Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL 2021

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10487
 • T5D-03485
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
628,90 Kr. * 697,90 Kr. * (9,89% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version Fuld version
Enheder 1x
Leveringsomfang Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Nogle få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Microsoft Excel er også i den aktuelle version 2021 det hidtil uovertrufne regnearksprogram til udarbejdelse af komplekse kommercielle og statistiske beregninger, suppleret med et væld af funktioner, der også muliggør logiske og forretningsmatematiske beregninger og brug af pivottabeller. Analyseresultaterne kan præsenteres informativt og klart ved hjælp af et bredt udvalg af diagramtyper. Excel 2021 fungerer sammen med PowerBI, den effektive service til forretningsanalyse fra Microsoft, som også gør det muligt at eksportere data direkte til andre miljøer.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT EXCEL 2021"

Microsoft Excel 2021 som en enkelt licens

Microsoft Excel er også i den aktuelle version 2021 det hidtil uovertrufne regnearksprogram til udarbejdelse af komplekse kommercielle og statistiske beregninger, suppleret med et væld af funktioner, der også muliggør logiske og forretningsmatematiske beregninger og brug af pivottabeller. Analyseresultaterne kan præsenteres informativt og klart ved hjælp af et bredt udvalg af diagramtyper. Excel 2021 fungerer sammen med PowerBI, Microsofts effektive tjeneste til forretningsanalyse, som også gør det muligt at eksportere data direkte til andre miljøer.

Med Microsoft Excel 2021 er det muligt at foretage endnu mere omfattende eller komplekse beregninger ved hjælp af udvidede formler og nye funktioner til sammenkædning og udvælgelse af data. Vigtige data kan markeres med farve for at fremhæve dem. Nye diagrammer giver flere muligheder for grafisk repræsentation.

Microsoft Excel Online, som er tilgængelig til dette formål, kan bruges med alle almindelige browsere, hvilket gør det muligt at oprette tabeller og redigere data i realtid og dele dem med andre brugere. Forbedret touch-understøttelse gør det nemmere at bruge Excel på tablets og smartphones.

Derudover er der nye værktøjer som f.eks. frihåndstegning og forbedrede muligheder for let at oprette tilgængelige tabeller og arbejdsbøger.

Brugen af cloud-tjenester gør det nemt at dele dokumenter med andre brugere med henblik på samarbejde.

Forresten: For at kunne bruge Excel 2021 på din computer eller en anden enhed skal Windows 10 være installeret. I Wiresofts onlineshop kan du ikke kun få den aktuelle Word Excel-version 2021, men også dens forgænger og andre Office-programmer til særligt lave priser som enkeltbrugerversion uden et softwareabonnement. Du kan finde alle vigtige nye funktioner i Word 2021 i følgende oversigt.

Oversigt over de nye Excel-funktioner i version 2021

Excel 2021 indeholder ikke kun forbedringer i forhold til den tidligere version, men også mange nye funktioner, hvoraf nogle af dem tidligere kun var inkluderet i Office 365-abonnementsmodellen - disse er nu også tilgængelige i købsversionen.

Specifikke Excel-tabelfunktioner

Excel 2021 er blevet suppleret med nogle nye praktiske funktioner til at forbinde tabeller med udvidede forespørgsler:

 • TEKSTKÆDE: Ved første øjekast indeholder denne funktion ikke noget væsentligt nyt i forhold til den tidligere CHAIN-funktion, men i modsætning til sidstnævnte er den kortere og kan også indtastes lettere. Desuden understøtter TEXT CHAIN-funktionen også områdehenvisninger, hvor det tidligere kun var muligt at lave individuelle cellehenvisninger. Det betyder, at TEXT CHAIN også kan tage hensyn til en række celler eller hele kolonner.
 • Med funktionen TEKSTKÆDE er det muligt at kombinere tekst fra flere områder; hvert element er adskilt af en separator, som brugeren har angivet. Det gør det f.eks. muligt at kombinere ord, der er opdelt i celler, i en sætning.
 • IF: Denne funktion forenkler indtastningen af komplicerede IF-funktioner, fordi de respektive betingelser testes i den tidligere definerede rækkefølge. Til dette formål angiver MAXWENNS-funktionen det største tal i et defineret interval, der opfylder mindst ét af kriterierne; det samme gælder MINWENNS-funktionen for det mindste tal.
 • Fjern markeringen: I tidligere versioner af Excel var det ikke muligt at udelukke individuelle celler, rækker eller kolonner igen i et tidligere valgt område. I Excel 2021 kan brugerne nu deaktivere overflødige rækker, som f.eks. er blevet valgt for meget eller forkert.

Optimeringer for PivotTable

PivotTable, det kraftfulde Excel-værktøj til analyse og evaluering af store datamængder, herunder en overskuelig præsentation af resultaterne i dokumenter, er i 2021-versionen blevet suppleret med flere praktiske funktioner:

 • Personlige PivotTable-standardlayouts: Denne funktion gør det nu muligt at opsætte en pivottabel individuelt efter egne idéer, herunder visning af delresultater og samlede resultater samt den ønskede form for rapportlayout, og derefter at gemme disse standardindstillinger som et standardlayout, så det er umiddelbart tilgængeligt næste gang.
 • Automatisk genkendelse af relationer: Denne funktion bygger på trin, der ofte bruges i analyser, ved automatisk at oprette relationer mellem tabeller, der allerede er blevet brugt i en regnebogs datamodel. Excel kan f.eks. genkende, når mindst to tabeller skal sammenkobles til en analyse, og giver brugeren besked herom. Med et enkelt klik er de respektive relationer tilgængelige.
 • Brugerdefinerede mål kan oprettes og redigeres i Excel 2021 direkte i PivotTable-feltlisten og kan også slettes.
 • OLAP PivotTables kan oprettes endnu hurtigere: Når du bruger OLAP-servere (Online Analytical Processing) til PivotTables, er forespørgslen nu endnu hurtigere. Dette gælder ikke kun for pivottabeller, der er forbundet med Microsoft SQL Server Analysis Services, men også for OLAP-servere fra andre tredjeparter.
 • Intelligent omdøbning: Hvis tabeller og kolonner i en datamodel i Excel 2021 omdøbes i en projektmappe, opdaterer Excel også automatisk alle tilsvarende tilknyttede tabeller og beregninger, herunder alle regneark og DAX-formler, når der foretages en ændring.
 • Power Query: Ved at optimere de eksisterende connectors samt nye connectors - såsom SAP Hana-connector - kan data fra forskellige kilder importeres til Excel 2021 endnu hurtigere og nemmere under ETL-processer (Extract, Transform & Load).

Nye diagrammer og 3D-modeller

Til analyser og rapporter tilbyder Excel 2021 nu en række yderligere diagrammer og tredimensionelle modeller til at dække endnu flere områder i evalueringer.

 • Kortdiagrammer: Denne nye funktion i Excel 2021 gør det muligt at vise geografiske værdier. Statistiske fordelinger af data kan således hurtigt og tydeligt vises på et kort efter område - fra globale visninger til geografiske regioner, administrative distrikter eller endda efter postnumre.
 • Tragtdiagrammer: Denne diagramform kan tydeligt vise fordelingen og procesdataene for en proces i flere faser, f.eks. i salgsprocesser eller kundeindkøb.
 • 3D-modeller: Nyt i Excel 2021 er tredimensionelle modeller til illustration af rapporter - her kan brugerne enten vælge mellem forskellige, umiddelbart tilgængelige repræsentationer, som også kan drejes 360°, eller selv oprette dem og indsætte dem direkte i et dokument.
 • Skalerbar vektorgrafik: SVG-filer (Scalable Vector Graphics) har den fordel, at de kan forstørres eller formindskes eller endda roteres efter ønske uden tab af billedkvalitet. Integrationen af vektorgrafik i Excel 2021 er derfor særlig praktisk til præsentationer.

Generelle funktioner

Ud over de specifikke Excel-funktioner tilbyder Excel 2021 også en række andre funktioner, som også er tilgængelige i andre Office-programmer.

Nye muligheder for visninger og skrivebordsfunktioner

 • Nye temaer: De tidligere temaer er nu blevet udvidet til at omfatte mørkegrå og hvid samt sort i Excel. Sort giver den stærkeste kontrast.
 • Brugergrænseflade med farvebånd: Den tidligere velkendte båndvisning er blevet kombineret med det flise-look, der er typisk for Windows 10-operativsystemet. Hyppigt anvendte elementer og funktioner er placeret på en fremtrædende plads, så de er hurtigere tilgængelige for brugerne. Det er naturligvis også muligt at tilpasse denne visning og f.eks. kun vise båndudseendet.

Freehand-værktøj til at skrive og tegne

Excel 2021 er der nu også en række nye frihåndsfunktioner og effekter til rådighed. Det nye værktøj til frihåndstegning kan ikke kun bruges ved hjælp af penne og touch-betjening, men også med computermusen til at markere områder eller indsætte og redigere formler eller selvtegnede diagrammer.

 • Der findes digitale penne i forskellige tykkelser og farver til dette formål: en blyant til at tegne med, en pen til at skrive med og en highlighter til at fremhæve tekstpassager. Metallic penne og frihåndseffekter som f.eks. regnbue, galakse, lava, hav, guld, sølv og andre udvider mulighederne for at designe.
 • Brugere kan også indsætte komplekse matematiske formler i en arbejdsbog med funktionen "Freehand FormulaInsert".
 • Lasso valg: Du kan bruge fingerspidserne til at vælge et bestemt område af en frihåndstegning, der skal redigeres. Dette er også muligt med Surface Pen.

Optimeret tilgængelighed

Der findes også forbedrede og nye funktioner i Excel 2021 for at optimere indholdet, så det bliver lettere at læse og redigere for handicappede brugere. Den understøttende fejlkorrektion foreslår forbedringer her efter aktivering, de integrerede funktioner omfatter følgende:

 • Anvendelse af internationalt gyldige standarder.
 • Ved at klikke på "Check" under "Check tilgængelighed" giver programmet forslag, som kan implementeres med et enkelt klik.
 • Cue-lydfunktionen støtter aktivt brugeren via lydfeedback med lydeffekter og lydhints, f.eks. når visse funktioner ændres (utilsigtet), eller som bekræftelse, når en e-mail sendes eller indhold slettes.

Andre funktioner i Excel 2021

Andre nye funktioner gør det også endnu nemmere at arbejde med Excel i et team:

 • Ændringer i frigivne arbejdsmapper kan vises og om nødvendigt annulleres hurtigere; de involverede personer kan også angives.
 • Translator: Det er nu endnu nemmere at oversætte enkelte ord, passager eller hele tekster i Excel: Hvor brugerne tidligere skulle ringe til et websted via browseren for at oversætte dem, er det nu muligt direkte i Excel med den integrerede oversættelsesfunktion og den automatiske sproggenkendelse. Mere end 60 sprog er tilgængelige i Microsoft Translator.
 • Integrationen af DLP (Data Loss Protection) gør det endnu nemmere at overholde databeskyttelsesreglerne: Indholdet kan søges i realtid baseret på tidligere definerede retningslinjer for særligt fortrolige datatyper, såsom konto- og kreditkortnumre osv.

Systemkrav til Excel 2021

 • Operativsystem: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2021 /2022
 • Processor: Min. 1,6 GHz
 • Plads på harddisken: Mindst 16 GB (32 Bit) eller 20 GB (64 Bit)
 • RAM: Min. 2 GB RAM (32 Bit) eller 4 GB RAM (64 Bit) - anbefales: 4 GB RAM
 • Grafikkort: Min. 1.280 x 768 pixels, min. DirectX 9 med WDDM 2.0 - anbefales: DirectX 10

Køb Excel 2021 som et selvstændigt kontorprogram hos Wiresoft til en lav pris

MS Excel er en uundværlig, fast bestanddel af Microsoft Office-pakken. Hos Wiresoft behøver du ikke at købe Excel 2021 som en del af den tilhørende Office-pakke, men kan også købe softwaren som et selvstændigt program - i modsætning til mange andre softwareudbydere.

Din fordel: Med enkeltbrugerlicensen behøver du ikke at indgå et langvarigt og dyrt abonnement eller acceptere en tidsbegrænsning på brugen. Derfor kan det betale sig at købe Excel 2021 fra Wiresoft som et selvstændigt program, da du så ikke behøver at downloade opdateringer, som du skal betale et gebyr for.

Denne selvstændige Excel-licens til enkeltbrugere har samme funktionsudbud som Excel, der også er inkluderet i Office Suite 2021 . Det betyder, at selv mindre virksomheder eller freelancere kan drage fordel af fordelene ved Excel 2021 og samtidig spare penge - for hos Wiresoft er enkeltbrugerprogrammet også særligt billigt.

Ikke kun Excel, men også alle andre Microsoft softwarelicenser, som du kan købe i Wiresoft Software Shop, er originale Microsoft-produkter. De stammer ofte fra en volumenlicens eller er blevet genudgivet af en virksomhed, hvilket hverken begrænser deres anvendelighed eller skaber en juridisk gråzone. Med salget til Wiresoft er den tidligere installerede software blevet slettet og er derfor fri igen og kan bruges af en anden bruger. Som en velrenommeret softwareforhandler tilbyder Wiresoft også kun fulde versioner, som er ubegrænset og 100% brugbare.

Hvis du har spørgsmål til Excel 2021 eller et andet kontorprogram, kan du også få kompetent rådgivning via e-mail, telefon og chat.

Yderligere links til "MICROSOFT EXCEL 2021"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT EXCEL 2021"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier