Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT SQL SERVER 2017 DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2017 DEVICE CAL
Enheds-CAL'er til MS SQL Server 2017 som anvendt software Ved licensering af Microsoft SQL Server 2017 i Standard Edition kræves der desuden en klientadgangslicens i form af SQL Server 2017 Device CAL'er til brug af de tilknyttede...
794,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2017 USER CAL
Bruger-CAL til MS SQL Server 2017 - billigere end brugt software For at få adgang til Microsoft SQL Server 2017 Standard Edition kræves der ud over serverlicensen for Server/CAL-licensering en klientadgangslicens, f.eks. i form af en...
794,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 5 PACK USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 5 PACK USER CAL
5 bruger-CAL til MS SQL Server 2017 - billigere end brugt software For at få adgang til Microsoft SQL Server 2017 Standard Edition kræves der ud over serverlicensen for Server/CAL-licensering en klientadgangslicens, f.eks. i form af en...
3.857,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 10 PACK USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 10 PACK USER CAL
10x User CAL til MS SQL Server 2017 - billigere end brugt software For at få adgang til Microsoft SQL Server 2017 Standard Edition kræves der ud over serverlicensen for Server/CAL-licensering en klientadgangslicens, f.eks. i form af en...
8.196,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK USER CAL
25x User CAL til MS SQL Server 2017 - billigere end brugt software For adgang til Microsoft SQL Server 2017 Standard edition kræves der ud over serverlicensen til Server/CAL-licensering en klientadgangslicens, f.eks. i form af en...
20.645,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 5 PACK DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 5 PACK DEVICE CAL
5x CAL'er til MS SQL Server 2017 som brugt software Ved licensering af Microsoft SQL Server 2017 i Standard Edition kræves der desuden en klientadgangslicens i form af SQL Server 2017 Device CAL'er til brug af de tilhørende tjenester:...
3.857,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 10 PACK DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 10 PACK DEVICE CAL
10x CAL'er til MS SQL Server 2017 som brugt software Ved licensering af Microsoft SQL Server 2017 i Standard Edition kræves der desuden en klientadgangslicens i form af SQL Server 2017 Device CAL'er til brug af de tilhørende tjenester:...
1.102,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK DEVICE CAL
25x CAL'er til MS SQL Server 2017 som brugt software Ved licensering af Microsoft SQL Server 2017 i Standard Edition kræves der desuden en klientadgangslicens i form af SQL Server 2017 Device CAL'er til brug af de tilhørende tjenester:...
20.645,90 Kr. *

Et overblik over de nye funktioner i SQL Server 2017 Standard

SQL Server 2017 er en kraftfuld version af Microsofts gennemprøvede dataplatform til at køre alle vigtige rapporterings- og analysefunktioner osv. Standard-udgaven gør det muligt for især mindre, men også mellemstore virksomheder at håndtere deres individuelle krav til et RDMS-system (Relational Database Management System) effektivt - dette omfatter varestyring samt CRM- og ERP-systemer. Brugere kan også bruge den til at oprette OLTP- og OLAP-data eller udføre T-SQL-forespørgsler i Hadoop med PolyBase.

2017-versionen af SQL Server tilbyder også flere valgmuligheder end nogensinde før med hensyn til sprog: Det er nu muligt at bruge bl.a. Linux-distributioner ud over Windows som standard. IT-medarbejdere kan således vælge mellem forskellige programmeringssprog, når de udvikler applikationer til Windows-, Linux- og Docker-containere. Java Database Connectivity-driveren (JDBC) kan også bruges.

Desuden kan brugere med Python og R drage fordel af indsigt gennem In-Database Advanced Analytics samt interaktive visualiseringer. Det er muligt at foretage op til en million forudsigelser i sekundet. Med de nye grafdatabaser kan brugerne nu overføre rå data til klare rapporter, mens den mobile end-to-end BI (Business Intelligence) gør det muligt at vise dem på forskellige enheder.

SQL Server 2017 tilbyder desuden mange forbedringer og nye funktioner i Master Data Services (MDS) og Reporting Services (SSRS) til SQL Server 2017 ud over forbedringer af ydeevnen. I det følgende får du en oversigt over de vigtigste ændringer og funktioner i SQL Server 2017 Standard Edition i detaljer.

Nye funktioner til databasemaskinen i SQL Server 2017

Databasemotoren i SQL Server 2017 kan klare selv de mest krævende databehandlingsprogrammer. Ud over forbedret ydeevne tilbyder SQL Server 2017 også mange nye databasefunktioner til komplekse analyser og forbedrede arbejdsgange. I den adaptive forespørgselsbehandling er der forbedringer med hensyn til adaptive sammenføjninger, feedback i hukommelsesallokering i batchtilstand og overlappende udførelse af tabelværdifunktioner med flere udsagn, hvilket også sparer CPU-ressourcer. Desuden øger nye dynamiske forvaltningslister sammen med automatisk optimering af databasen ydelsen; problemer med forespørgselsydelsen vises, der oprettes forslag til løsninger, og de fundne problemer fjernes automatisk. Det er også muligt at tilføje CLR-samlinger til en positivliste.

SQL Server Analysis Services (SSAS)

SQL Server 2017 indeholder også mange vigtige opdateringer af eksisterende funktioner i SQL Server Analysis Services - SSAS. Der er nogle forbedringer af tabelmodellerne, f.eks. er der nu en ny tabeltilstand som standardinstallationsmulighed. Med Hent data i Power BI understøttes eksisterende datakilder til forespørgsler i Power Query M-formelsamarbejdet.

SQL Server Integrationstjenester (SSIS)

Scale Out-funktionen i SSIS indeholder også nogle forbedringer samt nye funktioner i SQL Server 2017 og forenkler udførelsen af SSIS på flere pc'er. Scale Out-masteren understøtter høj tilgængelighed, og failover-håndteringen af Scale Out-medarbejdernes eksekveringslogfiler er blevet optimeret. SSIS-kataloget har nu også en anden global egenskab til at angive standardtilstanden ved implementering af SSIS-pakker, og understøtter nu også SQL Server på Linux.

Brug af Linux med SQL Server 2017 Standard

For at få adgang til SQL Server kan brugerne nu bruge det åbne styresystem Linux. Open Database Connectivity Interface bruges til at oprette forbindelse til SQL Server 2017 for både Linux- og C++-programmer. På samme måde er der ikke længere problemer med Java Database Connectivity-driveren med Java-programmer.

SQL Server-tjenester til maskinlæring

I SQL Server 2017-versionen er de tidligere SQL Server R-tjenester blevet omdøbt til SQL Server Machine Learning Services. Det nye navn indikerer en nyskabelse i form af understøttelse af Python - ud over det tidligere programmeringssprog R. Det betyder, at enten R- eller Python-scripts kan bruges til udførelse; det er også muligt at installere Microsoft Machine Learning Server for at levere R- og Python-modeller. Udviklere af SQL Server har adgang til ML- og AI-biblioteker til Python med 2017-versionen; disse er tilgængelige i et open source-miljø.

SQL Server 2017 Edition Standard hos Wiresoft

SQL Server 2017-versionen er tilgængelig i forskellige udgaver, der er skræddersyet til virksomheder, institutioner og udviklere. Den største forskel mellem standard- og enterprise-udgaverne af SQL Server 2017 ligger i ydelsen og i funktionsudbuddet. Mens Enterprise Edition giver den maksimale computerkapacitet for hver enkelt instans, er dette begrænset til mindre end 4 sokler eller 24 kerner i Standard Edition, eller et bestemt antal GB er tilgængeligt afhængigt af programmet.

Standard Edition af SQL Server 2017 er det rigtige valg til grundlæggende ledelses- og business intelligence-funktioner (BI) samt til arbejdsbyrder, der kræver minimale it-ressourcer, hvilket er typisk for små og mellemstore virksomheder.

Hardwarekrav til SQL Server 2017 Standard

Processor/effekt: mindst 2 GHz og 2 kerner

Plads på harddisken: mindst 6 GB

Hukommelse: mindst 4 GB RAM

Operativsystem:

Windows: Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016 eller Windows 8 til Windows 10

Linux: Red Hat Enterprise Linux 7.3, SUSE Linux Enterprise Server 12 SP2 eller Ubuntu 16.04, Docker Engine 1.8+ til containerimplementeringer, 3,25 GB RAM, XFS eller EXT4

Desuden: .NET 4.6 til valg af databasemotor og stamdatatjenester og replikering

Skærm: Opløsning på mindst 800 x 600 (Super VGA)

Yderligere krav afhænger af den respektive systemkonfiguration og de installerede programmer.

Licensmodel for Microsoft SQL Server 2017

Med SQL Server version 2016 indførte Microsoft en væsentlig ændring i licensmetrikken til beregning af en virksomheds behov for licenser. Grundlaget for den præcise fastsættelse af licenskravet for Standard- og især Enterprise-udgaverne er nu antallet af kerner. Denne innovation er især rettet mod servere i større og store virksomheder, hvis processorer er langt mere kraftfulde end tidligere.

For små eller mindre virksomheder med tilsvarende lavere serverydelse tilbyder Microsoft stadig muligheden for en kombination af serverlicens plus adgangslicenser (CAL'er) til SQL Server 2017 Standard Edition ud over kernelicenserne. Dette kan være den mest fordelagtige løsning for en organisation eller virksomhed.

Licensering af SQL Server 2017 Standard med CAL'er

Den separate licensering af serveren og brugerne eller slutbrugerne skelner mellem brugen (licens) af en software og dens implementering i virksomheden.

Hver softwarelicens, der tildeles en server, giver den ret til at køre et vilkårligt antal forekomster af serversoftwaren i et fysisk eller virtuelt operativsystemmiljø.

For at kunne bruge Microsoft SQL Server Standard 2017-tjenesterne skal medarbejderne desuden have et vist antal CAL'er, som kun giver de autoriserede brugere eller slutenheder adgang til SQL-serveren. Dette forhindrer tredjeparter, der ikke har en af de to adgangslicenser, i at få adgang til serveren, hvilket betyder større beskyttelse af virksomhedsdata mod uautoriseret adgang.

Forskellen mellem bruger-CAL'er og enheds-CAL'er til SQL Server Standard 2017

Der findes to varianter af Client Access-licensering til SQL Server Standard 2017-versionen: User CAL og Device CAL - dvs. den bruger- eller enhedsrelaterede licens, som begge er tilgængelige hos Wiresoft. De to CAL-varianter dækker de vigtigste typer af brug af SQL Server Standard. I det følgende finder du en oversigt over forskellene mellem de to licensmuligheder.

Bruger-CAL til SQL Server

En Microsoft User CAL til SQL Server giver en bestemt individuel bruger adgang til den aktuelle SQL Server-version. Da en bruger-CAL ikke er knyttet til en bestemt enhed, kan den bruges enten fra en pc ELLER fra en bærbar computer eller en anden slutenhed, uanset om brugeren af enheden befinder sig på arbejdspladsen i virksomheden, på farten eller på hjemmekontoret. Brugerlicensering gør brugen af SQL Server praktisk, især i virksomhedsstrukturer med fleksible arbejdspladser eller forskellige lokationer.

Enheds-CAL til SQL Server

En Device CAL til Microsoft SQL Server er en enhedsrelateret licens; det betyder, at der kun gives adgang til en enkelt slutenhed, som opfylder de tekniske krav til dette: enten en pc i virksomheden ELLER en bærbar computer eller en anden slutenhed, f.eks. en tablet. Således får alle medarbejdere, der har adgang til den licenserede slutenhed, også adgangsrettigheder til alle SQL Server Standard i deres organisation.

Device CAL er derfor velegnet til pc'er m.m., som bruges af mange forskellige medarbejdere.

Det er derfor forskelligt fra sag til sag, hvilken type CAL der er bedst egnet til din virksomhed. Ud over antallet af medarbejdere og den fremherskende anvendelse i din virksomhed spiller følgende også en rolle for valget:

Hvis en eller flere medarbejdere regelmæssigt har adgang til Windows SQL Server 2017 primært fra én arbejdsstation, er en Device CAL den bedst egnede. Hvis en bestemt medarbejder på den anden side har fleksibel adgang til SQL-serveren (stationær eller mobil) fra forskellige slutenheder eller arbejdsstationer, er bruger-CAL'en mere velegnet. Under visse omstændigheder anbefales det også at kombinere enheds- og bruger-CAL'er.

Køb CAL'er til SQL Server 2017 til en rimelig pris hos Wiresoft

Wiresoft tilbyder enheds- og bruger-CAL'er til Microsoft SQL Server version 2017 til særligt lave priser. På denne måde kan du nemt dække dine individuelle behov for serverlicenser eller endda udvide dem. Følgende gælder for alle tilbudte SQL CAL'er - uanset om det drejer sig om enheds- eller brugerlicenser: De licenser, der tilbydes af Wiresoft, er altid originale Microsoft-produkter fra den europæiske region, som vi har kontrolleret for ægthed for dig. Du får en prisfordel ved at købe lovlige, ubrugte softwarelicenser, som vi har købt fra andre virksomheder. Mange af vores kunder har bekræftet dette.

Hvis du har spørgsmål om din licens til Microsoft SQL Server 2017 Standard, kan du kontakte os når som helst. Vi rådgiver dig om din individuelle CAL-kombination.