Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
VMWARE THINAPP ENTERPRISE 5 VMWARE THINAPP ENTERPRISE 5
I takt med at verden bliver mere og mere afhængig af teknologi, skal virksomhederne finde innovative måder at holde trit med konkurrenterne på. En måde at gøre dette på er at bruge virtualiseringssoftware, der giver medarbejderne adgang...
230,90 Kr. *

De vigtigste fordele ved ThinApp i et overblik

 • Optimering af administration af applikationer
 • Reduktion af omkostningerne til IT-support og helpdesk
 • Forenklet migration til Windows 7, 8 og 10
 • Forebyggelse af konflikter mellem programversioner
 • Støtte til virtualisering af browsere og plug-ins
 • Forbedret sikkerhed på slutpunktet
 • Øget mobilitet for personalet

Hvordan fungerer ThinApp?

VMware ThinApp er en agentløs løsning, der er designet til at virtualisere en række forskellige applikationer, der kører på forskellige versioner af operativsystemer, og levere dem til brugerne i et samlet miljø. Til dette formål anvender ThinApp forskellige strategier, som f.eks. kan bruges til at migrere ældre applikationer uden problemer.

Enkel virtualisering af applikationer

VMware ThinApp virtualiserer et program ved først at indkapsle programfiler og registreringsdatabaseposter i en enkelt ThinApp pakke. Dette kan så leveres, administreres og opdateres uafhængigt af det underliggende operativsystem. De applikationer, der virtualiseres på denne måde, kan ikke medføre ændringer i det underliggende operativsystem, og de kan også køres i forskellige konfigurationer. Fordelene omfatter forbedret kompatibilitet med andre applikationer og lettere administration samt en ensartet brugeroplevelse, hvilket bidrager til øget effektivitet i arbejdsgangen.

Forenklet migrering af styresystemer

VMware ThinApp muliggør bl.a. hurtig migration af ældre applikationer til Windows 7 eller Windows 10 uden behov for omkodning, omtestning eller omcertificering. Installerede programmer konverteres automatisk til ThinApp-pakker i baggrunden. Programpakker, der allerede er oprettet til brug med ThinApp på Windows XP eller ældre versioner, kan nemt konverteres til et ThinApp Windows format ved hjælp af relink-funktionen.

Isolering af applikationer for at undgå konflikter

Konflikter mellem individuelle programmer eller mellem programmer og operativsystemer undgås med ThinApp ved at pakke 32- eller 64-bit programmer, herunder indstillinger, i en enkelt MSI- eller EXE-fil, som derefter kan installeres i forskellige Windows operativsystemer.

De virtuelle applikationer er således isoleret fra hinanden og kan således køres uafhængigt af hinanden uden ændringer i det pågældende operativsystem. For at opnå fuldstændig livscyklusstyring kan ThinApp-pakker også distribueres og administreres med App Volumes.

Høj sikkerhed

Med ThinApp kan programmer også køres på begrænsede User-konti og "låste" eller begrænsede pc'er uden at kræve forudgående systemændringer eller nedgradering af tilsvarende sikkerhedspolitikker. Programpakkerne afvikles kun i brugertilstand.

Da ThinApp ikke bruger kode i kerneltilstand, er det ikke i strid med eksisterende computergruppepolitikker for User. Utilsigtede overtrædelser af politikker undgås også med denne løsning, fordi der ikke tildeles udvidede programtilladelser til de enheder, der er tilsluttet den pågældende computer.

Mobil adgang fra forskellige enheder

Med ThinApp er pålidelig og fleksibel mobil adgang også mulig på kontoret eller på farten på alle enheder, da det hverken er nødvendigt at installere software eller en enhedsdriver eller at tildele administratorrettigheder. ThinApp understøtter derfor også BYO-enheder (Your Own Device), så brugerne også kan få adgang til de leverede applikationer fra private enheder til enhver tid, selv om der er installeret en ikke-kompatibel version af operativsystemet.

De applikationer, der leveres via dette, kan også udføres direkte af brugerne via mobile lagringsenheder (f.eks. flashdrev) og tynde klientterminaler. Administratorer kan også levere, vedligeholde og opdatere programmerne.

Yderligere fordele ved ThinApp:

 • ThinApp understøtter Windows 10 - dette gør det også muligt at overføre ældre applikationer som Office 2003 til Windows 10-aftryk. Dyr omkodning, regressionstest og omkostninger til support af ældre browserapplikationer undgås således.
 • ThinApp giver mulighed for en række applikationsforbindelser - herunder konfigurering af relationer mellem virtualiserede applikationer, plug-ins, servicepakker og køretidsmiljøer som Java og .NET.
 • Den garanterede kompatibilitet mellem ThinApp og andre applikationer, herunder migrering af ældre applikationer til de nuværende Desktop-miljøer, eliminerer behovet for omfattende omkodning af software - hvilket gør det muligt for virksomheder at spare  værdifulde ressourcer og dermed omkostninger til applikationsstyring.
 • Øjeblikkelig, nem adgang til applikationer uden forudgående installationsproces fra en række forskellige slutenheder - både private og virksomhedens - øger medarbejdernes effektivitet - de kan fortsætte arbejdet straks og uden forsinkelse.
 • Programstreaming med ThinApp samt personalisering af brugere finder sted på databehandlingsniveau via konsolideret sessionbaseret Server, der kører på Microsoft RDSH- eller Citrix XenApp-servere.
 • Gennem integrationen af ThinApp i VMware Horizon Workspace kan applikationer også nemt administreres og sikkert stilles til rådighed i Cloud-baserede applikationskataloger. Desuden er automatiske opdateringer via internettet mulige med AppSense.