Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT ACCESS 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT ACCESS 2019

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10131
 • 077-07233
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
368,90 Kr. * 408,90 Kr. * (9,78% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version Fuld version
Enheder 1x
Leveringsomfang Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Nogle få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Microsoft Access 2019 er et kraftfuldt databaseadministrationssystem, der kan bruges til at oprette og administrere komplekse databaser i henhold til individuelle krav. Det er ikke kun , XML- og dBASE-filer, der kan bruges som datakilder, men også indholdet af PDF-dokumenter og e-mails. Disse importeres via tilsvarende formularer og evalueres derefter af de opgaver, der er defineret ved hjælp af makroer og filtre. MS kan også behandle store talrækker, som er almindelige i professionelle beregninger. 2019 informerer også brugeren med individuelt konfigurerbare rapporter om alle vigtige detaljer og holder dem således altid opdateret, uanset om det er til erhvervsmæssige eller private formål. Excel Access Access

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT ACCESS 2019"

MS Access 2019 enkeltstående program

Microsoft Access 2019 er et kraftfuldt databaseadministrationssystem, der kan bruges til at oprette og administrere komplekse databaser i henhold til individuelle krav. Det er ikke kun Excel-, XML- og dBASE-filer, der kan fungere som datakilder, men også indholdet af PDF-dokumenter og e-mails kan bruges til dette formål. Disse importeres via tilsvarende formularer og evalueres derefter af de opgaver, der er defineret ved hjælp af makroer og filtre. MS Access kan også behandle store talstrenge her, da de er almindelige i forbindelse med professionelle beregninger. Access 2019 informerer også brugeren om alle vigtige detaljer med individuelt konfigurerbare rapporter, så brugeren altid er opdateret, uanset om det er til erhvervsmæssige eller private formål.

Til samarbejde om en database tilbyder Access 2019 også omfattende styring af individuelle adgangsrettigheder, både til visning og deres respektive brug. Det muliggjorde således et effektivt projektarbejde. Ud over den lokale lagring af data er der også mulighed for at lagre dem centralt og samtidig sikkert i skyen for at give adgang via internettet.

Microsoft Access 2019-programmet er normalt en integreret del af en Office-pakke og kan derfor normalt ikke købes enkeltvis - men hos Wiresoft kan du købe det som et selvstændigt program, og tilmed til en særlig lav pris.

Nye funktioner i Access 2019

Ved køb af Access 2019 får du den nyeste version af dette omfattende program Office, som har mange forbedringer i detaljerne samt helt nye funktioner ud over de sædvanlige funktioner.

Visualisering af Access-data med nye diagramtyper

I Access 2019 er der 11 nye diagramtyper til rådighed til at visualisere data i formularer og rapporter på en overskuelig måde. Individuelle felter kan også nemt tilpasses til et diagrams dimensioner, og ændringerne kan vises med det samme i forhåndsvisningen. Det er også muligt at oprette interaktive diagrammer, f.eks. ved at vælge et andet kategorifelt i en formular eller et rapportfilter. Følgende diagramtyper er blandt dem, der er tilgængelige i Access 2019:

 • Linjediagram: Denne type viser alle kategorier jævnt fordelt langs den vandrette x-akse og alle værdier jævnt fordelt langs den lodrette y-akse.
 • Kolonnediagram: Dette viser kategorier langs den vandrette akse (x-aksen eller egenskabsaksen) og værdier langs den lodrette akse (y-aksen eller egenskabsværdier).
 • Søjlediagram: Her er kategorierne arrangeret langs y-aksen eller værdierne langs x-aksen, med omvendt placering af dimensionerne "Axis" og "Values".
 • Tærediagram: I denne diagramtype vises kategorierne som individuelle segmenter af en cirkel, og dataværdierne vises som en procentdel af den samlede værdi (hele cirklen).
 • Sammensat diagram: Dette kombinerer to eller flere diagramtyper for at visualisere relationer mellem forskellige data, f.eks. som et kolonnediagram og et linjediagram.

Understøttelse af datatypen "Big Number" (BIGINT)

Med datatypen BIGINT - "Big Number" - kan der nu også beregnes store tal, der lagrer en ikke-monetær numerisk værdi, som tilføjes i en Access-tabelle som et felt eller importeres også ved sammenkobling med en database af den relevante type (f.eks. SQL-server).Datatypen "Big Number" giver med otte bytes et meget større område (-2^63 til 2^63-1) til beregninger end datatypen "Number" med fire bytes (-2^31 til 2^31-1). Det skal bemærkes, at aktivering af datatypen BIGINT gør en Access-database inkompatibel med tidligere versioner af Access.

Enkel sortering af egenskabsark

Tidligere var det ofte et problem at finde en bestemt egenskab blandt mange andre i vinduet Egenskaber, især når de var indeholdt i formularer og rapporter, der var spredt over flere faner. I Access 2019 kan alle egenskaber nu vises alfabetisk ved at klikke på sorteringsfunktionen, hvilket gør søgningen særlig nem og samtidig hurtig. Ved det andet klik vises alle egenskaber igen i standardindstillingen.

Ny egenskab "Betegnelsesnavn" i kontrolelementerne

Egenskaben "Betegnelsesnavn", som er ny i Access 2019, gør det nu meget nemmere at indtaste navnet på en kontrol for at tildele den en kontrol til en betegnelse. Denne mulighed for at tilknytte et navn til en kontrolfunktion forbedrer også tilgængeligheden, da de nu kan genkendes og specificeres af hjælpeteknologier.

Optimeret gentagelse af en ODBC-forbindelse

Forbindelser mellem en Microsoft Access-database og en ekstern datakilde, f.eks. Microsoft SQL Server, der anvender Open Database Connectivity-protokollen (ODBC), kunne tidligere kun genetableres, hvis Access-databasen blev afbrudt ved først at lukke Access-databasen, da Access i ældre versioner ikke forsøgte at genetablere den slettede forbindelse til den eksterne datakilde.

Access 2019 tilbyder en forbedret løsning her, idet der først vises en fejlmeddelelse med en beskrivelse af fejlen. Derefter forsøger Access automatisk at genoprette forbindelsen til datakilden, når der udføres en operation, som genbruger sådanne data eller objekter, der kræver en ODBC-forbindelse. Som følge heraf er det nu ikke længere strengt nødvendigt at lukke og genåbne Access.

Forbedringer af tilgængeligheden i Access 2019

Adgangen er også blevet væsentligt forbedret i den nye version for at gøre den mere tilgængelig for så mange brugere som muligt. Mange af disse forbedringer er foretaget ved at optimere enkelte specifikke Access-funktioner i detaljer, men også mere generelle funktioner for at gøre arbejdet med Access så effektivt som muligt, især gennem forbedringer af taleoutput og optimeret integration af hjælpeteknologi.

Optimering af taleudgangsfunktionerne

Taleudgang genkender nu yderligere kontroller, der kaldes i formularer, rapporter og datablade:

 • Det er blevet forenklet at læse kolonnenavne i tabel-, forespørgsels- og formularark ved hjælp af taleudskrivning.
 • Den udvidede eller reducerede status for opslagsfelter og kombinationsfelter genkendes også og kan således læses.
 • Rækker i "opslagsfelter" eller "kombinationsbokse" kan nu også genkendes og læses for flere kolonner.
 • I en dialogboks genkendes og læses nu navne på optionsgrupper med status "valgt" eller "deaktiveret".
 • I et datablad kan pilesymbolet for et filter for en kolonne også genkendes og læses.
 • Forbedret kommentering af kontrolelementer i et bestemt formularafsnit.
 • I scanningstilstand er navigationen ved at klikke til venstre eller højre for at komme til en radioknap blevet forbedret; ved at trykke på mellemrumstasten skifter du mellem disse.

Forbedringer ved brug af højkontrasttilstand i Access 2019

 • Knappen Filter vises i navigationslinjen på en post eller formular.
 • I dialogboksen Administrer dataopgaver vises gemte importer under fanen Eksterne data.
 • Kolonneoverskrifter og kommandoknapper vises nu i datablade.

Andre forbedringer af tilgængeligheden i Access 2019

Brug af tastaturgenveje, når du arbejder med Access-databaser, hjælper dig ikke kun med at arbejde mere effektivt. Især for brugere med begrænset syn eller mobilitet er de en stor hjælp og et uundværligt alternativ til musebaseret arbejde. Udførelsen af individuelle handlinger iAccess 2019 suppleres yderligere ved hjælp af nye tastaturgenveje:

 • Med tastekombinationen alt + H oprettes en tabel.
 • Hvis du klikker på Q, åbnes filteret for en tabelkolonne.
 • Tastekombinationen FD åbner dialogboksen Find og erstat.
 • Hvis du klikker på tastekombinationen shift + F6, ruller du gennem alle sektioner i en popup-formular.
 • Det er nemmere at redigere et nyt værdilisteelement: Guiden Opslag opretter tre forskellige typer lister, som du kan vælge imellem: et opslagsfelt, et værdilistefelt eller et felt med flere værdier.
 • Med tastekombinationen ctrl + E åbnes dialogboksen Rediger listeelementer.

dBASE-filer understøttes igen

Access 2019 understøtter igen filer af typen .dbf, og de kan nu genimporteres, linkes eller eksporteres.

Forbedringer af guiden "Fortæl mig"

Access 2019 tilføjer også muligheden for at få forslag fra Access om specifikke opgaver eller forespørgsler. Ved at indtaste de relevante termer i feltet "Fortæl mig" i det øverste bånd vises de tilsvarende muligheder. Enkle spørgsmål besvares direkte i vinduet; for mere komplekse spørgsmål foreslår "Fortæl mig" de hjælpemidler, der passer bedst til søgeordet.

Systemkrav til Access 2019

Access 2019 er tilgængelig i både 32-bit og 64-bit versioner. Som følge heraf kan de individuelle hardwarekrav variere.

 • Operativsystem: Windows 10 (Enterprise, Home, Pro), Windows Server 2019
 • Processor: min. 1,6 GHz
 • RAM: min. 2 GB (32 Bit), 4 GB (64 Bit)
 • Grafik: min. 1280 x 768, DirectX 9 med WDDM 2.0
 • Kompatibel med: Windows 10 Enterprise, Windows 10 Home, Windows 10 Pro
 • Tilgængelige sprog: Dansk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, polsk, polsk, spansk, andre på forespørgsel

Access 2019 købe billigt som Office enkeltprogram fra Wiresoft

MS Access er normalt en integreret del af de respektive Microsoft Office-suiter og er derfor ikke let tilgængelig som enkeltstående købsversion. Hos Wiresoft kan du købe MS Access 2019 som et selvstændigt program - i modsætning til mange andre softwareforhandlere - og til en særlig lav pris!

En anden stor fordel: Når du køber denne enkeltbrugerlicens, behøver du hverken at indgå et langvarigt og normalt dyrt abonnement eller acceptere en tidsbegrænsning på brugen. Derfor er det absolut værd at købe Access 2019 som et enkelt program fra Wiresoft, da du ikke behøver at downloade betalte opdateringer senere hen.

Access-licensen til en enkelt bruger er identisk med hensyn til funktionalitet med den version, der er inkluderet i Office Suite 2019. Dermed har ikke kun mindre virksomheder, men også freelancere mulighed for at drage fordel af alle fordelene ved det nye Access 2019 - og samtidig spare penge.

Ud over Access 2019 kan du ikke kun købe ældre tidligere versioner af Access, men også mange andre Microsoft softwarelicenser i Wiresoft Software Shop til en særlig pris. Der er altid tale om originale Microsoft-produkter. De var normalt en del af en volumenlicens fra en virksomhed, eller deres brugsrettigheder blev frigivet igen i forbindelse med videresalget. Dette begrænser dog ikke deres anvendelighed, og som køber bevæger du dig heller ikke ind i en juridisk gråzone. Fordi med købet af Wiresoft blev den tidligere installerede software inklusive licens slettet, så den er fri igen og kan bruges af en ny bruger. Som anerkendt softwareforhandler tilbyder Wiresoft alle Microsoft-produkter udelukkende som rene fuldversioner, som derfor er ubegrænset og 100% anvendelige.

Hvis du har spørgsmål om Access 2019 eller et andet program på Office, skal du blot kontakte os via e-mail, telefon eller chat og nyde godt af vores ekspertrådgivning.

Yderligere links til "MICROSOFT ACCESS 2019"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT ACCESS 2019"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier