Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10145
 • 36F-00341
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
363,90 Kr. * 402,90 Kr. * (9,68% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version Fuld version
Enheder 1x
Leveringsomfang Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Nogle få minutter
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


Microsoft Outlook for Mac 2016 er en stadig meget anvendt version af det velprøvede -program, med hvilket ikke kun den daglige e-mail-trafik, men også kontakter, aftaler og opgaver kan styres og organiseres centralt for at skabe mere effektivitet i - hverdagen. Office Business Outlook for Mac 2016 er kendetegnet ved en lang række praktiske egenskaber og nyttige funktioner, som understøtter produktiviteten på kontoret: Både professionelle og nybegyndere får hjælp til at udføre alle daglige opgaver endnu lettere. Omfattende søgemuligheder hjælper f.eks. med at håndtere mange e-mails, indhold og kontakter. Især er den hyppige afsendelse af vedhæftede filer ikke kun hurtigere med til Mac 2016 takket være en række nye muligheder, men også mere sikker. En anden ny funktion er muligheden for at tildele individuelle rettigheder til de sendte filer til individuelle adressater. Outlook

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016"

Microsoft Outlook til Mac 2016 - den gennemprøvede Office-software til brug med macOS - som et selvstændigt program

Microsoft Outlook til Mac 2016 er stadig en meget brugt version af det velprøvede Office-program, hvor ikke kun den daglige e-mail-trafik, men også kontakter, aftaler og opgaver kan administreres centralt og organiseres for at gøre hverdagen mere effektiv i forretningslivet.

Outlook til Mac 2016 er kendetegnet ved en bred vifte af praktiske funktioner og nyttige funktioner, der understøtter produktiviteten på kontoret: Både professionelle og nybegyndere får hjælp til at udføre alle daglige opgaver med endnu større lethed. Omfattende søgemuligheder hjælper f.eks. med at administrere mange e-mails, indhold og kontakter. Især er den hyppige afsendelse af vedhæftede filer ikke kun hurtigere med Outlook til Mac 2016 takket være en række nye muligheder, men også mere sikker. En anden ny funktion er muligheden for at tildele individuelle rettigheder til de sendte filer til individuelle adressater.

Med de klart organiserede navigationslinjer i Outlook til Mac 2016 er alle nødvendige funktioner hurtigt tilgængelige afhængigt af programmet - for e-mails, opgaver, kontakter og kalenderposter. Derudover er skrivebordsgrænsefladen i Outlook til Mac 2016 blevet redesignet, og den er nu også touch-optimeret.

MS Outlook til Mac 2016 kan købes hos Wiresoft som et selvstændigt program til en rimelig pris - ellers fås det i almindelige butikker næsten udelukkende som en del af Office versionen til Mac 2016. Derudover kan du ikke kun finde 2016-versionen af Outlook til Mac i Wiresofts onlinebutik, men også ældre eller den nyeste udgave af e-mail-softwaren.

Vigtige og praktiske nye funktioner i Outlook til Mac 2016

Mac-brugere, der kan lide at bruge Outlook til at organisere e-mails, kontakter og aftaler, vil få gavn af de nye funktioner, der er beskrevet nedenfor, samt forbedringer af eksisterende funktioner. Disse hjælper ikke kun brugerne med at få bedre styr på den daglige strøm af e-mails, men gør det også meget hurtigere at administrere indhold og dokumenter. Koordineringen af opgaver kan også styres endnu mere effektivt.

Smarte søgemapper til at finde e-mails og andet indhold med det samme

Ved at oprette en virtuel søgemappe kan Mac-brugere filtrere e-mails eller andre elementer i Outlook 2016 fra og vise dem i deres egen mappe, som matcher et bestemt foruddefineret søgekriterium. En mulig anvendelse er f.eks. at vise alle ulæste e-mails i en Outlook-postkasse, som automatisk er blevet gemt i forskellige mapper. På samme måde kan en intelligent søgemappe bruges til at søge efter bestemte grupper af personer og kontakter.

Ved hjælp af drop-down-listen "Nyt søgeområde" kan søgningen også ændres, så den aktuelle mappe eller postkasse ændres.

Forbedret klarhed ved søgning efter vedhæftede filer

Outlook til Mac 2016 giver nu et bedre overblik end tidligere, når du søger efter filer, der er sendt som vedhæftede filer til en e-mail: Du skal blot klikke på "Vedhæft fil", og afsenderen af en besked får vist en liste over alle de filer, der sidst blev brugt. Hvis listen indeholder den relevante fil, kan den vedhæftes med det samme med endnu et klik. I mange tilfælde eliminerer denne funktion den mere besværlige søgning i mappestrukturer. For hver vedhæftning er der også en drop-down menu med forskellige funktioner til at åbne, gemme, kopiere eller slette den med et enkelt klik.

Send store vedhæftede filer endnu hurtigere via OneDrive

Det er også blevet endnu mere praktisk at sende e-mails med større vedhæftede filer med Outlook til Mac 2016 - forudsat at Mac-brugeren bruger Microsofts filhosting-tjeneste OneDrive. Hver fil, der er tilgængelig der, skal ikke længere uploades på ny som vedhæftet fil i en e-mail, men det er tilstrækkeligt at kopiere et tilsvarende link ind i mailen. Dette fremskynder processen med at sende store vedhæftede filer betydeligt, og det reducerer også mængden af data i indbakken i e-mailen. Alle filer, der er gemt i OneDrive, kan også tildeles individuelt definerede rettigheder (f.eks. læse, redigere osv.) for de enkelte adressater.

Touch-optimeret, mere konsistent Outlook for Mac 2016-grænseflade

Microsoft har også moderniseret brugergrænsefladen i Outlook til Mac 2016, så den nu ligner Windows versionen af Office - det har den fordel, at brugerne lettere kan finde rundt på forskellige enheder. Outlook og de andre Office-programmer i 2016-versionen understøtter også bedre typiske Mac-funktioner og -funktioner, f.eks. den højopløselige Retina-skærm, fuldskærmstilstand og multi-touch-bevægelser. Som en del af foreningen af udseendet er Outlook også blevet optimeret til touch-betjening, så programmet kan betjenes ved at integrere swipe-bevægelser - såkaldte swipes. Bevægelserne "Stryg til venstre" og "Stryg til højre" kan tildeles til følgende handlinger: "Markér som læst", "Slet", "Marker", "Arkivér" og "Ingen".

Clutter-funktion

Sortering af e-mails fylder ofte en stor del af det daglige arbejde på kontoret, da postkasserne i stigende grad er fyldt med uvæsentlige meddelelser eller endda spam, hvilket gør det svært at holde styr på dem - det er her, at værktøjet "Clutter" kommer til undsætning, da det automatisk adskiller vigtige fra uvæsentlige e-mails, når de ankommer, og sorterer sidstnævnte i deres egen "junk e-mail"-mappe. Samtidig registreres og deaktiveres potentielt farligt indhold som f.eks. skadelige links eller vedhæftede filer.

For at undgå at overse eventuelt forkert sorterede e-mails sender Outlook en daglig oversigt over alle de e-mails, der er gemt i Outlook.

Clutter "læser" også en brugers adfærd ved at registrere, hvilke e-mails der åbnes først, hvilke der læses senere, og hvilke der ignoreres helt. Dette gør det muligt for programmet at lære af sig selv, så det automatisk forbedrer søgefiltre og -kriterier.

Bekræftelse af læsning og afsendelse ved afsendelse af e-mails

For at afsenderen af en e-mail kan følge med i, om modtageren har modtaget og læst den, tilbyder Outlook til Mac 2016 en leveringsbekræftelse i det første tilfælde, at den pågældende e-mail faktisk blev leveret til en bestemt postkasse, og i det andet tilfælde en læsebekræftelse i form af en kort besked til afsenderen, når e-mailen blev åbnet.

Brug e-mailskabeloner til lignende eller Standard beskeder

Den daglige e-mail-trafik består ofte af meddelelser, der sendes som standard, og hvis indhold kun ændrer sig lidt, f.eks. en ny dato osv. I stedet for at skrive sådanne mails hver gang kan du i Outlook til Mac 2016 skrive og gemme skabeloner til dette formål, som så kun skal opdateres efter behov, inden de sendes.

Forsinket afsendelse af e-mails

Outlook til Mac 2016 har nu mulighed for at sende e-mails med forsinkelse. Med indstillingen "Send senere" kan du angive en bestemt dato og et tidspunkt for afsendelse, f.eks. også efter arbejdstid. De tilsvarende e-mails sendes derfor også, når Outlook ikke længere er åbent på computeren.

Flere praktiske hjælpeværktøjer og funktioner i Outlook til Mac 2016

Især når brugerne skal organisere og administrere et stort antal projekter, gør følgende værktøjer også det daglige arbejde lettere og hurtigere:

 • SetDefaultMailApp gør Outlook til Standard e-mail-programmet på Mac. Dette vil automatisk starte Outlook, når en bruger f.eks. klikker på et mail-til-link på internettet for at skrive en besked.
 • ResetRecentAddresses sletter alle automatiske adresseforslag til en ny e-mail på én gang. Denne funktion er især nyttig, når et projekt med visse deltagere er afsluttet, og de tilsvarende kontakter ikke længere er nødvendige for det næste projekt.
 • I værktøjslinjen for adgang kan ofte anvendte kommandoer defineres lige ved hånden.
 • Store mængder af e-mails fra meget forskellige forretningspartnere kan automatisk sorteres i mapper, der er oprettet til dette formål ved hjælp af regler. Dette eliminerer behovet for manuel sortering.
 • Da Outlook er meget mere end blot et e-mail-program, vises alle andre funktioner såsom kalender, personer, opgaver og noter også nederst i vinduet, så brugerne nemt kan skifte mellem dem med et klik. Afhængigt af den valgte visning ændres de kommandoer, der vises i båndet, og de respektive oplysninger i statuslinjen også.

Systemkrav til brug af Microsoft Outlook 2016 på en Mac

Oplysningerne nedenfor er minimumskravene for at bruge Outlook til Mac 2016 på en Apple-enhed. Outlook 2016 til Mac er kun tilgængelig som et 64-bit program.

 • Operativsystem: et af de tre nyeste macOS-operativsystemer (Mac OS X 10.10 eller nyere)
 • iPad og iPhone: mindst iOS 8.0 eller højere
 • Processor: Intel
 • RAM: mindst 4 GB
 • Plads på harddisken: min. 3 GB
 • Grafikkort: min. 1.280 x 800 pixels

Dette er, hvad Outlook til Mac 2016 tilbyder i modsætning til pc-versionen:

Mac-versionen af Outlook 2016 har følgende funktioner i modsætning til Windows-versionen:

 • Tabeller kan indsættes fra Word/Excel i en e-mail.
 • Der kan vises op til tre kalendere side om side.
 • Voicemailbeskeder kan konverteres til tekst og sendes som en e-mail eller sms.
 • Med hensyn til IRM-politikker (Information Rights Management) understøtter Outlook til Mac 2016 nu Active Directory og Azure-baserede Rights Management Services (RMS).

Køb Outlook for Mac 2016 som et selvstændigt program fra Office -pakken til en god pris hos Wiresoft

Outlook for Mac 2016 er en typisk del af en Office-pakke fra Microsoft og kan normalt ikke købes enkeltvis. I Wiresofts softwarebutik kan du dog købe Outlook for Mac 2016 som en enkelt købsversion - i modsætning til de fleste andre sælgere af Microsoft-software, som ofte kun tilbyder programmet som en enkelt abonnementsversion.

Så ved at købe software hos Wiresoft får du en dobbelt fordel, fordi du får Outlook til Mac 2016 enkeltvis uden Office -pakken, og til en virkelig lav pris! Mindre virksomheder, for hvem en volumenlicens ikke giver mening, men også selvstændige og private brugere af Outlook kan dække deres behov for Microsoft-programmer særligt økonomisk ved at købe software fra Wiresoft.

Dette er dine fordele, når du køber Outlook for Mac 2016 som en enkeltbrugerlicens:

 • Ved at gøre dette erhverver du en enkeltbrugerlicens som en købsversion.
 • Det betyder, at du ikke er bundet til et abonnement med betalte opdateringer.
 • I det lange løb er denne Outlook til Mac 2016-version derfor billigere.
 • Den købte version vil kun blive registreret til dig og vil ikke blive brugt af nogen anden person.
 • Denne licens til Outlook for Mac 2016 har ingen begrænsninger på funktionaliteten.

At købe software hos Wiresoft er et sikkert valg: Den brugte software, som Wiresoft tilbyder, er enten en del af en større volumenlicens eller en såkaldt brugt software - og under alle omstændigheder et helt lovligt produkt - og derfor uden nogen risiko for dig: Fordi den europæiske lovgiver udtrykkeligt har tilladt handel med brugt software! Denne software bruges ikke længere af den tidligere køber og er derfor blevet afinstalleret, så den nu kan geninstalleres og bruges normalt.

Desuden er hvert Microsoft-program, der udbydes til salg hos Wiresoft, blevet testet før salget for dets faktiske anvendelighed, som er ubegrænset i funktioner og varighed, så det kan bruges som ethvert konventionelt Microsoft-softwareprodukt efter aktivering på din pc. Den fulde version af Microsoft-programmet, som du køber, er identisk med de tilsvarende versioner og udgaver, der er tilgængelige i den almindelige handel.

I Wiresoft Software Shop kan du finde Outlook til Mac 2016 og andre versioner samt de andre Office programmer til Mac til salg, samt mange andre Microsoft-programmer som Mac-versioner.

Hvis du har spørgsmål om Outlook for Mac 2016 eller et andet program, er du velkommen til at kontakte os via e-mail, telefon eller chat.

Yderligere links til "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier