Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

  • SW10105
  • P73-06285
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
435,90 Kr. * 482,90 Kr. * (9,73% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Core 16 Core 
Enheder 1x
Virtuelle maskiner 2x
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringsomfang Download + licens


Med Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Microsoft tilbyder 2012 R2 en løsning til private og kommercielle serverapplikationer, som er nem at installere og vedligeholde. Server -versionen af Microsoft Windows er blevet videreudviklet og imponerer med en række nye funktioner og egenskaber. I denne artikel forklares det, hvad softwaren Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard handler om, og hvordan den kan bruges.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD"

Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard

Med Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard tilbyder Microsoft en løsning til private og kommercielle serverapplikationer, som nemt kan installeres og vedligeholdes. Serverversionen af Microsoft Windows er blevet videreudviklet og imponerer med en række nye funktioner og egenskaber. I denne artikel forklares det, hvad Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard softwaren handler om, og hvordan den kan bruges.

Hvad er Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard, og hvad bruges denne software til?

Denne software er et styresystem fra softwaregiganten Microsoft. Dermed er det et specielt udviklet operativsystem, som er skabt til konfiguration, administration og vedligeholdelse af servere og optimeret til dette. Microsoft Windows Server er derfor normalt ikke egnet til almindeligt arbejde på computeren, men er specielt designet til brug og installation på en server. Den tilbyder en række forskellige værktøjer og funktioner, som gør administration og konfiguration af en server meget let og effektiv. Microsoft Windows Server anvendes ikke kun i den private sektor, men også ofte i erhvervslivet. Mange store virksomheder administrerer deres servere ved hjælp af Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard. Med dette operativsystem er det også muligt at oprette en såkaldt sky, som brugerne og medarbejderne har adgang til. Ligeledes kan en sådan server bruges til sikkerhedskopiering og andre databackups, som også kan være krypteret.

Hvilke hardwarekrav skal computeren opfylde, for at Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard kan fungere på den?

Computeren skal have en 64-bit processor med en clockhastighed på mindst 1,4 GHz for at Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard kan køre problemfrit. Desuden kræves der ca. 32 GB plads på harddisken og ca. 512 MB RAM-hukommelse (Random Access Memory). Med en SSD eller større RAM kan systemet køre meget bedre og hurtigere. En højere processorurhastighed vil også øge udførelseshastigheden. Desuden kræves der også en WLAN-adapter eller en Ethernet-adapter for at tilslutte en server. Disse adaptere er normalt allerede indbygget direkte i hardwaren.

Hvordan installeres Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard på computeren eller serveren?

Dette styresystem kan installeres enten fra en cd eller fra et USB-stik. Mediet skal dog under alle omstændigheder være opstartbart, så det genkendes direkte af computeren ved opstart. Mediet indsættes derefter, computeren tændes - computeren bør straks genkende installationen af Windows og starte. Hvis computeren ikke genkender installationen med det samme, skal du kontrollere BIOS-indstillingerne. Opstart fra cd eller USB-stick bør derefter komme først, selv før opstart fra harddisk eller SSD. En guide guider brugeren gennem installationen og forklarer alle trin. Ud over en GUI-installation er det også muligt at installere fra kommandolinjen (terminal). Dette anbefales kun til avancerede brugere, da brugeren her kan foretage meget detaljerede indstillinger. Du kan også vælge, om Windows Server skal fungere som et GUI-operativsystem eller kun fra kommandolinjen. Med sidstnævnte mulighed kan computeren styres fra en anden computer via en sikker SSH-forbindelse, så der kræves ingen skærm til opsætning.
Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier