Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
forsikring-baggrund

Velkommen til Wiresoft Software Assurance!

Maksimer værdien af din softwareinvestering, og hold dig teknologisk opdateret med vores omfattende Software Assurance. Som en førende udbyder af brugt software tilbyder vi dig den sikkerhed og fleksibilitet, du har brug for, for at få mest muligt ud af din IT-infrastruktur. Hvad er Software Assurance? Software Assurance er et program, der tilbyder dig som Wiresoft-kunde en lang række fordele og tjenester. Det giver dig mulighed for at realisere det fulde potentiale af din brugte software og spare penge i processen.

 

Fordelene ved Wiresoft Software Assurance

 

Gratis opgraderinger

Med vores Software Assurance får du gratis opgraderinger til de nyeste versioner af din brugte software. Hold dig teknologisk opdateret og få gavn af de nyeste funktioner og forbedringer.

Juridisk sikkerhed og compliance

Med vores Software Assurance tilbyder vi dig retssikkerhed og sikrer, at din brug af den brugte software overholder de gældende licensbetingelser. Vi hjælper dig med at opfylde compliance-kravene og sikrer, at du kan bruge softwaren lovligt og uden risiko. Stol på vores ekspertise, og minimer potentielle juridiske og økonomiske risici forbundet med din brug af brugt software.

Teknisk support

Som Software Assurance-kunde får du teknisk support i verdensklasse fra vores erfarne team. Vi er her for at besvare dine spørgsmål, løse problemer og hjælpe dig med fejlfinding. Vi hjælper dig med at få mest muligt ud af din brugte software.

Fleksibilitet i brug af licenser

Wiresoft Software Assurance giver dig fleksibilitet til at bruge dine brugte softwarelicenser. Du har friheden til at bruge dem på forskellige enheder eller overføre dem til andre brugere efter behov. Det giver dig fuld kontrol over dine brugte licenser og gør det muligt for dig at bruge dine ressourcer mere effektivt.

Hvorfor Wiresoft Software Assurance?

 

Hos Wiresoft har vi specialiseret os i salg af brugt software af høj kvalitet.

Vores mange års erfaring og fremragende kundeservice gør os til den ideelle partner til dine software assurance-behov.

Øg din produktivitet, forbedr din IT-infrastruktur, og hold dig teknologisk opdateret med Wiresoft Software Assurance.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores tilbud, og hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din brugte software.

Tag fuld kontrol over din brugte software med Wiresoft Software Assurance, og kom i gang i dag!

  • Hos Wiresoft har vi specialiseret os i salg af brugt software af høj kvalitet.
  • Vores mange års erfaring og fremragende kundeservice gør os til den ideelle partner til dine Software Assurance-behov.
  • Øg din produktivitet, forbedr din IT-infrastruktur, og hold dig teknologisk opdateret med Wiresoft Software Assurance.
  • Kontakt os i dag for at høre mere om vores tilbud, og hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din brugte software.
  • Tag fuld kontrol over din brugte software med Wiresoft Software Assurance, og kom i gang i dag!
Kategorier