Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK 2019

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

  • SW10129
  • 543-06601
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
368,90 Kr. * 408,90 Kr. * (9,78% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version Fuld version
Enheder 1x
Leveringsomfang Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Nogle få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Microsoft Outlook 2019 er den nyeste version af det velafprøvede program til professionel organisering af e-mailtrafik, men også til central planlægning og koordinering af aftaler og kontakter, som det er typisk i den moderne hverdag på . sammenlignet med andre e-mail-programmer overbeviser Office Business Outlook Outlook 2019 med sit brede udvalg af værktøjer og muligheder, som gør det muligt at håndtere selv komplekse projekter og omfattende kommunikation. understøttes af den intuitivt anvendelige og brugervenlige brugergrænseflade, som gør det muligt for selv uerfarne brugere at komme hurtigt og nemt i gang med softwaren. Desuden gør den touch-optimerede betjening programmet let at bruge selv på tablets og smartphones. User

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT OUTLOOK 2019"

Microsoft Outlook 2019 - den alsidige software Office til håndtering af e-mails, kontakter, opgaver og meget mere - som et selvstændigt program

Microsoft Outlook 2019 er den nyeste version af det gennemprøvede Office-program til professionel organisering af e-mail-trafikken, men også til central planlægning og koordinering af aftaler og kontakter, da det hører til de typiske opgaver i den moderne forretningshverdag.

Sammenlignet med andre e-mail-programmer overbeviser Outlook med sit store omfang af værktøjer og muligheder, som gør det muligt at styre selv komplekse projekter og omfattende kommunikation.

Brugerne støttes af den intuitive og brugervenlige brugergrænseflade i Outlook 2019, som gør det muligt for selv uerfarne brugere at komme hurtigt og nemt i gang med softwaren. Hertil kommer den touch-optimerede brugervenlighed, som gør programmet nemt at bruge selv på tablets og smartphones. Den enkle synkronisering mellem forskellige enheder sikrer, at brugerne kan få adgang til deres e-mails, kontakter, opgaver og aftaler hvor som helst med Outlook 2019.

E-mail-softwaren giver bl.a. også mulighed for at oprette klare mappestrukturer samt emne-relaterede mapper for at organisere e-mails osv. på en meningsfuld måde. Intelligente funktioner hjælper med at adskille det vigtige fra det uvigtige og sorterer dem automatisk i overensstemmelse hermed. Dette giver brugerne mulighed for at holde styr på alle relevante opgaver og vigtige aftaler til enhver tid. Mange nyttige funktioner hjælper dem med at fokusere på det væsentlige og dermed spare værdifuld tid.

Med Outlook 2019 er det også muligt at administrere flere e-mail-konti via en skrivebordsgrænseflade og linke dem sammen. Dette gør det muligt at tilpasse forskellige kalendere, herunder aftaler, og dermed undgå overlapning af tidspunkter. Takket være den overskuelige navigationslinje er alle funktioner til e-mails, opgaver, kontakter og kalendere hurtigt tilgængelige. Desuden er grænsefladen, der er revideret i Outlook 2019, endnu mere intuitiv og behagelig at bruge end tidligere.

MS Outlook 2019 er ellers kun tilgængelig som en fast komponent i den tilsvarende Office-version eller fra et antal på 5 licenser, men hos Wiresoft kan du også købe e-mailprogrammet enkeltvis - og til en særlig lav pris. Køberne af Outlook 2019, som gerne vil bruge alle de nye fordele, skal være opmærksomme på, at Office-softwaren dog kun kører under Windows 10.

I Wiresofts online shop kan du ikke kun få denne aktuelle version af Outlook 2019, men også ældre og andre Office-programmer særligt billigt som en købsversion. Du kan finde alle interessante nye funktioner i Outlook 2019 i følgende detaljerede oversigt.

De vigtigste nye funktioner i Outlook 2019 for Windows

Outlook 2019 indeholder en række forbedringer og nye funktioner i forhold til den tidligere version, som gør den daglige organisering af e-mailtrafik og aftaler samt opgaver endnu mere effektiv. Mange af forenklingerne er særligt fordelagtige i detaljerne og gør det lettere at koncentrere sig om det væsentlige: fra klassificering af indgående e-mails efter relevans til Safe Link-tjenesten til at opdage skadelige links og tilrettelæggelse af aftaler på tværs af tidszoner.

Indbakken med relevans håndterer enhver strøm af e-mails

Funktionen "Inbox with Relevance" hjælper bogstaveligt talt brugerne med at skille spild fra spild - da nutidens e-mailtrafik desværre indeholder mange overflødige, hvis ikke spam eller vedhæftede filer med malware, ud over de virkelig vigtige meddelelser.

Funktionen opdeler indbakken i to faner - "Relevant" og "Andet". De vigtigste meddelelser er naturligvis gemt under den første fane, mens brugeren også får oplysninger om andre e-mails, som er klassificeret under "Andet", og kan se dem ved at skifte mellem fanerne. Yderligere funktioner som f.eks. "Fokuseret " kan bruges til at sortere enkelte e-mails én gang eller generelt i den anden fane efter behov. Der kræves dog en Microsoft Exchange-konto for at bruge Indbakke med relevans.

Nem sortering af e-mails

For brugere, der ikke ønsker at aktivere Indbakke med relevans, eller som arbejder uden en Exchange-konto, er forskellige sorteringsmuligheder igen tilgængelige i Outlook 2019 i stedet, samt filteret "Ulæst" i meddelelseslisten.

Markér e-mails som "læste", når du sletter dem

Især med en stor e-mail-trafik er det vigtigt at have et hurtigt overblik over alle ulæste mails, så intet bliver overset. Mange meddelelser er dog irrelevante og slettes ulæst. Alle sådanne ulæste meddelelser i mappen Slettede emner kan nu markeres som læste med få klik, uden at du behøver at klikke på hver enkelt besked.

Fokustilstand i Outlook 2019 gør det lettere at koncentrere sig

Den nyligt integrerede fokustilstand fortjener også særlig opmærksomhed, som har til formål at gøre lige det modsatte, nemlig at beskytte en bruger mod andre aktive programmer samt meddelelser, mens han læser e-mails eller organiserer møder ved midlertidigt at skjule dem

Lytte til indholdet af e-mails

Når der er travlt på kontoret, og tiden er knap, kan det holde dig op med at læse e-mails med omfattende indhold. Outlook 2019 tilbyder en løsning på dette problem ved at tillade, at e-mails kan læses højt, selv i programmet, mens modtageren kan udføre andre, vigtigere opgaver på samme tid.

E-mailsikkerhed med Microsofts Safe Link-tjeneste

Outlook 2019 lægger også særlig vægt på sikkerheden af data i e-mail.

Den nye Safe-Link-tjeneste beskytter mod malware og phishing-e-mails, især skjult i links. Links, der er indlejret i en mail, vises med et meget bedre preview, mens en realtidsscanner i baggrunden filtrerer malware- og phishing-links fra på pålidelig vis.

Touch-optimeret brug af Outlook 2019

Tablet- og smartphone-brugere kan bruge Outlook endnu nemmere takket være den nye integration af bevægelser. Til dette formål er bevægelserne "Swipe left" og "Swipe right" tilgængelige for handlinger som "Mark as read", "Delete", "Archive", "Flag" og "None", som kan tildeles individuelt.

Visning af tre tidszoner til planlægning

Globalt samarbejde mellem virksomheder stiller nye krav til tilrettelæggelsen af projekter og aftaler. Outlook 2019 giver nu mulighed for at tilføje flere tidszoner til en kalender. Dette viser alles tilgængelighed på lokal tid, hvilket gør det nemt at vælge et tidspunkt, der passer til alle, når du planlægger internationale møder.

Gå ikke glip af påmindelser om aftaler

For at sikre, at du ikke går glip af vigtige aftaler, tilbyder Outlook 2019 flere måder at minde dig om dem på. Her er det valgfrit muligt at vise en iøjnefaldende påmindelse over det aktuelt åbne vindue eller at gøre opmærksom på det ved at blinke diskret i proceslinjen.

Visning af deltagerne i et møde

Hvis du vil vide, hvem der deltager i et møde, som er arrangeret af en anden, kan du nu i Outlook 2019 se andre personers svar på den tilsvarende anmodning på din egen pc.

Forbedre den visuelle effekt af e-mails med SVG-filer

E-mails kan også få informationsindhold og effekt gennem visuelt indhold, f.eks. ved at afsenderen indsætter en vektorgrafik - også kaldet Scalable Vector Graphics (SVG). Outlook 2019 indeholder et udvalg af sådanne SVG-motiver, som kan bruges gratis.

Fordelen ved vektorgrafik er for det første deres skalerbarhed: det betyder, at de kan forstørres eller formindskes i størrelse uden tab af billedkvalitet, og de kan også drejes efter ønske. Desuden er der forskellige filtre til rådighed til redigering, f.eks. til at ændre farven.

Tilgængelig kommunikation i Outlook 2019

Outlook 2019 giver også mulighed for barrierefri kommunikation, så e-mails osv. også kan læses og forstås af personer, der er begrænset af et handicap. I den forbindelse anvender programmet internationalt gyldige standarder. I listen "Anbefalede handlinger" vises de tilsvarende løsninger i hvert enkelt tilfælde. Den understøttende fejlkorrektion kan aktiveres i Outlook 2019 allerede ved udarbejdelsen af en meddelelse, så intet står i vejen for spontan udarbejdelse af meddelelser. De automatiske forbedringsforslag kan accepteres med et klik og implementeres automatisk i Outlook.

Systemkrav til Outlook 2019

Outlook 2019 er tilgængelig på Windows i både 32-bit og 64-bit versioner. Som standard er 32-bit versionen installeret. Fordelen er den større kompatibilitet med mange andre programmer og tilføjelser, der kan bruges sammen med Office-programmerne.

  • Operativsystem - påkrævet: Windows 10 eller Windows Server 2019
  • Processor: Dual-Core, 1,6 GHz eller højere
  • Plads på harddisken: mindst 16 GB (32 bit) eller mindst 20 GB (64 bit)
  • RAM: min. 2 GB RAM (32 Bit) eller min. 4 GB RAM (64 Bit)
  • Grafikkort: min. 1.280 x 768 pixels, min. DirectX 9 med WDDM 2.0 - anbefales: DirectX 10

Køb Outlook som et enkelt program i Office Suite 2019 billigt hos Wiresoft

Som en klassisk del af Microsofts Office-suiter er Outlook 2019 normalt kun tilgængelig i den tilsvarende Office-pakke. Wiresoft tilbyder på den anden side også Outlook 2019 til salg som et selvstændigt program - i modsætning til de fleste andre Microsoft-softwareleverandører. Derved tjener du dobbelt, når du køber software med Wiresoft, hvis du ikke ønsker at bruge et andet Office program, fordi du får Outlook 2019 individuelt til en særlig lav pris!

Dine fordele ved at købe Outlook 2019 fra Wiresoft: Du køber en enkeltbrugerlicens, som hverken forpligter dig til et dyrt abonnement med betalte opdateringer eller har begrænsninger i funktionaliteten. Det er en version, der kun kan købes, og som kun er registreret til dig.

Sikker software køb med Wiresoft: Den Outlook 2019 Enkeltbrugerlicens, du køber i vores software shop, kommer normalt fra en større volumenlicens eller er en brugt software, der ikke længere bruges af den oprindelige køber. Funktionerne her er 100 % anvendelige og fuldstændig identiske med Outlook 2019, som også er inkluderet i Office Suite 2019. Som en velrenommeret forhandler af brugt Microsoft-software tilbyder Wiresoft også kun officielle komplette versioner, som er identiske med de Microsoft-programmer, der er tilgængelige i andre butikker.

Det er helt lovligt og risikofrit at købe brugt software hos Wiresoft: hverken du eller vi befinder os i en juridisk usikker zone! Desuden er alle Microsoft-programmer, der tilbydes hos Wiresoft, uanset om de er brugt software eller en del af en volumenlicens, blevet testet af os for deres faktiske, fejlfri anvendelighed, så de kan bruges fuldt ud og i det uendelige efter købet og downloadet er afsluttet.

Især private brugere eller freelancere og små virksomheder kan drage fordel af alle fordelene ved Outlook 2019 med software køb fra Wiresoft. I Wiresofts softwarebutik finder du også ikke kun Outlook, men også alle andre Office-programmer til salg, samt mange andre Microsoft-programmer.

Hvis du har spørgsmål om Outlook 2019 eller et andet program på Office, kan du bruge vores ekspertrådgivning via e-mail, telefon eller chat.

Yderligere links til "MICROSOFT OUTLOOK 2019"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT OUTLOOK 2019"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier