre nye funktioner i Office-Programmer 2019 til Mac i et overblik

I Office Mac 2019 Standard er der ud over de førnævnte optimeringer også en hel del nye funktioner i programmerne Word, Excel, PowerPoint og Outlook:

 • Word 2019 gør det nemmere at skrive tekster med en række praktiske værktøjer, f.eks. funktionen Gennemgang, som giver brugerne mulighed for at slå fremmede ord eller sætninger op med det samme uden at skulle åbne et browservindue. Forskningsfunktionen giver dem også mulighed for at undersøge emner, og Microsoft Academic Search er også tilgængelig. Dette gør det også lettere at citere korrekt.
 • Excel 2019 tilbyder nu også samarbejde i realtid, hvilket gør det muligt for brugere at arbejde synkront på regnearkdokumenter. Desuden er der nye muligheder for illustrationer med kort- og tragtdiagrammer. Excel tilbyder nu også PowerPivot- og PowerQuery-forbedringer. Nyt i Excel er også integrationen af Data Loss Protection til at finde fortrolige data, såsom kreditkortnumre og lignende, samt tekst sammenkædning.
 • PowerPoint 2019 indeholder nye visuelle effekter til animering af præsentationer,: Zooms og morphing-overgange øger dynamikken i sekvensen af dias. Desuden er der nye ikoner, SVG-vektorfiler og 3D-modeller til illustration, som også kan redigeres. For at fremhæve tekstpassager kan den tekstmarkør, der tidligere var kendt fra Word, også bruges i PowerPoint.
 • Outlook 2019 indeholder nye praktiske funktioner til at administrere e-mails: Disse omfatter et intelligent værktøj, der automatisk sorterer e-mails efter vigtighed og relevans, og med tekst-til-tale-funktionen kan de også læses højt, hvilket er særligt praktisk, når du bruger dem via iPhone. Desuden sikrer den gennemprøvede Data Loss Protection - DLP - at kritiske data er beskyttet mod uautoriseret adgang.

Flere eksklusive funktioner i Office Mac 2019 Standard

Købere af Office Standard Edition for Mac 2019 får adgang til en række yderligere funktioner ud over dem, der allerede er nævnt, som gør administration eller kontrol lettere for især administratorer, samtidig med at de giver øget sikkerhed.

Volume License Key - VLK - til aktivering af Office Mac 2019 Standard

Da Office 2019 Standard-udgaven primært er tilgængelig som en volumenlicens til større organisationer, giver volumenlicensnøglen administratorer et værktøj til lettere automatiseret aktivering og administration af MS Office.

Gruppepolitik - med retningslinjer for højere sikkerhed

Det såkaldte gruppepolitikobjekt - GPO - giver administratorer effektive gruppepolitikker, der kan bruges til at sikre Office 2019 til Mac via ADMX-skabeloner, herunder ved kontrol af opdateringer og makroer i dokumenter, for at øge sikkerheden.

Brug af Office Mac 2019 Standard med Terminal Services / Remote Desktop Services

Office Mac 2019 Standard udgaven indeholder muligheden for at bruge alle programmer via en terminal eller fjernskrivebordsserver, så ældre Mac-computere kan gøre det.

Telemetri-app

Telemetri-appen, der er aktiveret som standard på Mac i Office Standard 2019, er et værktøj til forbedring af brugeroplevelsen. Telemetri overfører tekniske data (telemetri-data) om det anvendte operativsystem til Microsoft til dette formål.

Opdateringskontrol for Office

Opdateringskontrol giver flere muligheder for aktivering i forbindelse med opdateringer af funktioner og sikkerhedsrelaterede kvalitetsopdateringer (patches og hotfixes): Mindre vigtige opdateringer af funktioner kan f.eks. ignoreres, mens vigtige opdateringer kan udskydes i op til 5 uger.

Generelle systemkrav til Microsoft Office Mac 2019 Standard

Systemkravene nedenfor gælder for MS Office Mac 2019 Standard samt alle andre Mac-udgaver, men der kan også gælde yderligere krav.

 • Operativsystem: en version af de tre nyeste og mest aktuelle macOS-operativsystemer (Big Sur, Catalina, Mojave eller High Sierra) 
 • Processor: Intel
 • Hukommelse: mindst 4 GB RAM
 • Harddisk: mindst 10 GB ledig plads i HFS+- (macOS Extended) eller APFS-format
 • Skærmens opløsning: 1.280 x 800 pixels

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg installerer Office Mac 2019 Standard?

Da Apple understøtter 64-bit som standard siden macOS 10.5, anbefales det at bruge denne version. Office -softwaren installeres udelukkende med Click2Run-installationsprogrammet ("click-and-lose-fil").

Hvad er betingelserne for licensering af Microsoft Office Mac 2019 Standard?

Standard-udgaven af Microsoft Office Mac 2019 er licenseret til en meget specifik slutpunktsenhed - stationær pc, bærbar computer osv. Det omfatter også installation af en kopi på en netværksserver, som skal bruges eksternt eller via Virtual Desktop Infrastructure (VDI) med slutenheden licenseret til det. Forudsætningen er, at den tilsvarende Microsoft-software er installeret.

Køb Microsoft Office Mac 2019 Standard billigt hos Wiresoft Software Shop

Microsoft Office 2019 Standard Edition til Mac - som normalt kun fås som volumenlicens - fås også hos Wiresoft som enkeltlicens til en særlig lav pris - og med disse fordele:

 • Umiddelbart efter gennemført betaling er din enkeltlicens til Office Mac 2019 Standard tilgængelig som en elektronisk softwaredownload (ESD) til installation på din Mac.
 • Microsoft Office Mac 2019 Standard licensen købt i Wiresoft Shop er en enkelt licens, som oprindeligt var en del af en volumenlicens.
 • I dette tilfælde modtager du fra Wiresoft for alle tilgængelige Microsoft Office licenser udelukkende et softwareprodukt, som kun er beregnet til brug for dig selv.
 • Den første brugers oprindeligt installerede software blev slettet i forbindelse med salget til Wiresoft, så den tilsvarende Office -licens er 100 % fri og kan bruges igen.
 • Alle sådanne individuelle licenser, der stammer fra tidligere volumenlicenser, blev grundigt kontrolleret af Wiresoft for deres absolutte brugbarhed inden salget.
 • Som seriøs softwareforhandler tilbyder Wiresoft ikke prøveversioner, der er gyldige i en begrænset periode, eller som kun kan bruges med begrænsninger.
 • Ved hvert køb af licens hos Wiresoft kan du være helt sikker på, at du køber et originalt Microsoft-produkt - i overensstemmelse med alle lovmæssige krav.
Hvis du har spørgsmål om køb af licenser til Microsoft Office Mac 2019 Standard, er du velkommen til at kontakte os via e-mail, telefon eller chat.
Yderligere links til "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD"
03/03/2021

Tutto molto bene consigliato per tutti

Super

04/10/2020

Hat alles reibungslos und schnell funktioniert. Office war in 5 Minuten auf meinen MacBookAir 2020 installiert.

19/01/2020

Wie gewohnt spitze!

Wie gewohnt spitze!

Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier