Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10479
 • 7JQ-00261
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
70.558,90 Kr. * 78.397,90 Kr. * (10% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Core
Mindste licensering 4 Core Pro Server
CAL Ikke påkrævet
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringsomfang Download + licens


SQL Server 2022 Enterprise er den mest omfattende nye version af den pålidelige relationelle dataplatform fra Microsoft, som giver virksomheder og organisationer alle de database-, analyse- og rapporteringsfunktioner, der er nødvendige for enterprise resource planning- og CRM-systemer og brugen af ERP-software. Til alle disse typiske opgaver tilbyder SQL Server 2022 Enterprise et stærkt, kraftfuldt og Cloud-dygtigt relationelt databasesystem Management, som fleksibelt kan tilpasses til voksende udfordringer takket være sin høje skalerbarhed.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2022 Enterprise

SQL Server 2022 Enterprise er den mest omfattende nye version af den pålidelige relationelle dataplatform fra Microsoft, som giver virksomheder og organisationer alle de database-, analyse- og rapporteringsfunktioner, der er nødvendige for enterprise resource planning- og CRM-systemer og brugen af ERP-software. Til alle disse typiske opgaver tilbyder SQL Server 2022 Enterprise et stærkt, kraftfuldt, Cloud-aktiveret relationelt databaseadministrationssystem, der fleksibelt kan tilpasses til voksende udfordringer gennem sin høje skalerbarhed.

SQL Server 2022 Enterprise -udgaven tilbyder bl.a. AlwaysOn-løsningen for høj tilgængelighed samt brugen af Big Data-klynger, herunder omfattende kommunikationsgrænseflader samt omfattende sikkerhed og beskyttelse af data og deres integritet og mange andre funktioner, der gør det muligt at foretage omfattende analyser og stille dem til rådighed for applikationer, også på Cloud.

Den nye SQL Server 2022 Enterprise Edition, der blev annonceret af Microsoft, er allerede tilgængelig som brugt software på Wiresoft efter den officielle frigivelse - med alle dens fordele med hensyn til skalerbarhed, høj tilgængelighed samt ydeevne og sikkerhed - og til en væsentlig lavere pris end ny software. Den nye SQL Server 2022 Enterprise Edition forventes også kun at blive tilgængelig som Core-baseret licensering i.

Følgende oversigt indeholder detaljerede oplysninger om de funktioner i SQL Server 2022 Enterprise, der er kendt fra den tidligere version, samt de gældende Microsoft licensbetingelser for SQL Server software.

SQL Server 2022 Enterprise - Oversigt over de vigtigste funktioner

Den nye SQL Server 2022 Enterprise -udgave er igen kendetegnet ved sin høje pålidelighed og tilgængelighed samt ved udførelse af forespørgsler på rekordtid, hvis effektivitet forbedres yderligere af den administrerede selvbetjente dataudforskning og den interaktive visualisering af data. SQL Server 2022 Enterprise er igen baseret på gennemprøvede funktioner inden for skalerbarhed, høj tilgængelighed og forespørgselspræstation.

Med SQL Server 2022 Enterprise er det også muligt at behandle ustrukturerede dataposter, og grænseflader til databaser som Oracle samt integration af Java udvider anvendelsesområdet til at opfylde alle typiske krav til Big Data Management, herunder udvidede sikkerhedsfunktioner til beskyttelse af følsomme data  

Gennem integration af Java Runtime kan Java-kode også bruges til databasestyringssystemet for at udføre den kompilerede kode direkte på SQL Server. Med Secure Enclaves kan data krypteres fra Client til DBMS på en sådan måde, at de ikke kan ses, selv ikke af databaseadministratorer.

SQL Server 2022 Enterprise - Skalerbarhed og høj tilgængelighed

Med hensyn til skalerbarheden af SQL Server 2022 Enterprise Pro instans eller funktion forventes det maksimale operativsystem eller RAM og SQL Server-databasemotor at være tilgængelig med en maksimal størrelse på 524 PB i relationel database til dato, ikke kun med hensyn til computerkapacitet generelt, men også med hensyn til:

 • Analyse Services og rapportering Services
 • Hukommelse til bufferpuljen
 • Columnstore-segmentcache
 • Hukommelsesoptimeret datastørrelse

Det relationelle databasestyringssystems skalerbarhed er bl.a. tilgængelig for:

 • Grupperede eller ugrupperede kolonnefortegnelser
 • In-memory OLTP, hukommelsesoptimerede tempdb-metadata og understøttelse af persistent hukommelse
 • Database om strækninger
 • Service Broker til udvikling af applikationer med høj skalerbarhed og asynkron kommunikation. Service Broker er designet som en ramme, f.eks. til at sende meddelelser inden for en database eller fra en database til en anden, og er også skalerbar.
 • Partitionering af tabeller og indekser
 • Automatisk optimering, batchtilstand for rowstore, forsinket kompilering af tabelvariabler samt inlining for brugerdefinerede skalarfunktioner i intelligente databaser

RDBMS'ets høje tilgængelighed er bl.a. tilgængelig med:

 • Server Core-Støtte
 • Spejling af databaser
 • Komprimering af sikkerhedskopier og snapshotting af databaser
 • Always On failover cluster-instanser og Always On-tilgængelighed samt grundlæggende tilgængelighedsgrupper - med denne løsning med høj tilgængelighed kan der sammen med Windows cluster-tjenesten også vedligeholdes flere sekundære databaser uden behov for delt lagring som med failover cluster.
 • Failover-Server til disaster recovery samt optimeret gendannelse af databaser
 • Hurtig gendannelse af onlinesider og onlinefiler
 • Tilføjelse af lagerplads, mens systemet kører

Desuden tilbyder SQL Server 2022 Enterprise Edition igen mange funktioner til at forbedre ydeevnen, herunder:

 • Intelligent Query Processing til hurtig behandling af store datamængder
 • Intelligent Performance til hurtigere udførelse af databaseoperationer
 • Standardaktivering af letvægtsinfrastruktur til profilering af forespørgsler
 • Accelerated Database Recovery til hurtigere genoprettelse af databasen, f.eks. efter en genstart

Derudover kan Database Snapshot bruges til at tage et øjebliksbillede af databasen for at dokumentere dens status til en rapport, og Last Query Plan Statistics kan bruges til at se aktuelle forespørgselsudførelser.

SQL Server 2022 Enterprise - Big Data Cluster

Til omfattende Big Data-styring giver SQL Server 2022 Enterprise igen kraftfulde analyseværktøjer, såsom intelligent forespørgselsbehandling, til pålidelig og hurtig behandling af store datamængder, herunder at gøre dem tilgængelige for forskellige applikationer i virksomheder. Big Data-arbejdsbelastninger kan også flyttes til SQL Server, og eksterne databaser som Oracle, Teradata, Mongo DB, HDFS og Azure Data Lake kan forespørges direkte med de integrerede konnektorer eller SQL Server PolyBase.

Ved at bruge Big Data-klumper kan der også leveres skalerbare klynger af SQL Server, Spark- og HDFS-containere med Kubernetes; med Transact-SQL er det også muligt at foretage parallelle forespørgsler samt at skrive og behandle data, ligesom det er muligt at udføre AI- og maskinlæringsopgaver i HDFS-lagringspools. Med det skalerbare HDFS-lagringspoolværktøj Data Lake kan data fra forskellige eksterne kilder analyseres, kombineres med relationelle data og gemmes. Data Mart forbedrer dataanalysernes ydeevne ved hjælp af horisontal skalering af Big Data-klynger, og ud over AI-værktøjer kan f.eks. Spark, R, Python, Scala og Java også anvendes.

De tilsvarende applikationer kan bruges både som containere og som apps i form af webtjenester, der har adgang til de data, der er gemt i en Big Data-klynge til dette formål.

SQL Server 2022 Enterprise - Sikkerhed

Sikkerheden i forbindelse med big data spiller også en vigtig rolle i forbindelse med behandling og tilgængeliggørelse af dem for at forhindre uautoriseret adgang, især til kritiske data. I SQL Server 2022 Enterprise er disse f.eks. beskyttet med Always Encrypted, som krypterer dem med sikre enklaver i klientapplikationer, hvorved krypteringsnøglerne ikke videregives til en databasemotor (SQL-database eller SQL-server). Always Encrypted skelner således mellem brugere, der ejer disse data og kan se dem, og brugere, der administrerer dem, men som ikke bør have adgang til dem. Always Encrypted gør det desuden muligt for en databasemotor at behandle forskellige forespørgsler på krypterede data, samtidig med at dataenes fortrolighed opretholdes.

SQL Server 2022 Enterprise - Licensing

Det forventes, at den nye udgave af SQL Server 2022 Enterprise igen vil anvende den Core-licensering, der er defineret af Microsoft, i modsætning til tidligere, hvor kerner ikke spillede nogen rolle i forbindelse med licensering af ældre SQL Server -versioner. Med den nuværende Core-baserede licensering er antallet af kerner udgangspunktet for beregning af licenskravet. I den tidligere version af SQL Server 2022 Enterprise kunne to kerner licenseres her Pro Core -Licence. Det forventes derfor, at Core-licenser til SQL Server 2022 Enterprise igen vil være tilgængelige som 2-core-pakker.

I henhold til Microsoft -licensmetrikken er det samlede licensbehov for en Server et resultat af dens maksimale antal kerner, hvorved hver fysisk Core på en server kræver sin egen licens. Generelt fastsætter Microsoft 8 licenser som minimum Pro Server , hvor følgende betingelser gælder i alt:

 • Der beregnes mindst 8 kerner for 1 fysisk processor.
 • Der beregnes mindst 16 kerner for 1 fysisk Server -processor.

Alle fysiske og aktive kerner er således licenseret i henhold til disse to betingelser.

Desuden vil de tidligere skaleringsgrænser sandsynligvis gælde igen for SQL Server 2022 Enterprise. Den maksimale computerkapacitet, der kan bruges af en enkelt instans af SQL Server Enterprise , er:

 • SQL Server-databasemotor: mindre end 4 sokler eller 24 kerner
 • Analyse eller rapportering Services: mindre end 4 sokler eller 24 kerner

Den maksimale mængde hukommelse, der kan bruges af en enkelt instans af SQL Server-databasemotoren, er begrænset til følgende:

 • Bufferpulje: 128 GB
 • Columnstore-segmentcache: 32 GB
 • Rapportering Services: 64 GB
 • Analyse Services: 16 GB (tabelformet) eller 32 GB (MOLAP)

Hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere oplysninger om de aktuelle betingelser for din SQL Server-licensering, bedes du kontakte en medarbejder på Wiresoft.

SQL Server 2022 Enterprise - Hardwarekrav 

For at kunne bruge Microsoft SQL Server 2022 Enterprise i et egnet hardwaremiljø skal dette miljø sandsynligvis opfylde følgende krav - bemærk venligst, at der i oktober 2021 ikke foreligger officielle eller eventuelt afvigende oplysninger fra Microsoft, så de faktiske minimumskrav kan afvige fra de nedenfor anførte. Du kan få mere ajourførte oplysninger ved at kontakte en medarbejder på Wiresoft.

 • Operativsystemer: mindst Windows 10 eller Windows Server 2019, muligvis højere
 • Harddiskplads: mindst 6 GB - muligvis mere afhængigt af de installerede SQL Server-komponenter
 • Arbejdshukommelse: mindst 4 GB
 • Grafik: Super VGA-grafikkort med en opløsning på mindst 800x600 pixel
 • Processortype: x64-processor
 • Processorhastighed: min. 1,4 GHz - anbefales: 2,0 GHz eller højere

For yderligere spørgsmål vedrørende dit køb af Microsoft SQL Server 2022 Enterprise som brugt software eller en anden udgave samt ældre SQL Server versioner og anden Microsoft software, bedes du kontakte os via e-mail, telefon eller chat. 

Yderligere links til "MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier