Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL 2019

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10125
 • 065-04598
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
368,90 Kr. * 408,90 Kr. * (9,78% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version Fuld version
Enheder 1x
Leveringsomfang Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Nogle få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Microsoft Excel er også i den aktuelle version 2019 det hidtil uovertrufne regnearksprogram til udarbejdelse af komplekse kommercielle og statistiske beregninger, suppleret med et væld af funktioner, der også muliggør logiske såvel som forretningsmatematiske beregninger og brug af pivottabeller. Analyseresultaterne kan præsenteres informativt og klart ved hjælp af et bredt udvalg af diagramtyper. Excel til dette formål arbejder 2019 sammen med PowerBI, den kraftfulde tjeneste til forretningsanalyse fra Microsoft, som også gør det muligt at eksportere data direkte til andre miljøer.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT EXCEL 2019"

Microsoft Excel 2019 som en enkeltlicens

Microsoft Excel er også i den nuværende version 2019 det hidtil uovertrufne regnearksprogram til udarbejdelse af komplekse kommercielle og statistiske beregninger, suppleret med en række funktioner, der også tillader logiske såvel som forretningsmatematiske beregninger og brug af pivottabeller. Analyseresultaterne kan præsenteres informativt og klart gennem et bredt udvalg af diagramtyper. Excel 2019 gør dette ved at arbejde sammen med PowerBI, Microsofts effektive tjeneste til forretningsanalyse, som også gør det muligt at eksportere data direkte til andre miljøer.

Med Microsoft Excel 2019 er det muligt at foretage endnu mere omfattende eller endnu mere komplekse beregninger ved hjælp af udvidede formler og nye funktioner, når du kæder og udvælger data. Vigtige data kan farveskoder for at fremhæve dem. Nye diagrammer giver flere muligheder for grafisk repræsentation.

Microsoft Excel Online er tilgængelig til brug med alle større browsere, så brugerne kan oprette regneark, redigere data i realtid og dele data med andre. Forbedret touch-understøttelse gør Excel nemmere at bruge på tablets og smartphones.

Derudover er der nye værktøjer som f.eks. frihåndstegning og forbedrede måder at oprette tilgængelige regneark og arbejdsmapper på.

Ved hjælp af cloud-tjenester er det ganske enkelt at dele dokumenter med andre brugere med henblik på samarbejde.

For at bruge Excel 2019 på din computer eller anden enhed skal du installere Windows 10 for at kunne bruge Excel 2019 på din computer eller anden enhed. I Wiresofts onlineshop kan du ikke kun få den aktuelle Word Excel-version 2019, men også dens forgænger og desuden andre Office-programmer til en særlig lav pris som enkeltbrugerversion uden et softwareabonnement. Du kan finde alle vigtige nye funktioner i Word 2019 i følgende oversigt.

Oversigt over de nye Excel-funktioner i 2019-versionen

Excel 2019 indeholder ikke kun forbedringer af den tidligere version, men også mange nye funktioner, hvoraf nogle af dem tidligere kun var inkluderet i abonnementsmodellen Office 365 - disse er nu også tilgængelige i købsversionen.

Specifikke Excel-tabelfunktioner

Excel 2019 er blevet forbedret med nogle nye praktiske funktioner til at knytte tabeller til avancerede forespørgsler:

 • TEKSTKÆDE: Ved første øjekast indeholder denne funktion ikke noget væsentligt nyt i forhold til den tidligere CHAIN-funktion, men i modsætning til sidstnævnte er den kortere og også lettere at indtaste. Desuden understøtter TEXT CHAIN-funktionen også områdehenvisninger, hvor det tidligere kun var muligt at lave henvisninger til enkelte celler. Det betyder, at TEKSTKÆDE også kan omfatte en række celler eller hele kolonner.
 • Funktionen TEKSTKÆDE gør det muligt at kombinere tekst fra flere områder, hvor hvert element er adskilt af en brugerdefineret separator. Dette gør det f.eks. muligt at kombinere ord, der er opdelt i celler, til en sætning.
 • IFS: Denne funktion forenkler indtastningen af komplicerede IF-funktioner ved at teste de respektive betingelser i den tidligere angivne rækkefølge. For at gøre dette angiver MAXWENNS-funktionen det største tal i et defineret interval, der opfylder mindst ét af kriterierne; det samme gælder MINWENNS-funktionen for det mindste tal.
 • Fjern markeringen: I tidligere versioner af Excel var det ikke muligt at udelukke individuelle celler, rækker eller kolonner igen i et tidligere valgt område. I Excel 2019 kan brugerne nu fravælge overflødige rækker, som f.eks. er blevet valgt for meget eller forkert.

Optimeringer for PivotTable

PivotTable, det kraftfulde Excel-værktøj til analyse og evaluering af store mængder data, herunder en overskuelig præsentation af resultaterne i dokumenter, er blevet forbedret i 2019-versionen med flere mere praktiske funktioner:

 • Personlige PivotTable-standardlayouts: Denne funktion giver dig nu mulighed for at opsætte en pivottabel individuelt efter dine egne ideer, herunder visning af delresultater og de samlede resultater samt den ønskede form for rapportlayoutet, og derefter gemme disse standardindstillinger som et standardlayout, så det er tilgængeligt næste gang.
 • Automatisk registrering af relationer: Denne funktion bygger på trin, der ofte anvendes i analyser, ved automatisk at oprette relationer mellem tabeller, der allerede anvendes i en regnebogs datamodel. Excel kan f.eks. genkende, når mindst to tabeller skal sammenkobles til en analyse, og advarer brugeren. Med et enkelt klik er de respektive relationer tilgængelige.
 • Brugerdefinerede mål kan oprettes og redigeres direkte i PivotTable-feltlisten i Excel 2019 og kan også slettes.
 • OLAP PivotTables kan oprettes endnu hurtigere: Når du bruger OLAP-servere (Online Analytical Processing) til PivotTables, er forespørgslen nu endnu hurtigere. Dette gælder ikke kun for pivottabeller, der er tilsluttet Microsoft SQL Server Analysis Services, men også for andre OLAP-servere fra tredjeparter.
 • Intelligent omdøbning: Når tabeller og kolonner i en datamodel i Excel 2019 omdøbes i en projektmappe, opdaterer Excel også automatisk alle tilsvarende tilknyttede tabeller og beregninger, herunder alle regneark og DAX-formler, når der foretages en ændring.
 • Power Query: Ved at optimere eksisterende og nye konnektorer - såsom SAP Hana-konnektoren - kan data fra forskellige kilder importeres til Excel 2019 endnu hurtigere og nemmere under ETL-processer (Extract, Transform & Load).

Nye diagrammer og 3D-modeller

Til analyser og rapporter er der nu en række ekstra diagrammer til rådighed i Excel 2019 samt tredimensionelle modeller, så du kan dække endnu flere områder under evalueringer.

 • Kortdiagrammer: Denne nye funktion i Excel 2019 gør det muligt også at vise geografiske værdier. Statistiske fordelinger af data kan således hurtigt og tydeligt vises på et kort efter område - fra globale oversigter til geografiske regioner til administrative distrikter eller endda efter postnumre.
 • Tragtdiagrammer: Denne diagramform kan på en levende måde skildre fordelingen og procesdataene for en proces i flere faser, f.eks. i salgsprocesser eller kundeindkøb.
 • 3D-modeller: Nyt i Excel 2019 er tredimensionelle modeller til illustration af rapporter - her kan brugerne enten vælge mellem forskellige, umiddelbart tilgængelige repræsentationer, som også kan drejes 360°, eller selv oprette dem og indsætte dem straks i et dokument.
 • Scalable Vector Graphics: SVG-filer (Scalable Vector Graphics) har den fordel, at de kan forstørres eller formindskes eller endda roteres uden tab af billedkvalitet. Medtagelsen af vektorgrafik i Excel 2019 er derfor særlig praktisk til præsentationer.

Generelle funktioner

Ud over de specifikke Excel-funktioner er der også en række andre funktioner i Excel 2019, som også er tilgængelige i andre programmer på Office.

Nye muligheder i visninger og skrivebordsfunktioner

 • Nye temaer: De tidligere temaer er nu blevet udvidet i Excel til at omfatte Mørkegrå og Hvid samt Sort. Sort giver den stærkeste kontrast.
 • Brugergrænseflade med farvebånd: Den tidligere velkendte båndvisning er blevet kombineret med det fliseudseende, der er typisk for styresystemet Windows 10. Hyppigt anvendte elementer og funktioner er placeret på en fremtrædende plads, så de er hurtigere tilgængelige for brugerne. Det er naturligvis også muligt at tilpasse denne visning og f.eks. kun vise båndudseendet.

Freehand-værktøj til at skrive og tegne

En række nye frihåndsfunktioner og effekter er nu også tilgængelige i Excel 2019. Det nye værktøj til frihåndstegning kan ikke kun bruges ved hjælp af penne og touch-betjening, men også med computermusen til at markere områder eller indsætte og redigere formler eller selvtegnede diagrammer.

 • Der findes digitale penne i forskellige tykkelser og farver til dette formål: en blyant til at tegne med, en pen til at skrive med og en highlighter til at fremhæve tekstpassager. Metallic penne og frihåndseffekter som f.eks. regnbue, galakse, lava, hav, guld, sølv og andre udvider mulighederne for at designe.
 • Funktionen Freehand FormulaInsert giver også brugerne mulighed for at indsætte komplekse matematiske formler i en projektmappe.
 • Lasso valg: Du kan bruge fingerspidserne til at vælge et bestemt område af en frihåndstegning, der skal redigeres. Dette er også muligt med Surface-pen.

Optimeret tilgængelighed

Der findes også forbedrede og nye funktioner i Excel 2019 til at optimere indholdet, så det bliver lettere at læse og redigere for brugere med handicap. Den understøttende fejlkorrektion foreslår forbedringer her efter aktivering, de integrerede funktioner omfatter følgende:

 • Anvendelse af internationalt gyldige standarder.
 • Ved at klikke på "Check" under "Check tilgængelighed" kommer programmet med forslag, som kan implementeres med det samme med et enkelt klik.
 • Cue-Audio-funktionen støtter aktivt brugeren via lydfeedback med lydeffekter og lydsignaler, f.eks. når visse funktioner ændres (utilsigtet), eller også som en bekræftelse, når en e-mail sendes, eller indhold er blevet indsat slettet.

Andre funktioner i Excel 2019

Andre nye funktioner gør det også endnu nemmere at arbejde med Excel i teams:

 • Ændringer i delte arbejdsmapper kan vises og om nødvendigt også hurtigere annulleres; de involverede personer kan også navngives.
 • Oversætter: Det er nu endnu nemmere at oversætte enkelte ord, passager eller hele tekster i Excel: Hvor brugerne tidligere skulle ringe til et websted via browseren for at oversætte dem, er det nu muligt direkte i Excel takket være den integrerede oversættelsesfunktion og den automatiske sproggenkendelse. Mere end 60 sprog er tilgængelige i Microsoft Translator.
 • Integration af DLP-integration (Data Loss Protection) gør det endnu nemmere at overholde databeskyttelsesreglerne og gør det muligt at søge i indhold i realtid baseret på tidligere definerede politikker for særligt følsomme datatyper som f.eks. konto- og kreditkortnumre osv.

Systemkrav til Excel 2019

 • Operativsystem: Windows 10 - absolut påkrævet!; Windows Server 2019
 • Processor: Min. 1,6 GHz
 • Plads på harddisken: Mindst 16 GB (32 bit) eller 20 GB (64 bit)
 • RAM: Min. 2 GB RAM (32 Bit) eller 4 GB RAM (64 Bit) - anbefales: 4 GB RAM
 • Grafikkort: Min. 1.280 x 768 pixels, min. DirectX 9 med WDDM 2.0 - anbefales: DirectX 10

Køb Excel 2019 som Office enkeltprogram billigt hos Wiresoft

MS Excel er en uundværlig, integreret del af Microsoft Office pakken. Hos Wiresoft behøver du ikke at købe Excel 2019 som en del af den tilhørende Office-suite, men kan også købe softwaren som et enkelt program - i modsætning til mange andre softwareudbydere.

Din fordel: Med en enkeltbrugerlicens behøver du ikke at indgå et langvarigt og dyrt abonnement eller acceptere en tidsbegrænsning på brugen. Derfor kan det betale sig at købe Excel 2019 fra Wiresoft som et selvstændigt program, da du så heller ikke behøver at downloade betalte opdateringer.

Denne enkeltbrugerlicens til Excel er identisk med Excel, som også er inkluderet i Office Suite 2019, med hensyn til funktionalitet. Det betyder, at selv mindre virksomheder eller freelancere kan drage fordel af fordelene ved Excel 2019 og spare penge i processen - fordi den selvstændige software er særligt overkommelig hos Wiresoft til dette formål.

Ikke kun Excel, men også alle andre Microsoft softwarelicenser, som du kan købe i Wiresoft Software Shop, er originale Microsoft-produkter. De stammer ofte fra en volumenlicens eller er blevet genudgivet af en virksomhed, hvilket hverken begrænser deres anvendelighed eller skaber en juridisk gråzone. Med salget til Wiresoft er den tidligere installerede software blevet slettet og er derfor fri igen og kan bruges af en anden bruger. Desuden tilbyder Wiresoft som en velrenommeret softwareforhandler kun fulde versioner, som er ubegrænset og 100% brugbare.

Hvis du har spørgsmål om Excel 2019 eller et andet program på Office, kan du også få hjælp af vores ekspertrådgivning via e-mail, telefon og chat.

Yderligere links til "MICROSOFT EXCEL 2019"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT EXCEL 2019"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier