Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10006
 • 021-10257
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
232,90 Kr. * 257,90 Kr. * (9,69% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


 MS Office Suite 2013 Standard tilbyder med sine mange gennemprøvede programmer og effektive funktioner alt, hvad en moderne kontorsoftware har brug for til at udføre de typiske opgaver, der opstår ved organisering og styring af opgaver og projekter i den moderne forretningshverdag. De mange intuitivt anvendelige værktøjer understøtter brugerne på alle områder: fra kommunikation til oprettelse af tekstdokumenter og regneark ved behandling af omfattende data til spontan registrering af ideer og noter, der straks kan bruges til levende præsentationer. 

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD"

Microsoft Office 2013 Standard - udgaven til erhvervsmæssig og privat brug

MS Office-Suite 2013 Standard tilbyder med sine mange forskellige gennemprøvede programmer og effektive funktioner alt det, som et moderne kontorsoftwareprogram har brug for til at udføre de typiske opgaver, der opstår i forbindelse med organisering og styring af opgaver og projekter i det moderne forretningsliv. De mange intuitivt anvendelige værktøjer støtter brugerne på alle områder: fra kommunikation til oprettelse af tekstdokumenter og regneark i forbindelse med behandling af omfattende data til spontan registrering af idéer og noter, som straks kan bruges til levende præsentationer.

Mange funktioner kan også bruges touch-optimeret på enheder som tablets og smartphones via fingerinputtilstand, herunder en særlig tydelig visning af knapper og kommandoer på den berøringsfølsomme grænseflade.

Microsoft Office 2013 Standard er stadig en af de Office versioner, der oftest anvendes på en stationær pc, hvilket bl.a. skyldes kompatibiliteten med Windows 7, så selv på ældre computere kan alle de medfølgende programmer bruges uden problemer. Det gør denne Office-version særlig attraktiv for private brugere, men også for selvstændige og små virksomheder. Derudover giver Office 2013 Standard også mulighed for at gemme data og dokumenter på Microsoft SkyDrive, hvilket betyder, at de er tilgængelige i skyen og også kan deles via SharePoint og redigeres af flere brugere på samme tid. Desuden udvider Outlooks forbindelse til Facebook og andre sociale medier mulighederne for informationsdeling.

Office 2013 Standard-udgaven kan købes hos Wiresoft for enkeltbrugere. Nedenfor er en oversigt over de vigtigste funktioner og forbedringer i de medfølgende softwareprogrammer Office 2013.

Alle vigtige nyskabelser i Word til Office 2013

Den mest bemærkelsesværdige nye funktion i Word 2013 er den nye læsetilstand, som giver en betydeligt forbedret læseoplevelse, der især er mærkbar i længere tekstdokumenter. Frem for alt giver den automatiske opdeling af kolonnerne mulighed for at fokusere mere på det vigtige indhold og dermed øge koncentrationen under læsningen.

Det forbedrede samarbejde med PDF-dokumenter og det overskuelige valg af alle formatskabeloner er også særligt praktisk. Følgende nye funktionaliteter fortjener særlig omtale:

Generelle funktioner i Word 2013

 • Når Word startes, vises alle nyligt anvendte dokumenter i en overskuelig liste i en kolonne til venstre.
 • Fanen "Draft" (Layout) giver en oversigt over alle tilgængelige stilark, som også kan tilpasses til personlige behov.
 • Den nye redigeringsvisning "Simple Markup" markerer rettelser med en diskret linje i tekstmargenen.
 • PDF-dokumenter kan åbnes direkte i Word 2013, og alt indhold, herunder grafik, er derefter tilgængeligt for yderligere redigering. Endelig kan denne Word-fil gemmes igen i PDF-format.
 • Hvis et tekstdokument, der er oprettet med en ældre Word-version, åbnes i Word 2013, viser programmet det i den såkaldte kompatibilitetstilstand. I dette tilfælde er de nye Word-funktioner ikke tilgængelige, så efter redigering og lagring kan den redigeres igen med den ældre version af Word.

Layout i realtid i Word 2013

 • Så snart et billede eller lignende er blevet indsat i et Word-dokument, viser Word de tilsvarende layoutmuligheder som ikoner, som du kan anvende med det samme ved at klikke på. Til dette formål er der nu forskellige indstillingsmuligheder til rådighed for at justere visning og placering af billeder og grafik samt tekstflowet præcist.
 • Justeringsvejledningerne gør det nemmere at flytte og præcis arrangere fotos eller tabeller i teksten ved hjælp af justeringslinjer.
 • Live-layoutet viser det respektive resultat som et preview i realtid.

Bedre læsetilstand i Word 2013

 • Word-dokumenter kan vises i kolonner på skærmen for at gøre dem lettere at læse. Ved hjælp af pilikonerne kan du bladre i teksten, som du ville gøre det i en bog.
 • Når du arbejder på flere Word-dokumenter samtidig, kan de vises i faner som faner.
 • Overskrifter kan vises i venstre side af siden for at lette navigationen; ved at klikke på dem springes dokumentet til den pågældende tekstpassage.
 • For at holde teksten så neutral som muligt kan alle redigeringsværktøjer skjules undtagen nogle få.
 • Ved at bruge objektzoom forstørres tabeller, billeder osv. i et Word-dokument, så de fylder hele skærmen. Tabeller, billeder osv. i et Word-dokument kan forstørres, så de fylder hele skærmen, og de kan også formindskes igen - det eneste du skal gøre er at dobbeltklikke på det pågældende tekstelement.

Excel 2013: De vigtigste nyskabelser

Det velafprøvede regnearksprogram har også fået nye værktøjer i Office 2013 Standard, som primært hjælper brugerne med at behandle store datamængder. Programmet genkender f.eks. mønstre, når du redigerer datasæt, og tilføjer dem automatisk. Forskellige arbejdsmapper kan vises i hver sit vindue, hvilket gør det lettere at arbejde på flere Excel-dokumenter på samme tid osv:

 • Den nye Lightning Preview-funktion registrerer automatisk, hvad du arbejder på, fordi den genkender det underliggende datamønster og derefter færdiggør de respektive poster straks og pålideligt. I modsætning til tidligere automatiske udfyldninger fylder flash-eksemplet ikke kun det aktuelle felt, men også en hel kolonne. Hvis forslagene ikke ønskes, er det tilstrækkeligt at overskrive dem.
 • Data kan formateres med den hurtige analyse med få klik. Når en datapost er valgt, vises en hurtigvalgsmenu i det nederste højre hjørne, så du kan indstille velkendte funktioner som f.eks. betinget formatering direkte. De enkelte formateringer kan vises med musen over og anvendes med et enkelt klik.
 • I modsætning til det tidligere hurtige valg af diagrammer giver Excel i 2013-versionen eksplicitte anbefalinger om, hvilket diagram der passer bedst til et udvalgt datasæt. Disse kan også nemt redigeres yderligere med det samme.
 • Data i Excel og andre regneark kan filtreres efter forskellige kriterier. De letopsættelige dataafsnit viser det aktuelt anvendte filter, så det altid er klart, hvilke data der er i betragtning.

PowerPoint 2013: De vigtigste nyskabelser

Microsoft PowerPoint 2013 indeholder en række nye temaer og animationer, der kan forbedre dine præsentationer. De ekstra widescreen-designs tager dette endda bogstaveligt ... Desuden tilbyder den nye PowerPoint en højttalervisning, som viser præsentanten sine noter, mens publikum naturligvis kun ser dias:

 • Den nye Standard-slidestørrelse i PowerPoint 2013 er 16:9, men den kan naturligvis ændres tilbage til det tidligere format.
 • To PowerPoint-filer kan nemt slås sammen til ét dokument, herunder revisioner.
 • Der kan tilføjes kommentarer i kanten af en præsentation, og de respektive personer, herunder kontaktmuligheder, vises også.
 • Desuden er det nu nemt at offentliggøre PowerPoint-præsentationer som videoer og sende dem til sociale medier. Desuden understøttes nu flere medieformater, f.eks. MP4 og MOV, samt indhold i høj opløsning og integrerede codecs.

Outlook 2013: De vigtigste nyskabelser

Den nye Outlook 2013 er mest synlig, når du åbner programmet: Sammenlignet med den tidligere version ser den nye desktop-grænseflade meget mere overskuelig ud. For eksempel er navigationslinjen, som bruges til at skifte mellem e-mails, kontakter og kalender, nu placeret nederst på skærmen. Det giver nu mere plads til alt andet indhold. Outlook 2013 har også nye ting at byde på:

 • Ved at integrere sociale netværk som Facebook eller Xing har brugerne nu altid kollegernes og vennernes aktiviteter på skærmen.
 • Kontaktoplysninger fra netværkene kan også overføres direkte til Outlook-kontaktlisten.
 • Gennem integrationen af Skype i Outlook 2013 er det muligt at foretage telefonopkald direkte i programmet.
 • Exchange ActiveSync-funktionen synkroniserer nu kontakter og kalendere, så det normalt ikke længere er nødvendigt at bruge Exchange-serveren til dette.
 • Ved hjælp af Peeks-funktionen kan vigtige oplysninger fremkaldes tydeligt. Til dette formål er det tilstrækkeligt at gå med musen på Kalender, Personer eller Opgaver for at åbne et vindue, hvor de vigtigste oplysninger vises i hvert enkelt tilfælde.

OneNote 2013: De vigtigste nyskabelser

Den nye Touch-app gør OneNote endnu mere praktisk. Dette gør det muligt at oprette og indsætte noter i et dokument uden mus eller tastatur. Håndskrevne indtastninger konverteres pænt til trykt tekst.

 • Den forbedrede tabelfunktion hjælper med at organisere indholdet mere overskueligt med nye formateringsmuligheder.
 • Ved at integrere andre brugeres profildata kan du dele noter direkte med dem.
 • Med funktionen "Send til OneNote" kan du nu også indsætte dokumenter eller websider i notesbogen.

Systemkrav til Microsoft Office 2013

Office 2013-softwaren kan downloades i to versioner: 32-bit og 64-bit. Individuelle hardwarekrav - f.eks. til RAM - kan derfor være forskellige. Følgende minimumskrav skal overholdes:

 • Operativsystemer: Windows 7 til Windows 10, Windows Server 2008 til 2012 R2
 • Processor: mindst 1 GHz
 • RAM: 1 GB (32 Bit) eller 2 GB 64 Bit)
 • Plads på harddisken: 3 GB
 • Billedopløsning: min. 1.024 x 576, grafikkort med Direct X10-acceleration

MS Office 2013 Standard køb billigt hos Wiresoft

I Wiresofts softwarebutik kan du finde Standard-udgaven af Office 2013-versionen - den indeholder følgende programmer:

 • Word 2013 - opret forretningsdokumenter og personlige dokumenter med fokus på læsning
 • Excel 2013 - evaluer data med effektive analyseværktøjer
 • PowerPoint 2013 - opret meningsfulde præsentationer
 • Outlook 2013 - administrer e-mails, kontakter og aftaler
 • OneNote 2013 - opret noter i hånden, digitaliser dem, og brug dem overalt

Når du køber Standard-udgaven af Office 2013 som en enkeltbrugerlicens, får du ud over den fantastiske pris på brugt software hos Wiresoft især disse fordele:

 • Du får Microsoft Office 2013 Standard-Edition hos Wiresoft udelukkende som single user-software.
 • Denne softwarelicens er normalt en del af en større volumenlicens i en virksomhed, og derfor er den så billig hos Wiresoft!
 • Ved salg til Wiresoft blev Office-softwaren - hvis den blev brugt - afinstalleret på den tidligere computer, så licensen er 100 % fri og kan bruges igen.
 • Alle brugte programmer er også blevet kontrolleret af Wiresoft for at sikre, at de kan bruges igen uden problemer.
 • Som seriøs softwareforhandler tilbyder Wiresoft ikke prøveversioner til salg, som er gyldige i en begrænset periode eller har begrænset funktionalitet.
 • Ved ethvert køb af licens i Wiresoft Shop kan du være sikker på, at du køber et originalt Microsoft-produkt, som sælges i overensstemmelse med de juridiske bestemmelser, så Wiresoft eller du ikke befinder dig i en juridisk gråzone.

For alle spørgsmål vedrørende køb af licens til Microsoft Office 2013 Standard eller andre Microsoft Office produkter, bedes du kontakte os via e-mail, telefon eller her på chatten.

Yderligere links til "MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier