Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10151
 • 228-11477
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
3.280,90 Kr. * 3.643,90 Kr. * (9,96% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Core -
Mindste licensering Ingen
CAL User CAL/enhed CAL
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringsomfang Download + licens


 SQL 2019 2019 Server Standard  Edition er en del af den nyeste version af det relationelle datastyringssystem fra ; det kombinerer alle de vigtige database-, rapporterings- og analysefunktioner, der er nødvendige for en vellykket drift af enterprise resource planning-systemer, CRM-systemer eller ERP-software i små og mellemstore virksomheder, der har brug for et kraftfuldt RDMS til dette formål, som kan opfylde alle de tilhørende krav - også i . Microsoft Cloud

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD"

Microsoft SQL Server 2019 Standard

SQL Server 2019 Standard Edition er en del af den nyeste version af Microsofts Relational Data Management System, som kombinerer alle de vigtige database-, rapporterings- og analysefunktioner, der er nødvendige for en vellykket drift af enterprise resource planning-systemer, CRM-systemer eller ERP-software i små og mellemstore virksomheder, der har brug for et kraftfuldt RDMS til dette formål, som kan opfylde alle de tilhørende krav - også i skyen.

Til dette formål giver SQL Server 2019 Standard Edition en pålidelig grundlæggende database til dataadministration og business intelligence, som alle typiske forretningsprogrammer kan køre sikkert selv på servere med mindre kapacitet. Den tilbyder også forskellige udviklingsværktøjer til applikationer, der kan bruges både lokalt og i skyen. SQL Server 2019 Standard Edition giver desuden mulighed for effektiv databaseadministration med minimale krav til it-ressourcer.

Ud over de meget skalerbare cloud-tjenester omfatter de vigtigste integrerede funktioner i SQL Server 2019 Standard Edition funktionen Always Encrypted, som giver sikre enklaver, og udvidelsesmuligheder, f.eks. med integration af Java-sprog. Hadoop Distributed File Systems (HDFS), Apache Spark og andre vigtige analyseværktøjer understøttes også af Microsoft; dette forenkler især forvaltningen af store datamængder med de Big Data-klumper, der nu er tilgængelige, samt gennem brugen af containere i alle typiske processer, fra udvikling til produktion. I processen er det nu muligt at nedbryde datasiloer direkte i SQL Server 2019 uden først at flytte eller replikere dem. Databasekompatibilitetscertificeringen beskytter mod inkompatibiliteter mellem applikationer; desuden gør den det muligt at opdatere en SQL Server-database ikke kun lokalt, men også perifert eller i skyen.

Sidst men ikke mindst beskytter SQL Server 2019 pålideligt alle forretningskritiske data og advarer straks om mistænkelig adgang eller andre aktiviteter, der kan true integriteten (compliance).

Denne SQL Server 2019 Standard Edition giver især mulighed for licensering af en server med en serverlicens i kombination med supplerende klientadgangslicenser; denne løsning er især attraktiv for små og mellemstore virksomheder eller mellemstore organisationer, hvis serverydelse er lavere, da den er mere omkostningseffektiv samlet set.

Wiresoft tilbyder SQL Server 2019 Standard Edition som brugt software til en væsentlig lavere pris end ny software - uden at du behøver at forvente begrænsninger i funktionalitet, ydeevne eller sikkerhed. Nedenstående oversigt indeholder detaljerede oplysninger om alle funktioner i SQL Server 2019 Standard og Microsofts licensbetingelser for denne udgave.

Sammenligning med den tidligere version af SQL Server 2019 Standard - hvad er nyt?

SQL Server 2019 Standard-versionen adskiller sig fra sin forgænger ved at tilbyde forbedrede eller optimerede funktioner og egenskaber samt bedre ydeevne og skalerbarhed. Desuden er 2019 Standard-versionen blevet suppleret med en lang række nye, innovative funktioner: især inden for Big Data Management med nye analyseværktøjer, så selv store datamængder, som de typisk forekommer i dag, kan behandles og evalueres hurtigt og pålideligt og gøres omfattende tilgængelige for de forskellige applikationer.

Big Data-arbejdsbelastninger kan nu flyttes direkte ind i SQL Server - i modsætning til tidligere, hvor deres administration foregik på andre Hadoop-baserede lokale platforme.

Ved hjælp af de integrerede SQL Connectors kan eksterne databaser som Oracle, Teradata, Mongo DB, HDFS og Azure Data Lake nu forespørges uden at skulle flytte eller replikere de respektive data fysisk. Derudover er intelligent forespørgselsbehandling også tilgængelig i SQL Server 2019 Standard, ligesom hurtigere databasegendannelse, hvilket resulterer i en betydelig stigning i ydeevnen. De enkelte funktioner er beskrevet nærmere i den følgende oversigt.

SQL Server 2019 Standard - de vigtige funktioner i detaljer

Især de nye Big Data-klynger udvider mulighederne for at analysere omfattende data på mange måder, for omfattende behandling og tilrådighedsstillelse af dem. Klyngen af data suppleres af overvågning under systematisk indsamling samt logning og målinger og intelligent behandling af søgeforespørgsler.

Omfattende dataanalyse og virtualisering med Big Data Clusters

Især integrationen af Big Data Clusters i SQL Server 2019 Standard giver flere muligheder for at analysere selv store datamængder og gøre dem tilgængelige, understøttet af AI, for de forskellige applikationer - dette omfatter følgende funktioner:

 • Med Big Data-klynger er det muligt at implementere skalerbare klynger af SQL Server-, Spark- og HDFS-containere baseret på Kubernetes. For at dataene kan læses, skrives eller behandles samtidig af Transact-SQL eller Spark, kører disse også parallelt.
 • Med SQL Server PolyBase er det også muligt at forespørge datasiloer fra eksterne datakilder uden at flytte eller kopiere de respektive data.
 • Data Lakes tilbyder en skalerbar HDFS-lagringspool, der kan bruges til at lagre Big Data fra forskellige eksterne kilder som en Big Data-klynge, til at analysere dem og til at kombinere dem med relationelle data.
 • Med Data Mart er horisontal skalering af Big Data-klynger mulig, så data fra flere kilder også kan inkluderes via datapuljeknuder som en cache, hvilket forbedrer ydeevnen for dataanalyser.
 • AI- og maskinlæringsopgaver kan nu også køres for SQL Server Big Data-klynger i HDFS-lagringspuljer.
 • De indbyggede AI-værktøjer samt Spark SQL kan også bruges sammen med R, Python, Scala og Java.
 • Med App Deployment kan SQL Server Big Data Cluster-baserede applikationer udrulles som containere eller apps i form af webtjenester, som får adgang til de data, der er gemt i Big Data Cluster til dette formål.

SQL Server 2019 Standard med optimeret ydeevne og skalerbarhed

Forbedringen af skalerbarhed og ydeevne samt den høje tilgængelighed i SQL Server 2019 Standard opnås bl.a. ved hjælp af følgende funktioner:

 • Intelligent Database giver optimeret forespørgselsydelse med intelligent forespørgselsbehandling uden først at skulle ændre de pågældende programmer, herunder forsinket kompilering af tabelvariabler, inlining af brugerdefinerede skalarfunktioner og nested execution for tabelværdifunktioner.
 • In-memory-database giver bedre ydeevne til missionskritiske arbejdsbelastninger med in-memory OLTP1, hybrid bufferpool og dens udvidelse samt understøttelse af persistent hukommelse og hukommelsesoptimerede tempdb-metadata.
 • Columnstore omfatter også binære filer med store objekter i grupperede columnstore-indekser og giver øget skalerbarhed og ydeevne gennem understøttelse af vedvarende hukommelse, stretch-database og op til 50 instanser samt partitionering af tabeller og indekser, datakomprimering, parallel behandling for partitionerede tabeller og flere filestream-containere.
 • SQL Server Standard2019's høje tilgængelighed understøttes af Server Core-understøttelse, logforsendelse, database-spejling og snapshot samt sikkerhedskopikomprimering, Always on-failover cluster-instanser, en failover-server til disaster recovery og forbedret database-genoprettelse og krypteret sikkerhedskopiering.
 • Always Encrypted beskytter følsomme klientdata mod uautoriseret adgang med sikre enklaver, og funktionaliteten giver også mere komplekse operationer for sikre databasekolonner. Dette udvider tillidsgrænsen fra klientapplikationer til serversiden, uden at SQL Server, operativsystemet, databaser eller en systemadministrator kan få adgang til den, så operationer med følsomme data også kan udføres sikkert i ren tekst.
 • Dette suppleres af sikkerhed på række-niveau med dynamisk datamaskering, dataklassificering og overvågning, gennemsigtig databasekryptering og udvidelig nøglehåndtering samt brugerdefinerede roller.

Skaleringsgrænser for SQL Server 2019 Standard-udgaven:

Følgende specifikationer gælder for en enkelt instans af SQL Server 2019 Standard Edition.

Maksimal størrelse af den relationelle database:

 • 524 PB

Maksimal beregningskapacitet:

 • SQL Server-databasemotor: mindre end 4 sokler eller 24 kerner
 • Analysis eller Reporting Services: mindre end 4 sockets eller 24 kerner

Maksimal hukommelse:

 • Bufferpulje: 128 GB
 • Columnstore-segmentcache: 32 GB
 • Rapporteringstjenester: 64 GB
 • Analysis Services: 16 GB2 (tabelformet) / 32 GB (MOLAP)

SQL Server 2019 Standard med Server/CAL-licensering

Den udgave af SQL Server 2019 Standard, der er beskrevet her, kan bruges med en kombination af serverlicens og adgangslicenser (CAL'er) (som ikke er inkluderet og derfor skal købes separat). CPU'er eller serverkerner er derfor ikke omfattet af denne licensering. Betingelserne i et overblik:

 • Der kræves én serverlicens pr. server (fysisk eller virtuel), der kører SQL Server 2019 Standard.
 • For hver bruger eller slutenhed, der får adgang til den licenserede SQL Server, kræves der en ekstra klientadgangslicens (CAL) af mindst samme (eller muligvis en højere) version, som skal købes separat.
 • SQL Server-instanser, der drives i containere, skal også licenseres; disse behandles som virtuelle maskiner.

Software- og hardwarekrav til drift af SQL Server 2019 Standard Edition

For at kunne bruge SQL Server 2019 Standard Edition på en server skal følgende minimumskrav til software og hardware være opfyldt:

 • Operativsystemer: mindst Windows 10, Windows Server 2019, 2012 R2
 • Plads på harddisken: mindst 6 GB - afhængigt af de installerede SQL Server-komponenter
 • Arbejdshukommelse: mindst 4 GB
 • Grafikkort: Super VGA med en opløsning på mindst 800x600 pixel
 • Processor: x64-processor - AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon med Intel EM64T, Intel Pentium IV med EM64T
 • Processorhastighed: mindst 1,4 GHz - anbefales: 2,0 GHz eller hurtigere

Ofte stillede spørgsmål om Wiresoft brugt software til Microsoft SQL Server 2019 Standard

SQL Server 2019 Standard-licensen, som Wiresoft tilbyder som brugt software, adskiller sig ikke fra en helt ny serverlicens med hensyn til brugervenlighed - bl.a. fordi software ikke kan slides op. Nedenfor finder du alle svarene på de oftest stillede spørgsmål om brugte SQL Server-licenser.

Hvor kommer brugte SQL Server 2019 Standard-licenser fra?

SQL Server 2019 Standard-softwaren, der tilbydes som brugt software i Wiresoft Shop, kommer fra en virksomhed, der først har købt licensen og senere videresolgt den til Wiresoft. Ved videresalg og det efterfølgende tilbud i Wiresoft Shop er den derfor markeret som brugt software, men køberen kan bruge den som en ny licens.

Er der også købersikkerhed for brugte SQL Server 2019 Standard-licenser?

Ja: Ved køb af Wiresofts brugte software til SQL Server 2019 Standard har kunderne de samme fordele som ved tilsvarende ny serversoftware: med sikkerhed for køberen gennem øjeblikkelig download efter det gennemførte køb og øjeblikkelig licensaktivering med den gyldige medfølgende licensnøgle.

Er mit køb og min brug af brugt SQL Server 2019 Standard-software juridisk set upåklageligt?

Ja: Hos Wiresoft kan du være sikker på, at du som kunde ikke overtræder nogen love ved køb af brugt software til SQL Server 2019 Standard og den faktiske brug af den, fordi denne software kommer fra en virksomheds licensbeholdning. Køb og brug af Microsofts software er således baseret på en gyldig jurisdiktion, der tillader handel med Microsofts brugte software og også brugen af den - disse kendsgerninger er blevet klart bekræftet flere gange af forskellige domstolsafgørelser.

Har brugt software som SQL Server 2019 Standard andre fordele?

Brugt software fra Wiresoft har også en økonomisk fordel for kunderne, da det giver dem mulighed for at opdatere deres softwarebeholdning meget billigere end med ny software, hvis de ønsker at holde sig opdateret, hvilket reducerer driftsomkostningerne. Desuden tilbyder brugt software fra Wiresoft også revisionssikkerhed på grund af den komplette verifikation af alle købere!

Få glæde af det store udvalg af brugt software hos Wiresoft

Hos Wiresoft finder du ikke kun SQL Server 2019 Standard Edition som billig brugt software i butikken, men du kan også købe de nødvendige klientlicenser til server/CAL-licensering her - naturligvis som brugt software - samt andre udgaver af Microsoft SQL Server 2019 og ældre versioner; vores brede udvalg af brugt software omfatter også mange andre Microsoft-programmer - med alle de nævnte fordele. Hvis du har spørgsmål vedrørende din licensering af SQL Server 2019 Standard eller en anden udgave, er du velkommen til at kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier