Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT SQL SERVER 2014 USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2014 USER CAL
Microsoft SQL Server 2014 bruger-CAL SQL Server 2014 Standard er et ideelt databaseadministrationssystem, som du kan administrere alle data i din virksomhed på en pålidelig og sikker måde. For at få adgang til Windows SQL Server skal du...
638,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2014 ENHED CAL MICROSOFT SQL SERVER 2014 ENHED CAL
Microsoft SQL Server 2014 DEVICE CAL SQL Server 2014 Standard er et ideelt databaseadministrationssystem, som du kan administrere alle data i din virksomhed på en pålidelig og sikker måde. For at få adgang til Windows SQL Server skal du...
638,90 Kr. *

SQL Server 2014 Værktøjer og funktioner til omfattende Business Intelligence

Administrations- og business intelligence-databasen SQL Server 2014 fra Microsoft tilbyder allerede i standardudgaven mange værktøjer til udvikling af applikationer og effektiv administration af dine servernetværk.

Med en Client Access-licens får brugerne gavn af de nye sikkerhedsfunktioner og forespørgselsmuligheder samt mange andre forbedringer. Samtidig sikrer den skalerbare hybride databaseplatform SQL Server 2014 effektive og samtidig sikre virksomhedsprocesser. Microsoft SQL Server 2014 tilbyder således en cloud-egnet informationsplatform til at udvikle og levere stabile applikationer til skyen.

Afhængigt af udgaven omfatter de nye funktioner også in-memory OLTP-funktionalitet samt Column Store Index og StreamInsight; sammen med SQL Azure understøtter disse funktioner Microsofts hybrid cloud-strategi. Andre innovationer i SQL Server 2014 omfatter de nye SQL Server Data Tools for Business Intelligence (SSDT). Med disse moderne udviklingsværktøjer til relationelle SQL Server-databaseinstanser kan bl.a. databaser til SQL Server designes og leveres - lige så nemt som med Visual Studio.

SQL Server 2014-tjenester til effektivt teamwork

Server-systemet i Microsoft SQL 2014 består af fem komponenter, de såkaldte Microsoft Services, som tilsammen danner grundlaget for brugen af funktionerne og administrationen af data og brugere:

  • Databasemotor - den bruges til behandling samt lagring og opbevaring af data og til at replikere eller levere data
  • Analysetjenester - disse muliggør bl.a. OLAP-forespørgsler (Online Analytical Processing) inden for rammerne af trendanalyser, salgsprognoser og data mining-applikationer
  • Reporting Services - til oprettelse og levering af rapporter i forskellige former: som matrix, grafisk eller helt gratis
  • Integrationstjenester - disse værktøjer letter flytning, kopiering eller omdannelse af data
  • Master Data Services (MDS) - muliggør effektiv og sikker forvaltning af f.eks. domæner, kunder, konti og produkter og giver sikkerhed for transaktioner

Hardwarekrav til installation og drift af Microsoft SQL Server 2014 Standard Edition

Følgende minimumskrav skal være opfyldt for at sikre en problemfri installation og drift af Microsoft SQL Server version 2014:

  • Hukommelse: mindst 1 GB RAM, anbefalet er 4 GB eller mere
  • Processor: mindst 1 GHz for 32-bit systemer eller 1,4 GHz for 64-bit systemer, 2 GHz anbefales
  • Harddiskplads: mindst 6 GB, mere kan være påkrævet afhængigt af de installerede SQL Server-komponenter
  • Operativsystem: Windows Server 2012 eller 2012 R2 i 32-bit eller 64-bit version

Licensering af Windows SQL Server 2014 Standard Edition med CAL'er fra Wiresoft

Hvis du beslutter dig for at købe Standard Edition af SQL Server 2014, kan du også finde de nødvendige klientadgangslicenser hos Wiresoft ud over serverlicensen - både som bruger-CAL'er og enheds-CAL'er. Ved køb af standardudgaven af Microsoft SQL Server 2014 vælger du et fuldt funktionelt relationelt databasesystem, hvis funktioner er fuldt ud designet til mange mellemniveauapplikationer samt datalagring til datamarts.

Den nuværende Microsoft-licensmodel for SQL Server 2014 Standard med CAL'er

For SQL Server version 2014 gælder den aktuelle Microsoft-licensmetrik, som definerer forskellige licensmuligheder afhængigt af serverudgaven, så SQL-funktionerne kan anvendes.

Med serverforudløsningen af SQL 2014 ændrede Microsoft metoden til beregning af den

Serverlicenser. Hvor antallet af kerner i en processor indtil da ikke spillede nogen rolle, danner dette nu grundlaget for definitionen af licenser for de respektive SQL Server-udgaver. Det skyldes, at det stadigt voksende antal kerner øger processorenes ydeevne, som dermed kan udføre stadig større arbejdsbyrder. Derfor tager kernelicensering nu også højde for den højere ydeevne.

I standardudgaven af SQL Server version 2014 er licensering pr. server/CAL'er stadig tilgængelig som en mulighed - ud over 2-core-licensering. Virksomheder og organisationer, hvis servere opfylder deres lavere krav til ydeevne og virtualisering, kan derfor også få gavn af alle fordelene, herunder cloud-funktioner, ved SQL Server 2014 Standard til en lav pris med en serverlicens plus CAL.

For at sikre, at din virksomheds behov for tjenester og funktioner er dækket af CAL'er til SQL Server 2014 Standard Edition, er det tilrådeligt at fastlægge dine sædvanlige krav med hensyn til arbejdsbelastninger og cloud-tjenester. Antallet af medarbejdere, der har adgang til serveren, spiller også en rolle. Server/CAL-licensmodellen er det bedste valg, hvis antallet af klienter, der har adgang til SQL Server-systemet, er kendt. På denne måde kan enheds- eller bruger-CAL'er også bruges til at opfylde dine individuelle krav til et IT-system, der kører under SQL 2014.

De følgende forklaringer hjælper dig også med at beregne det korrekte krav til CAL'er til SQL Server 2014. Hvis du har yderligere spørgsmål om den mest fordelagtige konfiguration for dig med licenser til klientadgang, kan du kontakte os for at få rådgivning.

Licensering af SQL Server 2014 Standard med klientadgangslicenser

Med licensering af individuelle brugere eller enheder vælger du en fleksibel og samtidig økonomisk løsning uden ekstra omkostninger, f.eks. add-ons fra andre producenter, fordi en Microsoft CAL giver dig ret til at bruge alle de serverfunktioner, der er tilgængelige for Standard Edition, uden at du behøver at give afkald på SQL Server-softwarens ydeevne.

Sammensætning af Server/CAL-licensering for SQL Server 2014 Standard

Licenseringen af en server med CAL'er adskiller implementeringen af serversoftwaren fra en brugers brug af SQL Server 2014-tjenesterne. For Standard-udgaven består den af komponenternes serverlicens plus klientadgangslicenser (CAL). Til drift med SQL Server Edition 2014 Standard skal en server derfor først have sin egen licens - denne fås også hos Wiresoft til en favorabel pris. Denne serverlicens omfatter kun administratorrettigheder, som ikke giver en medarbejder ret til at bruge serverens tjenester og funktioner. Med henblik herpå skal medarbejderen have sin egen tilladelse til at få adgang til kunderne. Følgende muligheder er tilgængelige: enten som en CAL for præcis én bruger eller som en CAL for præcis én endenhed eller en enheds-CAL. Begge adgangslicenser kan fås hos Wiresoft til en særlig pris. Uden en af disse to CAL'er kan dine medarbejdere ikke bruge SQL Server 2014-funktionerne og de data, der administreres med den.

Forskelle mellem bruger-CAL og enheds-CAL til SQL Server 2014

Valget mellem en bruger-CAL og en enheds-CAL til Windows SQL Server giver fordelen af meget fleksibel licensering. På den ene side afspejler Microsofts licensmodel de to forskellige typer af brug af SQL Server-tjenesterne: Bruger- eller enhedsrelateret. Enhedslicensen har andre adgangsrettigheder end brugerlicensen.

På den anden side er CAL'erne tilgængelige som enkeltlicenser. Det betyder, at du kun behøver at købe så mange CAL'er, som du rent faktisk har brug for, og du kan nemt udvide dine licenskrav på et senere tidspunkt. Og du har mulighed for at kombinere begge typer adgangslicenser individuelt. Det er især nyttigt at udstyre med begge CAL'er, hvis der er forskellige typer arbejdsstationer i virksomheden - se nedenfor for flere oplysninger.

Opdelingen i to klientadgangstyper betyder også, at en bruger-CAL ikke kan bruges som en enheds-CAL - eller omvendt. Når en licens først er udstedt, kan den heller ikke overføres til en anden slutanordning eller en anden bruger.

Brug af en CAL-enhed

Enheds-CAL til Microsoft SQL Server 2014 giver licens til en (1) meget specifik slutenhed, uanset om det er en stationær computer, en bærbar computer eller tablet eller en mobiltelefon. Med denne enhed kan alle medarbejdere, der har tilladelse til at bruge den, også få adgang til alle SQL Server 2014-tjenester og -data. Licensering med Device CAL'er er særligt velegnet til arbejdsstationer, der er tilgængelige for forskellige medarbejdere i virksomheden, f.eks. i forbindelse med skifteholdsarbejde.

Brug af en brugeradgangslicens

Bruger-CAL 'en giver derimod en (1) præcist defineret bruger (medarbejder) adgang til SQL Server 2014-tjenesterne. I modsætning til CAL for enheder er denne

Brugeren kan derefter få adgang til serverdata og -tjenester med enhver Windows-kompatibel slutenhed - uanset om det er en stationær pc, bærbar computer, mobil enhed osv. - hvor som helst. User CAL giver således fordele for medarbejdere, der skiftevis bruger forskellige arbejdspladser og ikke kun arbejder på deres virksomheds område, men f.eks. også i marken, på hjemmekontoret eller på farten.

Microsoft SQL Server 2014 til en rimelig pris med CAL'er hos Wiresoft

Hos Wiresoft får du enheds- og bruger-CAL'er til SQL Server 2014 Standard-Edition som originale Microsoft-licenser til en særlig favorabel slutpris. Ligesom mange af vores tidligere tilfredse kunder kan du også drage fordel af den prisfordel, som Wiresoft tilbyder dig for disse og andre Microsoft software klientadgangslicenser. Du modtager ubrugte licenser til Microsoft-produkter fra os, som kommer fra europæiske virksomheder og derfor er 100 % anvendelige. Wiresoft har erhvervet disse

erhvervede disse licenser helt lovligt og kontrollerede dem omhyggeligt for at sikre deres ægthed. I henhold til en dom fra EF-Domstolen er det således tilladt at sælge eller købe softwareprodukter som f.eks. server CAL'er. Derfor kan du være sikker på, at når du køber hos Wiresoft, køber du en fuldt anvendelig licenspakke. Du kan også få hjælp af vores ekspertrådgivning, hvis du har spørgsmål om din licensering. Du skal blot kontakte os.