Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2019 Standard Det er særlig vigtigt for din virksomhed at have fleksible kommunikationskanaler mellem medarbejdere og kunder til enhver tid. Især sikker e-mail-trafik, koordinering af aftaler, opgaveløsning og...
2.556,90 Kr. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise Ud over tekstbehandling og regneark spiller administration af e-mails, aftaler, kontakter og opgaver en vigtig rolle i virksomheder. For at klare de daglige kommunikationsopgaver er Microsoft...
15.091,90 Kr. *

Microsoft Exchange Server 2019: En hjørnesten i moderne virksomhedskommunikation

Introduktion til Exchange Server 2019

Microsoft Exchange Server 2019 er den nyeste version af Microsofts udbredte e-mail- og kalenderserver, der er designet til organisationer, som ønsker en robust, lokal kommunikations- og samarbejdsløsning. Med forbedrede sikkerhedsfunktioner, ydeevne og en strømlinet brugeroplevelse er Exchange 2019 fortsat et foretrukket valg for organisationer over hele verden.

Hvad er nyt i Exchange Server 2019?

Exchange Server 2019 har mange forbedringer i forhold til sine forgængere, herunder større skalerbarhed, forbedret søgefunktionalitet og stærkere integration med andre Microsoft-produkter som SharePoint og Skype for Business.

Kernefunktioner i Exchange Server 2019

Skalerbarhed og ydeevne

Exchange Server 2019 er designet til store virksomheder og understøtter et højere antal brugere pr. server og større postkasser takket være forbedret lagerarkitektur og optimering af ydeevnen.

Forbedret søgefunktionalitet

Med Exchange Server 2019 er søgearkitekturen blevet redesignet til at levere hurtigere og mere præcise resultater, hvilket især er en fordel for organisationer med store mængder data.

Sikkerhed og compliance

Exchange Server 2019 forbedrer sikkerheden med funktioner som kryptering af meddelelser på transportniveau og i hvile, og leveres med indbyggede DLP-mekanismer (Data Loss Prevention) og forbedrede compliance-funktioner.

Avanceret forsvar mod trusler

Sikkerhedsfunktionerne omfatter forsvar mod trusler som phishing og malware, der er specielt designet til at beskytte virksomhedens kommunikation.

Funktioner til administration og styring

Exchange Server 2019 giver administratorer forbedrede værktøjer og grænseflader til administration af servermiljøet, vedligeholdelse og overvågning af systemets ydeevne.

Forenklet administration

Det forenklede administrationskoncept i Exchange 2019 gør det muligt for IT-teams at udføre opgaver hurtigere og mere effektivt end nogensinde før.

Relevansen af Exchange Server 2019

Fremtidssikring og tilpasningsevne

Exchange Server 2019 er designet til at imødekomme de skiftende behov i moderne organisationer, med et stærkt fokus på sikkerhed, brugeroplevelse og integration i Microsoft 365-økosystemet.

Integration i skyen

Selvom Exchange 2019 er designet til lokal brug, tilbyder den sømløse overgange til skyen, så organisationer kan drage fordel af fleksibiliteten i et hybridmiljø.

Microsoft Exchange Server 2019 repræsenterer det nyeste inden for kommunikationsløsninger til virksomheder og giver en stærk, skalerbar og sikker platform. Denne kategoritekst giver et omfattende overblik, der hjælper dig med at forstå mulighederne og værdien af Exchange Server 2019 for din organisation.

Kategorier