Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10011
 • 79P-05729
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
868,90 Kr. * 964,90 Kr. * (9,95% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Den aktuelle Office Suite i version 2019 tilbyder professionelle brugere (ud over Home & Business, Professional og Standard), især med Professional Plus-udgaven, et hidtil uset niveau af funktionalitet og bekvemmelighed i oprettelse og redigering af dokumenter samt kommunikation, som også muliggør samarbejde i skyen på et nyt niveau. Samtidig tager softwaren højde for mange sikkerhedsstandarder, herunder de aktuelle nye databeskyttelsesbestemmelser. Derudover finder du mange forbedringer og tilføjelser til de gennemprøvede programmer Word, Excel, PowerPoint og Outlook. Især den forenklede frigivelse af dokumenter og redigering i realtid letter det fælles arbejde i et team.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2019 Professional Plus - til alle behov hos professionelle erhvervsfolk

Den aktuelle Office Suite i version 2019 tilbyder professionelle brugere (ud over Home & Business, Professional og Standard), især med udgaven Professional Plus, et hidtil uset niveau af funktionalitet og bekvemmelighed i forbindelse med oprettelse og redigering af dokumenter og kommunikation, som også muliggør samarbejde i skyen på et nyt niveau. Samtidig tager softwaren hensyn til mange sikkerhedsstandarder, herunder de nuværende nye databeskyttelsesregler.

Derudover vil du finde mange forbedringer og tilføjelser til de velkendte programmer Word, Excel, PowerPoint og Outlook. Forenklet dokumentdeling og redigering i realtid gør det nemmere at arbejde sammen som et team.

Derudover er en lang række andre værktøjer udelukkende tilgængelige i Professional Pro Edition: herunder Access, Publisher og Skype for Business.

Office Professional Plus er normalt kun tilgængelig via volumenlicensaftaler - i Wiresofts softwarebutik er denne suite også tilgængelig som en enkelt licens - og til en særlig lav pris. Nedenfor finder du detaljerede oplysninger om de mange applikationer samt de eksklusive funktioner, som kun er tilgængelige i denne udgave.

Beprøvede Office-applikationer er endnu mere effektive på Professional Plus

Word-, Excel-, PowerPoint- og Outlook-programmerne er fortsat det vigtige fundament for alle Office suiter fra Microsoft. I Microsoft Office 2019-versionen er disse funktioner blevet optimeret yderligere, og vigtige funktioner er blevet tilføjet:

 • Microsoft Word indeholder flere funktioner, der fremskynder arbejdet med dokumenter, f.eks. et integreret oversættelsesværktøj, en dikteringsfunktion og også en stemmeudgang, der læser tekster højt, mens du skriver parallelt. Den forbedrede stavekontrol giver nu også mulighed for grammatisk korrektion. Og for at skåne dit syn kan du også se Word i mørk tilstand for at skåne dit syn.
 • Microsoft Excel er blevet forbedret med en række funktioner til professionel analyse og redigering af regneark, herunder tidslinjefiltre og andre funktioner til overskuelig præsentation i rapporter.
 • Microsoft PowerPoint giver bl.a. morfing-effekter og en zoomfunktion, yderligere muligheder for animation af levende præsentationer, som også kan udføres med en digital pen.
 • Microsoft Outlook forenkler det globale samarbejde med kolleger og partnere i andre tidszoner: Programmet konverterer nu automatisk den tidsforskel, der opstår, og du kan også tilpasse bevægelser som f.eks. swiping-bevægelser.
 • Microsoft OneNote kan bruges som din personlige notesbog , hvor du kan notere vigtige idéer eller opgaver i farten, og kan også forbindes med Cortana.
 • Microsoft Publisher er beregnet til at offentliggøre den grafik, du laver.
 • Microsoft Access kan du bruge til at oprette professionelle databaser efter dine personlige behov.

Få mange fordele for din virksomhed med Office 2019 Professional Plus

Office 2019-udgaven Professional Plus giver dig mange andre fordele ud over de gennemprøvede funktioner:

 • Disse omfatter ikke kun støtte til intuitivt samarbejde om dokumenter, regneark eller præsentationer i et team, men også kommunikation med hinanden er blevet endnu nemmere med Office Professional Plus .
 • Brugergrænsefladen i Office 2019 er også blevet mere overskuelig - for at gøre arbejdet fleksibelt og effektivt.
 • Det er også muligt at bruge mange af Office -funktionerne via mobiladgang på smartphone eller tablet - for at redigere dokumenter på farten er webapps særligt praktiske, fordi de enkelte funktioner og elementer kan findes endnu hurtigere.
 • Filer kan også åbnes og deles i skyen med andre enheder end din personlige pc - du skal blot bruge dine personlige adgangsdata.
 • Online lagring minimerer også risikoen for datakrak, da OneDrive giver dig  5 GB lagerplads i skyen.
 • For at hjælpe med at håndtere den uophørlige strøm af daglige e-mails er der en vigtig ny funktion i Outlook 2019, nemlig "Clutter". Denne intelligente funktion adskiller automatisk vigtige meddelelser fra uvigtige og videresender kun de førstnævnte direkte til indbakken.

Derudover er der en række andre funktioner, som kun er tilgængelige for brugere i Office 2019 Professional Plus.

Alle de eksklusive funktioner på Office Professional Plus på et overblik

Nedenfor får du en oversigt over eksklusive værktøjer og anvendelser af udgavens funktioner Office Professional PlusNedenfor følger en oversigt over eksklusive værktøjer og applikationer fra udgavens funktioner, der gør kommunikation og samarbejde med medarbejdere og forretningspartnere endnu mere effektivt, samtidig med at de understøtter overholdelse af juridiske og virksomhedsstandarder for datasikkerhed i forbindelse med e-mailtrafik.

Beskyt vigtigt e-mail-indhold og filer med styring af informationsrettigheder

IRM (Information Rights Management) beskytter følsomme og fortrolige oplysninger i e-mails og Office -filer ved at forhindre, at de kan læses, kopieres, udskrives eller videresendes af uautoriserede personer.

Virksomheder og organisationer kan bruge IRM til at håndhæve politikker, der ikke kun beskytter oplysninger mod offentliggørelse internt, men også i kommunikationen med eksterne forretningspartnere eller andre parter. De tilsvarende begrænsninger eller tilladelser er gemt i selve filen, så de også gælder uanset modtageren af meddelelsen.

E-mail Retention til opbevaring af meddelelser

Med Email Retention kan brugerne oprette forskellige politikker for opbevaring af meddelelser og mapper i Outlook Web App. For eksempel definerer opbevaringspolitikker, hvor længe en e-mail gemmes, mens arkivpolitikker definerer, hvor længe en e-mail gemmes i en mappe, før den automatisk flyttes til et arkiv.

Forebyggelse af datatab forhindrer tab og lækage af data

DLP (Data Loss Prevention) er et gennemprøvet Microsoft-værktøj til at beskytte fortrolige oplysninger eller Office -data mod utilsigtet eller forsætlig videregivelse fra medarbejdere. Med den kan organisationer eller virksomheder også beskytte personlige oplysninger mod uautoriseret adgang, som det f.eks. kræves i DSVGO.

Den dynamiske indholdsbaserede kontrol overvåger alle databevægelser og blokerer overførsler via e-mail eller internetbaserede applikationer.

Data Loss Prevention for MS Office Professional Plus tilbyder en række forbedringer, herunder forbedret sikkerhed, så indhold, der er værd at beskytte, bedre kan defineres, når det behandles i Office -dokumenter.

Administratorer kan også indstille regler for at begrænse eller endda blokere adgangen til specifikke data og advare brugere om potentielle risici, når datatab er overhængende.

Cloud-baserede tjenester som OneDrive beskytter også mod tab af data i tilfælde af serverfejl eller hardwareskader.

Postkasser på webstedet til levering af teamindhold

Websidepostkasser (eller sitepostkasser) er en særlig praktisk måde at samarbejde om dokumenter på. Du kan give dit team, f.eks. som en del af et projekt, et delt centralt sted på dit websted, hvor kun autoriserede medlemmer har adgang til Microsoft SharePoint-dokumenter og Exchange-e-mails. De kan få adgang til og redigere dem direkte.

Webstedpostkasser kan således øge teammedlemmernes produktivitet og gøre arbejdsprocesserne mere effektive ved fælles brug.

Arkivering med et enkelt klik

Arkivering med et enkelt klik i Outlook er en hurtig måde at flytte udvalgte e-mails fra indbakken eller en anden mappe til en arkivmappe på. Du skal blot klikke på den relevante meddelelse med tilbagetrækningstasten. Hvis du vil slette meddelelser, skal du blot trykke på DEL-tasten, hvorefter de flyttes til mappen Slettede emner.

Regnearksværktøjer i Excel

I Professional Plus Edition til Office giver Spreadsheet Inquire brugerne flere værktøjer til diagnostik af regneark i Excel, så de kan analysere dem for forskellige muligheder.

For eksempel giver regnearkssammenligning dig mulighed for at udføre en række sammenligninger, som aktiveres eller deaktiveres via afkrydsningsfeltet "Aktiver". Eventuelle uoverensstemmelser mellem de valgte regneark vises som en interaktiv rapport, der ikke kun er fremhævet i farve i regnearket, men også kan vises som en liste.

Cloud-telefoni med Enterprise-VoIP

Enterprise VoIP giver dig en bred vifte af muligheder under VDI - Virtual Desktop Infrastructure - til at kommunikere med forretningspartnere verden over eller endda teams internt. Ved hjælp af Lync eller Skype for Business kan du overføre eller parkere opkald mellem forskellige enheder, få adgang til voicemails, integrere chatbeskeder og vise tilstedeværelsesstatus for opkaldspartnere.

Med Windows Rights Management Services - RMS - kan du administrere politikker til at beskytte oplysninger mod uautoriseret adgang fra andre og dermed også bidrage til større sikkerhed for følsomme data.

Generelle systemkrav til Microsoft Office 2019

Følgende systemkrav gælder for alle MS Office 2019-udgaver,

for Office 2019 Professional Plus Der gælder yderligere krav for individuelle ansøgninger:

 • Operativsystem: Windows 10 - absolut påkrævet!
 • Processor: mindst 1,6 GHz eller hurtigere, dual-core-processor
 • RAM: min. 4 GB RAM; 2 GB RAM (32 Bit)
 • Harddisk: mindst 4 GB ledig plads
 • Billedopløsning/grafikkort: mindst 1.280 x 768 pixels

Andre systemkrav til Microsoft Office 2019 Professional Plus

Skype for Business:

 • min. 2,0 GHz eller hurtigere

Acceleration af grafisk hardware:

 • DirectX 9 eller højere
 • Grafisk hukommelse 128 MB
 • 32 bit pr. pixel farvedybde

Andre funktioner:

.NET 3.5 eller 4.6 eller højere

Hvilken Windows -version er kompatibel med Office 2019?

Som beskrevet i systemkravene kræver alle udgaver af Microsoft Office 2019 Windows 10 som styresystem for at kunne fungere korrekt. Microsoft Office 2019 Professional Plus er ikke kompatibel med Windows 8, 7 eller endnu ældre versioner.

Hvilken bit-version af Office er bedst?

Når du aktiverer Microsoft Office 2019 Professional Plus, installeres 32-bit versionen af Office som standard. Microsoft anbefaler, at du altid bruger denne version, selv om den pågældende computer kører 64-bit versionen af Windows. Årsagen er, at 32-bit versionen er bedre kompatibel med de fleste programmer og tilføjelser, som du kan bruge sammen med Office. Det er ikke muligt at installere både Office 32-bit og 64-bit versionerne på samme computer på samme tid.

Hvordan er Microsoft Office 2019 Professional Plus licenseret?

Microsoft Office 2019 er altid licenseret til en specifik slutpunktsenhed, der har adgang til softwaren. Du har også ret til at installere et vilkårligt antal kopier af denne version samt alle tidligere versioner på den pågældende computer. Dette omfatter udrulning af kopier til en netværksserver, der kan tilgås eksternt eller via Virtual Desktop Infrastructure (VDI) fra den licenserede enhed.

Køb Microsoft Office 2019 Professional Plus hos Wiresoft Software Store

I modsætning til de andre udgaver kanMicrosoft Office 2019 Professional Plus kun fås som enkeltlicens hos velrenommerede softwareforhandlere som Wiresoft - og hos os til en særlig lav pris. Du får følgende fordele:

 • Umiddelbart efter købet er Office 2019 Professional Plus tilgængelig for dig via Electronic Software Delivery (ESD).
 • Alle Office -licenser, der tilbydes til salg hos Wiresoft, er hverken begrænsede gyldige eller tidsbegrænsede testversioner.
 • Du modtager Office 2019 Professional Plus som en enkelt licens, som kommer fra en volumenlicens.
 • Den første købers installerede Office -software blev slettet ved salget til Wiresoft, så licensen er 100 % gratis igen.
 • Alle sådanne licenser købt hos Wiresoft er også blevet testet af os for fuld brugbarhed.
 • Derfor kan du være sikker på, at du køber et lovligt og originalt Microsoft-produkt.

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende køb af licens til Microsoft Office Professional 2019 Plus, er du velkommen til at kontakte os via e-mail, telefon eller chat.

Yderligere links til "MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS"
14/07/2023

Servicio perfecto

Servicio excepcional y apoyo. Recomiendo Wiresoft

14/07/2023

La migliore qualità

Non si può ricevere e installare un software più velocemente. Semplicemente fantastico!

14/07/2023

La mejor calidad

No puedes recibir e instalar un software más rápido. ¡Simplemente genial!

14/07/2023

Beste Qualität

Schneller kann man eine Software nicht erhalten und installieren. Einfach klasse!

14/07/2023

Beste kwaliteit

Je kunt software niet sneller ontvangen en installeren. Gewoon geweldig!

14/07/2023

Super Service

Sofortige Lieferung und einfache Handhabung des Programms. Hier kaufe ich gerne wieder!

14/07/2023

Excelente servicio

Entrega inmediata y manejo sencillo del programa. ¡Definitivamente volveré a comprar aquí!

14/07/2023

Super service

Directe levering en eenvoudige bediening van het programma. Hier koop ik graag weer!

15/11/2020

Alles in Ordnung ist

Es gab keine Probleme mit der Installation sowie mit weiteren Funktionen.

18/10/2020

sehr zufrieden

Der Produktkey hat erst nicht gefunzt. Nach Reklamation kam, nach einem Tag schon, ein neuer Key an. Nun hat es mit der Aktivierung sofort geklappt. Danke für die schnelle Hilfe!

26/09/2020

Perfekt

Nach dem Kauf sofort Link zur Software und Key erhalten. Alles bestens, jederzeit wieder. Daumen hoch.

13/09/2020

Tutto bene. Pagato. Download entro 5 minuti. Funziona tutto. Lo consigkio

Come nel titolo. Tutto bene.
Marco

14/08/2020

Top Proukt, top Service

Ich hatte ein kleines Problem (eigene Schuld) beim Installieren. Der telefonische Service war top und hat nach ein paar Minuten den Fehler beseitigt. Vielen Dank

04/08/2020

bonjour a tous

C'est écrit dans une langue que je comprends pas l'ongflet à point

27/03/2020

Download und Installation hat bestens funktioniert

Kann ich nur empfehlen

17/02/2020

Bewertungen

13/02/2020

Office 2019

Bestellungsprozess war völlig unkompliziert; Bestellbestätigung mit Downloadlink kam umgehend; etwas gewöhnungsbedürftig war lediglich, dass die heruntergeladene Datei erst entpackt werden muss - ging aber mit WINZIP auch problemlos. Vielleicht könnte man diesen Punkt einfacher gestalten. nach 24 Stunden wurde der Lizenzschlüssel zugesandt. Also insgesamt war die Abwicklung insgesamt perfekt.

24/12/2019

Perfekt

Top schnell geliefert und alles Funktioniert sehr gerne wieder

Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier