Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10496
 • 3YF-00233
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
1.196,90 Kr. * 1.328,90 Kr. * (9,93% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


MS Office 2021 Standard for Mac er den aktuelt nyeste udgave af den gennemprøvede Microsoft Office-software til Apple-computere, som også fås som download. Brugerne nyder endnu en gang godt af det alsidige udvalg af individuelle programmer, der dækker stort set alle opgaveområder på et moderne kontor, og som også er kompatible med hinanden, for tilgængeligt produktivt arbejde - ikke kun alene, men især i et team: med Word til oprettelse af tekst til forskellige områder, Excel til komplekse beregninger i regnearksformat, PowerPoint til informative, interaktive præsentationer og Outlook til omfattende kommunikation og opgaveplanlægning. Disse suppleres af OneNote, appen til organisering af noter, samt skylageret OneDrive til at gøre data tilgængelige online, og sandsynligvis igen af Microsoft Teams, som erstatter Skype.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD"

Microsoft Office Standard 2021 til Mac 

MS Office 2021 Standard til Mac er i øjeblikket den nyeste udgave af den gennemprøvede Microsoft Office-software til Apple-computere, som også kan downloades. Brugerne nyder således endnu en gang godt af det alsidige udvalg af individuelle programmer, der dækker stort set alle opgaveområder i et moderne kontor, og som også er kompatible med hinanden, så de kan arbejde produktivt - ikke kun alene, men især i team: med Word til tekstoprettelse til forskellige områder, Excel til komplekse beregninger i regnearkformat, PowerPoint til informative, interaktive præsentationer og Outlook til omfattende kommunikation og opgaveplanlægning. Disse suppleres af OneNote, appen til organisering af noter, samt cloudlageret OneDrive til at gøre data tilgængelige online, og formentlig igen af Microsoft Teams, som erstatter Skype.

Som en særlig funktion i forhold til den tidligere version af Office 2021 Standard til Mac kan den nye Office-software også bruges på Mac-computere, der allerede er udstyret med de nye Apple Silicon-processorer. Desuden kan det naturligvis stadig bruges på Intel-baserede Macs.

Udnyt Wiresofts tilbud om brugt software og køb den nye Office 2021 Standard til Mac komplet version som download og uden abonnementskrav til en lavere pris end i den almindelige softwarehandel!

Hvad er nyt i MS Office 2021 Standard til Mac?

Alle apps i pakken er teknisk set opdaterede, hvilket naturligvis også afspejles i det reviderede design, selv om den velkendte menustruktur er bibeholdt. Desuden er fokus på teamsamarbejde - også i skyen - blevet yderligere styrket. Med den nye Office Edition kan Mac-brugere også fortsat drage fordel af de populære og effektive værktøjer - til effektivt kontorarbejde i den daglige forretning.

Selv om ikke alle de nye funktioner i Office 2021 Standard til Mac er kendt endnu, har Microsoft annonceret forskellige detaljer om de enkelte programmer:

 • Word 2021: XLOOKUP-funktionen til linjefokusering reducerer distraktioner og gør det lettere for Word-brugere at kontrollere et dokument linje for linje.
 • Excel 2021: XLOOKUP-funktionen er også tilgængelig her for at gøre det lettere at finde eller kontrollere indhold i en tabel eller et Excel-regneark. Desuden er der forbedret understøttelse af dynamiske arrays i regneark - med de nye array-funktioner FILTER, SORT, SORTBY, RANDARRAY, SEQUENCE, UNIQUE og XMATCH.
 • PowerPoint 2021: Præsentationer kan nu suppleres med en forudindspillet stemmekommentar, hvilket udvider anvendelsesmulighederne og informationsindholdet.
 • Outlook: e-mail-tekster kan oversættes til mere end 70 sprog.

Flere funktioner i Office 2021 Standard til Mac

Ud over de ovennævnte tilføjelser til de enkelte programmer tilbyder den aktuelle standardudgave af Office 2021 til Mac-brugere også en række andre forbedringer, som ofte er programoverskridende og dermed giver en mere effektiv brugeroplevelse.

Freehand-værktøj i Word, Excel og PowerPoint 

Frihåndsværktøjet i Office-programmerne Word, Excel og PowerPoint giver brugerne en lang række muligheder for at lave tegninger og skitser i frihånd samt diagrammer og formler - afhængigt af slutenhedens funktionalitet er det muligt at tegne i et dokument med en pen på en tablet, en finger på en touchscreen eller med musen på en standalone-enhed eller en bærbar computer - og derefter redigere dem yderligere med en række effekter og værktøjer. Office 2021 Standard til Mac indeholder også nye lasso- og viskelæderværktøjer til dette formål. Filformater, der ikke er Office-filer, såsom ODF, kan også åbnes og redigeres.

Omfattende integreret PDF-håndtering

Det nye Office kan nu også vise PDF-filer uden Adobe Reader og giver mulighed for at kommentere. Formularer kan også udfyldes og underskrives digitalt. Med den forbedrede sikkerhed og autorisationsstyring er filerne også bedre beskyttet mod uautoriseret adgang.

Teamwork med OneDrive

OneDrive er det praktiske værktøj til at arbejde på projekter på tværs af teams. Brugerne redigerer dokumenter, regneark og dias, der er gemt i Microsoft OneDrive, sammen - på kontoret, på hjemmekontoret eller på farten - samtidig i MobiDrive Cloud. Eksisterende Google Drive-, OneDrive- og Dropbox-konti kan også knyttes til Office til Mac via OneDrive. Omfattende administrationsmuligheder til tildeling af adgangs- og ændringsrettigheder sikrer, at kritiske data og oplysninger forbliver beskyttet mod uautoriseret adgang, selv i skyen.

Tilgængelighed i Office-programmer

Tilgængelighed er blevet en integreret del af det understøttede arbejde på computere - både for forfattere og læsere af dokumenter og e-mails. Word, Excel, PowerPoint og OneNote har en optimeret tilgængelighedskontrol i Office 2021 Standard til Mac, hvilket gør det lettere at forstå dokumenter og dermed forbedre samarbejdet med andre brugere.

Dette omfatter støtte til internationalt gældende standarder ved udarbejdelsen af tekster samt praktiske forslag til strukturering og visning af tekst. Ved at aktivere funktionen "Tjek tilgængelighed" vises en liste over advarsler eller fejl i det pågældende program, som suppleres med tips og anbefalinger til forbedringer. Når du planlægger aftaler med forretningspartnere andre steder, er det muligt at sikre i Outlook, at internationale modtagere også er til stede ved at vise tidszonen.

Brugere af Office 2021 Standard til Mac kan også drage fordel af de mange måder at gøre arbejdet lettere på: afsnittet "Brugervenlighed" indeholder et bredt udvalg af lyde med "Giv feedback med lyd" for at aktivere lydsignaler. Desuden giver de mørke temaer Mørkegrå og Sort i Word i Office 2021 Standard til Mac bedre koncentration: Ved at vælge en mere diskret baggrund kan distraktioner reduceres, og fokus på opgaverne forbedres, og ved at aktivere Tekst-til-tale kan indhold fra dokumenter og e-mails læses højt under arbejdet og på farten.

Særlige funktioner i Office 2021 Standard til Mac for administratorer

Ud over de rene fordele for brugerne forventes Office 2021 Standard for Mac-udgaven igen at tilbyde praktiske funktioner til systemadministratorer, som allerede var tilgængelige i den tidligere version, for at gøre det nemmere at administrere brugerne og samtidig give højere sikkerhed:

 • Med GPO eller Group Policy Object har administratorer effektive gruppepolitikker til rådighed til at sikre Office via ADMX-skabeloner, som giver forbedret sikkerhed ved kontrol af opdateringer og makroer i dokumenter.
 • Desuden indeholder selve opdateringskontrollen muligheder for at aktivere funktions- og funktionsopdateringer samt sikkerhedsrelevante kvalitetsopdateringer som f.eks. patches og hotfixes: vigtige funktionsopdateringer kan f.eks. ignoreres, og vigtige opdateringer kan udskydes i op til 5 uger.
 • Ved at bruge Terminal Services eller Remote Desktop Services i Office til Mac kan softwaren også bruges på en ældre Mac.

Alle de enkelte programmer i MS Office 2021 Standard til Mac i et overblik

Med standardudgaven af Microsoft Office 2021 til Mac har brugere af Apple-enheder igen de klassiske, uundværlige Office-programmer Word, Excel, PowerPoint og Outlook til rådighed, som imponerer med deres mange anvendelsesmuligheder som ingen anden kontorsoftware:

 • Word 2021 indeholder alt til professionel udarbejdelse af tekstdokumenter til mange forskellige formål - praktiske værktøjer som f.eks. funktionen "Review" gør det lettere at bruge eller forstå fremmedord direkte i et dokument, og Microsoft Academic Search gør det lettere at citere korrekt.
 • Excel 2021 giver endnu flere muligheder for at illustrere f.eks. kort- og tragtdiagrammer med udvidelserne PowerPivot og PowerQuery, herunder synkront samarbejde i realtid på Excel-ark og regneark. Beskyttelse mod datatab beskytter fortrolige data i overensstemmelse med EU's databeskyttelsesregler.
 • Med hver ny udgave afPowerPoint 2021 får du igen flere interessante visuelle effekter til at give liv til præsentationer, herunder animationer som zoom og overgange med morphing, samt nye ikoner, SVG-vektorfiler og 3D-modeller til at visualisere indhold. Den tekstmarkør, der er kendt fra Word, kan også bruges i PowerPoint.
 • Outlook 2021 sorterer pålideligt den daglige strøm af e-mails i virksomheder med intelligente værktøjer, der automatisk sorterer e-mails efter deres vigtighed og relevans. Tekst-til-tale-funktionen, som læser beskeder op, sparer tid. I Outlook beskytter beskyttelsen mod datatab også kritiske data i vedhæftede filer mod at blive sendt og tilgås af uautoriserede personer

Systemkrav til installation og brug af MS Office 2021 Standard til Mac

Nedenfor finder du oplysninger om de kendte systemkrav og gældende brugsbetingelser, der gælder for den nye udgave af MS Office 2021 Standard til Mac. Du skal muligvis også følge yderligere instruktioner for brug efter den officielle udgivelse.

Hardwarekrav til MS Office 2021 Standard til Mac

Office 2021 Standard til Mac er den version af Microsoft Office-pakken, der også kører på Mac-computere med den nye Apple Silicon-processor. Det kan dog også bruges på Mac-computere med Intel-processorer. Den tidligere 32-bit version er ikke længere tilgængelig, så softwaren kan kun installeres på 64-bit baserede enheder. Alt i alt skal følgende minimumskrav overholdes:

 • Operativsystemer: Office til Mac 2021 understøttes af de tre nyeste versioner af macOS. I øjeblikket er det Monterey, Big Sur og Catalina; Mojave-understøttelsen forventes at blive afbrudt eller ikke længere opdateret
 • Processor: Intel-processor eller Apple Silicon-processor
 • Plads på harddisken: 10 GB
 • Hukommelse: 4 GB RAM
 • Grafikkort: DirectX 9 eller højere
 • Skærmens opløsning: 1.024 x 768 pixel

Licensering af Microsoft Office 2021 Standard til Mac

En licens til standardudgaven af Microsoft Office 2021 til Mac giver dig ret til at bruge den på én Apple-enhed. Dette kan også omfatte installation af en softwarekopi på en netværksserver for at kunne bruge den eksternt eller via Virtual Desktop Infrastructure med en slutenhed med en passende licens.

Køb MS Office 2021 Standard for Mac hos Wiresoft som brugt software til en lavere pris

Hvorfor bruge flere penge, når du allerede kan købe den nuværende Office 2021 Standard Edition til Mac som brugt software? Hos Wiresoft kan du nyde godt af de betydeligt lavere priser på original Microsoft-software - med øjeblikkelig download og alle disse fordele:

 • Brug en enkelt licens - uden abonnementspligt
 • Komplet Office-pakke inkl. alle programmer
 • Fuld funktionalitet af alle Office-programmer - Wiresofts anvendte software er fuldt funktionsdygtig uden tidsbegrænsning
 • Lovlig brug af brugt Microsoft-software - bekræftet af domstolsafgørelser i EU

Har du spørgsmål om den aktuelle Microsoft Office 2021 Standard-Edition til Mac i forhold til andre Microsoft-programmer eller andre brugte programmer? Så skal du blot kontakte os på chatten, pr. telefon eller e-mail.

Yderligere links til "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier