Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD 2013

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10121
 • 021-10257
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
141,90 Kr. * 156,90 Kr. * (9,56% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Med Microsoft Word 2013 har brugerne adgang til en omfattende revideret version af den klassiske tekstbehandlingssoftware - til professionel oprettelse af dokumenter på kontoret såvel som på skolen, universitetet eller i privatsfæren. Den brede vifte af funktioner i Microsoft Word 2013 gør det nemt for både erfarne brugere og begyndere at oprette klart strukturerede løbende tekster, breve og andre typer skriftlige dokumenter uden forudgående viden på ingen tid overhovedet. En omfattende portefølje af praktiske funktioner understøtter brugerne i at oprette tekster, såsom den automatiske stavekontrol eller formateringsværktøjerne, herunder mange skabeloner. Den intuitive brugergrænseflade på Microsoft Word 2013 er også meget brugervenlig og gør det nemt at bruge med det samme. Takket være kompatibiliteten med Windows 7 kan MS Word 2013 også bruges på mange ældre PS.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WORD 2013"

MS Word 2013 - alsidige muligheder for simpel tekstbehandling, også som et selvstændigt program

Microsoft Word 2013 giver brugerne en omfattende revideret version af den klassiske tekstbehandlingssoftware - til professionel udarbejdelse af dokumenter på kontoret, i skolen, på universitetet eller i den private sfære. De mange funktioner i Microsoft Word 2013 gør det nemt for både erfarne brugere og nybegyndere at oprette klart strukturerede sammenhængende tekster, breve og andre typer skriftlige dokumenter på ingen tid.

En omfattende portefølje af praktiske funktioner støtter brugerne i tekstoprettelsen, såsom den automatiske stavekontrol eller værktøjerne til formatering, herunder mange skabeloner. Den intuitive brugergrænseflade i Microsoft Word 2013 er særligt brugervenlig og gør det særligt nemt at bruge den med det samme. På grund af kompatibiliteten med Windows 7 kan MS Word 2013 også bruges på mange ældre PS.

Ud over de værktøjer, som du kender fra tidligere Word-versioner, og som er blevet optimeret, tilbyder Word 2103 en særlig overskuelig placering af alle tilgængelige tekstindstillinger i det reviderede farvebånd. Suppleret med mange nye funktioner og features, som bl.a. forbedrer læsevenligheden og understøtter det fælles arbejde med tekster i skyen, tilbyder softwaren også brug på tablets og smartphones via touch-optimeret betjening.

Word 2103 fås fra Wiresoft - særligt praktisk - som et enkelt program til enkeltbrugere. Dermed får du Word med samme funktionsudbud som det program, der er inkluderet i Office Suite 2013. Nedenfor finder du en oversigt over de vigtigste funktioner og forbedringer.

Opdag alle vigtige nyheder i Word 2013 med få klik

Hvis du blot vil finde ud af alle de vigtige nye funktioner i Word 2013, kan du finde dem straks, når du åbner programmet. Ved at klikke på F1 åbnes Word-hjælpssystemet, hvor brugerne kan finde hjælpeemnet "Innovationer i Word 2013" under "Kom godt i gang" med en oversigt over de vigtigste innovationer i Word 2013. Disse omfatter:

 • Når Word starter, vises en liste over alle de senest anvendte dokumenter i venstre kolonne. Hvis et dokument ikke er opført der, kan listen udvides ved at klikke på "Åbn flere dokumenter".
 • Den nye "Design"-fane (Layout) indeholder alle de designs og stilark, der er integreret i Word 2013, herunder de tilsvarende kommandoer til at tilpasse de tilgængelige designs til personlige behov.
 • "Velkommen tilbage": Word husker det sted i et dokument, hvor en bruger sidst arbejdede. Hvis du klikker på velkomstmeddelelsen, vises den straks.
 • En ny redigeringsvisning "Simple Markup" fremhæver rettelser med en diskret simpel linje i margenen. Hvis du klikker på denne linje, skifter du mellem visningen "Simple Markup" og visningen af alle markeringer.
 • Overskrifter, der er formateret ved hjælp af et indbygget stilark, kan vises enten udvidet eller formindsket: Ved at klikke på pilen til venstre vises eller skjules den tilknyttede tekst ved at klikke på pilen til venstre.
 • PDF-dokumenter kan åbnes direkte i Word 2013 og konverteres til redigerbare Word-filer. Efter redigering kan de gemmes igen i PDF-format.
 • Når du åbner et dokument, der er oprettet med en ældre version af Word, viser Word 2013 det i kompatibilitetstilstand. Dette gør det muligt at redigere dokumentet uden at bruge de nye Word-funktioner, så det derefter kan redigeres igen med den ældre version af Word.

Derudover er der mange andre funktioner til inddragelse af billeder og grafik, fokuseret læsning, onlinesamarbejde og brug på touch-enheder:

Layout i realtid i Word 2013

Det er endnu nemmere at indsætte og placere billeder og grafik i et Word-dokument i 2013-versionen, og samtidig er det mere overskueligt med de forskellige layoutfunktioner:

 • Layoutindstillingerne vises i form af et ikon, så snart et billede eller lignende er indsat i et dokument, og kan åbnes med et klik. Der er nu forskellige indstillinger til rådighed for at justere visningen af billedet og tekststrømmen præcist.
 • Til dette formål tilbyder live-layoutet en realtidsvisning, der straks viser resultatet af de valgte indstillinger, som så kan annulleres med det samme, hvis det ønskes.
 • De nye justeringsguider gør det nemmere at arrangere og flytte fotos eller diagrammer i teksten.
 • Til redigering af diagrammer har Word også flere knapper direkte ved siden af det valgte diagram.

Ny læsetilstand i Word 2013

Word giver på mange måder en bedre læseoplevelse med den nye læsetilstand, som giver et meget bedre overblik:

 • Dokumenter vises på skærmen i kolonner, som er lettere at læse. Afhængigt af den valgte sidebredde og zoomfaktor vises teksten i en eller to kolonner. Du kan også rulle gennem teksten ved hjælp af piletasterne til venstre og højre.
 • Word viser også flere dokumenter som faner.
 • I venstre side af siden vises overskrifterne som en navigationshjælp. Her kan du gå direkte til den ønskede side ved at klikke på den tilsvarende overskrift. Denne sidebar kan også vise sidevisningen. Du skal blot klikke på "Sider".
 • Næsten alle redigeringsværktøjer kan skjules for at distrahere læseren så lidt som muligt. Nogle praktiske værktøjer som "Definer", "Oversæt" eller "Søg på nettet" (Søg med Bing) kan dog stadig vises via kontekstmenuen, ligesom "Kommentar" til at indsætte kommentarer og "Fremhæv" til at markere i teksten.
 • Læserne kan søge efter specifikke termer ved hjælp af den integrerede søgefunktion; alle resultater vises i venstre sidebar under "Resultater". Hvis du klikker på et søgeresultat, kommer du direkte til den pågældende side.
 • Ved at dobbeltklikke med musen eller dobbelttrykke med fingeren kan tabeller, diagrammer og billeder i et Word-dokument forstørres, så de fylder hele skærmen. Ved at dobbeltklikke eller dobbelttrykke uden for det pågældende element, reduceres zoomvisningen igen.
 • Når du bruger læsetilstanden igen, viser Word nøjagtigt den position i et dokument, hvor denne bruger sidst var i dokumentet. Dette gælder også for dokumenter, der er åbnet online på en anden computer.
 • For at skifte tilbage til redigeringstilstand skal du blot klikke på kommandoen "Vis / Rediger dokument".

Onlinefunktioner i Word 2013

Word 2013 understøtter også samarbejde om dokumenter i skyen. Disse kan deles via SharePoint eller OneDrive og kan også redigeres af flere brugere på samme tid. Når du synkroniserer ændringer til et dokument, der er redigeret i fællesskab, anvendes de ændringer, der blev gemt først, direkte. I tilfælde af efterfølgende ændringer foretaget af en anden bruger markeres den tilsvarende tekstpassage, og versionerne slås sammen ved at gemme igen. I tilfælde af en konflikt angiver Word dette og hjælper brugeren med at løse problemet manuelt. Desuden omfatter onlinefunktionerne også integration af sociale medier. Følgende funktioner og egenskaber er tilgængelige i word 2013:

 • Backstage View: Denne har nu en ny konto kommando under fanen Filer. Her kan brugerne logge ind med deres Microsoft-konto og f.eks. ændre deres kontodata, men også indstille baggrunden og designet af Word og integrere de respektive anvendte tjenester. Opgaver for specifikke filer kan således organiseres via Backstage-visning.
 • Integrationen af Microsoft SkyDrive giver yderligere muligheder for at åbne, gemme og dele dokumenter: I Backstage-visningen kan du vælge mellem at administrere et dokument lokalt og gemme eller åbne det på Microsoft SkyDrive.
 • For at dele det dokument, der er gemt der, med andre brugere kan der sendes et link, eller dokumentet kan gøres tilgængeligt i de respektive sociale netværk, der anvendes.
 • Når du sender et link til et dokument, kan modtagerne se det i deres webbrowser, så længe det vises online på forfatterens computer.
 • Det er blevet endnu mere overskueligt og nemmere at indsætte online grafik fra internettet i Word 2013. Brugerne kan vælge at downloade billeder og klip fra Office.com, søge efter billeder online via Microsofts Bing-søgemaskine eller endda få adgang til billedfiler via forskellige sociale medietjenester eller SkyDrive.
 • Dette gælder også for videoer fra internettet: Disse kan f.eks. indsættes i et dokument via Bing eller YouTube og afspilles direkte der.

Brug af Word 2013 på enheder med berøringsskærme

Word 2013 kan også nemt bruges på tablets og Windows 8 smartphones. For at gøre dette skal brugerne blot aktivere fingerindtastningstilstanden i værktøjslinjen for at få adgang til den. På den måde kan de også forstørre visningen af grænsefladeelementerne og indstille mere plads mellem de enkelte knapper og kommandoer.

Systemkrav til Microsoft Word 2013

Word 2013 kan downloades i to versioner: 32-bit og 64-bit. De individuelle hardwarekrav kan derfor variere.

 • Operativsystem: fra Windows 7 til Windows 10, Windows Server fra 2008 til 2012 R2
 • Processor: mindst 1 GHz
 • RAM: 1 GB (32 Bit) eller 2 GB 64 Bit)
 • Plads på harddisken: 3 GB
 • Billedopløsning: min. 1.024 x 576, kort med Direct X10-acceleration

Køb Microsoft Word 2013 som et enkelt program i pakken Office til en rimelig pris hos Wiresoft

Word er en typisk fast del af enhver Microsoft Office suite, så det er normalt ikke tilgængeligt separat. Men hos Wiresoft kan du købe MS Word 2013 som et selvstændigt program - i modsætning til de fleste andre softwareforretninger - og til en særlig lav pris!

Den enkeltbrugerlicens til Word 2013, der tilbydes hos Wiresoft, er identisk med den version, der er inkluderet i Office Suite 2013. Alle, der udelukkende ønsker at bruge Word uden de andre programmer på Office, f.eks. selvstændige eller små virksomheder, kan således drage fordel af alle fordelene ved Word 2013-versionen - og spare penge.

Ud over Word 2013 kan du også finde mange andre Microsoft-softwares enkeltlicenser i Wiresoft Software Shop, som du kan købe der til en særlig pris. Disse oprindelige Microsoft-produkter var ofte en del af en større volumenlicens, som virksomheder brugte. Med videresalget til os blev deres ubegrænsede brugsrettigheder frigivet igen. Det betyder, at du som køber ikke bevæger dig ind i en juridisk gråzone. Fordi alle tidligere installerede programmer, herunder den tilsvarende licens, blev slettet på forhånd, så de frit kan bruges igen af en ny bruger. Wiresoft tilbyder som velrenommeret softwareforhandler alle Microsoft-produkter, der tilbydes i webshoppen, udelukkende som fuldversioner, som derfor kan bruges ubegrænset og uden begrænsninger i funktionerne.

Har du spørgsmål om Word 2013 eller et andet program på Office? Så få vores kompetente rådgivning, og kontakt os ganske enkelt via e-mail, telefon eller chat.

Yderligere links til "MICROSOFT WORD 2013"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WORD 2013"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier