Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 DEVICE CAL
Enheds-CAL'er til Microsoft Exchange Server 2016 som brugt software Forudsætningen for at få adgang til alle tjenester i Microsoft Exchange Server 2016, der er tilgængelige i udgaverne Standard og Enterprise, er ud over den egentlige...
188,90 Kr. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 USER CAL
Bruger-CAL'er til Microsoft Exchange Server 2016 som brugt software For at få adgang til servertjenesterne i Microsoft Exchange Server 2016 i standard- og virksomhedsudgaverne skal hver bruger have en personlig klientadgangslicens ud...
188,90 Kr. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL
5 CAL'er til Microsoft Exchange Server 2016 som brugt software Forudsætningen for at få adgang til alle tjenester i Microsoft Exchange Server 2016, der er tilgængelige i standard- og virksomhedsudgaverne, er ud over den egentlige...
911,90 Kr. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 10 PACK DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 10 PACK DEVICE CAL
10 CAL'er til Microsoft Exchange Server 2016 som brugt software Forudsætningen for at få adgang til alle tjenester i Microsoft Exchange Server 2016, der er tilgængelige i udgaverne Standard og Enterprise, er ud over den egentlige...
1.714,90 Kr. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK DEVICE CAL
25 Enheds-CAL'er til Microsoft Exchange Server 2016 som brugt software Forudsætningen for at få adgang til alle tjenester i Microsoft Exchange Server 2016, der er tilgængelige i udgaverne Standard og Enterprise, er ud over den egentlige...
4.233,90 Kr. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL
5 bruger-CAL'er til Microsoft Exchange Server 2016 som brugt software For at få adgang til servertjenesterne i Microsoft Exchange Server 2016 i udgaverne Standard og Enterprise skal hver bruger have en personlig klientadgangslicens ud...
911,90 Kr. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL
10 bruger-CAL'er til Microsoft Exchange Server 2016 som brugt software For at få adgang til servertjenesterne i Microsoft Exchange Server 2016 i udgaverne Standard og Enterprise skal hver bruger have en personlig klientadgangslicens ud...
1.714,90 Kr. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL
25 bruger-CAL'er til Microsoft Exchange Server 2016 som brugt software For at få adgang til servertjenesterne i Microsoft Exchange Server 2016 i standard- og virksomhedsudgaverne skal hver bruger have en personlig klientadgangslicens ud...
4.233,90 Kr. *

Fordele ved en CAL til Microsoft Exchange Server 2016

Groupware Exchange Server 2016 udgør et vigtigt grundlag for styring og administration af processer i moderne virksomheder. Exchange Server 2016 fungerer som en intern såvel som ekstern grænseflade: Den forbinder alle medarbejdere og afdelinger på tværs af lokationer.Mange integrerede værktøjer i denne kraftfulde serversoftware bidrager til at øge effektiviteten af processerne i en virksomhed på en bæredygtig måde: Især kommunikationen lettes af den centrale administration og den klare arkivering af alle kontakter og e-mails. Det giver også mulighed for fælles arbejde på projektdokumenter, hvilket også forbedres af versionsstyring.

Disse funktioner suppleres af differentieret rettighedsstyring af individuelle medarbejderes adgang til aftaler og projekter.

Microsoft Exchange Server 2016 øger således fleksibiliteten og produktiviteten i virksomhedens processer, samtidig med at den giver maksimal gennemsigtighed og muliggør omfattende kontrol. Arbejdsprocesserne er forenklet, så Exchange Server 2016 hjælper ikke kun med at spare tid og omkostninger, men øger også konkurrenceevnen.

Windows Exchange Server 2016 - de vigtigste nyskabelser på et overblik

Sammenlignet med forgængeren Windows Exchange Server 2013 indeholder Windows Exchange Server 2016 en række vigtige nyskabelser og videreudviklinger. Optimeringen af serverarkitekturen var i højsædet: Antallet af serverroller blev reduceret til to: Postkasse og kanttransport. Skaleringen af funktionerne blev også forenklet, og understøttelsen af forskellige cloud-tjenester blev forbedret.

Nye funktioner og "Outlook på nettet" betegnelse

Webadgang til Exchange Server 2016 blev revideret grundigt af Microsoft. I den forbindelse blev den også omdøbt til "Outlook on te Web" (tidligere kendt som "Outlook Web Access" eller "Outlook Web App").

I den forbindelse blev webinterfacet også optimeret; det kan nu uden problemer bruges på en smartphone eller tablet med Android eller iOS uden først at installere Outlook-appen. Outlook kan nu ikke længere kun bruges med Microsofts browsere Edge og Internet Explorer 11; Google Chrome, Safari og Firefox kan også bruges uden større begrænsninger.

Den nye "Sweep"-funktion forenkler håndteringen af e-mails. For en bestemt afsender er det f.eks. muligt at definere, hvor mange dage afsenderens e-mails skal gemmes, eller at kun den seneste besked skal gemmes.

Ud over et nyt udseende har kalenderen også fået nye funktioner: Ud over påmindelser pr. e-mail om kalenderbegivenheder er der f.eks. også mulighed for at foreslå et andet tidspunkt for invitationer til møder.

Forbedret skalerbarhed af søgningen

En vigtig fordel ved eDiscovery-søgearkitekturen i Exchange Server 2016 er den forbedrede skalerbarhed af søgningen. Den er nu decentraliseret og bruger flere servere. Det gør den betydeligt hurtigere. Når du indtaster et søgeord i Outlook 2016 eller i Outlook på nettet, giver programmet desuden forslag baseret på ofte anvendte kontakter, e-mails i postkassen og tidligere søgeforespørgsler. Desuden hjælper kontekstuelle filtre som f.eks. datointerval eller lignende afsendere med at finde de oplysninger, du leder efter, lettere. Outlook on te Web giver også brugerne mulighed for at søge i deres egen kalender eller i en tredjepartskalender.

Antallet af postkasser, der kan søges i, er blevet øget fra 5.000 til 10.000, og det samme gælder for arkivpostkasser, så i alt 20.000 postkasser kan søges i samtidig.

Forbedret samarbejde i Outlook

Filer, der er gemt i Microsofts cloud-tjenester OneDrive for Business og SharePoint 2016, kan nu inkluderes i en e-mail som et link i Outlook 2016 og Outlook on te Web i stedet for som en vedhæftet fil som tidligere. Modtagerens adgangsrettigheder kan justeres individuelt. Modtageren kan derefter åbne den linkede fil direkte som en vedhæftet fil.

Støtte til hybride cloud-tjenester

Exchange Server 2016 understøtter nu også hybride scenarier. En postkasse kan således være placeret på en lokal server eller i skyen. Og med cloud-udvidelserne Exchange Online Archiving og Azure Rights Management kan lokale e-mail-bokse også bruges.

Microsofts licenssystem for Exchange Server 2016

Microsofts licensmodel regulerer den individuelle brug af Exchange Server version 2016 gennem de forskellige licensmuligheder. På den ene side skelnes der efter omfanget af tjenester og funktioner i den licenserede Exchange Server: De to serverlicenser Standard og Enterprise tilbyder ikke kun et forskelligt omfang af funktioner, men også en forskellig skalering af tjenesterne.

På den anden side adskiller CAL'erne til Exchange Server 2016 sig fra hinanden alt efter, hvordan adgangstilladelsen til serveren defineres: Rettighederne tildeles enten til en individuel slutenhed som en enheds-CAL eller til en individuel bruger som en bruger-CAL.

Til dette formål har denne Exchange-version også to CAL-udgaver, som kan kaldes Standard CAL og Enterprise CAL. De to Exchange Server-udgaver kan kombineres med den respektive CAL-type. Det betyder, at du kan bruge en virksomheds-CAL med Standard Edition eller en Standard-CAL med Enterprise Edition.

Serverlicenser til Microsoft Exchange Server 2016

Microsoft Exchange Server 2016 fås hos Wiresoft i både Standard- og Enterprise-udgaver. Den største forskel mellem de to er skalerbarheden: Mens Standard Edition er begrænset til fem tilvejebragte databaser pr. server, tilbyder Enterprise Edition en skalerbarhed på op til 100 tilvejebragte databaser pr. server. Desuden har denne udgave mere omfattende virtualiseringsrettigheder samt mere omfattende databeskyttelse.

Adgangslicenser til Microsoft Exchange Server 2016

Klientadgangslicenser til Microsoft Exchange Server version 2016 fås i to forskellige varianter - som bruger-CAL og som enheds-CAL - som kun adskiller sig fra hinanden ved den type adgang til den tilsvarende server: som bruger eller som enhed.

Hvilken CAL-variant der er mest praktisk, kan variere fra virksomhed til virksomhed eller fra institution til institution. Det er ikke kun antallet af medarbejdere, der har adgang til serveren, der spiller en rolle, men også den måde, hvorpå det sker:

Hvis medarbejderne hovedsageligt bruger Exchange Server regelmæssigt på en fast arbejdsstation via en pc eller bærbar computer, er en Device CAL en bedre løsning.

Men hvis en medarbejders arbejdsplads er fleksibel eller mobil, så han eller hun har adgang til serveren fra forskellige slutenheder og dermed også fra forskellige steder, vil en bruger-CAL bedre opfylde disse behov. Forskellene mellem de to CAL-versioner er forklaret nedenfor.

Enheds-CAL til Exchange Server er en licens, der udelukkende er enhedsrelateret. Den giver en bestemt slutenhed tilladelse til at få adgang til Exchange Server, dvs. det kan enten være en computer ELLER en bærbar computer. Det betyder, at forskellige brugere, der er autoriseret til at få adgang til den licenserede enheden, kan bruge Exchange Server 2016-tjenesterne med den. Device CAL er derfor praktisk, hvis forskellige medarbejdere bruger en pc sammen i virksomheden på skift.

Bruger-CAL'en til Exchange Server giver kun adgang til en enkelt bruger. Da der er tale om en kvasi-personlig licens, kan denne bruger få adgang til Exchange Server fra enhver enhed, der er i stand til at gøre det. Det betyder, at brugeren ikke er bundet til en stationær arbejdsstation som f.eks. en stationær pc på kontoret, men også kan bruge en anden computer, f.eks. på hjemmekontoret, eller en bærbar computer på forretningsrejser. Så hvis en medarbejder ofte arbejder væk hjemmefra og ønsker at få adgang til virksomhedens server, er bruger-CAL til Exchange Server den mere praktiske løsning. Desuden kan der tildeles individuelle rettigheder her.

Forskellen mellem en standard CAL og en virksomheds-CAL til Microsoft Exchange Server

Standard- og virksomhedsudgaverne af Windows Exchange Server 2016 adskiller sig som nævnt både med hensyn til skalerbarhed og funktionsomfang.

Både en Standard CAL og en Enterprise CAL giver mulighed for at bruge Standard- og Enterprise-udgaven af Exchange Server 2016. I princippet giver en Standard CAL også adgang til Enterprise-udgaven af Exchange Server 2016 - og omvendt giver en Enterprise CAL også adgang til Standard-udgaven. Forskellen mellem Standard CAL og Enterprise CAL vedrører omfanget af de tilgængelige Exchange Server 2016-funktioner. Mens Standard CAL er en slags grundlæggende adgangslicens, er Enterprise CAL så at sige en add-on med udvidede funktioner.

Fordele ved at skelne mellem en standard CAL og en virksomheds-CAL til Microsoft Exchange Server

Der er en simpel grund til denne skelnen mellemStandard- og Enterprise CAL: Det er ikke alle brugere, der arbejder med Microsoft Exchange Server 2016, der har brug for alle tjenester og funktioner. Virksomhederne sparer derfor penge ved at købe en standard CAL, der dækker alle brugerens behov.

På den anden side er det især større virksomheder og organisationer, der har gavn af udvidelserne af Enterprise CAL. Den vigtigste forskel i CAL'en til Enterprise Edition i forhold til CAL'en til Standard Edition er muligheden for at drive et betydeligt større antal databaser. Det betyder, at der kan administreres op til 100 postkassedatabaser med op til 2 terabyte hver pr. server.

Enterprise CAL med Exchange Admin Center giver desuden mulighed for at anvende funktioner som f.eks. forebyggelse af datatab (DLP): På den ene side forhindrer forebyggelse af datatab, at kritiske oplysninger videregives til uautoriserede personer, på den anden side forhindrer det integrerede Intelligent Message Filter (IMF) og SmartScreen-filterteknologien, at meddelelser, der potentielt indeholder malware, overhovedet ender i en postkasse. Desuden har CAL'en i Enterprise Edition også mere omfattende virtualiseringsrettigheder: den giver mulighed for drift af et ubegrænset antal virtuelle maskiner og Hyper-V-containere.

Derudover tilbyder den også virksomhedsfunktionerne Storage Spaces Direct, Storage Replica samt Shielded Virtual Machines og OneDrive for Business til redigering, opdatering og deling af data i realtid.

Licensering af Exchange Server 2016 med CAL'er fra Wiresoft

Hos Wiresoft kan du dække dine individuelle behov for Device CALs og User CALs til Windows Exchange Server 2016 til en fornuftig pris. Microsoft Client Access-licenser fra Wiresoft er udelukkende originale og ubrugte europæiske Device CALs eller User CALs, som Wiresoft har købt af virksomheder og tidligere kontrolleret for ægthed.

Som Wiresoft-kunde får du også en prisfordel med disse licenser. Mange kunder benytter sig allerede af Wiresofts licenstilbud. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om vores udvalg af CAL'er til Windows Exchange Server 2016, er du velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne om den bedste og mest omkostningseffektive form for licensering for dig.