Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK 2021

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

  • SW10489
  • 543-02647
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
628,90 Kr. * 697,90 Kr. * (9,89% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version Fuld version
Enheder 1x
Leveringsomfang Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Nogle få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Microsoft Outlook 2021 er den nyeste version af det velafprøvede program til professionel organisering af e-mailtrafik, men også til central planlægning og koordinering af aftaler og kontakter, som det er typisk i den moderne hverdag på . sammenlignet med andre e-mailprogrammer overbeviser Office Business Outlook Outlook 2021 på grund af det store omfang af værktøjer og muligheder, hvormed selv komplekse projekter og omfattende kommunikation kan håndteres. understøttes af den intuitivt anvendelige og brugervenlige brugergrænseflade i 2021 , som gør det muligt for selv uerfarne brugere at komme hurtigt og nemt i gang med softwaren. Desuden gør den touch-optimerede betjening programmet let at bruge selv på tablets og smartphones. User 

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT OUTLOOK 2021"

Microsoft Outlook 2021 - den alsidige Office-software til håndtering af e-mails, kontakter, opgaver og meget mere - som et selvstændigt program

Microsoft Outlook 2021 er den aktuelle version af det velafprøvede Office-program til professionel organisering af e-mailtrafikken, men også til central planlægning og koordinering af aftaler og kontakter, som det er typisk i den moderne hverdag i erhvervslivet.

Sammenlignet med andre e-mail-programmer er Outlook overbevisende på grund af det store omfang af værktøjer og muligheder, hvormed selv komplekse projekter og omfattende kommunikation kan administreres.

Brugerne støttes af den intuitive og brugervenlige brugergrænseflade i Outlook 2021 , som gør det muligt for selv uerfarne brugere at komme hurtigt og nemt i gang med softwaren. Desuden gør den touch-optimerede betjening programmet let at bruge selv på tablets og smartphones. Den enkle synkronisering mellem forskellige enheder sikrer, at brugerne kan få adgang til deres e-mails, kontakter, opgaver og aftaler hvor som helst med Outlook 2021.

Til det daglige kontorarbejde giver e-mailprogrammet bl.a. også mulighed for at oprette klare mappestrukturer og emneorienterede mapper for at organisere e-mails m.m. på en meningsfuld måde. Intelligente funktioner hjælper med at adskille det vigtige fra det uvigtige og sorterer dem automatisk i overensstemmelse hermed. Dette giver brugerne mulighed for at holde styr på alle relevante opgaver og vigtige aftaler til enhver tid. Mange nyttige funktioner hjælper dem med at koncentrere sig om det væsentlige og dermed spare værdifuld tid.

Med Outlook 2021 er det også muligt at administrere flere e-mail-konti via en skrivebordsgrænseflade og at sammenkoble dem. Dette gør det muligt at synkronisere forskellige kalendere, herunder aftaler, for at undgå tidsmæssige overlapninger. Takket være den overskuelige navigationslinje er alle funktioner til e-mails, opgaver, kontakter og kalendere hurtigt tilgængelige. Brugergrænsefladen, som er blevet revideret i Outlook 2021, er endnu mere intuitiv og behagelig at bruge end tidligere.

MS Outlook 2021 kan ellers kun fås som en fast komponent i den tilsvarende Office-version eller fra et antal på 5 licenser, men hos Wiresoft kan du også købe e-mailprogrammet separat - og det til en særlig favorabel pris. Købere af Outlook 2021, der ønsker at udnytte alle de nye fordele, skal dog være opmærksomme på, at Office-softwaren kun kører under Windows 10.

I Wiresofts onlineshop kan du ikke kun få denne aktuelle version af Outlook 2021, men også ældre og andre Office-programmer til særligt lave priser som købsversion. I følgende detaljerede oversigt får du en detaljeret oversigt over alle de interessante nye funktioner i Outlook 2021.

De vigtigste nye funktioner i Outlook 2021 til Windows

Outlook 2021 indeholder en række forbedringer og nye funktioner i forhold til den tidligere version, som gør den daglige organisering af e-mailtrafik, aftaler og opgaver endnu mere effektiv. Mange forenklinger er særligt nyttige i detaljerne og gør det lettere at koncentrere sig om det væsentlige: fra klassificering af indgående e-mails efter relevans over safe link-tjenesten til genkendelse af skadelige links til tilrettelæggelse af aftaler på tværs af tidszoner.

Indbakken med relevans håndterer enhver strøm af e-mails

Funktionen "Indbakke med relevans" hjælper bogstaveligt talt brugerne med at skille spild fra spild - da nutidens e-mail-trafik desværre også indeholder mange overflødige meddelelser, hvis ikke spam eller meddelelser med malware-bilag, ud over de virkelig vigtige meddelelser.

Funktionen opdeler indbakken i to faner - "Relevant" og "Andet". De vigtigste meddelelser er naturligvis gemt under den første fane, men brugeren får også besked om andre e-mails, som er klassificeret under "Andet", og kan se dem ved at skifte mellem fanerne. Yderligere funktioner som f.eks. "Fokuseret " kan bruges til at sortere enkelte e-mails én gang eller generelt i den anden fane, alt efter behov. For at kunne bruge Indbakke med relevans skal du dog have en Microsoft Exchange-konto.

Nem sortering af e-mails

For brugere, der ikke ønsker at aktivere indbakken med relevans, eller som arbejder uden en Exchange-konto, tilbyder Outlook 2021 igen forskellige sorteringsmuligheder samt filteret "Ulæst" i meddelelseslisten.

Markér e-mails som "læste", når du sletter dem

Især med en omfattende e-mail-trafik er det vigtigt at have et hurtigt overblik over alle ulæste mails, så intet bliver overset. Mange meddelelser er dog uden betydning og slettes ulæst. Alle sådanne ulæste meddelelser i mappen "Slettede emner" kan nu markeres som læste med få klik, uden at du behøver at klikke på hver enkelt besked.

Fokustilstand i Outlook 2021 gør det lettere at koncentrere sig

Der bør også lægges særlig vægt på den nyligt integrerede fokustilstand, som har til formål at gøre det modsatte, nemlig at beskytte brugeren mod andre aktive programmer og meddelelser, mens han læser e-mails eller organiserer møder, ved midlertidigt at skjule dem

Lytte til indholdet af e-mails

Når der er travlt på kontoret, og tiden er knap, kan det være besværligt at læse e-mails med meget indhold. En løsning på dette problem findes i Outlook 2021, idet e-mails også kan læses højt i programmet, mens modtageren samtidig kan tage sig af andre, vigtigere opgaver.

Sikkerhed i e-mail-trafikken med Microsoft Safe Link-tjenesten

Outlook 2021 lægger også særlig vægt på sikkerheden af data i e-mails.

Den nye Safe-Link-tjeneste beskytter mod malware og phishing-mails, som især er skjult i links. Links, der er indlejret i en mail, vises med et meget bedre preview, mens en realtidsscanner i baggrunden filtrerer malware- og phishing-links fra på pålidelig vis.

Touch-optimeret brug af Outlook 2021

Tablet- og smartphone-brugere kan bruge Outlook endnu nemmere takket være den nye integration af bevægelser. Til dette formål er bevægelserne "Swipe left" og "Swipe right" tilgængelige for handlinger som "Mark as read", "Delete", "Archive", "Mark" og "None", som kan tildeles individuelt.

Visning af tre tidszoner til planlægning

Globalt samarbejde mellem virksomheder stiller nye krav til tilrettelæggelsen af projekter og udnævnelser. Outlook 2021 giver nu mulighed for at tilføje flere tidszoner til en kalender. Dette viser alle deltagernes lokale tid, hvilket gør det nemt at vælge et tidspunkt, der passer alle, når du planlægger internationale møder.

Gå ikke glip af påmindelser om aftaler

For at sikre, at du ikke går glip af vigtige aftaler, tilbyder Outlook 2021 flere måder at minde dig om dem på. Det er muligt enten at få vist en tydelig påmindelse over det åbne vindue eller at gøre opmærksom på det ved at blinke diskret i proceslinjen.

Visning af deltagerne i et møde

For at vide, hvem der deltager i et møde arrangeret af en anden deltager, kan man nu se de andre personers svar på den tilsvarende anmodning i Outlook 2021 på sin egen pc.

Forbedre den visuelle effekt af e-mails med SVG-filer

E-mails kan også få informationsindhold og effekt gennem visuelt indhold, f.eks. ved at afsenderen indsætter en vektorgrafik - også kaldet Scalable Vector Graphics (SVG). Outlook 2021 indeholder et udvalg af sådanne SVG-motiver, som kan bruges gratis.

Fordelen ved vektorgrafik er på den ene side deres skalerbarhed: de kan forstørres eller formindskes i størrelse uden tab af billedkvalitet og kan også drejes efter ønske. Desuden er der forskellige filtre til rådighed til redigering, f.eks. til at ændre farven.

Tilgængelig kommunikation i Outlook 2021

Outlook 2021 giver også mulighed for barrierefri kommunikation, så e-mails osv. også kan læses og forstås af personer, der er begrænset af et handicap. Programmet anvender i den forbindelse internationalt gældende standarder. De tilsvarende løsninger vises på listen "Anbefalede handlinger". Den understøttende fejlkorrektion kan allerede aktiveres i Outlook 2021, når du skriver en besked, så intet står i vejen for at skrive spontane beskeder. De automatiske forslag til forbedringer kan accepteres med et klik og implementeres automatisk i Outlook.

Systemkrav til Outlook 2021

Outlook 2021 er tilgængelig til Windows i en 32-bit og en 64-bit version. 32-bit versionen er installeret som standard. Fordelen ligger i den højere kompatibilitet med mange andre programmer og tilføjelser, der kan bruges sammen med Office-programmerne.

  • Operativsystem: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 eller Windows Server 2022
  • Processor: 1.1 GHz eller hurtigere (dual core)
  • Plads på harddisken: mindst 4 GB
  • Hukommelse: min. 4 GB RAM
  • Grafikkort: min. 1.280 x 768 pixels (fra 4K kræves 64-bit version af Office)

Køb Outlook som et enkelt program i Office Suite 2021 til en rimelig pris hos Wiresoft

Som en klassisk komponent i Microsoft Office-pakker er Outlook 2021 normalt kun tilgængelig i den tilsvarende Office-pakke. Wiresoft tilbyder dog også Outlook 2021 til salg som et selvstændigt program - i modsætning til de fleste andre Microsoft-softwareleverandører. Hvis du ikke ønsker at bruge et andet Office-program, får du dobbelt fordel ved at købe software hos Wiresoft, fordi du får Outlook 2021 enkeltvis til en særlig fordelagtig pris!

Dine fordele ved at købe Outlook 2021 fra Wiresoft: Du erhverver en enkeltbrugerlicens, som hverken forpligter dig til et dyrt abonnement med betalte opdateringer eller har nogen begrænsninger i funktionaliteten. Det er en ren købsversion, som kun er registreret til dig.

Sikker software køb med Wiresoft: Den Outlook 2021 enkeltbrugerlicens, som du køber i vores software shop, stammer normalt fra en større volumenlicens eller er en brugt software, som ikke længere bruges af den oprindelige køber. Funktionerne er 100 % anvendelige og fuldstændig identiske med Outlook 2021, som også er inkluderet i Office Suite 2021. Som en anerkendt forhandler af brugt Microsoft-software tilbyder Wiresoft også kun officielle komplette versioner, der er identiske med de Microsoft-programmer, der er tilgængelige i andre butikker.

Køb af brugt software fra Wiresoft er helt lovligt og uden risiko: hverken du eller vi befinder os i en juridisk usikker zone! Desuden er alle Microsoft-programmer, der tilbydes hos Wiresoft, uanset om det er brugt software eller en del af en volumenlicens, blevet testet af os for deres faktiske, fejlfrie anvendelighed, så de kan bruges fuldt ud og ubegrænset efter køb og download.

Især private brugere, freelancere og små virksomheder kan drage fordel af alle fordelene ved Outlook 2021 ved at købe softwaren fra Wiresoft. I Wiresoft Software Shop finder du ikke kun Outlook, men også alle andre Office-programmer til salg, samt mange andre Microsoft-programmer.

Hvis du har spørgsmål om Outlook 2021 eller et andet Office-program, kan du bruge vores kompetente rådgivning via e-mail, telefon og chat.

Yderligere links til "MICROSOFT OUTLOOK 2021"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT OUTLOOK 2021"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier