Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

  • SW10045
  • FQC-09525
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
233,90 Kr. * 258,90 Kr. * (9,66% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  32bit/64bit


Sammenlignet med enklere versioner af dette operativsystem tilbyder Windows 10 Professional et betydeligt plus i forretningsfunktioner, som primært er beregnet til professionelle brugere såvel som små og mellemstore virksomheder. Windows 10 Pro tilbyder funktioner som gruppepolitikstyring, domæneadgang, BitLocker, virksomhedstilstand for Internet Explorer EMIE, en fjernskrivebordsapp og en Hyper-V-klient. Windows 10 Pro præsenterer alt dette og mere til i en moderne, brugervenlig grænseflade med det typiske flise-look, som kan tilpasses med yderligere funktioner. Bag dette ligger en teknologi, som også kan bruges på ældre slutenheder, hvilket især er en økonomisk fordel for virksomheder. Windows 10 bruger "Microsoft Hello", den biometriske brugerautentificering, til sikker logon og tilbyder mange andre funktioner, der forbedrer databeskyttelsen.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL"

Windows 10 Pro - den kraftfulde version af Microsofts gennemprøvede styresystem

sammenlignet med enklere versioner af dette styresystem tilbyderWindows 10 Professional et betydeligt plus i forretningsfunktioner, som primært er beregnet til professionelle brugere samt små og mellemstore virksomheder. Windows 10 Pro tilbyder her bl.a. funktioner som gruppepolitikstyring, domæneadgang, BitLocker, virksomhedstilstand for Internet Explorer EMIE samt en fjernskrivebordsapp og en Hyper-V-klient.

Alt dette og meget mere præsenteres af Windows 10 Pro i en moderne, brugervenlig grænseflade med det typiske fliseudseende, som kan tilpasses med yderligere funktioner. Bag dette ligger en teknologi, der også kan bruges på ældre enheder, hvilket er en økonomisk fordel især for virksomheder.

Windows 10 bruger "Microsoft Hello", den biometriske brugergodkendelse, til sikker logon og tilbyder mange andre funktioner, der forbedrer databeskyttelsen.

Købet af Windows 10 Pro Edition har den store fordel, at dette styresystem også understøtter ældre hardware, hvilket bestemt er en afgørende faktor for mange brugere. I Wiresoft Onlineshop kan du købe Windows 10 Pro samt andre Windows udgaver og mange andre Microsoft-programmer. I følgende oversigt præsenteres de vigtigste nye funktioner i Windows 10 Pro.

Hvordan får jeg licensnøglen og downloadlinket til Windows 10 Professional?

Dette produkt er en download-version. Inden for 24 timer efter modtagelse af betalingen vil du modtage licensnøglen og download-linket via e-mail. Produktet kan downloades, installeres og aktiveres online med det samme.

Oversigt over de særlige funktioner i Windows 10 Pro

Sammenlignet med enklere udgaver som Windows Home tilbyder Windows 10 Pro en lang række ekstra funktioner og værktøjer, som er særligt vigtige for virksomheder, da de påvirker sikkerheden for både slutenheder og data. Administratorer kan bruge det til at administrere gruppepolitikker og brugerkonti, og det kan også bruges til at konfigurere individuelle enheder til brug og beskytte dem mod malwareangreb.

En anden komponent i Windows 10 Pro er Remote Desktop, som gør det muligt at fjernstyre computere via netværket. Brugere af Windows 10 Pro kan også forbinde deres slutenhed til Microsoft Azure Active Directory og dermed bruge Microsoft Business Store. Her kan virksomheder købe og implementere mange applikationer til alle brugere på arbejdspladsen. Nedenfor findes alle oplysninger om Windows Professional.

Administrere gruppepolitikker ved hjælp af editoren

Editoren gpedit.msc, der er inkluderet i Windows 10 Pro-versionen, kan bruges til at indstille og administrere lokale gruppepolitikker. I den nye version kan den bruges til at styre og håndhæve installationen af opdateringer i henhold til bestemte regler. Andre editorfunktioner omfatter indstillingen af den såkaldte overensstemmelsesfrist, det tidspunkt, hvor en bestemt opdatering senest skal installeres, og der kan skelnes mellem funktionsopdateringer, kvalitetsopdateringer og ikke-OS-opdateringer. Derudover bruges editoren også til centralt at konfigurere og aktivere lageroptimering (Storage Sense) - som f.eks. bruges til automatisk at slette unødvendige filer.

Fjernadgang via Remote Desktop App

Med Remote Desktop-appen kan brugerne oprette forbindelse til deres computer fra en anden pc, tablet eller smartphone fra et fjernt sted og bruge den, som om de sad foran den. Den lokale pc's skrivebordsgrænseflade vises via RDS-gatewayen.

Domænetilslutning

Især virksomhedens pc'er hører ofte til et bestemt domæne i Active Directory for at forenkle administrationen af de enkelte enheder og brugerkonti. Med Windows 10 Pro er dette muligt via funktionen Domain Join; alternativt er den touch-optimerede variant også tilgængelig for de tilsvarende ender enheder.

Internet Explorer i virksomhedstilstand (EMIE)

Virksomhedstilstanden eller Enterprise Mode, der er tilgængelig med Windows 10 Professional, reducerer kompatibilitetsproblemer med de fleste ældre webapps. Forbedret kompatibilitet mellem apps og websteder gør det muligt at køre dem uændret, og den værktøjsbaserede administration af webstedernes lister - Enterprise Mode Site List Manager - giver forskellige muligheder på individuelle domæner, herunder rendering.

Sikker kryptering af harddisken med BitLocker

Mobile enheder som tablets og bærbare computere kan nemt blive stjålet eller tabt. Endnu mere smertefuldt end tabet af hardware er normalt tabet af følsomme eller personlige data, der var gemt lokalt. For at forhindre, at disse data falder i de forkerte hænder og bliver misbrugt, kan de krypteres sikkert med BitLocker, som er integreret i Windows 10 Pro.

BitLocker kan naturligvis også aktiveres på en lokal pc for at beskytte data mod uautoriseret adgang. PC'er, der kører Windows 10 Pro, skal være udstyret med en TPM-chip i hovedkortet, ellers skal aktiveringen af BitLocker aktiveres separat.

Og med værktøjet "BitLocker To Go" kan USB-sticks og eksterne harddiske også krypteres.

Windows Defender System Guard

Defender System Guard (WDSG), der er integreret i Windows 10 Professional, er et ekstra beskyttelseslag, der beskytter operativsystemet mod angreb ved opstart, når de andre antivirusprogrammer endnu ikke er aktiveret. Windows Defender beskytter også mod bootkits og rootkits samt angreb, der endnu ikke er opdaget af de sædvanlige virusscannere.

Kiosk-tilstand

Kiosktilstanden - også kaldet Assigned Access 8.1 - regulerer på en Windows 10-pc, som bruges af flere brugere, at de kun kan bruge visse funktioner og programmer ved at oprette en kioskbrugerkonto - også kaldet "tildelt adgang" - for hver autoriseret person. Allerede ved login aktiveres den app, der er forudindstillet af administratoren. Afhængigt af indstillingerne kan den loggede bruger så f.eks. kun bruge internettet eller musikprogrammet.

Beskyttelse af virksomhedsdata

Enterprise Data Protection (EDP) er også en funktion i Windows 10 Pro, som kan bruges sammen med en MDM-løsning (Mobile Device Management) som Microsoft Intune eller System Center Configuration Manager. Fordelen ved EDP er, at det adskiller private data fra forretningsdata på en bærbar computer, og at sidstnævnte forbliver sikre via Active Directory-rettighedsstyring, selv om de flyttes til et andet lagersted eller sendes via e-mail. Via EDP kan administratorer også forhindre, at apps, der anses for usikre, installeres på den, og forhindre visse handlinger, som en bruger foretager.

Intelligent sikkerhedsgraf (ISG)

Denne intelligente forebyggende beskyttelse beskytter også Windows 10 Pro mod aktuelle malware-trusler. Intelligent Security Graph (ISG) analyserer de eksisterende sikkerhedsforanstaltninger i et virksomhedsnetværk og foreslår passende forbedringer eller løsninger, hvis der konstateres mangler.

Hyper-V-klient

Hyper-V-teknologien i Windows 10 Professional gør det muligt at køre flere operativsystemer i deres egen virtuelle maskine (VM). Fordelen ved den type 1-hypervisor, der anvendes her, er bl.a., at virtualiseringen af en eller flere servere giver en bedre udnyttelse af den tilgængelige lagerplads. Samarbejdet mellem Hyper-V og Windows har positive virkninger på den dynamiske hukommelsesstyring, så flere virtuelle maskiner kan køre parallelt uden problemer. Aktuelle systemtilstande kan gemmes som en dvaletilstand, og Hyper-V-klienten understøtter også et komplet systemaftryk, så det er muligt at vende tilbage til en tidligere systemtilstand uden stort tidstab, hvis det er nødvendigt.

Adgang til Windows Business Store

På Windows 10 Pro har virksomheder også adgang til Windows Business Store og kan integrere Azure Active Directory i deres netværk. Via katalogtjenesten kan de købe og centralt implementere softwareprodukter til alle slutpunkter på et netværk.

Andre vigtige generelle egenskaber og funktioner i Windows 10-udgaverne

Følgende funktioner i Windows 10-operativsystemerne er forbedringer af eksisterende funktioner samt nye tilføjelser, som giver brugerne en endnu bedre og mere sikker oplevelse:

Cortana

Den allerede velkendte stemmeassistent Cortana er som standard aktiveret i Windows 10 og kan til enhver tid kontaktes enten via søgelinjen eller ved at ringe til hende. Den kan dog også deaktiveres på mobile enheder, enten af hensyn til privatlivets fred eller for at spare på batteriet.

Windows Hej

Sig farvel til adgangskoder - for Windows Hello er et sikkert alternativ til at logge ind og autentificere dig selv på en pc eller en anden enheds enhed: De fleste nyere enheder med fingeraftrykslæser understøtter Windows Hello, men programmet tilbyder også ansigtsgenkendelse via låseskærmen til at logge ind lokalt eller på en konto på nettet.

Snap Assist

Snap Assist tilbyder en praktisk vindueshåndtering i Windows 10, som giver mere klarhed på skærmen og samtidig udnytter det tilgængelige skærmområde optimalt. Med Snap Assist kan to - og med den nye Corner Snap-funktion endda op til fire vinduer bruges på samme tid uden at skulle klikke frem og tilbage mellem dem som tidligere, f.eks. når du bruger internettet parallelt, mens du skriver.

Snap Assistant viser også, hvilke andre programmer der er aktive i øjeblikket, og understøtter nu flere skærme.

Kontinuum

Som navnet antyder, giver Continuum dig mulighed for at fortsætte med at arbejde på en smartphone eller tablet som på den lokale Windows PC - uanset hvor du befinder dig. Alle funktioner kan bruges via det virtuelle tastatur, og man kan f.eks. bruge internettet, sende e-mails eller bruge Microsoft-appen Office. De sædvanlige smartphone- eller tabletfunktioner og tjenester er stadig tilgængelige som sædvanligt. Continuum gør det muligt at skifte fra desktop- til tablettilstand og tilbage igen undervejs uden at skulle genstarte Windows hver gang. Skrivebordsvisningen tilpasses automatisk til det andet format.

Windows Beskyttelse af oplysninger

Windows Information Protection (WIP) i Windows 10 er det nuværende navn på den tidligere Enterprise Data Protection - EDP - en teknologi til beskyttelse mod datalækager, som samtidig ikke begrænser brugernes arbejde på Windows PC'en. WIP beskytter også virksomhedens data og apps mod tab - både på personlige og virksomhedsejede enheder.

Her kan administratorer bruge AppLocker til at angive, hvilke apps og programmer de enkelte brugere må bruge, og Encrypting File System - EFS - til at beskytte data mod tyveri og manipulation. For at opnå endnu mere omfattende beskyttelse kan WIP også kombineres med Windows Azure Rights Management.

Hardwarekrav til installation af Windows 10 Pro

For at Windows 10 Pro kan køre problemfrit på en lokal pc eller bærbar computer, skal hardwaren opfylde visse krav. Windows 10 Pro fås stadig i en 32-bit og en 64-bit version, men på en nyere computer skal 64-bit versionen installeres for at kunne bruge alle programmer og apps fuldt ud. Følgende generelle grundlæggende tekniske egenskaber skal være opfyldt af en computer, når Windows 10 installeres:

  • Processor eller SoC (System-on-a-Chip - på mobiltelefoner): mindst 1 GHz
  • RAM: mindst 1 GB for 32-bit eller 2 GB RAM for 64-bit operativsystemer
  • Plads på harddisken: mindst 16 GB for 32-bit eller 20 GB for 64-bit operativsystemer
  • Grafik: 800 x 600 800 x 600 skærm, DirectX 9 eller højere med WDDM 1.0-driver
  • Talegenkendelse af Cortana: Hi-Fi-mikrofonområde

Windows 10 Pro køb billigt hos Wiresoft i online-butikken

Windows 10 Pro fra Microsoft tilbydes i konventionel handel som en enkelt licens til en ikke ubetydelig pris. I Wiresofts onlineshop kan du købe Windows 10 Professional som enkeltbrugerlicens til en meget lavere pris end brugt software - med det samme funktionsudbud.

Årsagen: Den licens til Windows 10 Pro Edition, der er tilgængelig her, er normalt en del af en volumenlicens, som tidligere er blevet brugt af en virksomhed. Med det lovlige videresalg af denne volumenlicens blev den opløst og konverteret til individuelle licenser, som derefter kaldes brugt software eller brugt software. Denne opdeling eller betegnelse som brugt software har dog ingen indvirkning på funktionaliteten af operativsystemet Windows 10 Pro.

Køb af software hos Wiresoft: altid sikkert! Operativsystemet Windows 10 Pro er ikke kun tilgængeligt i Wiresoft Shop til en særlig lav pris - dit køb er også bekvemt via øjeblikkelig download og sikkert: Wiresoft sælger nemlig kun Windows 10 Professional som en version, der er identisk med det originale Microsoft-produkt. Du kan installere din Windows 10 Pro-licens med det samme på en pc, efter at du har gennemført købsprocessen og downloadet og aktiveret den med den medfølgende gyldige volumenlicensnøgle.

Købet af Windows 10 Pro som brugt software i Wiresoft Software-Shop udgør ikke nogen juridisk risiko for dig, da handel med brugt software er lovligt tilladt, hvilket også er bekræftet af talrige retskraftige domme.

Ved køb af brugt software hos Wiresoft har vores kunder en god mulighed for selv at bruge Windows 10 Professional Edition. Især små virksomheder, men også selvstændige og privatpersoner har gavn af vores softwaretilbud til lave priser!

I Wiresoft Software-Shop kan du ud over Windows 10 Pro også finde andre Windows versioner samt programmer fra Microsoft som billige købsversioner til download. Hvis du har spørgsmål om denne eller anden Microsoft-software, skal du blot bruge vores kompetente rådgivning i chatten, via e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL"
03/06/2021

Excellent product. Built new PC works smoothly for great customer support as well.

02/12/2020

Everything works fine

I bought the license in Christmas deal for ~7 euro. Upgrade from home to pro went without the issues also the key was activated without any problem. Thank you and I do recommend !

11/01/2020

Passt

Über Weihnachten die Aktion genutzt Win 10 Pro gekauft. Heute nach Einbau neuer geklonter SSD Win 10 Pro installiert.
Kleine Probleme bei der Aktivierung des Schlüssels.
Das Upgrade ist offenbar nicht mit jedem OEM-Schlüssel reibungslos möglich. Sollte Windows sich beschweren, dass ein Product Key nicht geeignet sei, hilft Folgendes: Microsoft hat einen generischen Product Key veröffentlicht, mit dem man eine Home- wie beschrieben auf eine Pro-Edition anheben kann: VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T
Mit diesem Key kann man Windows 10 Pro allerdings nicht aktivieren. Dazu nach Pro-Upgrade nochmals wie im Artikel beschrieben zu dem erworbenen OEM-Key wechseln und Windows damit aktivieren.
Wenn es da immer noch Probleme gibt:
Falls der generische Key nicht funktioniert:

1. Netzwerkverbindung trennen, so dass der PC offline ist
2. VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T eingeben
3. Upgrade fertigstellen lassen
4. Netzwerkverbindung wiederherstellen
5. OEM-Key eingeben und aktivieren
Damit hat es denn endgültig funktioniert ohne Win 10 Pro komplett neu zu instzallieren

Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier