Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2019 Standard Det er særlig vigtigt for din virksomhed at have fleksible kommunikationskanaler mellem medarbejdere og kunder til enhver tid. Især sikker e-mail-trafik, koordinering af aftaler, opgaveløsning og...
2.839,90 Kr. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise Ud over tekstbehandling og regneark spiller administration af e-mails, aftaler, kontakter og opgaver en vigtig rolle i virksomheder. For at klare de daglige kommunikationsopgaver er Microsoft...
16.767,90 Kr. *

Beviste fordele med Microsoft Exchange Server 2019

Ved hjælp af den såkaldte postkasseserverrolle samler Exchange Server transportveje som Exchange Transport, Mailbox Transport Submission, Mailbox Transport Delivery og Frontend Transport, hvilket forbedrer CPU-ydelsen betydeligt.

Effektiv styring og organisering af e-mails, aftaler og opgaver

Den intelligente indbakke sikrer højere produktivitet og effektivitet for medarbejderne. Med muligheden for personlig tilpasning og den omfattende søgefunktion kan ikke kun e-mails hurtigt findes, men også kontakter, aftaler og opgaver. Med Microsoft Exchange Server 2019 Standard har du alle vigtige data lige ved hånden. Det velafprøvede Microsoft Outlook e-mailklientprogram tilbyder dig den velkendte Windows-grænseflade.

Sikkerhed med Windows Server 2019 Core

Windows Server Exchange 2019 kører på Windows Server 2019 Core og tilbyder dermed en yderst pålidelig og pålidelig platform til din messaging-infrastruktur. En mere effektiv udnyttelse af de tilgængelige systemressourcer, f.eks. processorkerner, hukommelse og lagerplads, øger produktiviteten. Ved hjælp af de nyeste krypterings- og hashing-algoritmer er beskyttelsen af dine data endnu bedre. Det bliver endnu nemmere at administrere rutineopgaver. Og Outlook Mobile giver sikker mobil adgang til Exchange Online, når du er på farten.

De vigtigste nyskabelser i Microsoft Exchange Server 2019 i et overblik

Nye og forbedrede teknologier, funktioner og tjenester i de nyeste Windows Server-udgaver hjælper nu brugere og organisationer bedre med at flytte fokus fra kommunikation til samarbejde. Som et resultat heraf hjælper Exchange Server 2019 også med at reducere de samlede ejeromkostninger - ved at implementere Exchange Server-applikationer både lokalt og i skyen.

Dette suppleres af forbedret ydeevne, større sikkerhed i forbindelse med beskyttelse mod angribere og forbedrede administrationsfunktioner for serveradministratorer.

Exchange Server 2019 kører på Windows Server 2019 Core, hvilket gør det til en af de mest sikre og pålidelige platforme til din organisations messaging-infrastruktur.

Innovationerne i Microsoft Exchange Server 2019 er til gavn for både slutbrugere og administratorer:

Meta Cache Database (MCDB)

Exchange 2019 giver organisationer mulighed for at bruge Meta Cache Database, når de kører deres egen fysiske server med SSD-drev. Dette automatiseringsscript sikkerhedskopierer metainformationer som f.eks. mappestrukturen i en postkasse og fremskynder både adgang og søgning. Desuden giver det administratorer mulighed for at skabe plads til flere brugere i en serverinstans. Brugen af MCDB bidrager således til at reducere omkostningerne.

Dynamisk databasecache (DDC)

Den dynamiske databasecache i Server Exchange 2019 gør det muligt at tilpasse lagerkapaciteten dynamisk til den pågældende situation. Det betyder, at den tilgængelige lagerkapacitet kan udnyttes bedre, selv om antallet af aktive databaser ændres, og Exchange Server har også en højere hastighed.

Søg indeks

I Exchange Server 2019 er søgeindekset blevet fuldstændig omorganiseret. Mens den tidligere var adskilt fra databasen for en postkasse i de tidligere versioner, er den nu placeret direkte der. Denne innovation har to afgørende fordele: På den ene side er administrationen blevet væsentligt forenklet, og på den anden side er søgehastigheden blevet øget.

Windows Server Core

Med Windows Server Core giver Exchange Server Edition alle administratorer mulighed for at forenkle standardversionen af serversystemet. Det enklere design gør konfigurationen lettere, og unødvendige tjenester, der bruger ressourcer, kan neutraliseres. Derudover giver Windows Server Core også større sikkerhed, fordi den på den ene side har færre angrebspunkter for ubudne gæster, og på den anden side er risikoen for at indføre sikkerhedsrisici betydeligt mindre.

Regler for klientadgang

Med Client Access Rules giver den nye Exchange-version administratorer udvidede muligheder for at begrænse adgangen til servernes konfigurationsområde. Dette påvirker ikke kun selve Admin Centre, men også PowerShell, som er ansvarlig for konfiguration, administration og automatisering af systemer.

Administratorer kan bruge de nuværende Client Access Rules til at kontrollere en forbindelse til Exchange på grundlag af en IP-adresse, en bestemt godkendelsestype og brugeregenskaberne - også afhængigt af land eller region - og om nødvendigt blokere den direkte via serveren uden at skulle bruge en firewall. På samme måde kan de med klientadgangsreglerne tillade definerede brugere at bruge PowerShell i en bestemt periode.

Udvidelser til kalendere

Med Exchange 2019-versionen nyder slutbrugeren især godt af nye praktiske funktioner, der påvirker kalenderen, her især organiseringen af møder:

  • Standard slutdato. Denne funktion vedrører afholdelse af tilbagevendende møder i et rimeligt antal.
  • Må ikke videresendes. Denne funktion gør det muligt for arrangøren at forhindre mødedeltagere i at videresende anmodninger til andre modtagere.
  • Forbedret kalenderstyring. Dette giver administratorer mulighed for at aflyse møder, der er arrangeret af en person, som f.eks. skal på ferie eller har forladt virksomheden.
  • Konfigurationen af beskeder til meddelelser ud af kontoret omfatter nu tre ekstra muligheder: Blokere egen kalender i en bestemt periode; Afvise alle mødeanmodninger, der er sendt i en bestemt periode; Afvise alle mødeanmodninger, der er sendt i denne periode.
  • Kalender - Cmdlet Remove-CalendarEvents: Giver administratorer mulighed for at annullere møder, der er organiseret af en bruger, som har forladt virksomheden.
  • Tildeling af en proxytilladelse via PowerShell: Denne funktion giver administratorer mulighed for at tildele proxytilladelser.
  • Internationalisering af e-mail-adresser (EAI): Dette gør det muligt at videresende eller overføre e-mailadresser, der indeholder ikke-engelske tegn.

Forbedret samarbejde om dokumenter

Den nye serverversion indeholder også muligheden for at uploade og gemme filer til OneDrive for Business, idet der tages hensyn til lokale såvel som online filer på listen over senest anvendte filer.

Funktioner, der ikke længere understøttes i Exchange 2019

Med den nye Server-udgave understøttes nogle af de gamle velkendte funktioner fra tidligere Exchange-versioner heller ikke længere.

Unified Messaging

Med Exchange Server 2019 tilbyder Microsoft ikke længere Unified Messaging-tjenesten (UM). I stedet er der nu Skype for Business, som har en tilsvarende række funktioner. Virksomhederne kan derefter bruge den til at skifte til cloud voicemail.

TLS-protokol

2019-versionen understøtter kun TLS-protokollen fra version 1.2 og tilbyder således mere sikkerhed med krypteringsprotokollen.

Systemkrav til Windows Exchange Server 2019

En vellykket installation af Exchange Server 2019 kræver visse krav til netværk, hardware, software og klienter. Derudover skal der muligvis også tages hensyn til visse sameksistensscenarier med tidligere versioner af Exchange for at sikre en problemfri drift.

Microsoft Outlook anbefales til klientkommunikation. Ud over Internet Explorer 11 og Microsoft Edge understøttes Google Chrome, Mozilla Firefox og Safari også som browsere.

Hardwarekrav til Exchange Server 2019

For at kunne bruge den nye Exchange-version uden problemer skal pc'en have 64-bit processorer fra enten Intel eller AMD samt 200 MB ledig plads på systemdrevet, og der kræves desuden 500 MB ledig hukommelse på drevet med meddelelseskø-databasen.

Scenarier for sameksistens, der understøttes af Exchange 2019

Exchange 2019 understøtter delvist tidligere versioner af Exchange, f.eks. hybride implementeringer med alle Office 365-klienter opgraderet til den nyeste Office 365-version. Guiden til hybridkonfiguration (HCW) fra Exchange Server 2013, der bruges til hybridkonfiguration, konverteres til et cloud-baseret program.

Desuden understøttes følgende DNS-nemrum (Domain Name System): sammenhængende, ikke-sammenhængende, separate og enkeltdelte domæner.

Hvilke versioner af Windows Exchange Server 2019 er tilgængelige fra Wiresoft?

Microsoft Exchange Server 2019 er tilgængelig hos Wiresoft i følgende to versioner: Standard og Enterprise. 

Windows Exchange Server 2019 Standard Edition

Standard-udgaven er designet til at opfylde behovene for postkasser hos små og mellemstore virksomheder og hjemmekontorbrugere. Den understøtter op til fem postkassedatabaser og tilbyder samtidig en række praktiske funktioner til administration og organisering af teamsamarbejde.

Windows Exchange Server 2019 Enterprise Edition

Enterprise-udgaven er ideel til store virksomheder, der har brug for et større antal postkassedatabaser. Den understøtter op til 100 postkassedatabaser. Denne software til gruppesoftware og e-mail-server giver optimal produktivitet: Alle medarbejdere kan få adgang til, administrere og redigere alle data samtidigt. Hele e-mail-trafikken, herunder styring af aftaler, er organiseret uden besvær. Exchange Server 2019 Enterpreis-versionen er designet til virksomheder, universiteter samt skoler og offentlige administrationer.

Fleksibel licensering af Windows Exchange Server 2019

Du kan bruge licensen til Microsoft Exchange Server 2019 Standard som en serverløsning både i dit eget datacenter og via en cloud. Microsoft giver dig den passende værtsløsning i hvert enkelt tilfælde. Til licensering kan du bruge den tilsvarende onlinetjeneste fra Microsoft eller din egen server.

Når du køber Microsoft Exchange Server 2019, modtager du ikke en fysisk databærer fra Wiresoft, men et Single User Medialess License Kit (MLK). Når installationen er gennemført, skal du registrere dig online på Microsofts websted. Du kan derefter bruge din licens til Microsoft Exchange Server 2019 uden tidsbegrænsninger.

Vi giver dig gerne alle de nødvendige oplysninger til registrering på købstidspunktet. Hvis du ønsker at bruge standardklientsoftwaren Outlook, skal du bestille den separat, hvis det er nødvendigt. Du kan selvfølgelig også bruge Outlook on te Web, som er inkluderet i udgaven. I dette tilfælde får du fordel af regelmæssige softwareopdateringer og er altid opdateret.

Microsoft Exchange Server Standard- eller Enterprise-licens: Alle Microsoft-produkter fra Wiresoft indeholder udelukkende originale licensrettigheder fra den europæiske region. Wiresoft tilbyder softwarelicenser, der er købt af virksomheder, men som ikke tidligere er blevet brugt, til salg - og det helt lovligt. Alle licenser er blevet kontrolleret af Wiresoft for ægthed og funktionalitet. Mange af vores entusiastiske kunder bekræfter dette. Kontakt os venligst for yderligere oplysninger.