Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL Ved at købe en Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL får en bestemt enhed adgang til Sharepoint-platformen. En virksomheds-pc eller endda en bærbar computer kan således bruges af...
363,90 Kr. *
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard User CAL Ved at købe en Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL kan du give (en anden) medarbejder mulighed for nemt at få adgang til virksomhedens dokumenter og samarbejde om projekter, uanset...
363,90 Kr. *

SharePoint Server 2019 CALoptimer dit samarbejde med de bedste funktioner

SharePoint Server 2019 CAL'er tilbyder en avanceret løsning til samarbejde og informationsstyring i organisationer. Disse Client Access Licences (CAL'er) giver dig adgang til de avancerede funktioner i SharePoint Server 2019 for at forbedre teamwork og administrere information effektivt.

Hvorfor SharePoint Server 2019 CAL?

State-of-the-art samarbejdsværktøjer

Med SharePoint Server 2019 CAL får du adgang til topmoderne samarbejdsværktøjer. Uanset om det er realtidssamarbejde om dokumenter eller integration af sociale mediefunktioner, giver disse CAL'er de værktøjer, dit team har brug for.

Intuitiv brugergrænseflade

Brugergrænsefladen på SharePoint Server 2019 er intuitiv og brugervenlig. Med et tiltalende design og letforståelige funktioner er det en leg at blive fortrolig med platformen, hvilket fremmer accepten i hele virksomheden.

Kraftfulde søgefunktioner

Søgefunktionerne på SharePoint Server 2019 CAL er kraftfulde og gør det meget lettere at finde relevant information. Søg nemt i dokumenter, sider og indhold, og øg effektiviteten af dine informationsforespørgsler.

Hvordan får jeg SharePoint Server 2019 CAL?

Skalerbar licensering

SharePoint Server 2019 CAL tilbyder skalerbare licensmuligheder. Vælg det antal licenser, du har brug for, i henhold til din virksomheds krav. Skaler brugen efter behov for at holde licensomkostningerne på linje med din vækst.

Problemfri integration

Integrationen af SharePoint Server 2019 CAL i din eksisterende IT-infrastruktur er problemfri. Administrer nemt licenser, og brug SharePoints omfattende funktioner til at tage samarbejde og informationsstyring til det næste niveau.

Konklusion

Optimer samarbejdet og informationsstyringen i din virksomhed med SharePoint Server 2019 CAL. Udnyt avancerede samarbejdsværktøjer, en intuitiv brugergrænseflade og effektive søgefunktioner til at øge produktiviteten. Vælg skalerbare licensmuligheder, og integrer SharePoint Server 2019 CAL problemfrit i din IT-infrastruktur for at opfylde kravene i den seneste Google Help Desk-opdatering.

Kategorier