Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10046
 • KV3-00260
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
324,90 Kr. * 359,90 Kr. * (9,72% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  32bit/64bit


Windows 10 Enterprise tilbyder brugerne maksimal ydeevne og er specielt designet til større virksomheder - fås hos Wiresoft til en lav pris i stedet for volumenlicens! Windows 10 Enterprise er operativsystemet i denne Microsoft-version, som indeholder det største omfang af funktioner af alle udgaver - mange af dem er udelukkende inkluderet her, blandt andet en omfattende app-styring samt adgang til Microsoft Long Term Servicing Branch, en særlig form for opdatering af Windows, hvor der kun installeres sikkerhedsopdateringer, men ingen funktioner.

For yderligere spørgsmål om produktet, kontakt venligst vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE"

Windows 10 Enterprise - Microsofts styresystem til virksomheder

Windows 10 Enterprise giver brugerne maksimal ydelse og er specielt udviklet til større virksomheder - også tilgængelig fra Wiresoft som en enkelt billig volumenlicens!

Windows 10 Enterprise er operativsystemet i denne Microsoft-version, som indeholder det største omfang af funktioner af alle udgaver - mange af dem er udelukkende inkluderet her, blandt andet en omfattende app-administration samt adgang til Microsoft Long Term Servicing Branch, en særlig form for opdatering Windows, hvor der kun installeres sikkerhedsopdateringer, men ingen funktioner.

Windows 10 Enterprise har den velkendte brugervenlige grænseflade med Microsofts typiske flise-look, som kan tilpasses efter personlige præferencer. Enterprise Edition har også den ikke at undervurdere fordel for køberne, at dette operativsystem også kan bruges på ældre hardwaresystemer, hvilket for mange brugere er en vigtig og afgørende egenskab for købet. I Wiresoft Onlineshop kan du få Windows 10 Enterprise som en enkelt version samt andre Windows 10-udgaver og mange andre Microsoft-programmer. I den følgende oversigt præsenteres ud over en generel oversigt især de særlige funktioner i Windows 10 Enterprise.

Særlige, eksklusive funktioner i Windows 10 Enterprise

Sammenlignet med udgaver som f.eks Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise tilbyder et plus af funktioner og værktøjer, der giver en betydelig merværdi, især for mellemstore og især store virksomheder, både med hensyn til slutpunkts- og datasikkerhed samt mulighederne for administratorer med hensyn til håndhævelse af gruppepolitikker og administration af brugerkonti. Nedenfor finder du alle detaljer om Windows 10 Enterprise:

 • DirectAccess: Med DirectAccess kan fjernbrugere bruge netværksressourcerne selv uden en VPN-forbindelse, fordi fjernklientcomputerne forbliver forbundet til virksomhedsnetværket via en krypteret forbindelse. It-administratorer kan også administrere alle klientcomputere via DirectAccess. Især mobile brugere fungerer bedst med DirectAccess, selv i et miljø med flere steder. Når de er konfigureret, opretter deres bærbare computere automatisk forbindelse til virksomhedsnetværket via internettet. DirectAccess gør det også nemt at administrere gruppepolitikker.
 • Windows To Go Creator:Windows To Go installerer Windows 10 Enterprise på et USB-stik eller en USB-harddisk, så brugerne altid har styresystemet med sig og derfor kan bruge det på en tredjepartsenhed. Alle data forbliver gemt på datamediet.
 • AppLocker: Med AppLocker kan der defineres regler for, hvilke apps der må køre på en Windows 10 Enterprise-computer. Det er også muligt at skrive på en hvidliste over godkendte programmer.
 • BranchCache: Virksomheder, der bruger et WAN-netværk (Wide Area Network), kan optimere båndbredden med BranchCache; ud over den lave implementeringsindsats forbedrer funktionen også hastigheden.
 • Universal Write Filter - UWF: Med dette filter gemmes data ikke længere permanent på systemet, men flyttes i stedet ud til hovedhukommelsen, hvor de er tilgængelige indtil en genstart. Dette virtuelle overlay slettes derefter - selv når en gæstebruger f.eks. logger af.
 • Credential Guard: Dette sikkerhedsværktøj sikrer legitimationsoplysninger med virtualiseringsbaseret sikkerhedsteknologi. Data gemmes isoleret fra resten af operativsystemet og er derfor meget bedre beskyttet.
 • Device Guard: Dette giver administratorer mulighed for at konfigurere arbejdsstationer, så kun bestemte programmer kan køres - ideelt til opsætning af kioskcomputere. Ved at oprette en whitelist kan kun programmer, der opfylder kodeintegritetspolitikken, køre, hvilket forhindrer tidligere ukendt malware i at blive aktiveret.
 • Windows 10 Long Term Servicing Branch - LTSB: Denne eksklusive Windows 10 Enterprise-funktion øger computerens ydeevne, fordi opdateringer i modsætning til andre Windows 10-udgaver ikke udføres konstant, men kun med længere mellemrum. Der skelnes mellem installation af sikkerhedsopdateringer og installation af funktioner. LTSB er også kendt som Long Term Servicing Channel (LTSC). Brugerne får kun tilbudt de opdateringer og funktioner, der frigives i denne periode ca. hvert 2-3. år, og kan enten installere dem eller afvise dem.
 • Desktop Analytics: Den cloud-baserede tjeneste er integreret i Microsoft Configuration Manager og giver oplysninger om nyttige opdateringer af de respektive Windows-klienter, bl.a. skaber den også en oversigt over de apps, der kører i en virksomhed, og giver oplysninger om deres kompatibilitet med de seneste Windows 10-funktionsopdateringer.

Andre forretningsfunktioner osv. i Windows 10 Enterprise

Ud over disse eksklusive funktioner er følgende funktioner også kun inkluderet i Windows 10 Enterprise og Pro:

Omfattende anvendelsesmuligheder

Windows 10 udvider anvendelsesmulighederne for brugerne med en række funktioner som f.eks:

 • Remote Desktop App: Med Remote Desktop App kan brugerne bruge en anden, lokalt fjernterminalenhed, som om de sad foran deres egen pc eller tablet: Via en RDS-gateway-forbindelse vises dens desktop-grænseflade, som kan bruges med alle programmer.
 • Kiosktilstand: Med kiosktilstand kan forskellige brugere bruge en Windows 10-pc uden at få adgang til andre vigtige data eller visse funktioner for hovedbrugeren. Dette gør det muligt at oprette en separat kioskbrugerkonto for hver autoriseret person, som kun gør de definerede data og funktioner tilgængelige for den pågældende loggede bruger.
 • Enterprise Mode Internet Explorer (EMIE): Enterprise Mode reducerer kompatibilitetsproblemer med ældre webapps betydeligt, så de kan køre på Windows 10. Enterprise Mode Site List Manager har også forskellige muligheder ved gengivelse af websider.
 • Hyper-V-klient: Windows 10 Enterprise indeholder Hyper-V-teknologi til at køre flere operativsystemer i deres egen virtuelle maskine (VM). Dette giver bedre udnyttelse af den tilgængelige lagerplads, og dynamisk lagerstyring gør det nemt at køre flere virtuelle maskiner parallelt.

Avancerede forvaltningsmuligheder

Administratorer har optimerede muligheder for at administrere brugere og deres pc'er med Windows 10:

 • Gruppepolitikker defineres lokalt via editoren gpedit.msc og administreres i henhold til visse specifikationer: Således kan installationen af opdateringer styres i henhold til definerede regler, f.eks. med tidsfrister for overholdelse, der bestemmer, hvornår en bestemt opdatering senest skal installeres, men også hukommelsesoptimering via Storage Sense kan konfigureres centralt for at slette unødvendige filer.
 • Domain Join: Domain Join forenkler administrationen af pc'er og brugerkonti via medlemskab af et domæne i Active Directory. Offline-domænetilslutning gør det muligt for administratorer at tilføje en computer til et domæne offline - en fordel for brugere, der arbejder mobilt og uden netværksforbindelse via domænecontroller.
 • Windows Business Store: Med adgang til Windows Business Store og ved hjælp af Azure Active Directory kan de softwareprodukter, der er tilgængelige der, købes og implementeres centralt for alle endenheder i et netværk.

Forbedret sikkerhed

Windows 10 har også forbedret sikkerheden for data og brugere for at understøtte endnu mere frit arbejde:

 • BitLocker: Denne funktion sikrer specifikt mobile enheder som f.eks. tablets og bærbare computere, hvis de bliver stjålet eller tabt. Følsomme eller personlige data på dem er krypteret sikkert med BitLocker, så de ikke kan misbruges. BitLocker To Go" kan også bruges til at kryptere USB-sticks eller eksterne harddiske.
 • Windows Defender System Guard: WDSG er et særligt beskyttelseslag, der beskytter Windows 10-operativsystemet mod angreb ved opstart, når de sædvanlige virusbeskyttelsesprogrammer endnu ikke er aktiveret.
 • Enterprise Data Protection (EDP): Denne funktion i Windows 10 giver mulighed for målrettet beskyttelse af virksomhedsdata, f.eks. på en bærbar computer, via Active Directory-rettighedsstyring, som også er aktiv, når dataene flyttes til et andet sted eller sendes som en vedhæftet fil. EDP forhindrer også, at usikre apps bliver installeret.
 • Intelligent sikkerhedsgraf: ISG analyserer de sikkerhedsforanstaltninger, der er truffet på et virksomhedsnetværk, og foreslår meningsfulde forbedringer, hvis der er mangler.

Andre egenskaber og funktioner i Windows 10

Følgende værktøjer er også inkluderet i Windows 10-operativsystemerne eller repræsenterer forbedringer af eksisterende funktioner - for en endnu bedre og mere sikker Windows oplevelse:

 • Windows Hello: Det sikre alternativ til adgangskoder - log ind med fingeraftryk eller via ansigtsgenkendelse, lokalt eller med en webkonto.
 • Snap Assist: Værktøjet deler det tilgængelige visningsområde ideelt op mellem aktive vinduer - med Corner Snap kan der vises op til fire vinduer samtidig.
 • Cortana: Stemmeassistenten Cortana er som standard aktiveret i Windows 10, men den kan også deaktiveres, f.eks. for at undgå at dræne batteriet eller af hensyn til databeskyttelse.
 • Kontinuum: Dette gør det muligt at arbejde eller spille problemfrit, mens den lokale computer kører på en anden enheds enhed. På tablets og smartphones er alle funktioner tilgængelige via det virtuelle tastatur, og skrivebordsvisningen tilpasses automatisk til det pågældende format.
 • Windows Informationsbeskyttelse: Beskyttelse mod datalækage uden begrænsninger for brugerne. WIP beskytter ikke kun data, men også apps via Encrypting File System - EFS - mod tyveri og manipulation.

Hardwarekrav til Windows 10 Enterprise

For at Windows 10 Enterprise kan køre problemfrit på en pc eller bærbar computer med dens indbyggede bredere vifte af funktioner, skal hardwaren opfylde visse minimumskrav Windows Selv om 10 Enterprise findes i en 32-bit og en 64-bit version, bør du om muligt - især på en nyere computer - installere 64-bit versionen, så du kan bruge alle programmer og apps. Følgende tekniske egenskaber skal være opfyldt af en computer for at kunne installere Windows 10 Enterprise:

 • Processor eller SoC (System-on-a-Chip - til smartphones): 1 GHz
 • RAM: 1 GB for 32-bit eller 2 GB RAM for 64-bit operativsystemer
 • Plads på harddisken: 16 GB for 32-bit eller 20 GB for 64-bit operativsystem
 • Grafik: 800 x 600 skærm, DirectX 9, med WDDM 1.0-driver
 • Talegenkendelse af Cortana: Hi-Fi-mikrofonområde
 • TPM-chip (v1.2) til understøttelse af virtualisering (Intel VT-x eller AMD-V og Second Level Address Translation)

Windows 10 Enterprise køb billigt hos Wiresoft i online-butikken

Windows 10 Enterprise tilbydes normalt kun af Microsoft som en volumenlicens. I Wiresofts onlineshop kan du dog også købe Windows 10 Enterprise-operativsystemet som enkeltlicens - og til en særlig lav pris som brugt software - med samme funktionalitetsudbud.

Denne licens af den Windows 10 Enterprise Edition, som vi tilbyder til køb, er en del af en tidligere volumenlicens, som en virksomhed har købt. Ved videresalg blev det opdelt og dermed omdannet til individuelle licenser, som derefter kan betragtes som brugt software eller brugt software. Opdelingen eller betegnelsen som brugt software indebærer dog ikke nogen begrænsninger med hensyn til funktionaliteten af denne Windows 10 Enterprise-operativsystem-software. 

Det er altid sikkert for dig at købe software hos Wiresoft! Dette Windows 10 Enterprise-operativsystem, der er tilgængeligt i Wiresoft Shop, tilbyder ikke kun en særlig fordelagtig pris, men også sikkerhed under købet: gennem øjeblikkelig download af en version, der er identisk med det originale Microsoft-produkt. Aktiveringen af din Windows 10 Enterprise-licens sker ved hjælp af den medfølgende gyldige volumenlicensnøgle.

Dit køb af Windows 10 Enterprise som brugt software i Wiresoft Software Shop udgør ikke noget juridisk problem, da handel med sådan brugt software er tilladt i henhold til loven, hvilket også bekræftes af talrige retligt bindende og offentligt tilgængelige domme.

Brugt software giver vores kunder et billigt alternativ til at kunne bruge Windows 10 Enterprise Edition. Du kan også drage fordel af vores billige softwaretilbud!

I Wiresoft Software-Shop finder du ud over Windows 10 Enterprise Edition også andre versioner af Windows operativsystemer samt andre Microsoft-programmer som billige købsversioner til download. Hvis du har spørgsmål om Windows 10 Enterprise eller anden Microsoft-software, kan du kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier