Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT 2019

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10127
 • 079-06748
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
368,90 Kr. * 408,90 Kr. * (9,78% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version Fuld version
Enheder 1x
Leveringsomfang Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Nogle få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Microsoft PowerPoint er det klassiske softwareprogram til at designe overbevisende visualiseringer af information og skabe levende præsentationer. Med PowerPoint 2019 er den nyeste version af den gennemprøvede Office-software tilgængelig til at skabe professionelle præsentationer på arbejde, i skolen og på universitetet. Professionelle, men også nybegyndere, støttes af intuitivt anvendelige værktøjer til at sammensætte emner og indhold informativt og samtidig imponerende på slides og formidle dem gennem en levende præsentation.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT POWERPOINT 2019"

Microsoft PowerPoint 2019 som et selvstændigt program

Microsoft PowerPoint er det klassiske softwareprogram, som gør det muligt at designe overbevisende visualiseringer af information og skabe levende præsentationer. Med PowerPoint 2019 er den nyeste version af den gennemprøvede software Office tilgængelig til at skabe professionelle præsentationer på arbejde, i skolen og på universitetet. Professionelle, men også nybegyndere støttes af intuitive værktøjer til at sammensætte emner og indhold informativt og samtidig imponerende på slides og formidle dem gennem en levende præsentation.

Den nydesignede, brugervenlige grænseflade i Microsoft PowerPoint 2019 giver dig mulighed for hurtigt at komme i gang med programmet, og det store udvalg af skabeloner og designmuligheder giver dig mulighed for at oprette præsentationsdias med et tilpasset udseende.

Den nye PowerPoint 2019 understøtter også touch-optimeret brug på tablets samt brug af digitale penne - her skal også nævnes det nye frihåndstegningsværktøj, som gør det muligt at bruge dine egne designs spontant.

Ved at indgå i netværk med Microsoft OneDrive kan PowerPoint 2019 også bruges i teams via skyen. De høje sikkerhedsstandarder garanterer et problemfrit samarbejde. Det gør det desuden endnu nemmere end tidligere at lave tilgængelige præsentationer.

PowerPoint 2019 er normalt kun tilgængelig som en fast komponent i den tilsvarende Office-version, men hos Wiresoft kan du også købe softwaren separat. For at kunne bruge PowerPoint 2019 på din computer eller anden enhed er styresystemet Windows 10 et obligatorisk krav. I Wiresofts onlineshop kan du få den aktuelle PowerPoint 2019 samt ældre versioner og andre programmer på Office til en særlig lav pris som enkeltbrugerversion uden softwareabonnement. Alle interessante nye funktioner i PowerPoint 2019 er vist i følgende detaljerede oversigt.

Oversigt over de nye PowerPoint-funktioner i version 2019

PowerPoint 2019 indeholder ikke kun adskillige forbedringer og forbedringer af tidligere værktøjer, f.eks. avancerede zoomfunktioner og brug af SVG- og 3D-grafik, men også flere nye funktioner.

Specifikke PowerPoint-funktioner til imponerende præsentationer

PowerPoint 2019 tilbyder nogle nye praktiske funktioner, der gør især præsentationer mere levende og interessante:

 • Ved hjælp af funktionen Morph kan du skabe glidende overgange mellem de enkelte dias, mens enkelte objekter eller tekst også kan animeres.
 • Zoomfunktionerne skaber også mere dynamiske præsentationer: Ved hjælp af diaszoom kan præsentanter frit navigere mellem specifikke dias, sektioner og dele af en præsentation uden at afbryde dem visuelt. Zoomeffekten skaber således et indtryk af kontinuitet.
 • Det er også muligt at bruge zoom til kun at fremhæve detaljer på dias.
 • Med oversigtszoom kan hele præsentationen sammenfattes på ét dias for at skabe dynamiske effekter.
 • Præsentationer på skærmen kan også holdes ved hjælp af den digitale Surface Pen eller en anden pen, der kan bruges via Bluetooth: Det gør det også nemt at skifte mellem dias, og det kan også bruges til at fremhæve enkelte områder af et dias under præsentationen for at henlede ekstra opmærksomhed på dem.
 • Optagefunktionerne giver mulighed for at optage video- og lydkommentarer samt bevægelser til digital frihåndsindtastning. Alle tilgængelige funktioner er overskueligt arrangeret i fanen "Record" i båndet.
 • Når du eksporterer en præsentation som en videofil, er den højopløselige 4K-opløsning nu også tilgængelig, så du får skarpe film.

Nye diagramtyper og 3D-modeller

Ud over de tidligere grafer og modeller, der er indbygget i PowerPoint, indeholder 2019-versionen en række andre grafer og tredimensionelle modeller, som udvider mulighederne for at illustrere præsentationer yderligere:

 • De nye indbyggede 3D-modeller kan alle drejes 360° og skaleres: Brugerne kan også selv oprette et sådant tredimensionelt indhold og indsætte det i en PowerPoint-fil.
 • Ved at anvende morph-overgangen kan 3D-modellerne også animeres.
 • De nu tilgængelige skalerbare vektorgrafikfiler - også kendt som SVG-filer (Scalable Vector Graphics) - har ligesom 3D-modeller den fordel, at de kan forstørres, formindskes og roteres efter ønske uden tab af billedkvalitet og kan viderebehandles med filtre.
 • Geografiske data kan omdannes til et kortdiagram i få trin, f.eks. for at illustrere visse statistiske fordelinger i et område.
 • De nye tragtdiagrammer kan bruges til at illustrere processernes faser på en særlig klar måde.

Generelle funktioner

Ud over disse nye værktøjer og funktioner tilbyder PowerPoint 2019 også en lang række andre nyskabelser, som primært understøtter frihåndstegning samt letter designet af tilgængelige præsentationsdokumenter og gør brugen af programmet endnu mere effektiv i det hele taget.

Nye muligheder i PowerPoint for skrivebordsvisning og funktioner

Office-designet er også blevet forbedret i PowerPoint 2019 med følgende funktioner, der kan aktiveres afhængigt af dit valg:

 • PowerPoint 2019 indeholder nu flere designs, der især hjælper dig med at koncentrere dig, mens du arbejder, ved at erstatte de ellers programtypiske vinduesfarver med akromatiske toner: Hvid giver f.eks. et meget lyst billede, mens mørkegrå og især sort med Dark Mode har en særlig reduceret effekt og er let at se på.
 • Det tidligere typiske, velkendte båndudseende er i PowerPoint 2019 blevet kombineret med fliseudseende, som også vist i styresystemet Windows 10. Nu er de hyppigt anvendte elementer og funktioner mere fremhævet, så de kan findes hurtigere. Desuden kan fanerne arrangeres forskelligt, og båndet kan skjules helt, så funktionerne kun er tilgængelige fra den generelle menulinje.

Freehand-værktøjet og andre grafikfunktioner i PowerPoint 2019

PowerPoint 2019 indeholder et kraftfuldt frihåndsværktøj, som ikke kun kan betjenes med penne og touch-betjening, men også med computermusen, f.eks. til frit at tegne diagrammer og formler og straks indsætte dem i en præsentation eller til at fremhæve tekstpassager i farve, som det længe har været muligt i Word. PowerPoint har bl.a. følgende funktioner og effekter:

 • Et udvalg af forskellige digitale penne i forskellige tykkelser og farver kan bruges til at fremhæve og tegne: herunder en blyant til skitsering, en pen til almindelig skrivning og den populære highlighter, som farvelægger ord osv. Der findes også kuglepenne med metallic-effekt og andre grafiske effekter med beskrivende navne som galakse og regnbue, lava, hav, sølv og guld.
 • Med Freehand-værktøjet og funktionen Freehand FormulaInsert kan du frit oprette og indsætte endnu mere komplekse matematiske formler i en præsentation.
 • Nogle gange vil du bare gerne bruge en bestemt detalje fra et billede uden den forstyrrende baggrund, som så skal fjernes. Det er endnu nemmere at beskære i PowerPoint 2019, da programmet automatisk registrerer baggrundsområdet. Der kan dog foretages rettelser med den indbyggede blyant for at tilføje eller fjerne dele igen eller fjerne dem.
 • Med blyanten er det også muligt at vælge bestemte områder af en tabel for kun at bruge dem i en grafik.

Oprettelse af tilgængelige præsentationer i PowerPoint

I PowerPoint 2019 er der ud over de tidligere forbedrede funktioner også nye funktioner til at optimere præsentationsindholdet, når du opretter dias, så de er lettere at læse og forstå for seere med synshandicap.

 • Når den understøttende fejlkorrektion er aktiveret, giver PowerPoint 2019 forslag til forbedringer baseret på internationalt accepterede standarder. Ved at klikke på "Review" kommer programmet med forslag i hvert enkelt tilfælde, som accepteres og automatisk implementeres med endnu et klik.
 • Fejlkorrektionsværktøjet påpeger f.eks. manglende alternativ tekst i visuelle objekter samt utilstrækkelig farvekontrast i grafik og billeder: Ved at bruge "gråtoner" simulerer PowerPoint deres visning for en farveblind person.
 • Når du bruger de foruddefinerede PowerPoint-skabeloner til dias, integreres sådanne diastitler automatisk, som indeholder en overskriftsstruktur.
 • Her tilbyder AI-funktionen QuickStarter også en praktisk starthjælp til en ny præsentation, da den hjælper brugerne med at lave en oversigt og en tematisk undersøgelse. Når du har indtastet et emne, viser QuickStarter en liste over matchende underemner og foreslår også et passende sæt dias til hvert emne. På baggrund af søgningen i Bing oprettes der slides med tilsvarende indhold, som kan vælges ved at klikke på dem. I det næste trin kan der tilføjes et passende udseende, herunder baggrundsgrafik, så grundlaget for den næste præsentation er klar på få minutter.

Lettere samarbejde om PowerPoint-dokumenter

Hvis flere personer arbejder på en præsentation, kan deres ændringer eller feedback, herunder navnet på forfatteren, vises og også annulleres. For at gøre dette skal en kopi af præsentationen offentliggøres i skyen på OneDrive eller SharePoint. Så snart alle de involverede personer har tilføjet deres ændringer eller kommentarer, kan originalen og kopien sammenlignes, og begge versioner kan slås sammen.

Systemkrav til PowerPoint 2019

 • Operativsystemer - absolut påkrævet: Windows 10; Windows Server 2019
 • Processor: min. 1,6 GHz
 • Plads på harddisken: mindst 16 GB (32 bit) eller 20 GB (64 bit)
 • RAM: min. 2 GB RAM (32 Bit) eller 4 GB RAM (64 Bit) - anbefales: 4 GB
 • Grafikkort: min. 1.280 x 768 pixels, min. DirectX 9 med WDDM 2.0 - anbefales: DirectX 10

Køb PowerPoint 2019 som et selvstændigt program i Office Suite billigt hos Wiresoft

MS PowerPoint er en klassisk del af Microsofts Office suiter og er normalt kun tilgængelig sammen med de andre Office programmer. Hos Wiresoft kan du også købe PowerPoint software 2019 som et enkelt program - i modsætning til de fleste andre leverandører af Microsoft-software.

Din fordel: PowerPoint-licens til en enkelt bruger forpligter dig ikke til et langvarigt og derfor dyrt abonnement, og du er heller ikke forpligtet til opdateringer eller begrænsninger i brugen. Derfor er det dobbelt værd at købe PowerPoint 2019 fra Wiresoft som et enkelt program, især hvis du ikke ønsker at bruge Office programmer.

Sikker software køb med Wiresoft: Den PowerPoint enkeltbrugerlicens, som du køber her, stammer ofte fra en volumenlicens eller er såkaldt brugt software - derfor er vores særligt lave pris! Med hensyn til funktionalitet er dette program fuldstændig identisk med PowerPoint-programmet, som også er inkluderet i Office Suite 2019. Du kan også være sikker på, at hverken du eller vi befinder os i en juridisk gråzone ved salg eller køb af sådan software! Alle Microsoft-programmer, uanset om de er brugte eller ubrugte, er blevet testet af Wiresoft for deres faktiske, fejlfrie anvendelighed og er derfor 100% anvendelige på ubestemt tid efter dit køb og download.

Som seriøs softwareforhandler tilbyder Wiresoft også kun komplette versioner, der er identiske med de programmer, der er tilgængelige fra Microsoft. Det betyder, at især private brugere eller freelancere og små virksomheder kan drage fordel af alle fordelene ved PowerPoint 2019 og samtidig spare penge. I Wiresoft Software Shop kan du også købe ikke kun PowerPoint, men også alle andre Office-programmer enkeltvis samt mange andre Microsoft-programmer.

Hvis du har spørgsmål om PowerPoint 2019 eller et andet program på Office, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller chat.

Yderligere links til "MICROSOFT POWERPOINT 2019"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT POWERPOINT 2019"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier