AUTORISERET ORIGINALT PRODUKT
FORSENDELSE INDEN FOR 24 TIMER
SUPPORT VIA CHAT, E-MAIL OG TELEFON
GRATIS HOTLINE +4969 - 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE

420,12 Kr. *

inkl. moms.

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Microsoft Windows Server 2016 Standard 16-Core  Microsoft Windows har nu været etableret...mere
Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2016 Standard 16-Core 

Microsoft Windows har nu været etableret på computermarkedet i ca. 30 år som styresystemet Standard og anvendes ikke kun af private, men også inden for udvikling og forskning. Ud over den almindelige version af Microsoft Windows er den såkaldte serverversion også tilgængelig for brugeren: Microsoft Windows Server 2016 Standard. Denne artikel forklarer, hvad denne software præcist handler om, og hvor den kan bruges.

Hvad er Microsoft Windows Server 2016 Standard 16-Core, og hvad kan softwaren bruges til?

Microsoft Windows Server er et styresystem til en computer fra producenten Microsoft. Det er et såkaldt serveroperativsystem, som gør det muligt for brugeren at opsætte og overvåge en server. Selve styresystemet installeres normalt på en computer, der fungerer som server og skal konfigurere et stort antal forbindelser til andre computere eller enheder. Siden 2012-versionen er Microsoft Windows Server også blevet tilpasset til berøringsskærme, så der ikke længere skal tilsluttes en ekstra skærm eller mus og tastatur til selve serveren. Desuden kan Microsoft Windows Server også installeres som en ren kerneversion. Det betyder, at der ikke er en grafisk brugergrænseflade til rådighed, og at alle indtastninger skal foretages via terminalen. Denne type installation er mest nyttig for avancerede brugere.
Microsoft Windows Server har bl.a. også en task manager og giver dermed mulighed for overvågning og kontrol af alle processer, der er aktive på serveren på det aktuelle tidspunkt.
Dette operativsystem er ikke kun velegnet til at oprette en server til hosting af et websted, men også til at oprette en cloud i en større virksomhed eller til at oprette en server, der er tilgængelig for en gruppe af personer i en større virksomhed, så der kan gemmes filer der. Jo kraftigere selve serveren er, jo flere anmodninger kan den håndtere, og jo hurtigere vil upload og downloading af filer fungere

Hvordan er Microsoft Windows Server installeret på computeren?

Installationen kan foretages enten fra en cd eller fra et USB-stik. Dette gøres ved at indsætte cd'en i computeren, og computeren skal direkte registrere og starte installationen. Hvis dette ikke er tilfældet, skal cd'en prioriteres i BIOS, så den ikke starter op med det samme fra harddisken. En assistent guider brugeren gennem installationen, som kan tage op til en time. Efter installationen foretages en genstart, og Microsoft Windows Server er derefter klar til brug.

Hvad er computerkravene til Microsoft Windows Server 2016 Standard for at virke?

Computeren skal have en processor med en clockhastighed på mindst 1,4 GHz og skal understøtte 64-bit operationer. Desuden kræves der mindst 512 MB hukommelse, selv om en større hukommelse eller en bedre clockhastighed på processoren kan fremskynde arbejdet i systemet betydeligt. Der er ligeledes behov for ca. 32 GB harddiskplads, selv om en SSD også her kan fremskynde arbejdet med Microsoft Windows Server. Der kræves også en Ethernet-adapter til forbindelsen til netværket, som normalt allerede er installeret i hardwaren.

Læs, skriv og diskutere anmeldelser...mere
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Sidst set