Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 2-CORE

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10452
 • 9EA-00122
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
1.785,90 Kr. * 1.982,90 Kr. * (9,93% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Core 2 Core 
Enheder 1x
Virtuelle maskiner Kræver basislicens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringsomfang Brugsret


Windows Server 2016 2 tilbyder alle de krav, der er nødvendige for fuldt ud at opfylde store organisationers og virksomheders krav om en høj grad af virtualisering med hensyn til de anvendte og de leverede; det er versionen af 10. Den 16 pakke udgør grundlaget for licensering med udgaven. Datacenter Core Server Services Server Windows Core Server Datacenter

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 2-CORE"

Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 2-Core

Windows Server 2016 Datacenter tilbyder alle krav til fuldt ud at opfylde store organisationers og virksomheders krav om en høj grad af virtualisering med hensyn til de anvendte servere og de leverede tjenester; det er serverversionen af Windows 10. 2-Core-pakken danner grundlaget for serverlicensering med Datacenter Edition.

De vigtigste fakta om Microsoft Windows Server 2016 Datacenter i korte træk

Med Windows Server 2016 Datacenter får virksomheder et pålideligt serverstyresystem med mange kraftfulde teknologier og funktioner, der understøtter virtualisering af applikationer. Sammenlignet med den tidligere version tilbyder denne Datacenter Edition ud over mange forbedringer og optimeringer især mange nye eksklusive funktioner, som også sikrer bedre sikkerhed for netværksinfrastrukturer gennem større stabilitet samt optimeret beskyttelse mod fejl osv. På grund af den velkendte grænseflade i Windows 10 er brugen af Windows Server 2016 Datacenter næsten intuitiv.

Hvad tilbyder Windows Server 2016 Datacenter Edition?

Et vigtigt beslutningskriterium for køb af Windows Server 2016 Datacenter Edition er det stadigt stigende behov for virtualisering for at udvikle og drive komplekse hyperkonvergente infrastrukturer. Derfor indeholder denne Datacenter Edition mange eksklusive funktioner, som virksomheder med mange virtuelle systemer og høje krav til IT kan drage fordel af sammen med store arbejdsbelastninger. Disse omfatter Storage Spaces Direct (S2D) og Storage Replica, Shielded Virtual Machines (Shielded VM), Software Defined Networking (SDN) og den nye Protocol Stack, som beskrives mere detaljeret nedenfor.

I Windows Server 2016 Datacenter er Microsoft Azure-tjenester også tilgængelige, som gør det muligt at forbinde lokale miljøer endnu tættere med skyen med yderligere praktiske funktioner.

Licensering af Windows Server 2016 Datacenter-udgaven med brugt software

Med udgivelsen af Windows Server 2016-versionen er licenseringen af Datacenter Edition kun kernebaseret: Der antages et minimum antal på 16 kerner for hver server; yderligere kerner kan også licenseres med de tilsvarende 2-kernede pakker - flere oplysninger nedenfor.

Wiresoft tilbyder denne pakke med 16 kerner til Windows Server 2016 Datacenter som brugt software. Sammenlignet med nye produkter nyder køberne først og fremmest godt af den lavere pris - uden begrænsninger i funktionsomfanget, f.eks. i brugen af VM'er eller ydeevne - og denne ældre serverversion tilbydes normalt ikke længere som ny. Detaljerede oplysninger om det funktionelle omfang af Microsoft Windows Server 2016 Datacenter Edition samt de nøjagtige licensbetingelser findes i følgende oversigt.

Windows Server 2016 Datacenter Edition - alle fordele og eksklusive funktioner

Med Windows Server 2016 Datacenter Edition får store virksomheder, der udvikler og implementerer meget virtualiserede miljøer eller hyperkonvergerede infrastrukturer, en kraftfuld serversoftware, der opfylder alle krav. De integrerede funktioner og egenskaber bruger innovative Microsoft-teknologier til at levere stabile og pålidelige applikationer.

Datacenter Edition er ikke kun overbevisende inden for netværksområdet, men giver også mange fordele inden for sikkerhed og lagring af data. Det har således den nødvendige fleksibilitet til at tilpasse virksomhedernes mere komplekse it-infrastrukturer til de nuværende og fremtidige forretningskrav i den digitale tidsalder. Som et resultat heraf muliggør den udrulning af mere omkostningseffektiv virtuel lagring, web- og applikationsplatforme og softwaredefinerede netværk (SDN), suppleret med forbedringer inden for serverstyring og automatisering samt datasikkerhed og -adgang.

I Windows Server 2016 Datacenter understøtter mange eksklusive funktioner denne oprettelse af stabile netværksstrukturer, der bedre kan modstå større belastninger og forstyrrelser, herunder: Beskyttede virtuelle maskiner, Storage Spaces Direct og SDN (Software Defined Networking) samt Storage Replica og en ny netværksstack (Protocol Stack), suppleret med innovationer til failover clustering i Hyper-V, som præsenteres her.

Afskærmede virtuelle maskiner (Shielded VMs)

Beskyttede virtuelle maskiner giver et højt beskyttelsesniveau i netværk mod tyveri eller misbrug af kritiske data, der anvendes i forretningskritiske applikationer, når de f.eks. outsources til en offentlig sky. De skjoldede VM'er bruger en Guarded Fabric til dette formål, som består af Host Guardian Service (HGS) og Guarded Hosts (beskyttede værter).

Software Defined Networking (SDN)

Med Software Defined Networking kan både fysiske (f.eks. routere, switche) og virtuelle netværksenheder (f.eks. gateways) konfigureres centralt og styres dynamisk. SDN kan også bruges til at sikre netværk og fremskynde tilvejebringelsen af arbejdsbelastninger, og Software Defined Networking kan også bruges til at definere og skalere politikker til kontrol af både fysiske og virtuelle netværk.

Storage Spaces Direct (S2D)

S2D eller Storage Spaces Direct gør det muligt at kombinere datalagring på forskellige lokale Windows-servere til en virtuel lagringsklynge. S2D letter både oprettelsen og forvaltningen af skalerbare, højtilgængelige softwaredefinerede lagringssystemer.

Lagerreplikker

Ud over S2D bruges Storage Replica i Windows Server 2016 Datacenter til at minimere nedetider med katastrofeberedskab og praktisk talt udelukke datatab på filsystemniveau. Storage Replica understøtter både synkron replikering, hvor data spejles på fysiske lokationer med fejlsikrede volumener, og asynkron replikering, hvor data spejles mellem lokationer via regionale områder ved hjælp af netværksforbindelser med højere latenstider.

Yderligere sikkerhedsfunktioner

Med de nye sikkerhedslag i Windows Server 2016 kan trusler mod virksomhedens it-strukturer identificeres endnu bedre, og passende modforanstaltninger iværksættes hurtigt. Beskyttelsen af virtuelle maskiner er også blevet forbedret, bl.a. gennem optimeret adgangskontrol og integration af flere beskyttelseslag, hvilket har reduceret sikkerhedsrisikoen.

Den forbedrede sikkerhed i Datacenter Server-udgaven leveres også af Microsofts Zero Trust-tilgang gennem en adskillelse af vært og virtuel maskine, hvor ressourcer, der bruges i delte miljøer, er beskyttet af afskærmede virtuelle maskiner. Microsoft Host Guardian-tjenesten identificerer værter, der er tillid til, og via Just in Time- og Just Enough-styring kan der også defineres regler for at begrænse administratoradgang.

Yderligere funktioner i Windows Server 2016 Datacenter Edition

Sammenlignet med den tidligere version tilbyder Windows Server 2016 Datacenter endnu flere muligheder for virtualisering af applikationer gennem bedre integration af containere. Disse suppleres af yderligere funktioner som Nano Server og Azure Services, som også beskrives kortfattet.

Derudover optimeres brugen af Windows Server 2016 Datacenter som datacenter til administration af it-infrastrukturer bl.a. ved hjælp af nye tilgængelige serverroller og yderligere muligheder for tildeling af brugerrettigheder. Windows Server 2016 Datacenter kan også startes i det reducerede kerneprogram for at forbedre ydeevnen på ældre hardware ved ikke at vise den grafiske skrivebordsgrænseflade.

Virtualiseringsmuligheder med Hyper-V

Datacenter-udgaven af Windows Server 2016 indeholder virtualiseringsrettigheder til et ubegrænset antal virtuelle maskiner og Hyper-V-containere. De lagerfunktioner, der er tilgængelige med Hyper-V, omfatter iSCSI-initiator til brug af SCSI-protokollen over et IP-netværk, den førnævnte Storage Spaces Direct, MPIO (Multipath I/O) til øget robusthed gennem bedre lastfordeling og VM Storage Resiliency til forbedring af tilgængeligheden af Hyper-V-klynger gennem øget tolerance over for fejl i lagringssystemet.

Understøttelse af Windows Server-containere under Docker

Microsoft Windows Server 2016 understøtter Windows Server Containers eller Hyper-V-containere baseret på open source-softwaren Docker, hvilket gør det nemmere at implementere server- og cloud-applikationer via containervirtualisering, herunder enklere implementering.

Nano Server i Windows Server 2016

Nano Server er et fjernstyret serveroperativsystem, der gør det muligt at oprette meget slankere servere, da brugen af en virtuel motor kan spare op til 90 % lagerplads i en virksomhedsserverstruktur. Nano Server er optimeret til Windows Server Containers eller Docker og kan derfor konfigureres til at være vært for Docker-containere - ud over at blive brugt til klassiske servertjenester som f.eks. filservere.

Brug af Microsoft Azure-tjenester med Windows Server 2016 Datacenter

Windows Server 2016-versionen tilbyder en endnu tættere forbindelse mellem styresystemet og Microsoft Azure cloud-tjenester for at forbinde distribuerede datacentre endnu mere effektivt og pålideligt til højtydende, meget tilgængelige servere og klynger med høj ydeevne. Den store fordel ved Azure er, at der stilles en homogen hybrid infrastruktur til rådighed - herunder sikkerhedsfunktioner og administration.

Oversigt over andre Microsoft-serverapplikationer og -komponenter, der kan bruges sammen med Windows Server 2016 Datacenter

Følgende oversigt indeholder et udvalg af serverprogrammer og komponenter, der er tilgængelige med Windows Server 2016 Datacenter Edition; disse kan installeres med Server Manager eller PowerShell.

Applikationer, herunder:

 • Microsoft SQL Server: Version 2016, 2014 til 2012
 • Microsoft System Center: Virtual Machine Manager 2016, Data Protection Manager 2016, Operations Manager 2016
 • Konfigurationshåndtering (1606)
 • SharePoint Server 2016
 • Exchange Server 2016
 • Project Server 2016
 • Host Integration Server 2016
 • Visual Studio Team Foundation Server 2017
 • Skype for Business Server 2015 og
 • BizTalk Server 2016

Valg af understøttede komponenter:

 • .NET Framework 4.6 og 3.5
 • PowerShell
 • BitLocker-drevkryptering og oplåsning af netværk
 • BranchCache
 • Intelligent baggrundsoverførselstjeneste (BITS)
 • Klient til NFS (Network File System)
 • Failover-klynge
 • Styring af gruppepolitikker

Minimumskrav til software og hardware til installation og drift af Windows Server 2016 Datacenter Edition

For at sikre en problemfri drift af Windows Server 2016 Datacenter Edition skal den anvendte hardware opfylde nedenstående minimumskrav. Yderligere krav afhænger af systemkonfigurationen eller andre installerede programmer.

 • Plads på harddisken: 32 GB
 • Arbejdshukommelse (RAM): 512 MB
 • Installation med skrivebordsskærm: 2 GB
 • Systempartition: 32 GB
 • Processor: 64 bit
 • Processorhastighed: 1,4 GHz
 • Grafikkort: 1.024 x 768 pixels, Super VGA
 • Netværkskort: 1 Ethernet-adapter med mindst gigabit-gennemstrømning 1x

Serverlicensering med en Windows Server 2016 Datacenter 16-Core-pakke

Når du licenserer en server med brugt software fra Windows Server 2016 Datacenter Edition, skal de sædvanlige Microsoft-licensregler overholdes. Der kræves mindst én pakke med 16 kerner til hver grundlæggende licensering af en server, og nedenstående retningslinjer skal overholdes.

Bestemmelser i Microsoft License Guide for licensering af Windows Server 2016

Med udgivelsen af Windows Server 2016-versionen har Microsoft også opdateret sin licensmodel fra bunden af. Nu danner antallet af kerner i den fysiske hardware, der anvendes, grundlaget for beregning af antallet af licenser til en server med Datacenter Edition. Følgende bestemmelser finder anvendelse:

 • En enkelt serverlicens dækker 2 fysiske processorkerner.
 • Der anvendes altid et minimumsantal på 8 kerner pr. processor - også selv om den eksisterende hardware har mindre end 8 kerner.
 • Det mindste antal processorer pr. fysisk server er 2.
 • Derfor er der altid et minimum antal på 16 kerner, som er licenseret med en tilsvarende 16-kernet pakke.
 • Hvis en server har mere end 16 kerner, kan disse licenseres yderligere med 2-kernede pakker.
 • Derudover er det nødvendigt, at hver klient - uanset om det er en bruger eller en slutenhed - også er udstyret med en gyldig klientadgangslicens (CAL) for adgang til Windows Server 2016 Datacenter. Bruger- og enheds-CAL'er til Windows Server 2016 kan også fås fra Wiresoft som brugt software.

Desuden indeholder Windows Server version 2016 en nedgraderingsret til brug af tilsvarende ældre Windows Server-versioner.

Brugsrettigheder til Windows Server 2016 Datacenter i et virtuelt operativsystemmiljø

I Datacenter Edition af Windows Server 2016-instanser kan der drives 1 kørende instans i et fysisk operativsystemmiljø - i modsætning hertil er der et ubegrænset antal instanser i et virtuelt operativsystemmiljø.

Forudsat at alle fysiske kerner på en server er blevet licenseret, omfatter Datacenter Edition af Windows Server 2016 ubegrænsede virtualiseringsrettigheder: Som følge heraf kan et vilkårligt antal operativsystemmiljøer og et vilkårligt antal Hyper-V-containere køres på den licenserede server.

Ofte stillede spørgsmål om Wiresoft brugte software Microsoft Windows Server 2016 Datacenter Edition som

I modsætning til hardware bliver software generelt ikke slidt op, og med brugt software fra Wiresoft kan du være sikker på, at den tilbyder de samme funktioner og rettigheder som en ny serverlicens. Derfor kan der licenseres serverkerner med en brugt 16-kernet pakke af Windows Server 2016 Datacenter på samme måde som med en ny pakke af Windows Server 2016 Datacenter. Du kan finde svar på alle andre almindelige spørgsmål om funktioner og brugsrettigheder for brugte Windows Server-licenser her:

Er der juridiske problemer i forbindelse med salg eller køb samt brug af en brugt Microsoft-software som Windows Server 2016 16-Core Package?

Hos brugt software Wiresoft kan du som kunde være sikker på, at hverken købet af en Windows Server 2016 Datacenter 16-Core Package eller den officielle brug af den overtræder nogen gældende lovgivning. Den nuværende retspraksis tillader både handel med brugt Microsoft-software og anvendelse af den, hvis den stammer fra en virksomheds licenslager, som det er tilfældet med Wiresoft Used Software. Dette er også blevet bekræftet klart og tydeligt i forskellige retsafgørelser igen og igen.

Hvor kommer den brugte software til Windows Server 2016 Datacenter 16-Core Package fra hos Wiresoft?

De 16-Core-pakker til Windows Server 2016 Datacenter, der tilbydes af Wiresoft, stammer som allerede forklaret ovenfor fra forskellige virksomheder, der som regel selv har købt softwaren og for det meste faktisk har brugt den, og som senere har solgt den til Wiresoft. Hyppige årsager til salget er skiftet til en nyere softwareversion eller brugen af serverhardware med færre kerner, så der bliver overskydende serverlicenser til rådighed. 16-core-pakker tilbydes altid som brugt software i Wiresoft Shop, selv om de er ubrugte og kan bruges som en ny licens.

Er der købersikkerhed med den anvendte software i Windows Server 2016 Datacenter?

Windows Server 2016 Datacenter 16-Core-pakken eller enhver anden Wiresoft-software til brug hos Wiresoft giver dig som kunde den sædvanlige købssikkerhed - på den ene side gennem øjeblikkelig download af softwarepakken efter den gennemførte betalingsproces og på den anden side gennem øjeblikkelig licensaktivering med den gyldige licensnøgle - ligesom ved ny software.

Har brugt software fra Wiresoft en anden fordel?

Ja, og der er flere: Først og fremmest nyder Wiresoft-kunder godt af den lavere pris ved køb af brugt software; det giver virksomheder eller organisationer mulighed for enten at supplere deres softwareopbevaring mere økonomisk eller at opdatere den til den nyeste version end med ny software. På den anden side tilbydes ældre Microsoft-serverprogrammer ikke eller næsten ikke længere som nye, hvilket bliver et problem med supplerende licenser, hvis man vil undgå at opgradere. Brugt software fra Wiresoft kan derfor også bidrage til at sænke driftsomkostningerne, da det også giver revisionssikkerhed på grund af den komplette registrering af alle købere!

I Wiresoft Software Shop finder du derfor ikke kun 16-core-pakken til Windows Server 2016 Datacenter Edition, men også 16-core-pakken til andre udgaver og nyere Windows Server-versioner samt 2-core-pakker til den grundlæggende licensering af din Windows Server. Hvis du vil bruge de nyeste Microsoft-teknologier til virtualisering, kan du vælge den højere Windows Server 2019 Datacenter Edition, som også kan købes brugt hos Wiresoft. I vores portefølje af brugt software finder du også de absolut nødvendige Client Access Licences (CAL'er) - foruden mange andre Microsoft-programmer - med alle de nævnte Wiresoft-fordele. Hvis du har spørgsmål om den korrekte licensering af Windows Server 2016 Datacenter med 16-kernede pakker, skal du blot bruge vores kompetente rådgivning på chatten, via e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 2-CORE"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 2-CORE"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier