Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT ACCESS 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT ACCESS 2016

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10130
 • 077-07131
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
301,90 Kr. * 333,90 Kr. * (9,58% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version Fuld version
Enheder 1x
Leveringsomfang Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Nogle få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Microsoft Access 2016 er en nyere version af det effektive databaseadministrationssystem fra , som gør det muligt at oprette og anvende databaser individuelt efter de respektive krav. -grænsefladerne giver ikke kun mulighed for import af , XML og dBASE-filer, men også af PDF-filer, der kan bruges som datakilder, og af data fra SQL-databaser. Microsoft Access Excel Access 2016 kan bruges af private brugere såvel som af -brugere kommercielt på grund af de intuitivt anvendelige værktøjer. De mange skabeloner gør det muligt hurtigt at oprette funktionelle databaser til projektstyring, administration og varestyring i virksomheder. 2016 gør det også lettere for uerfarne -brugere at udvikle databasebaserede applikationer (apps) til mobile enheder for at gøre disse databaser let og hurtigt tilgængelige for andre medarbejdere via den intelligente -forbindelse. Business Microsoft Access User SharePoint

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT ACCESS 2016"

MS Access 2016 som et selvstændigt program i købsversionen

Microsoft Access 2016 er en nyere version af Microsofts kraftfulde databaseadministrationssystem, som kan bruges til at oprette og bruge databaser individuelt efter specifikke krav. Access-grænseflader gør det muligt at importere ikke kun Excel-, XML- og dBASE-filer, men også PDF-filer, som kan bruges som datakilder, samt data fra SQL-databaser.

Access 2016 kan bruges af private brugere såvel som af erhvervsbrugere takket være de intuitive værktøjer. De mange skabeloner gør det muligt hurtigt at oprette funktionelle databaser til projektstyring, administration og varestyring i virksomheder. Microsoft Access 2016 gør det også lettere for uerfarne brugere at udvikle databasebaserede applikationer (apps) til mobile enheder, så disse databaser nemt og hurtigt kan gøres tilgængelige for andre medarbejdere via den intelligente SharePoint-forbindelse.

Access 2016 kommer med en række tekniske forbedringer og tilføjelser, som udvider antallet af anvendelsesmuligheder for databaseprogrammet yderligere. Access 2016 understøtter f.eks. datatypen BigInt, hvilket udvider kompatibiliteten med Windows SQL Server, og dBASE-understøttelse er blevet genindført. Generelt understøttes samarbejdet om dokumenter og deres tilvejebringelse i realtid i endnu højere grad: Databaser gøres tilgængelige for alle brugere i skyen via OneDrive og SharePoint.

Access 2016 tilbyder også nye Office-designs med hensyn til visuel tilpasning: Brugerne kan nu vise programvinduet i mørkegråt med stærkere kontraster i stedet for den typiske mørkerøde farve - for at kunne arbejde mere fokuseret.

Access 2016 er normalt kun tilgængelig som en fast komponent i MS Office-Edition Professional (samt Office 365). Brugere af andre udgaver, men også brugere, der slet ikke har en Office -version installeret, kan købe Access 2016-versionen individuelt hos Wiresoft. Dette har den særlige fordel, at det også understøttes af ældre Microsoft-operativsystemer fra Windows 7 og frem - det betyder, at især de købere, der fortsat bruger dette, vil drage fordel heraf.

I Wiresofts onlineshop kan du få 2016-versionen af MS Access samt den nyeste udgave eller tidligere versioner af softwaren - og også de populære andre Office-programmer - til særligt lave priser som enkeltbrugerlicens. Følgende oversigt giver en detaljeret præsentation af funktionerne og funktionerne i Access 2016.

Konfigurere og redigere databaseapplikationer individuelt i Access 2016

Som en relationel desktopdatabase (RDBMS - Relational Database Management System) baseret på Microsoft Jet Engine har Access den store fordel i forhold til andre sammenlignelige systemer, at de data, der indtastes via den, til enhver tid kan opdateres og dermed også ændres eller slettes. Denne transaktionsorienterede orientering gør MS Access til det ideelle program til lagring af forretningsrelevante aktuelle data og dermed til at understøtte virksomheders operative systemer. Som filformat bruger Access .ACCDB samt de ældre formater .MDB og .MDE.

På grund af det integrerede udviklingsmiljø indeholder softwaren i kombination med en grafisk brugergrænseflade mange værktøjer til at designe målrettede applikationer og gøre dem tilgængelige for den pågældende målgruppe i form af webapplikationer via en browser  eller som en desktopapplikation.

Når man opretter en ny Access-database, kan man allerede nu benytte sig af et bredt udvalg af skabeloner, der tager højde for typiske anvendelsesmuligheder. Derudover er det naturligvis også muligt at konfigurere databaser efter egne ideer og ønsker. De værktøjer, der er tilgængelige til dette formål, tilbyder mange muligheder for at definere specifikke feltdatatyper og feltegenskaber. De databaser, der oprettes med Access, kan bruges både som apps til lokal brug på pc'en, men især som browserbaserede applikationer til lokal uafhængig brug.

Når du opretter rapporter, tilbyder Access også forskellige visninger - alt efter behov kan brugerne skifte mellem rapportvisning, sidevisning, layoutvisning og designvisning for at ændre fokus på dataene.

Arbejd effektivt i Access 2016 med praktiske funktioner

Access 2016 understøtter brugerne med en lang række praktiske funktioner og egenskaber, der gør det nemmere og mere effektivt at arbejde med programmet. Selv uerfarne brugere og nybegyndere finder hurtigere rundt: På startskærmen vises de senest anvendte databaser, som er tilgængelige med et klik med det samme. Det store bånd (båndbjælke) øverst i vinduet viser alle funktionsområder i en overskuelig opstilling.

Konfigurere og bruge Access 2016 individuelt

I standardindstillingen Access er værktøjslinjen for adgang til hyppigt anvendte funktioner placeret øverst til venstre. Brugerne kan også sammensætte listen over de kommandoer, der vises der, efter deres egne ønsker, hvilket sparer gentagne søgninger i undermenuen. Værktøjslinjen kan også placeres under båndet for at frigøre plads. Hver fane er opdelt efter funktionelle kommandogrupper og handlinger, f.eks. skabeloner, tabeller, forespørgsler, formularer, rapporter osv., i tilsvarende kontekstmenuer med tilhørende kontekstværktøjer.

For at forenkle eller fremskynde søgningen efter en bestemt funktion er søgeassistenten "Fortæl mig" tilgængelig i det øverste menubånd. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste relevante søgetermer i indtastningsfeltet, og "Fortæl mig" viser de tilgængelige muligheder. Enklere spørgsmål besvares direkte i dette felt; for mere komplekse spørgsmål eller løsninger foreslår assistenten yderligere hjælp, der passer bedst til den funktion, der søges efter. Det er praktisk nok, at den

Søgningsassistenten gemmer alle funktioner, der er blevet udført via den: De er opført i undermenuen under "Sidst anvendt" og er dermed hurtigere tilgængelige igen.

Brugere, der ønsker at bruge Access 2016 på en tablet, kan skifte mellem mus- og fingerinputtilstand ved at klikke på berøringsikonet, hvilket også ændrer farvebåndet: I fingerindtastningstilstand giver farvebåndet mere plads mellem hver kommando, hvilket gør det lettere at bruge.

Databaseforespørgsler i Access 2016

Der oprettes en forespørgsel i Access 2016 baseret på SQL-sproget. Der findes også flere praktiske værktøjer til dette, f.eks. ved at bruge de såkaldte wildcards * ? # som stedholdere for henholdsvis ukendte elementer i et datasæt. For forespørgsler med mere end én betingelse er de to muligheder AND eller OR tilgængelige.

Med handlingsforespørgsler kan der foretages ændringer i en tabel, f.eks. for at opdatere - f.eks. priser -, slette eller oprette en ny tabel med de valgte dataposter.

Hvis der importeres flere tabeller fra forskellige kilder, understøtter Access 2016 også at finde og fjerne overflødige data ved at give dig mulighed for at sammenføje disse tabeller.

Oprettelse af formularer i Access 2016

De formularer, der kan bruges i Access 2016, er et meget praktisk værktøj til indtastning og vedligeholdelse af data, da de er nemme at bruge og også kan bruges til at automatisere processer. Formularerne har den store fordel i forhold til tabelvisningen, at der med dem oftest kun vises en enkelt datapost, som naturligvis også kan indeholde tabeller. Oplysningerne eller dataene vises således på en meget klarere og anderledes struktureret måde, hvilket kan gøre det lettere at indtaste eller redigere dataposter manuelt. Sådanne AutoForms kan oprettes individuelt med værktøjerne til formularlayout.

Understøttelse af BigInt-datatypen "Big Number"

Access 2016 introducerer BigInt-datatypen, hvilket især forbedrer kompatibiliteten med MS SQL Server. BigInt kan bruges til at beregne store tal, og denne datatype gemmer en ikke-monetær numerisk værdi i en Access-tabel som et felt til dette formål eller ved import fra en SQL-database.Med otte bytes har BigInt et meget større beregningsområde (-2^63 til 2^63-1) end "Number"-datatypen med kun fire bytes (-2^31 til 2^31-1).

Understøttelse af dBASE-filer og ODBC

I modsætning til den tidligere version understøtter Access 2016 igen filer af typen .dbf, hvilket udvider databaseprogrammets anvendelsesmuligheder: dBASE-filer kan således importeres, eksporteres eller linkes igen. Desuden understøttes forbindelsen mellem en Access-database og eksterne datakilder som Microsoft SQL Server og Azure nu via Open Database Connectivity Protocol (ODBC).

Tilgængeligt arbejde med Access 2016

Muligheden for at bruge Access-databaser med tastaturgenveje udvider også antallet af brugere af programmet. For brugere med begrænset syn eller mobilitet er de kombinationer og genveje, der er tilgængelige i programmet, en stor lettelse og ofte et uundværligt alternativ til musebaseret arbejde.

Systemkrav til Microsoft Access 2016

Office Programmet Access 2016 tilbydes af Microsoft i to versioner: 32-bit og 64-bit. 64-bit versionen installeres automatisk, selv om kun 32-bit versionen kan installeres på et 32-bit operativsystem med en x86-processor. Afhængigt af versionen er de individuelle hardwarekrav forskellige - f.eks. med hensyn til RAM og harddiskplads. Følgende minimumskrav til computeren gælder:

  • Operativsystemer: Windows 7 eller højere, Windows Server 2012 R2 eller Windows Server 2012, Windows 10 Server
  • Processor: x86- eller x64 bit-processor med mindst 1 GHz og SSE2
  • Hukommelse: 1 GB RAM (32-bit), 2 GB RAM (64-bit)
  • Plads på harddisken: mindst 3,0 GB
  • Skærm: mindst 1.024 x 768 opløsning
  • Grafikkort: DirectX 10-grafikkort er påkrævet for hardwareacceleration af grafik

Microsoft database program Access 2016 købe billigt ekstra på Wiresoft

MS Access er en klassisk komponent i MS Office-Version Professional og er ellers regelmæssigt ikke tilgængelig individuelt, men kun med denne Office-pakke. I Wiresofts onlineshop kan du også købe Access 2016 separat - det er en stor fordel i forhold til mange andre leverandører af Microsoft-software. En anden ikke at undervurdere fordel ved køb af software hos Wiresoft er den ubegrænsede brugbarhed af programmet: Denne enkeltlicens af Access 2016 indeholder ingen begrænsninger og regler som f.eks. abonnementet med obligatoriske opdateringer. Derfor er det endda dobbelt værd at købe Access 2016 med Wiresoft som et enkelt program.

Desuden er softwarekøbet hos Wiresoft ikke kun billigt, men også sikkert: Denne tilbudte Access 2016 enkeltlicens kommer ofte fra en større volumenlicens, da de bruges i virksomheder; derfor er dette en såkaldt brugt software. Funktionerne er dog fuldstændig identiske med Access-softwaren, som også er inkluderet i Office Suite 2016 Professional. Ved at sælge det som brugt software tilbyder vi dig adgang til en særlig lav pris! Samtidig kan du være helt sikker, fordi du ikke løber nogen juridisk risiko, når du køber brugt software hos Wiresoft, da køb og salg af brugt software er udtrykkeligt tilladt ved lov.

Desuden er alle Microsoft-programmer, der er tilgængelige via Wiresoft, testet for deres perfekte anvendelighed, og derfor kan Access 2016-softwaren installeres på din pc med det samme efter dit køb og download og bruges uden begrænsninger. Wiresoft sælger kun komplette programversioner af Access og anden Microsoft-software, som er identiske med de originale Microsoft-versioner og kommer fra sikre salgskilder.

At købe software hos Wiresoft er en særlig økonomisk løsning for mange brugere til at bruge ellers dyre programmer - især for freelancere og små og mellemstore virksomheder, men også for private brugere. De kan drage fordel af alle de fordele, Access 2016 har at tilbyde, og samtidig spare penge!

I Wiresoft Software Shop er der flere versioner af Access og andre Office- samt mange andre Microsoft-programmer, der kan købes. Hvis du har spørgsmål om MS Access 2016 eller andre Microsoft-programmer, skal du blot kontakte os via e-mail, telefon eller chat.

Yderligere links til "MICROSOFT ACCESS 2016"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT ACCESS 2016"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier