Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD 2019

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

  • SW10123
  • 059-09181
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
368,90 Kr. * 408,90 Kr. * (9,78% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel med


Word 2019 er den nyeste version af Microsofts tekstbehandlingssoftware, der bruges over hele verden. Med sine integrerede værktøjer og intuitive betjening går det omfattende kontorprogram langt ud over blot at skrive og redigere tekster: Talrige designmuligheder gør det muligt at indsætte grafik og tabeller, de alsidige muligheder for præsentation og formatering af dokumenter er ikke kun egnede til at håndtere forretningskorrespondance, men også til at skabe professionelt designede afhandlinger og informative rapporter samt visitkort, brochurer og flyers, som kan gemmes direkte i Word som PDF'er til udskrivning. Forskellige filformater kan også redigeres med Microsoft Word.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WORD 2019"

Microsoft Word 2019 - det alsidige tekstbehandlingsprogram

Word 2019 er den nyeste version af Microsofts tekstbehandlingsprogram, der bruges i hele verden. Det omfattende Office-program går med de integrerede værktøjer og den intuitive betjening langt ud over ren tekstskrivning og -redigering: De mange designmuligheder gør det muligt at indsætte grafik og tabeller, de alsidige muligheder for præsentation og formatering af dokumenter er ikke kun velegnede til udfyldelse af forretningskorrespondance, men også til udarbejdelse af professionelt designede afhandlinger og informative rapporter, men også visitkort, brochurer og flyers, som kan gemmes direkte i Word som PDF-filer til udskrivning. Forskellige filformater kan også redigeres med Microsoft Word.

Mange typiske formatskabeloner suppleres med yderligere omfattende muligheder for sidelayout for at skabe klare og hurtigt læsbare tekster; vigtige dokumenter kan også beskyttes mod kopiering eller markeres til videre brug ved at indsætte vandmærker.

Desuden gør mange intelligente værktøjer som stavekontrol og autokorrektur det nemmere og hurtigere at sammensætte tekstdokumenter i overensstemmelse med de gældende staveregler.

Det praktiske bånd gør det særligt nemt at skifte hurtigt mellem de enkelte programmer med et enkelt klik.

Den valgfrie forbindelse af desktop-programmet til Microsoft Cloud gør det også muligt for flere brugere at arbejde sammen på et dokument i realtid, hvilket giver mange muligheder for at forbedre teamarbejdet. Word 2019 har også en individuel tildeling af rettigheder pr. enkelt Word.doc, som f.eks. kan begrænse eller forhindre en anden persons læsning eller redigering.

Ud over disse velprøvede funktioner fra de ældre Word-versioner tilbyder MS Word 2019 også en række nye praktiske funktioner, der gør det endnu mere behageligt og effektivt at skrive og redigere samt læse tekstdokumenter end tidligere. Disse omfatter mørk tilstand, som er mere behagelig for øjnene, især når man bruger lang tid på skærmen, muligheder for klar visning af længere tekstfiler, som gør det hurtigere at søge efter bestemte passager, og forbedret understøttelse af tilgængelighed. Læringsværktøjer øger læsbarheden, og frihåndsfunktionen giver dig mulighed for at tegne dine egne skitser og diagrammer i hånden og indsætte dem direkte i et dokument. For at kunne bruge MS Word 2019 på din computer kræves der en forudgående installation af Windows 10. Du kan finde alle de vigtige nye funktioner i Word 2019 i følgende oversigt.

I Wiresoft Onlineshop  kan du få den aktuelle Word 2019-version samt dens forgænger og andre Office-programmer som et særligt billigt enkeltprogram til en særlig lav pris.

Alle de nye funktioner i Word 2019 på et overblik

Det kan især betale sig at skifte til 2019-versionen af Word for de brugere, der udarbejder tekster professionelt og ønsker at forbedre deres effektivitet i skrivning og læsning. Mange funktioner gør det lettere for dem at fokusere endnu bedre på det væsentlige.

Især hvis dokumenter skal udformes barrierefrit for at nå ud til en gruppe af adressater, der har svært ved at læse og forstå tekster, gør de nye integrerede funktioner, som også tager hensyn til internationale standarder, det lettere for dig at oprette tekster, der kan læses af alle.

Der findes også yderligere funktioner til oprettelse og offentliggørelse af videnskabelige dokumenter, især når der anvendes komplekse formler, hvilket nu er muligt takket være understøttelse af LaTeX, som er det standardprogram, der anvendes verden over.

Større klarhed gennem forskellige visningsmuligheder

Word 2019 tilbyder også flere visuelle muligheder. Denne version kombinerer f.eks. den båndbrugergrænseflade, som du kender fra Word 2016, med det moderne, velkendte fliseudseende, som også er typisk for Windows 10. Hyppigt anvendte elementer eller funktioner er placeret mere fremtrædende, så de er tilgængelige endnu hurtigere.

Og hvis du foretrækker at fortsætte med at bruge det velkendte båndudseende fra den tidligere Word-version, kan du også omdesigne grænsefladen.

Den større klarhed gælder også for brug på enheder med touch-skærme, f.eks. tablets og smartphones, hvor grænsefladens følsomhed for indtastning med pen er blevet øget.

Især når du arbejder med store tekstdokumenter, kan det hurtigt blive svært at søge efter bestemte passager eller afsnit. I Word 2019 kan du ud over den velkendte vertikale visning, hvor du ruller gennem alle siderne fra top til bund, bruge den nye funktion "Side for side" til at bladre i et Word-dokument som i en bog. For tekster af mellemlang længde giver den nye funktion "Thumbnails" en orientering: Her vises alle sider småt i oversigten, så du hurtigt kan navigere til det ønskede sted.

Derudover har Word 2019 mere diskrete baggrunde med de nye mørke temaer Mørkegrå og Sort, som også understøtter koncentreret skrivning og læsning af tekster.

Større tilgængelighed med støtte til fejlkorrektion

Word 2019's indbyggede og forbedrede fejlkorrektion for hjælpemidler foreslår forbedringer af, hvordan du gør et dokument tilgængeligt. Dette sker bl.a. ved hjælp af internationale standarder for at sikre, at indholdet er let at læse og redigere for handicappede brugere.

Ved at klikke på menupunktet "Check" under "Check tilgængelighed" giver programmet forslag til, hvordan du kan rette dem, og du kan nemt acceptere dem med et enkelt klik.

Du kan også bruge lydfeedback til dette formål. Cue Audio-funktionen ledsager dig derefter med lydeffekter og lydsignaler, mens du arbejder. Den giver akustiske tips eller advarer, hvis du ændrer visse indstillinger utilsigtet, eller som en bekræftelse, efter at en handling er udført: f.eks. når du sender en e-mail eller sletter eller indsætter indhold.

Læringsværktøjer til mere effektivt tekstarbejde

Læringsværktøjer er ikke kun en praktisk funktion i Word for studerende, men de gør det også lettere for professionelle at forstå tekst. De værktøjer, der er integreret i Word 2019, giver dig f.eks. mulighed for at justere kolonnebredden, tekstafstanden og sidefarven for at gøre det lettere for dine øjne ved at gøre det klarere.

Linjefokus øger din koncentration og sikrer mindre distraktion ved at begrænse læseområdet til enten én, tre eller fem linjer. Når du i Word 2019 vil høre en tekst blive læst højt, fremhæver den samtidig de ord, du læser, så du nemt kan følge med i, hvad du hører i teksten.

Fokustilstanden, der er kendt fra ældre Word-versioner, bruges også i Word 2019 for at opnå bedre koncentration: Dokumentet vises tydeligere ved at skjule alle værktøjslinjerne.

Integreret oversættelsesfunktion

Hvis du vil oversætte en tekstpassage eller endda hele teksten, mens du skriver eller læser, behøver du i Word 2019 ikke længere at gå til en webside via browseren for at få oversættelsen der: Den integrerede oversættelsesfunktion gør dette unødvendigt ved hjælp af automatisk talegenkendelse. Microsoft Translator indeholder mere end 60 sprog, hvoraf 11 kan oversættes.

Værktøj til frihåndstegning

Det, der tidligere var muligt med touchpads eller smartphones, kan nu også gøres med det nye værktøj til frihåndstegning i Word. Valgfrit kan du ved hjælp af penindtastning, touch-betjening, men også med computermusen, bruge frihåndsfunktionen til at lave markeringer i teksten eller spontant oprette skitser og formler og indsætte dem.

Til dette formål tilbyder Microsoft flere digitale penne i Word 2019, herunder en blyant til at tegne med, en pen til at skrive med og en markør til at fremhæve tekstpassager. Der er forskellige pennetykkelser at vælge imellem, samt 16 ensfarvede farver og 8 effekter.

Hver tegnet frihåndsform kan derefter flyttes eller kopieres og redigeres yderligere ligesom andre tegningselementer.

Tilføje og redigere vektorgrafik

Du kan designe præsentationer og arbejdsark i Word 2019 ved at integrere piktogrammer og symboler samt 3D-billeder. En særlig interessant mulighed her er også brugen af skalerbare vektorgrafikfiler eller SVG-filer (Scalable Vector Graphics). Du kan ændre størrelsen, rotere eller endda ændre farven på disse billeder uden at miste billedkvaliteten.

Brug af LaTeX i Word 2019 til at oprette formler

Når du laver videnskabelig tekst, var der tidligere grænser for, hvor komplekse formler der kunne vises med formeleditoren. Word 2019 understøtter nu LaTeX til at oprette professionelle formler, der kan konverteres med det.

Systemkrav til Word 2019

  • Operativsystem: Windows 10 - vigtigt!; Windows Server 2019
  • Processor: min. 1,6 GHz
  • RAM: mindst 2 GB RAM (32 bit) eller 4 GB RAM (64 bit) - anbefales: 4 GB RAM
  • Plads på harddisken: mindst 16 GB (32 bit) eller 20 GB (64 bit) på installationsdrevet
  • Grafikkort: 1.280 x 768 pixels, min. DirectX 9 med WDDM 2.0 - anbefales: DirectX 10

Understøttede sprog: Tysk, dansk, engelsk, fransk, italiensk, polsk, polsk, spansk, tysk og andre

Køb Word 2019 som Office enkeltprogram fra Wiresoft

MS Word er en traditionel, fast bestanddel af Microsoft Office pakker. I modsætning til mange andre softwareudbydere kan du købe Word 2019 fra Wiresofts butik ikke kun som en del af Office suite 2019, men også som et selvstændigt program uden at skulle indgå abonnement eller overholde nogen tidsbegrænsning for brugen af det. Det kan også betale sig at købe Word 2019 som et selvstændigt program i det lange løb, da du ikke behøver at downloade betalte opdateringer.

Denne selvstændige enkeltbrugerlicens er identisk med Word-programmet, som også er inkluderet i Office Suite 2019.

Især for selvstændige og små virksomheder med få ansatte, som ikke har brug for alle de andre programmer, der er inkluderet i Office-pakken, er Word 2019 som et selvstændigt program en særdeles billig måde at bruge denne klassiske tekstbehandlingssoftware på.

Alle Microsoft softwarelicenser, som du kan købe fra Wiresoft Software Store, er ægte Microsoft-produkter, som du køber som en fuld version til en enkelt bruger. De kan komme fra volumenlicenser eller være brugt, men det stiller dig ikke ringere end andre. Som en velrenommeret softwareforhandler tilbyder Wiresoft ikke prøveversioner med begrænset tid eller begrænset brug. Alle softwareprodukter hos Wiresoft er fuldt ud og lovligt anvendelige for dig efter købet, fordi i tilfælde af sådanne brugte programmer er al software, der tidligere er installeret af den oprindelige køber, blevet slettet ved salget til Wiresoft, hvilket gør det 100% frit og anvendeligt igen. Alle licenserede produkter fra Wiresoft er også blevet grundigt testet for deres faktiske anvendelighed.

Desuden kan du få kompetent rådgivning via e-mail, telefon og chat, hvis du har yderligere spørgsmål om køb af MS Office 2019 eller anden software fra Office.

Yderligere links til "MICROSOFT WORD 2019"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WORD 2019"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier