Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE
Windows 10 Enterprise - Microsofts styresystem til virksomheder Windows 10 Enterprise giver brugerne maksimal ydelse og er specielt udviklet til større virksomheder - også tilgængelig fra Wiresoft som en enkelt billig volumenlicens!...
359,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL
Windows 10 Pro - den kraftfulde version af Microsofts gennemprøvede styresystem sammenlignet med enklere versioner af dette styresystem tilbyder Windows 10 Professional et betydeligt plus i forretningsfunktioner, som primært er beregnet...
258,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 - en vigtig opdatering til Windows 10-operativsystemet Når du downloader Windows 10 Enterprise LTSC 2021, downloades alle de filer, der er nødvendige for installationen, til din harddisk. Samtidig sender...
1.808,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016
Windows 10 Enterprise LTSB 2016 - Microsofts styresystem til virksomheder Windows 10 Enterprise LTSB 2016 tilbyder brugerne maksimal ydelse og er designet specielt til større virksomheder - tilgængelig fra Wiresoft til en lav pris i...
1.018,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019
Windows 10 Enterprise LTSC 2019 - Microsofts styresystem til virksomheder Windows 10 Enterprise tilbyder brugerne det maksimale i ydeevne og blev designet specielt til større virksomheder - tilgængelig på Wiresoft i stedet for...
1.248,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2015 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2015
Windows 10 Enterprise LTSB 2015 - Microsofts styresystem til virksomheder Windows 10 Enterprise LTSB 2015 tilbyder brugerne den maksimale ydeevne og blev designet specielt til større virksomheder - tilgængelig fra Wiresoft i stedet for...
740,90 Kr. *

De vigtigste funktioner og innovationer i Microsoft Windows 10

Sammenlignet med sin forgænger byder det nye Windows 10 på en række forbedringer og nye funktioner, der gør det endnu mere effektivt og nemmere at arbejde på pc'en. Derudover vil brugerne også støde på nogle funktioner, som nogle af dem måske har savnet i Windows 8.

Heriblandt er først og fremmest den velkendte Windows 7-startmenu, som den 10. version bringer tilbage i en lignende form: Den nye startmenu viser igen de hyppigt anvendte programmer, og de app-fliser, som tidligere var på startskærmen  , er også at finde der igen. I modsætning til Windows 8 åbnes disse igen i vinduer.

Nyt opdateringssystem forenkler softwareopdateringer

Det nye Windows-operativsystem opdateres nu automatisk løbende eller suppleres med nye funktioner, så det ikke længere kan udelukkes, at de skal installeres. Dette er primært for at øge sikkerheden, men også for at forenkle administrationen. Samtidig er kompatibiliteten af Windows 10 med tredjepartsprogrammer blevet udvidet.

Et enkelt system til alle platforme eller ender enheder

Det nye Windows 10-operativsystem kan nu bruges på alle brugerens enheder: fra smartphones til tablets eller spilkonsoller og endda VR-briller - og det kan forbinde alle enhederne sammen. Det betyder, at programmer eller spil fortsat kan bruges eller spilles på en anden slutenhed end i begyndelsen.

Cortana-stemmeassistent til brug på pc'en

Stemmeassistenten Cortana, der er kendt fra videospilkonsollen Xbox og Windows-smartphones, kan nu også bruges på pc'en med Windows 10. Cortana reagerer på brugerens stemme og forstår tekstinput. Stemmeassistenten indtaster også aftaler i kalenderen, starter programmer og hjælper brugeren med at søge efter filer.

Microsoft Edge-browseren erstatter Internet Explorer

Microsoft Edge er nu standardbrowser i Windows 10. Sammenlignet med Internet Explorer har Edge en række fordele: Disse omfatter muligheden for at tilføje noter eller endda tegninger til individuelle websider, hvilket er nyttigt, når du besøger dem igen, samt en læsevisning, som sætter teksten på en webside i forgrunden, så du ikke bliver distraheret af andre elementer, f.eks. billeder på websiden.

Bedre klarhed gennem visuelle skriveborde

Windows 10 giver nu mulighed for at vælge et andet skrivebord til hver opgave i stedet for at åbne mange vinduer på samme tid, hvilket tidligere gav anledning til forvirring på arbejdet. Ved at klikke på Windows-ikonet kan alle aktive skriveborde også vises på samme tid.

Kun én Windows Store tilgængelig på alle enheder

Windows Store skal nu kun oprettes én gang på en enhed for at kunne downloade apps, spil, musik eller film. Det er ikke længere nødvendigt at aktivere flere gange på tablet, smartphone eller pc.

Windows Defender Antivirus integreret

Windows Defender Antivirus version 10 tilbyder omfattende, integrerede sikkerhedsfunktioner, der konstant opdateres. Det er en realtidsbeskyttelse mod trusler som f.eks. virus og malware, der spredes via e-mails, apps eller på internettet. Den udnytter skyen samt maskinlæring og omfattende adfærdsanalyser til at beskytte slutpunkter mod aktuelle og komplekse trusler.

Køb Windows 10 Professional eller Windows 10 Enterprise? 

Begge versioner af Windows 10, der er tilgængelige fra Wiresoft - Pro og Enterprise - er ideelle til brug for erhvervsmæssige eller professionelle brugere. Forskellen mellem de to versioner ligger i det respektive funktionsudbud og i leveringen af forskellige tillægstjenester.

Windows 10 Pro - til små og mellemstore virksomheder

Windows 10 Pro er den ideelle udgave til små og mellemstore virksomheder. Den tilbyder ikke kun et yderst funktionelt grundlag for en moderne computerstøttet arbejdsplads med en brugervenlig grænseflade, men har også alle de værktøjer, som et team har brug for til at arbejde endnu mere effektivt og intelligent sammen på samme tid.

Sammenlignet med Home Edition tilbyderWindows 10 Professional yderligere funktioner, som f.eks. gør det muligt at administrere enderneheder og apps og integrere dem i et serverbaseret Windows-netværk. Pro understøtter også den nye Windows Update for Business: Med denne funktion kan sikkerhedsopdateringer udføres endnu hurtigere. Desuden giver understøttelsen af fjern- og mobilscenarier samt cloud-teknologier mulighed for en effektiv arbejdsmetode.

De vigtigste forskelle mellem Windows 10 Professional- og Home-versionerne

Den nye Windows 10 Professional-version adskiller sig fra den slankere Home-version ved en række funktioner, der primært vedrører sikkerhed og beskyttelse af data, samt funktioner, der gør det lettere for administratorer at administrere netværk og levere tjenester og opdateringer. Windows 10 Pro er også designet til fleksibelt at kunne tilpasses de forskellige hardwarekrav til de respektive slutenheder. I modsætning til Home tilbyder Pro bl.a. følgende yderligere vigtige forretningsfunktioner:

BitLocker til kryptering af data og software

Enhedskrypteringen BitLocker beskytter ikke kun et internt Windows-opstartsdrev under Windows 10 Pro, men også eksterne harddiske og USB-sticks ved at kryptere data og softwareinstallationer på dem. Hvis en pc eller tablet, der er beskyttet med BitLocker, bliver tabt eller stjålet, kan ingen få adgang til den. Brugerne kan til enhver tid logge ind med deres bruger-id og få fuld adgang til alle data igen.

Bedre styring af regelmæssige opdateringsinstallationer

Windows 10 Pro giver brugerne udvidede rettigheder til installation af opdateringer, hvilket især administratorer sætter pris på. Dette gør det muligt at udskyde opdateringer i op til 365 dage, hvilket giver den fordel at springe potentielt fejlbehæftede softwareversioner over. Det mindsker afbrydelser eller hindringer for arbejdet.

Fjernskrivebordsforbindelse som standard i Windows 10 Pro

Den nye Windows 10 Pro tilbyder fuld Remote Desktop Connection til brug af alle funktioner og programmer osv. på afstand fra kontorarbejdspladsen i virksomheden. Brugere, der ofte arbejder på hjemmekontoret, på farten eller andre steder, har fuld adgang til deres computer på kontoret med Remote Desktop Connection og dermed også til alle de data, de har brug for til deres projekter.

Yderligere funktioner med Windows 10 Professional

Derudover giver Microsoft Windows 10 Pro-versionen mulighed for at tilslutte sig den cloud-baserede mappe- og identitetsstyringstjeneste Azure Active Directory samt funktioner til administration af gruppepolitikker og Hyper-V Client, som giver administratorer mulighed for at køre flere operativsystemer som virtuelle computere under Windows 10.

Windows 10 Enterprise - til mellemstore og store virksomheder

Windows 10 Enterprise er primært designet til mellemstore og store virksomheder, som normalt har et større behov for administrationstjenester og forbedret sikkerhed. Enterprise 10 adskiller sig derfor fra Pro-varianten med nogle ekstra eksklusive funktioner. Direct Access giver f.eks. medarbejderne mulighed for at få sikker og gennemsigtig adgang til virksomhedens netværk, selv når de er på farten, og AppLocker giver administratorer mulighed for at forhindre installation eller aktivering af uønsket software til enhver tid. Andre virksomhedsfunktioner omfatter omfattende enheds- og app-håndtering med stor fleksibilitet gennem OS-implementering og opdateringskontrol.

De vigtigste forskelle mellem Windows 10 Enterprise og Professional

Mens Windows 10 Pro allerede dækker mange funktioner og tjenester, som mindre og mellemstore virksomheder sætter pris på, tilbyder Enterprise-versionen en yderligere udvidelse af funktioner, som især større virksomheder har gavn af.

Her er emnerne sikkerhed og databeskyttelse særligt vigtige.

Derfor har Microsoft Windows 10 Enterprise integrerede sikkerhedsfunktioner, der beskytter følsomme data og beskytter det interne netværk mod eksterne angreb. Desuden giver Enterprise version 10 også adgang til Microsofts Long Term Servicing Branch. Her installeres kun sikkerhedsopdateringer, men ingen funktioner opdateres. Følgende eksklusive funktioner er inkluderet i Windows 10 Enterprise:

Windows To Go Creator

Windows To Go i Enterprise 10 giver dig mulighed for at oprette dit eget Windows To Go-arbejdsområde af samme navn, som kan startes via et eksternt drev, der er tilsluttet via USB. Dette gør det muligt for Windows 10 at køre uafhængigt af det installerede operativsystem på pc'en. Windows to Go-arbejdsområdet kan bruge de samme billeder og administreres på samme måde som pc'en på arbejdspladsen.

AppLocker

Med AppLocker kan administratorer kontrollere præcis, hvilke programmer og filer individuelle brugere har tilladelse til at køre, f.eks. scripts, app-pakker, Windows Installer- og App Installer-filer og DLL'er (Dynamic Link Libraries).

AppLocker kan således forhindre afviklingen af visse programmer, f.eks. hvis de ikke er licenseret software, eller også kan AppLocker give kun visse brugere tilladelse til at bruge licenseret software. Denne funktion påvirker ikke kun licenskonform brug, men også regler for standardisering af brugen af apps.

Windows Defender Avanceret beskyttelse mod trusler (ATP)

Microsoft Defender Advanced Threat Protection i Windows 10 Enterprise hjælper virksomheder med ikke kun at opdage komplekse trusler, men også med at undersøge dem og reagere direkte på dem - for at øge sikkerheden i netværket. ATP bruges sammen med Microsoft Cloud Service, hvor sensorer for slutpunktsadfærd indsamler data om typisk adfærd, som analyseres af cloud-sikkerhedsanalyser ved hjælp af Big Data og maskinlæring for at opdage og fortolke angreb og træffe passende defensive foranstaltninger.

Systemkrav til Windows 10 Professional og Enterprise

Til installation af Windows 10 kræves en en endenhed med en processor på 1 GHz og 1 gigabyte RAM for 32-bit versionen eller 2 gigabyte RAM for 64-bit versionen. Harddiskpladsen skal have en kapacitet på 16 GB for 32-bit og 20 gigabyte for 64-bit. Grafikkortet skal have en opløsning på mindst 800 x 600 pixels eller være et Microsoft DirectX 9-grafikkort med WDDM-driver.

Køb Microsoft Windows 10 Editions til en lav pris hos Wiresoft

Wiresoft tilbyder dig de to Windows 10-versioner Professional og Enterprise til særligt lave priser. Vi tilbyder udelukkende disse Microsoft-produkter som originale licenser, som er ubrugt Windows-software fra europæiske virksomheder, og som er blevet testet af Wiresoft for ægthed og perfekt funktionalitet. Mange af vores kunder bruger vores Microsoft-produktsortiment. Hvis du har spørgsmål om den Windows 10-version, der passer bedst til dine behov, kan du altid kontakte os: