Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 TIL MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 TIL MAC
Visual Studio for Mac 2017 - professionel udviklersoftware til macOS i købsversionen Visual Studio 2017 for Mac Professional Edition giver brugerne kraftfulde funktioner og produktivitetsforbedringer til IDE'en til at skabe apps på tværs...
869,90 Kr. *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 TIL MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 TIL MAC
Visual Studio 2019 til Mac enkeltlicens Visual Studio for Mac i Professional Edition 2019 er den nye version af det gennemprøvede integrerede udviklingsmiljø til .NET på Apple-computere, som giver dig mulighed for at redigere, fejlfinde...
2.291,90 Kr. *

Microsoft Visual Studio til Mac: Et miljø for udviklere

En oversigt

Microsoft Visual Studio til Mac er et stærkt integreret udviklingsmiljø (IDE), der er designet specielt til Mac-brugere. Med denne software kan udviklere skabe, teste og debugge native Mac-applikationer, mobilapplikationer og webapplikationer. Microsoft har udviklet Visual Studio til Mac for at imødekomme Mac-udvikleres behov og give dem en problemfri udviklingsplatform.

Vigtige funktioner

1. Udvikling på tværs af platforme

Med Visual Studio til Mac kan udviklere arbejde på tværs af platforme og skabe applikationer til macOS, iOS, Android og web. Det gør det muligt at henvende sig til en bred brugerbase og køre applikationer på forskellige enheder og operativsystemer.

2. Intuitiv brugergrænseflade

Brugergrænsefladen i Visual Studio for Mac er brugervenlig og let at forstå. Udviklere finder hurtigt rundt og kan arbejde effektivt. IDE'et tilbyder også en række indbyggede værktøjer og funktioner til at fremskynde udviklingen.

3. Integration med Azure

Visual Studio til Mac tilbyder problemfri integration med Microsoft Azure, Microsofts cloud-platform. Det gør det nemmere at implementere og skalere applikationer i skyen og giver udviklere adgang til et væld af skytjenester.

Support og fællesskab

Microsoft lægger stor vægt på at støtte sit udviklerfællesskab. Visual Studio til Mac opdateres regelmæssigt og giver adgang til omfattende ressourcer, herunder dokumentation, tutorials og fora. Udviklere kan også drage fordel af det aktive community ved at dele viden og erfaringer.

Samlet set giver Microsoft Visual Studio til Mac et omfattende udviklingsmiljø til Mac-udviklere. Med understøttelse af flere platforme, en brugervenlig grænseflade og integration med Microsoft Azure-skyen er dette IDE en værdifuld ressource til at skabe applikationer af høj kvalitet.

Hvis du er på udkig efter et omfattende udviklingsmiljø til din Mac, er Microsoft Visual Studio til Mac bestemt et kig værd. Det tilbyder alle de værktøjer og funktioner, du har brug for til at realisere dine udviklingsprojekter med succes.

Kategorier